dagens planering

Snart är det nytt år hörni! Det ska bli ett grymt år! Nu har jag ett rum att städa sönder och sen lite kläder att välja, och sen en jenny att träffa :D Och sen har jag en nyårsafton att fira! Taggeritaggish!

tips?

Imorgon blir det träffa jenny på dagen och bara slappa, välja lite kläder och sånt. Sen jävlar är det nyårsafton! :D Ska be en liten bön till gud att det blir lyckat. Måste sova nu så jag orkar imorgon.

Frågan är vad fan man ska ha som nyårslöfte?


fem år senare blir camilla besatt

Vaknade imorse och fick stressa som en tok för att hinna möta girlsen i tid innan vi skulle till linnea. Där blev det aschill med mysteriet på greveholms maraton. Och jag ville så gärna se slutet så stannade en halvtimme längre än vad jag hade planerat för att hinna till träningen. Sen fick jag kuta som ett djur en lång bit till tunnelbanan, stå och svettas och flåsa bland en massa folk som tittade konstigt på mig, sen springa in i hallen och få på mig kläder. Jag hann. Duktig tjej camilla. Men vill ni höra en sak. Ett mirakel. Jag åt två mackor vid typ halv tolv imorse. Sen inget mer innan träningen. Fick i mig mat vid typ halv åtta? OMG! Det är mig vi pratar om. Kände på mig att jag inte hade fått i mig tillräckligt med mat. Fick ont i magen och blev sur. Och nu känner jag att jag pratar för mycket om mig och mat igen, som vanligt.

Sen ikväll så blev det bio med Steffen, Belle, och Josse. New moon. Asbra förutom slutet som var skumt. Men shiiiiiiiiiiiiit jag dog för jacob eller taylor eller kalla honom vad ni vill, jag tycker vi säger jacob. Vilka muskler. Hehe gosh vilket stort leende jag fick. Dregglade som ett litet...dreggel.

Och nu är det lite jobbigt för jag vet inte vem jag gillar mest edward eller jacob. Edward är yummi. Men i den här filmen var ju jacob med mer, så hann bli lite småkär i honom. Okej kär som fan. Eller njaej Edward är snyggast. Jag vill ha båda.













vem vinner?


nighty

Heeey friends!

Har haft en chill kväll. Med en jävla massa onyttigt, yummi. Belle kom över, och vi såg på änglar och demoner, bra film! När vi kom till slutet fick belle flipp.

MEN VAFAN SÅ HÄR ÄR DET INTE I BOKEN. MEN I BOKEN ÄR DET HAN SOM ÄR SKYLDIG JU. MEN VAFAN DET ÄR JU INTE ALLS LIKT. HAN SKA JU OCKSÅ VARA MED I HELIKOPTERN. MEEH DET HÄR ÄR FEL. heheh söti <3

en liten tår i ögat

Sorry hörni för att jag är extra tråkig dom här dagarna. Men nu när det är lov så är man ute på vift lite hej vilt, träffar vänner och slappar galet, och gör grejer man inte hinner göra annars.

Hemma nu i alla fall, wohooooo happy hour, Camilla är hemma, aaah ring alla!...

Ska iväg på träning om typ en timme, sen ikväll har jag inga speciella plans än, får se vad som händer. (:

Imorgon blir det greveholms maraton! Med lite nerd girls precis som jag, så det blir nog supermysigt! :D Hittills är det Elsa, Sofia, Linnea och jag, och förhoppningsvis är dom andra också på.
På kvällen ska jag äntligen se new moon också med Steffen, Belle och Josse! Det är ju ett måste, så nu ska det äntligen bli gjort.

Sen är det fan nyårsafton. OMG 2010 väntar oss! 2009 har varit jävligt bra faktiskt. Kanske ska skriva nån lite årsgrej, vi får se.

hahah

Ulfan slår till igen, och lyckas!


den här verkar ju bara för gullig?


<3

Imorgon, eller kanske borde säga idag nu, så kommer jenny hem! :D wohoo! :D Har saknat den lilla saken!


nästan 5 av 5 alltså

Filmen var grym! Bättre än den andra tycker jag minsann. Se den ni som inte har sett den. Den var liksom utredande, och det var ett bra slut till skillnad från den andra filmen. Älskar bra slut! Och lisbet är ju bara för häftig. DÖLÄCKER.


...

Hey guys!

En liten sammanfattning om matchen. Jag spelade ett byte, sen sa min hals stopp. Mådde bajskorv. Har haft riktigt ont i halsen nu igen i två dagar eller nåt, så det sprack, inte så kul.
Men resten kämpade vidare, och testade på en massa olika spel.

Nu är jag sjukt sugen på godis, måste nästan gå och köpa. Bara så ni vet.

Lite senare blir det bio, luftslottet som sprängdes, NAJS!


vem tar med mig?




blunda och njut

Här har ni en asskön låt att somna till.


weee

Förresten om mindre än en vecka nu fyller jag 17 FFS! Ett år kvar till 18! :D

sjuka mage

Ska sussa nu, match imorgen mot frysen som man har hört ska vara grymma. Kommer hasa fram, och efter mig kommer en massa fett släpas mot golvet. Jag har verkligen köttat extra nu under julen med att äta. Och eftersom jag i vanliga fall äter som typ tre män, så blir det nu ännu mer. Det är sjukt vad som kan rymmas. Nån dag ska jag berätta exakt för er vad jag har ätit på en dag. Ni kommer bli chockade. Så tillbaka till ämnet. Matchen kommer nog för min del bli tuff. 8) Men är sugen ändå. Natti lovers. <3



Heheh, förlåt. Äcklig bild, men fan skön ändå. bli inte äcklade, tänk så här. "Alla är ju faktiskt lika mycket värda." Åh så poetiskt Camilla, mycket vackert. Nighty.

i'm dead

Hey boys and girls!

Jag är trött som en gris. Åkte rätt tidigt in till stan imorse för att kolla runt lite på mellandagsrean, och skoja inte vad packat med folk det var. Kom knappt ut ur affärerna och köerna bara till omklädningsrummet var sjukt många meter långa i vissa affärer.
Jag är ju lite halvt korkad, som köper med mig en massa grejer hem, men knappt nånting från rean så det blev inte så billigt som jag hade tänkt mig. Fan då.


segardag

Ja det här har minsann varit en av årets segaste dagar. Jag har sovit länge, sett på film, ätit, sett på tv, ätit mer, slappat, sett mer film, och ätit massa mer. Hehe riktigt segt. Och det jobbiga är att man blir så himla trött av att inte göra någonting! Så nu är jag dödstrött, skumt.

Imorgon blir det väl lite mer fart med mellandagsreor hit och dit, men fan vad man kommer vara död sen. Alla tjejer blir ju jävla vilddjur när det är reor. Lilla belle till exempel. Hon är taggad som fan, ska snart sova för att kunna gå upp typ halv sju imorgon, och sen åka iväg tidigt som fan. Hon har lagt upp en liten rutt och ska kämpa som aldrig förr. Hehe så söt. :p

vad vore julafton utan lite egobilder hit och dit


hej där


gårdagens outfit is back on track


red lips baby



och jag har fortfarande inte lärt mig titta på näsan :'(


hej hopp supersöta dubbelhakor och urgulliga smile. attraktiv tjej.


stora näsborrar i alla fall, det kan ju alltid vara bra...om man vill lukta runt lite.


guuuullis...


midnattsmässa

Hello nerds!

Kom precis hem. Drog på nån midnattsmässa med Belle, Axel, Nisse och Lovert. Själva mässan var rätt tråkig, men men, mysigt ändå. En kille avslutade med GRYM opera i alla fall, det var asbra. Sen var det en annan liten ljuspunkt, och det var en av prästarna. Kände mig dum men kunde nästan inte hålla mig för skratt. :(

"Och så skolle alla skratteskrivas på djåården." Sötnosen var halvbra på svenska, så det lät hur gulligt som helst.

Efter mässan så skulle vi traska hemåt. Och vem startar snöbollskrig? Gissa 165468131 gånger. Ja Axel. Den lilla jäveln kastade snöbollar, välte ner mig i snön, mulade mig. Och sen paktade han ihop sig med nisse, FETT SCHYSSTA killar. -.- Helt blöt fick jag sen traska hemåt. Det är inte över, passa er...


GOD JUL

God jul!


Jag har själv haft en underbar jul! Firade här hemma med lite släkt. God mat, trevligt sällskap, mycket skratt. Verkligen mycket skratt när det gäller nubbevisorna, men det kan jag berätta mer om sen.

Dagen började med lite smått och gott i julstrumpan (ja jag har fortfarande julstrumpa, love it, hehe). Sen bar det av en sväng till kyrkogården.
Efter det åkte vi hem och såg på en julfilm. Mickis hade bestämt att det skulle bli en ny tradition, så det ska det bli. Vi såg tomten är far till alla barnen, jäkligt rolig film alltså. :D Sen kom da släkt och efter ett tag blev det ett riktigt stort julbord, där det fanns allt man kunde önska. 8) Yummi! Äta, skratt, och nubbevisor, sen var det Kalle Anka dags. Lika mysigt varje år. Sen chillpill ett tag, och efter det julklapps utdelning. Vissa rim alltså...haha mamma, mormor och morfar tycker att det är askul att skriva rim. Och man vet verkligen inte vad det ligger där i då. :P
Karl-Bertil Johnssons julaton är också ett måste. Sååååååå jäkla bra! :D Och nu är det myspys som gäller.

Alla verkade bli nöjda med julklapparna och så också, även jag så det var najs. :D

Nu känner jag mig så där lugn och harmonisk typ. Ljusen är tända, granen ger hela rummet extra mysstämning, det är vitt ute, jag sitter och äter julgodis, resten har åkt hem precis, så nu sitter jag här med la familia och ser på julfilm. För stunden kan inte mycket bli bättre.

Hehe och jag som älskar julmat och julgodis har verkligen tjockat totalt hela dagen! Jag känner hur det hänger fett ut över min strumpbyxor...

live your life

Godnatt hörni!  Om en timme ungefär så är det julafton, och jag tänker absolut inte vara vaken då, det är mycket mysigare att vakna upp dagen efter och känna att det är julafton och liksom kunna somna nu och känna att det är dagen innan. Äsch jag kan inte förklara. Ska försöka sussa snart i alla fall, även om jag inte är trött alls, men det ska gå. Godnatt. Puss på er.




the hangover

Kikade på the hangover. Det är fan en av dom roligaste filmerna någonsin, jag dör av skratt ungefär hela filmen. Självklart var den bäst på bio första gången, men nästan lika bra nu.




fan vad skönt!

Så där ja, då har man jobbat färdigt, slagit in alla julklappar, städat rummet snyggt som fan, klätt granen, och förberett inför imorgon. Mysigt ska det bli, men har fortfarande inte riktigt kommit in i julkänslan. Men men...nu ska jag starta en film, är trött som en get.

happy hour

På med underställ, täckisar, gul väst för sista gången nu. Sista gången vi står ute och gör reklam för åregaraget i vällingby, klockan sju är det över, då kommer massor med pengar, naaaaaaaaajs!

like it


omfg

Det är julafton imorgon aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

nämen se där

Hehe nämen se där, vad är det där för en weirdo tjej? Är jag mig lik? Läääääätt att jag är! :O




blööööööö jag orkar inte

Hehe, akta er tjejen är farlig! :O Eller så kan man kalla det bad hair day, nu har jag slitit i det som fan, jävla knutar.

it makes you wanna dance


hahah

Hehe, skön kille :P

fan då

Jag har ett problem. Jag kan inte riktigt bestämma om jag ska ge min syrra det jag har köpt till henne, eller om jag ska ta den själv, så nöjd är jag med hennes present...jobbigt läge, hehe.


jobb, stress, träning, vänner

Hey you!

Nu är jag lite tråkig, skriver lite, och samma sak varje dag men nu innan jul händer inte mycket ska jag säga er. Det är stress med julklppar, jobb, träning, och vänner som gäller.

Idag har jag nästan fått alla julklappar köpta, skönt det, blir nog lite att köpa imorgon bara. Fick med mig lite grejer till mig själv också, så jävla svårt att undvika, men det är jag värd, hehe.

Senare var det jobb igen, och jag och saron hade ett pass på två och en halv timme. Vår paus på donken blev väl lite halvlång sådär...det var najs, hehe.

Sen stannade jag i hallen ett tag, alltid trevligt, chillade och snackade lite med resten. (;

Och nu är jag helt slut. Det är så sjukt att jag alltid blir som tröttast när jag inte har gjort nånting. Nu ska jag slå in lite julklappar och försöka bli färdig med skiten.

Och vill ni veta en grej? Jag går hela tiden runt och är glad som en lärka. Jag vet inte vad det är som gör mig så glad. Känner att jag har sprutt inom mig, jag är överglad, eller det kommer och går, men rätt ofta i alla fall...och så är jag galet taggad på att träna. Förmodligen blir det något pass med soufen imorgon, kom igen babe? 8)


döläckert tänker jag, fan vad lame tänker nog ni, attans det går ju inte ihop...

Nämn något som gjorde dig glad igår: det fanns en söt liten sak som gjorde mig extra glad, tss

Vad gjorde du kl 08 imorse: låg stilla som en sten...jag sov alltså, ääh.

Vad gjorde du för 15 min sedan: jag åt, vad annars...

Det sista du sa högt: men neeeeeeeeeeeeej jag ska inte det mamma

Det senaste någon sa till dig: och så sitter du inte uppe för sent...


Vad har du druckit idag: apelsinjuice, varm choklad, vatten


Vad var det senaste du åt: pepparkaka


Vad var det senaste du köpte: varm choklad, cheeseburgare, heheh


Vad är det för färg på din ytterdörr: brun, man vill ju bara äta upp den..


Vad är det för väder hos dig nu: snö, kallt, vad är det för väder hos dig själv?


Godaste glassmaken: fan vad svår fråga, men jag gillar melon, det är gottis.


Tror du på kärlek vid första ögonkastet: of course!


Sover du tungt: yes, lika tungt som den där stenen jag pratade om tidigare


Drömmer du mardrömmar: nej typ inte. har drömt en gång att herkules var otecknad och han och hans gäng jagade mig i skolan, men det var länge sen. usch vad hemska drömmar det finns...


Trivs du med ditt jobb: nej för i helvete, astråkigt och kallt :O men som sagt, pengarna sitter inte fel alls.


Favoritklädsel: sommarkläder :'( saknar. shorts, kjolar, bikini, klänningar, bara ben...totally nude, omg :O :P


Favoritlåt just nu: mother we just can't get enough - new radicals


Vad ser du om du tittar till höger: en vit vägg, kanonkul


Vad gör dig glad just nu: tanken på underbara vänner


Vad ska du göra härnäst: äta mer? jag är en hungrig tjej, okeeej :'(


Höger eller vänsterhänt: Höger


Humör just nu: glad, trött, sprallig, uttråkad...lite av allt? (; ouff spännande tjej :O jag ska haffa! :O


Favoritgodis: Choklad eller surt godis.


Kläder just nu: mickis mysiga badrock (don't kill me när du läser det här sen, jag vet att jag ska fråga)


Sommarplaner: USA med familj, resa med laget (spanien, grekland..?), basketläger, gotland med brudaaarna, språkresa med bensen? hehe några år efter alla andra 8)


Hur många kuddar sover du med: fyra


Spelar du något instrument: nej, jag är urkass, det är lite sorgligt. min käre far var en gång i tiden en liten rockstar, tro det eller ej, haha :P men jag däremot...nåt gick snett där när jag föddes.


Morgon eller nattmänniska: nattmänniska, klockan är liksom över elva, shiiiit :O hehe (a)


Vad är viktigast för dig: familj, vänner!


Är du kittlig: omg yes. inte kul larsolof, inte kul. folk som känner mig vet hur dom ska handskas med mig, hah. jag blev kittlad i skolan...jag kastade iväg alla böcker, allt jag höll i, la mig på golvet, skrek av skratt, fick ryck typ, började halvt sparkas och sprattla för att inte dö...herregud spärra in tjejen :O :P


Snarkar du: hehe...kanske.


Stjärntecken: stenbock (låter lite hårt, men det har ni fått om bakfoten. det är stenar som är hårda :O stenbockar är hur gosiga som helst)

 
Äckligaste insekten: svårt. spindlar är läskiga som faan, men kackerlackor är fan äckligaste någonsin.


Längtar du mest efter just nu: att resa till något varmt ställe, hawaii, thailand, pleeeeease help me, måste till något varmt, klarar mig inte länge till, aaaaaaaaaaaaah.

Oj nej nu blev det lite dramatiskt här, bäst att sluta innan det går över styr, för det vill vi ju inte, hörs babes <3


STOPPA DJURPLÅGERI

Hey homies!

Vad har hänt idag?
Först skulle jag och soufen titta på julklappar. Orkade jag? Nja inte riktigt, så jag hittade tyvärr ingenting.

Sen blev det jobb. Idag var det sååå kallt ute, men det gick väl. Vi tog oss en välförtjänt paus inne på donken, för lite mat och varm choklad, det behövdes för att orka kämpa vidare, hehe.

Sen vid sju var vi färdiga och då skulle vi lämna in västarna och skyltarna. Plötsligt blev vi, eller jag kanske, demonstrant mot djurplågeri.

SLUTA DÖDA DJUREN, STOPPA DJURPLÅGERI!



Hehe nej så insatt är jag väl inte. Jag äter djur...okej nu känner jag att jag går för långt in på det här. Tyst....okej ska på träning, jag är trött. Orkar inte. Kämpa. Jag behöver donken igen :'( Nej. Var stark, vi hörs, hejs.

nice song


nåt saknas

Aaaah, vilken dag...

Riktigt meningslöst och tråkigt jobb, men vi får ju pengar i alla fall. :D Det vi gör är att stå med en skylt som pekar mot ett speciellt garage, och så har vi på oss riktigt snygga västar, sånna där som alla dagisbarn har..

Och så blev det torsk också i matchen. Inte kul torsk alltså. Jag tror vi förlorade med 5 poäng, ingenting alltså, och vi mötte ett lag som vi vanligtvis skulle ha slagit, rätt så lätt i alla fall. Men vi har tappat viljan. Eller jag vet inte om det är det,  men nåt saknas i alla fall. Det är synd. Jag vet att vi kan. Vi vet att vi kan. Men vad ska man göra för att ställa det till rätta liksom? Nej det är inte det lättaste.

Nej känner att jag är lite halvt nere just nu. Är trött som fan, och då blir man ju så här. Jaja nu ska jag hitta nån bra film att groffa ner mig med.

snöig söndag

Morning sunshines! 
Snart ska jag iväg och jobba, sen blir det match och sen jobb direkt igen alltså. Det blir packat idag. Men vad ska jag göra ikväll? Hmm, ingen aning, släng iväg ett sms om ni är lediga, jag är på.


01.15

Okej en liten rapport om lördag.

Först köpte vi en julgran. Jag tycker inte den var så fin faktiskt :( Men men.

Sen match, torsk. Inte så kul, men men. (igen)

Sen snabbt hem och fixa mig och efter det iväg till födelsedagsbarnet! Där var det najs och trevligt folk ;D

Snart ska jag hoppa i säng, imorgon ska jag upp halvtidigt och jobba ute i kylan. Natti guys.

kärlek till mitt lilla födelsedagsbarn

GRATTIS JOSEPHINE WALLÉN! Min snyggvegosebjörn fyller 16 år idag, och det ska vi fira ikväll!


dags att köpa julgran

Snart är det juuul! Nu ska vi snart åka iväg och köpa julgran. Jag kom just fram till att det är jävligt tråkigt. Alltid lyckas nån bli sur. Det är kallt ute, och sen blir det alltid krångel att få in den i bilen, och så vidare. Nu vill inte Mickis följa med, den svikaren, det är ju fan tradition. Just jultraditioner är extra viktiga för mig. Jaja, jag ska ge henne en omgång stryk, så kommer hon nog med sen ska vi se (:


good night

Godnatt hörni!

Jag har haft en riktig tjockis kväll med godis, chips och film...och belle förstås. Den satt inte helt fel ska jag säga er. Jag har ett problem. Mitt rum är så sjukt stökigt så idag skulle jag ge mig in i den röran, så nu har jag vikt ihop alla kläder. Aaaaaaaasmycket kläder. Som nu ligger på min säng...fan jag orkar inte. Vill bara kastna ner dom på golvet igen. Jag vill sova, men dom måste ju bort. Och in i garderoben. Fan vad jobbigt. Kill me. Aja godnatt.

utbyte

Juste hörni! Jag och Elsa blev utlottade från vår spanskagrupp att vi ska få göra sånt där utbyte med spanska elever. Först ska vi ha en spansk kille eller tjej som bor hos oss i en vecka, och sen ska vi bo där i en vecka. Fan jag suckar på att prata spanska...och engelska, men men, man måste ju våga lite! Vi ska till ESPAÑA i februari ;D

fredag och jullov!

Idag blev det ännu en fikatime med girlsen. Det blev nåt mysigt inne i stan, och på tre dar, har rätt mycket pengar faktiskt, rykt på ätbara saker som vanligt. Fan. :P Och min plan var att idag köpa första julklappen, men inte det inte. Nej nej.

Julavslutningen var okej, nu är det fan jullov! Var riktigt taggad på kvällen, men nu blir det match imorgon, och jobb, så jag och belle ska ha myskväll ikväll med gottis at my place. Mums...på belle alltså, jag ska äta upp henne, hehe.


mysigt? blött? vitt?

Det känns som att all den här snön måste nämnas. Så hörni...det är snö ute. Nu vet ni.

helgen

Lite planer för helgen.

Fredag: jullov! leta julklappar, träna, träffa belle, hitta på nåt skoj, hehe 8)
Lördag: Jobbaaaa, fira Josse 16 år! :D
Söndag: Jobba, match, jobba igen, sen kvällen?

Varför så mycket jobb?
Mitt lag håller på att jobba ihop pengar till en resa i sommar. Förra året var det som sagt spanien, och i år så vill vi satsa på grekland!



Vi ska från och med imorgon fram till dan innan julafton, jobba varje dag i ungefär tre timmar då per dag, som parkeringsvakter eller nåt sånt i vällingby. Det är ju världens kaos där nu innan jul, och vi tjänar ihop JÄVLIGT bra med pengar.

torsdag

Hade en jäkligt chill dag i skolan idag. Inga fler lektioner det här året! Bara avslutning imorgon sen jullov! :D

Idag efter skolan skulle jag träffa jenny. Det blev lite segt för min telfon dog tidigt på dagen så fick inte riktigt kontakt med tönten. Det är så hemskt, ja blir verkligen handikappad utan min mobil, dagens ungdomar alltså...
Till slut fick jag tag på henne och då var hon typ redan på väg hem, så jag satte mig på ett fik med några girls från klassen, och väntade på jensen. Det var jäkla mysigt, och sen kom min lilla tönt till slut, så då kollade vi runt lite i vällingby efter julklappar. Jag hittade ingenting -.- Aja det löser sig. Sen bar det av hem till mig för att äta god mat och se på film. Vi såg "Because I said so", gullig film, bra skådespelare, och charmig kille.


najs kväll

Tjenis folket. Är trött som en gris och ska snart hoppa i säng. Kvällen blev jättemysig. Vi var på nåt dagis och skulle baka en jäkla massa lussebullar. Dom blev väl okej, självklart åt vi, men ändå inga höjdare. Pingis och vacker sång hann vi också med.

Nej time to sleep early, för en gångs skull, good night. Ojojoj, ni kan nu kalla mig the english camilla. Okej jaja, godnatt.


glader

Okej det här ska bli ett glatt inlägg ;D Nu är plugget över för den här terminen, hääärligt! :D

Efter skolan åkte jag, Elsa och Sofia till vällingby och tog en fika. Vi satt väl där i nån eller några timmar och hade det jättetrevligt. Pratade om allt mellan himmel och jord, hehe. Söta små nerds dom där två.



Ska snart dra iväg för att möta upp mina kära lagkompisar. Ikväll blir det julbakande och chillpill. Lovely.

lite surt

Hej hopp! Okej innan jag ska säga några bra grejer, kan jag börja med ett litet dampbryt och spara det bästa till sist.

Okej mitt dampbryt alltså. Jag hade prov i dag som sagt, samhällskunskap på demokrati och ideologier, och jag kände mig inte särskilt förberedd.

Det var först en g-del som gick sådär, jag chansade rätt mycket, men men.
Sen efter g-delen fick man välja om man vill göra vg-fråga eller mvg-fråga. Jag läste båda och tyckte fakiskt att det kändes som att mvg-frågan ar lättare att skriva om. Mvg-frågan bestod typ av två frågor, i den andra frågan skulle man typ bygga upp ett samhälle med liberal demokrati, och bla bla, där skulle man analysera och tänka igenom och sånt. Tror jag mest rabblade fakta, men den frågan kändes okej.
Men den första frågan däremot. Den första frågan handlade om kommunikation. Kommunikation som vi arbeta med i början av terminen? Vi skulle ju ha prov på demokrati och bajsideologier, så det är nog den frågan som pajar för mig. Man skulle skriva vad tystnadsspiralen var, och jag skrev typ en halv a4 om helt fel grej fick jag höra efter?! Inte kul, jag hade blandat ihop den dumma spiralskiten med nån annan slags metod. -.-
    Jag tänkte satsa på vg på det här provet, men grejen är nu att man inte ens kan få vg om man failar på mvg frågan. Då får man g. Det finns inget mellanting alltså. Mvg eller g alltså, och det som känns ännu mer surt är att det jag failade på förmodligen inte var demokrati och ideologier, utan kommunikation som inte ens hörde till det vi skulle ha prov på. Bajskorv. Det var mitt lilla dampbryt.

Nej jag känner att jag vill ha mina glada tankar i ett nytt inlägg, det här blev för dystert, jag låter som en liten bitterfitta. Hejdå.

-.-

Okej panik, har inte fått nåt plugg gjort alls. Fan alltså jag orkar inte. Kan inte hålla skillnad på dom här små cpideologierna. Damp och fail imorgon säkert. Nu ber vi en bön för att provet inte är supersvårt. Hejdå. Jag är sur.

vurpan i egen hög person

Dagen startade med en stor fet vurpa. -.- Jag gick av tunnelbanan i blackeberg, och precis när jag kom ut då så har jag några tjejer bakom mig som också har lagt märke till hur galet halt det är, så dom gick och pratade om hur pinsamt det skulle vara att ramla. Självklart ramlar jag just då. Jag FLÖG. OCh ramlade totalt på baken. Jag låg där och skrattade, och dom kollade att jag var okej som en tant typ. Okej om man går med sina kompisar och kan skratta med dom, men jag gick ensam, och det var en stor flock som såg mig ramla. Så typiskt mig. Hehe jaja. Har fått ett baffblåmärke på köpet.

Nu är det råplugg till provet imoron som gäller. Vet inte hur jag hade tänkt hinna lära mig allt idag. Har träning sen i tre timmar också, inte bra. Jag känner mig körd.

Efter imorgon är plugget slut, och då bestämde jag, Elsa och Sofia att vi ska gå och fika och fira, och sen kika runt på lite julklappar, myspys.

Nej pluggdags, hörs.

baffkärring

Senaste dagarna, veckorna, månaderna, kanske till och med året så har jag känt att jag när jag spelar basket är jävligt lame. Vill komma in i det gär "GOet" som jag vet att jag har inom mig.

Hur som helst, idag på träning var jag så där lame igen. Det kändes som att jag missade alla skott, passade dåligt, dribblade som en stor baffkärring, och sprang långsamt som fan. Så kändes det. Men änd hade jag skitkul. :D Än en gång, kärlek till girlsen. <3

en lite speciell måndag

Imorse var jag och pelsa tidigare i skolan för att titta på luciatåget. Det var myspyskänsla, och efter fick vi torra lussebullar, mums...Sen hade vi bara en lektion och inget mer. Vi tolv drog jag till doktorn, för att göra TOPLESSTESTET! Aaah. Jag kom dit, fick gå in i ett rum med en läkare, doktor eller vad man kallar det. Det var en tjej, puh. Fick ta av mig allt på överkroppen och så satte hon på sladdar och klistergrejer på mig. Jag fick blåsa i nån blåsgrej på olika sätt, och fick nån mätgrej på fingret och även en på armen. Dom gjorde alla möjliga olika mätningar av allting. 
     Sen fick jag alltså hoppa upp på den där cykeln och sitta där och cykla som en tok med sladdar på mig, topless. Jag skulle hålla mig på en viss gräns hela tiden och motståndet ökade med tiden. I slutet blev det för jävla jobbigt i låren! Andningen var det inte så mycket problem med, fast det var den vi skulle kolla. Det tog rätt snabbt slut, så jag fick åka hem, skönt. 

Lite synd att jag missade curare i skolan bara. För som inte vet vad det är, så är det en vollybollturnering där alla ska klä ut sig och sätta ihop frivillga lag. En gång varje år. Några skulle till exempel vara Asian prostitutes. Haha, och mina kompisar skulle typ vara semesterfirare och så vidare.
 
Lucia09 003 by Blackebergs Gymnasium.

LUCIA!

Känner mig lite konstig. Är det bara jag som inte har fått julkänslor alls än? Jag vill ju att dom ska komma, men dom kommer fan inte. Jag längtar mest efter jullovet, det ska bli så galet naaajs! Jag går varje dag runt och hoppas på att mamma eller pappa ska beställa en sista minuten resa till thailand, men mina drömmar verkar inte riktigt gå i uppfyllelse den här gången.





Grattis också till min lilla minischtekare eviplutten som fyller år idag! 16 år! Grattis baby! <3


TEAM <3


jag känner på mig att det här kommer bli långt

Vad har jag gjort idag? Ja, dagen minns jag inte riktigt, förutom matchen som vi vann. Jag kände mig som en långsam stor fet kärring som rörde mig...så snabbt som långsamma stora feta kärringar rör sig? Fyfan alltså.

Kvällen tillbringades hos Stina med lite av girlsen. Vi gjorde pizza, åt kladdkaka och snackade en gamla minnen och sånt. Jävligt mysigt.

Efter maten blev det anden i glaset, oooooh scary. Haha det var lite halvsynd, det funkade inte riktigt.
Vi tillkallar anden(?). Vad heter min mamma i mellannamn? frågade kajsa. Lov3 blev svaret tror jag, och hon hette Eva. Bra jobbat herr ande. Men det var kul. Bäst var sanni, den lilla lögnararen. :P Haha så söt!

Sen blev det skräckis och mer kladdkaka, mmm livet är härligt. :P Jaja, efter var väl klockan halv två? Jag var rätt taggade på att dra vidare på fest med lilla pälsa som ville att jag skulle komma hela vägen till medborgarplatsen. Lite tvek eftersom jag skulle böhva åka så långt och bla bla. Till slut bestämde jag mig, med lite övertygelse av bajsen, för att åka hem. Rätt skönt ändå. Fast är egentligen fortfarande  taggad, men nej ska snart sova. Är trött samtidigt.

Okej fan vilket luddigt inlägg.

Och efter denna tjockiskväll med pizza, kladdkaka med grädde, chips, popcorn, så är jag nu hemma och har just ätit lussebulle och ben and jerry's, yummi. Curves here I come.


tiden rullar förbi

Hjälp det är skrämmande vad snabbt tiden går!
Om mindre än en vecka slutar vi skolan. Då har vi gått en sjättedel av gymnasiet, gosh. Om mindre än två veckor är det julafton. Snart är det 2010. 2009 har varit ett grymt år! Om exakt tre veckor fyllar jag 17. SJUTTON! Det betyder ett år kvar till 18, och 18 är näst intill vuxen. Shit läskigt. Jag får nu övningsköra. Jag är minst i min famlj! Jag ska ju vara liten! :O Men jag ska inte klaga. Livet är härligt!


dumming

Mickis skicka bara låten.
Nej.
Nehe då skickar jag mitt mail till polisen, synd för dig.

Hej polisen. Min syster laddade precis hem en låt, sätt henne på livstid. Puss och hej /camillito


right now

Okej nu har folk börjat kalla mig Mulle. Mitt namn eller adress eller vad man säger är INTE okej, mulles.webblogg.se, ocoolare får man ju leta efter (;

Ser jag ut som en mulle?

grr

Vippo ditt lilla vilddjur, nästa vid tuben...då du, då möts vi på mitten! Raaawr!


nu är det lördag!

Det var så rätt att erik vann! Fick rysningarna på den typiska vinnarlåten som vanligt. Jag har inte alls följt idol den här säsongen, men det känns ändå som att man borde se finalen. Så det gjorde jag hos våra grannar där folket var, och tillbringade resten av kvällen där också. Det var där man hängde ikväll om man är nåt, hehe. Träffade även på gullebebis jenny, och även jennifer och jessika ute på gatan, överglada och söta, härligt!


goddag

Humör: glad, trött, sur (lite udda blandning kanske)
Gjort: Ätit frulle
Planer: Klä på mig. Har en känsla av att det kan bli lite kallt att gå halfnaked till skolan.
Ser på: - bajs
Lyssnar på: You could be happy - Snow Patrol
Läser: - bajs
Äter: en liten söt mandarin
Dricker: söderte
Bästa: DET ÄR FREDAG!
Sämsta: Ont i halsen och plugg
Väder: Soligt och kallt

tro mig

Här har ni ännu en annan version av låten jag la in igår. Får inte nog av den i alla versioner. Fortfarande bra.

Ni måste inte tro mig, visst...men det är faktiskt jag som är stålmannen. Och ja, jag kan flyga. Självklart är jag snabb som vinden, därför så suddig bild. Godnatt alla hjälplösa.


sistaah

C: Picke..
M: Jaa?
C: Jag ville bara säga hej.
M: *vink tillbaka*

C: Pickeee...
M: Jaa?
C: Jag tycker du är söööt.
M: Aha..
C: Tycker du jag är söt?
M: ...Nej.

Kärlek <3


man kan inte alltid vara glad

Kompisar och familj är det absolut viktigaste i mitt liv. Vad annars. Det enda jobbiga är att det tar så jäkla hårt när nåt går snett. När det blir fel. Nu pratar jag om en kompis. En rätt nära kompis. Det har blivit helt fel av lite olika anledningar, och det känns alltså. Inte kul alls.

Kom hit och ge mig en bamsekram, jag behöver det.

...Okej jag kan betala, kooom nu. Ja jag pratar med dig.


må bra

Idag var det tänkt att vi skulle ha en må bra dag i skolan. Dagen skulle börja med gemensam frukost i skolan lite innan åtta, och det var viktigt att vi inte kom för sent då hade lärarna sagt. Sen skulle vi ha yoga, afrikansk dans och en föreläsning med martin lidberg (världsmästare i brottning, och vinnare i let's dance).

Dagen började med att jag vaknade med ont i halsen, och klockan var då åtta. Jag hade försovit mig. Lovely. Jag kutade upp ur sängen, drog på mig kläder och rusade till bussen. Kom typ till skolan vid halv nio i alla fall, snabbt jobbat! Men jag kan inte direkt påstå att det var en bra och fridfull start på måbra dagen.

Yogan var rätt skön. Det var lite svåra övningar, och jag är sjukt ovig, men mysigt var det, med tända ljus och djup andning. Det kändes harmoniskt, och det skönaste var att vi sen fick ligga i cirka en kvart på golvet och bara slappna och lyssna på nån slaggs afrikansk musik. Tycker bara synd om palén som stod bakom mig, och hade mitt ass i facet hela tiden när vi körde dom där krångliga övningar, när vi skulle strecka oss runt hit och dit hela tiden.

Afrikanska dansen var grymt kul. Vi fick lära oss nån slags flörtdans från afrika, vilket var grymt kul. Lite shakande hit och lite shakande dit.

Föreläsningen tycker jag också var bra. Martin berättade om sin väg till framgång och världsmästare, och det var riktigt intressant. Men det verkade inte en annan liten pojke tycka som satt och smsade om att jag hade smutsiga skor?! Nåt bättre fanns det väl att tänka på :P

Och förresten, jävlar vilken rumpa Martin hade! Riktig biff var han alltså!





vad ska det bli av mig?

Efter skolan hade jag självklart glömt min plånbok hemma, så det blev inget av julklappashandlandet. Jag åkte hem och gjorde inte så mycket. Har sovit i typ fyra timmar, och sen ätit choklad. Dega var ordet. Jag kommer bli största degen när jag blir äldre. Härligt.


Är detta min framtid? :'(

Nej då. Tur för mig att jag workar out.



Aah hjälp är det en tjej på riktigt? :O Scary, och ungefär så här kvinnlig kan man väl säga att jag är också, hehe. Ja Karlmilla var det.


skön låt, skön tjej...okej godnatt



Godnatt boys and girls, önskar eran Camilla (tuff tjej)


riverside madda fuckah...

En liten snutt från julbakningen. Lite halvsliska tjejer måste jag säga. Blir rädd av mig själv.


meningslöst igen, hehe

Varje gång någon frågar mig vilken färg som är min favoritfärg så brukar jag svara rosa. Rosa är gulligt och fin färg och så och alla tjejer svara rosa, men den har fan blivit lite tröttsam. Så på senaste tiden har jag sagt blå. Marinblå är fint och himmelsblå också. Men nej jag tröttnade så jag började säga svart, för jag har mycket svarta kläder, men nej det kändes lite emo.

Och förresten varför berättar jag det här? Så otroligt meningslöst.

Hur som helst, min favoritfärg är fan lila, och varför har jag inte sagt det när nån frågat? Ja det är en bra fråga, och nu känner jag fan att jag svamlar på alldeles för mycket skit. Vill inte plugga, kan...inte...andas.


Mmm skulle minsann kunna tänka mig ett par lila.



I'm out (kommer förmodligen skriva skit om tio minuter igen^^). Puss på er gullungar som har orkat läsa ända hit. Ni resten får ingen puss. INTE SÅ KAXIGA KÄNGRE, VAVAVA? (oj så farligt att inte få en puss av camilla, i know...)

hata inlägg där man skriver om plugg

Slitig dag as usual. Mycket i skolan nu, och så har jag haft träning från fem till åtta också, I'm dead. Det sorgliga är att nu väntar plugg. Har två grejer tills imorgon som väntar, buhu, kill me.

Imorgon har jag blivit av med veckans plugg i alla fall, men det väntar mer till nästa vecka. Men det tänker jag skita i imorgon. Imorgon har jag ingen träning heller, jag ska LÄTT vila alltså! Bara totaldega är min plan för imorgon. Eller jag har en plan till, jag funtar på att köpa årets första julklapp, till vem? Spännande, det vet jag inte än, kanske mig själv, det vet jag nån som skulle gilla. Jag alltså.

Det var allt jag hade att säga för stunden. Ja jag vet Otroligt tråkigt, med stort O och allt, inte bra. Nej jag borde vara tyst. Nu ska jag vara det.









Ville bara säga hejdå. Ööh hejdå.

pigg som en mört

Nej jag är inte ett dugg trött. Varför ska jag då sova? Jo för att jag behöver sova, men vafan det går ju inte! Nu är jag inte trött, klockan är snart halv två och jag ska upp halv sju. Om jag lägger mig i sängen ligger jag bara där en evighet. Det känns så dumt. Och så somnar jag när jag kommer hem från skolan istället. Inte bra camilla, inte bra. Nej fy alltså. Jag kan tänka mig hur död och tråkig jag kommer vara imorgon hela dagen. Jag förvarnar er. Och imorgon får jag inte vara trött ju, har så mycket att göra. Ajne vajne så det kan gå. Sov gott ni som kan sova. Jag är SÅ glad för er skull. (;

gottis

Nu har jag sovit lite, ätit lussebulle, och druckit varm oboy med grädde. Rätt mysigt faktiskt. Dags att sussa.


Hehe omg, fan vad snygga.


suris

Tänkte bara säga att jag är här och jag lever. Det har varit en extreeeeeemt lång dag i skolan. För det första är det måndag, det betyder segaste och längsta dagen av alla. För det andra har vi dom absolut tråkigaste lektionerna på måndagar! För det tredje började jag åtta idag. För det fjärde satt jag och min grupp som jag jobbar med kvar efter skolan för att göra fördigt vårt arbete. När vi var färdiga...gick det inte att spara det vi hade gjort. Typiskt, jag fick damp. Det drog helt seriöst ut på tiden en timme ungefär. Kom hem för en halvtimme sen och har nu pressat i mig mat, så nu känns det lite bättre (a)

Jag är helt död. Och så ska man träna ikväll. Träningen slutar 22.00. Härligt gunde. Nej kan inte direkt påstå att det är min dag idag.


nattinatt


härlig söndag

Godkväll kära läsare.

Har haft en riktigt trevlig dag och kväll. Vi vann matchen, och sen när jag kom hem så hade mamma gjort våfflor, gosh vad gott.

Senare kom Steffen och Jenny. Belle kunde inte tyvärr. :'(

Men vi hade det i alla fall grymt! Vi bakade en massa pepparkakor, som blev rätt äckliga, hur svårt kan det vara egentligen? Jo, men det var det tydligen. Lussebullarna blev inte heller toppen, men men, WHATEVER! Nördarna förgyllde kvällen!

Avslutade med att kolla på The Pursuit of Happiness. Underbar film! Blev återigen bölcamilla...ni måste se den.

Här har ni lite otroligt osnygga bilder as usual. Kanske kommer en liten film imorgon också.


Jag gjorde då inget C så jag fick vara med som Balle...(ett av mina smeknamn) Fett gulligt tjejer 8)


En glader på ingång!


Herregud vad gör tjejen...hehe nej skoja, SÖT


proper liten dam


Oj så snygg camilla. Jenny med dödshanden...på väg mot MITT ANSIKTE, aaah


Aaaaw en liten hundvalp, ska bli min julklapp...+ mördarhanden igen :O


Nämen camilla :O Så du bär dig åt!


Oj oj oj...


glad söndag människor

Dagens planering:

- Lite plugg nu
- Match mot Täby
- Myskväll med julbak och bastu med Belle, Bensen och Steffen



mitt rätta jag

Jag känner att det är dags för mitt rätta jag att komma fram. Det blev lite väl känslosamt tidigare. I'm back now. Ja här har ni mig, Camilla Holm i egen hög person. Inte snyggaste laget.


sneaky girl (boy?)


Hej, fjortisposer och underbett är jättekul.


Ouuff här tror man att man är snygg. Jo men visst, vad föddes du med för problem unga dam. Och...snygg mun, verkligen.


Afrika_girl_93_nerdsmile


brudar och snusprillor, najs

Ja, jag sitter och lyssnar på fin musik och tittar på gamla bilder, säg inget

Och ja, jag saknar mitt lilla glädjepiller!


Minisar


känslosamt

Har haft en rätt najs dag.
Jag var och kollade på två basketmatcher, och Loppi var också där hela tiden, så det var trevligt. Samma humor, kan det bli bättre alltså, hehe. Säger er bara att ni som inte var där, SYND, ni missade SÅ mycket...typ. (; 

Nej men det var trelans, vacker utsikt med svettiga små (eller killarna var bamse kylskåpssize) basketspelare. 

Nu på kvällen har jag varit med Belle och Lovert. Det var supermysigt. Alla i Loverts säng med godis, chips och Love actually. Världens bästa film. Blev så jävla känslosam. Och sen efter så spelade Lovi en låt som hon hade gjort själv, på gitarr och sjöng till. Alltså det var så fint. Blev helt bölig. Bölcamilla. Okej pinsamt. :$


eskimåer

Hey babes!

Drog ut en liten sväng,  och har för övrigt inte gjort så där supermycket ikväll, hade sen träning.
Inget vettigt har jag att skriva heller. Eller jo det har jag. Eskimåer använder kylskåp för att hindra att maten fryser. Det är lite skumt va, huh? :D När vi ändå är sådär helt random, så kan jag ju lägga in en bild som inte alls har att göra med det här. Men vadfan har att göra med det här inlägget, en eskimå? Nej dom är ocoola.

Varsågoda, njut.




lättroade

Alltså min mamma kommer hem. Glad som en lärka kommer hon fram till mig. Hon har en bok i handen, och utbrister glatt:
- Titta man kan lyssna på fåglar i den här boken!
- Mamma jag är inte superintresserad av fåglar direkt.
Så öppnar hon boken, trycker på nån knapp och en skrattande fågel börjar skräna, och mamma dör av skratt.

Lilla mamma...lika lättroad som jag.

:D


Haha från klassresan i nian. Gullo!

allmänt

Otroligt glad ikväll också. :D Måste bero på att jag är så trött på dagarna, och pigg på kvällarna, eller nåt sånt.

Humör: Glad och hungrig
Gjort: Tränat
Planer: Studsa runt
Ser på: Mongolidbilder på fb som jag verkligen borde tagga bort mig från
Lyssnar på: All the above - Maino feat. T-Pain
Läser: läsning är inte min grej
Äter: pepparkakor
Dricker: vaniljte, mumma
Bästa: Imma do it - Fabolous, Kobe
Sämsta: axels fars-skämt!
Väder: jättemörkt och kallt


aaaw



fabolous

Den här låten är FÖR bra alltså!


duktig på att underhålla mig själv

Helt okej dag måste jag säga. När vi slutade var jag tvungen att stanna kvar ett tag och göra ett grupparbete med några andra, och jag tror minsann jag var lite trött, för jag dog av skratt rätt ofta. Roligt var det i alla fall. Och jag och Sofia körde stolrace, hehe.

Träna eller inte träna nu då?
Jag vill egentligen lägga mig i soffan och dega, men vill lite till träningen i alla fall. Men själva grejen är att jag bara får mer och mer ont i halsen. Borde kanske vila och bli av med det, men det tar ju tid! En tränings vila räcker liksom inte, därför bestämmer jag nu att jag går dit och kör så gott det går. Då vet ni. :P

Säger det som jag säger varje vecka ungefär vid den här tiden varje gång. DET ÄR FREDAG IMORGON, SHIIIT!

like it

Jag är på grymt bra humör av någon anledning! Och blir glad av låten också. Anteckna hörni...


älskar tjejerna

Ibland är basketen kul, ibland suger den, och samma sak med alla dagar i allmänhet. Vissa dagar är bra och vissa suger. Och det är så jävla skönt när man har haft en riktig skitdag, och så kommer man till träningen och alla gör en jätteglad. Det är kärlek. Älskar alla tjejer i mitt lag alltså!

Idag var en skitdag, och så kom jag till träningen och det blev lite oseriöst, men fullt av skratt. Så nu är jag på bättre humör. (:

inte kul larsolof, inte kul...

Usch vilken urusel dag!
Jag har helt klart vaknat på fel sida idag. Sov halvt på alla lektioner, och för övrigt så kände jag mig sur på nästan alla i min omgivning. Synd att jag inte hade en klubba så jag kunde klubba ner nån...hehe (a)
     Och sen var det en jävel i skolan som halvt klankade ner på mig, och jag blev assur och yes jag gav honom en utskällning. Överreagerade jag? Nej faktiskt inte det.

Spanskaprov imorgon, har inte pluggat. Jag har kört små powernaps ända sen jag kom hem och har nu typ en timme på mig att plugga. Det går nog, känner att jag kan allt rätt okej ändå.

När jag berättade om min urusla dag för mickis, tyckte hon synd om mig och tröstade mig med lite kolor, hon vet minsann vad som funkar på mig! Lite synd nu bara att jag ska träna med ont i halsen och kolor i magen, smart tjej.

Det här blev ju lite deppigt, så kan det gå.

hem till midgård <3


sad face, happy face?

Jag vill inte sova, kommer vara dödens imorgon, och vakna med mer ont i halsen. Not funny. Sad face :'(
Halsen och bajsandningen dödade mig på träningen, ännu mer sad face. :'(

Nej slut på sad face, jag är ju glad :D

sockertoppen

Aaaaaaaah gullunge! Jag dör för den här lilla sockertoppsgrisen som jag bara skulle vilja äta upp! Det här är alltså mitt sätt att säga att jag tycker om nån.
Varje gång när jag frågade chans på killar när jag var liten gick jag fram och sa: Raawr, du kan bli min söta sockerkaka, jag ska äta upp dig din goding, grr...
Njaaa så gjorde jag inte riktigt, och jag vet att jag alltid ska spåra ifrån ämnet. Alla har ju nåt dom är bra på, hehe.
Det här är hur som helst min lilla gullunge, Jenny!


första december

Jävlar vad kallt det var ute idag! Helt sjukt. Verkligen på tiden att skaffa en vinterjacka nu, men vet inte ad jag vill ha riktigt.

Idag är det första december! :D Det betyder att jag får lyssna på julmusik utan att min syster dödar mig. Som jag har sagt så blev det förra julen lite väl tidigt jag började lyssna på julmusik. Det var väl nån gång precis efter sommaren, vilket gjorde att jag och resten av familjen hade tröttnat till julen. Nu har jag tro det eller ej, inte ens lust att lyssna :O Knaskalas...

RSS 2.0