dumma bilder

Heej, h3h3h33h3h3h, 1337. Nej. Klockan är nu 17.38 och jag tänkte just lägga upp lite bilder, men så vägrar det funka :'(

Jag fick i alla fall med mig en jacka hem idag från Salt. Fuskpäls. Jag fick den för 500 iställer för 700, nice!

Och efter att ha tänkt på en massa olika alternativ för kläder ikväll, så har jag fortfarande inte kommit fram till något. Allt är som vanligt alltså. Alla kommer säkert vara djävlar. Så jag kanske helt enkelt kör på ängel bara för det? Men djävul är ju så typiskt halloween.

Nu ska jag hoppa ner i ett varmt bad...som för övrigt rann ut över hela badrumsgolvet eftersom jag glömde bort det. Inte bra. Men nu har vi i alla fall en swimmingpool, ska inte klaga faktiskt. Later...


What I want

Skön låt!


tröttve

Kan knappt öppna mina ögon. Satt uppe till fyra och pratade med en viss person. Herregud vad jag vill sova vidare nu. Jävla alarm.

Halloween ikväll alltså, najs. Ska man köra basic på djävul? Fast jag är ju mer ängel av mig, kanske ängel? Eller satsa på nåt med äkta dräkten? Hmm tänk tänk- Frågan är om jag måste in till stan kanske -.-


inte trött

Jag har ingen lust att sova! Sitter och kollar igenom gamla videor från förr som jag har på datan. En massa från min gamla mobil, för några år sen, så jäkla roligt att kolla på. Saknar det.

hahaha fan vad hemskt

Haha, jag är otroligt snäll som bjuder på det här. Det är bara för att jag är övertrött och överglad som jag gör det. Imorgon kommer jag ångra mig och Belin kommer döda mig. Jag menar ni hör ju hur jag låter, och vad fan ska jag göra så jävla mycket miner hela tiden för? Ser ju bara...störd ut. Haha, jag kan oftast inte vara seriös när det gäller sånt här.


gårdagens


weeeeeeeeeeeeee

God kväll bitches! Haft en najs kväll? Det har jag haft. Lite halvt udda, men trevligt 8) Träffade först Belin och vi träffade Wille och Jocke vid folkan för lite business, hehe. Nej men trevligt att träffa dom, dom har man ju inte träffat på...år? :O Träffade även där lite andra trevliga pojkar, wow så coolt..;)

Efter det bestämde vi oss för att tågluffa, och tänka sig vad mycket trevligt folk man kan träffa en fredagkväll. Först var det lite speciella killar på bussen som försökte få med oss ut till ekerö, men nej, dom var läskiga, hjälp :'(

Sen vid brommaplan, en sväng in på donken, och sen vidare med tunnelbanan, där vi träffade tre spanjorer. Shit alltså vilka spanskaskills jag har, wow säger jag bara! Minns inte riktigt vart vi åkte. Jag tror att vi åkte till t-centralen och traskade runt där, och sen..åkte tillbaka? Haha. Klockan tickade på, och sen lite senare åkte vi tillbaka till kära donken, där man hittade Engert bland annat, som även hon skulle till Ekerö, fan vad alla skulle ut till landet ikväll då. Träffade även på Kristine, och även Ebba (galet snygga) som jag inte heller träffat på länge. Känns fan lite som klassåterträff, Wille Jocke Ebba, ouff härligt!

Såg snyggaste killen som jobbade på donken också. Gosh! Kanske min blivande man, vem vet? Han kan säkert försörja mig, hehe.

Sen fick vi oss lite skratt tack vare en kärring som satt inlåst på toan i över en halvtimme och vägrade komma ut, och vi tänkte oss vad hon gjorde där inne egentligen...Hon vägrade komma ut, och precis när dom typ skulle ringa polisen, SÅ...kom vår buss -.- På bussen såg vi kändis också, WOW! ;D

Juste vi hann spela in en film också, och även se på en ny serie, Flash Forward tror jag den hette, riktigt bra. Och nu sitter jag här och äter sushi. Livet är bra härligt!

Kvällens fras: Nämen vilket sammanträffande, ska ni också dit?
Hehe, interngrej.

Och fan vad jag är dålig på att skriva kortfattat. Jag skulle lika gärna kunnat skriva: Vi tågluffade, träffade trevligt folk och hade det najs! Men men, sån är jag. Vad skulle en lång Camilla vara utan att vara långfattad? Torrt Camilla.


söt tjej

friday

Hallo babes! Kom och tänka på en sak, jag undrar fan vilka ni är där ute som sitter och läser min blogg. Den är ju inte sådär superrolig, utan mest till för att jag ska kunna fördriva tiden när jag inte orkar göra annat, vilket ändå är ganska ofta.

Hittade lite smått och gott idag, bland annat lite skor och en dunjacka. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om dunjackor faktiskt, men det verkar vara så jäkla poppis nu, så fick med mig en hem, som jag ska tänka på om jag vill spara eller inte. Vi köpte även mörkbrun hårfärg till Mickis, här ska det färgas, hehe.

Ikväll ska jag träffa Belin, och vi får väl se vad som händer ;)

Imorgon...Halloween, och har ingen aning om vad jag ska vara. Johanna ska tydligen vara Lady Gaga, haha :D Och Elsa typ sexig skolflicka, vad ska då Camilla vara? Elsa tyckte sexig djävul. Sexig Camilla? Njaee det låter helt fel, haha!



frukost <3

Good morning sunshines!
Sitter här med en jäkla god frukost som sällskap, mumma. Ska dra hemifrån om en halvtimme ungefär. See yah!

nighty

Nej jag har ont i huvudet fan, ska sova istället. Gissa vad, jag måste upp tidigt imorgon också, det är hemskt. Men jag försöker se det som att jag får uppleva mer av livet, hehe.

Avslutar med skön låt. Mando Diao - Gloria

Nighty!


filmdags

Hej hopp! Min kväll sket sig totalt! Så kan det gå, men jag är glad ändå ;)
Nu ska jag titta på My Sister's Keeper. Det måste fan vara en av de bästa filmerna som finns.


kör på en dagens och en gårdagens

Jag är väl inte världens bästa på att lägga upp dagens outfit, facelook och sånt, men jag kom på att min nya grej kan vara "gårdagens outfit". Vem har det liksom, hehe. 8)

Här har vi i alla fall dagens. Enkelt och skönt.


Jag somnade med flätor igår -.-


mitt nya projekt, GÅRDAGENS...


inget köpt?!

Home from town, och har varit hemma ett tag nu, bara inte orkat skriva. Jag köpte...tro det eller ej, ingenting! :O Jag skulle kolla på bland annat vinterjacka, vinterskor, stövlar, basketskor, och nåt att ha på mig på halloween, men det var så smockat mycket folk så jag orkade inte testa eller kolla på något speciellt. Men Josse fick i alla fall med sig ett par jättefina skor, eller rättare sagt boots.
     Ska förmodligen in till stan på söndag med mami och kolla på de vintergrejer som jag behöver. Och sen måste jag in nån gång imorgon eller om jag tar det på lördag också, suck det blir mycket fram och tillbaka.


älsklingspullan i stan

stan

Morsning korsning, är alla lika trötta som jag? Ja, det är otroligt, jag känner mig inte utvilad idag heller.
Ska snart tåga in till stan med Josse, min lilla sugarpie, och titta runt på lite olika grejer jag behöver. Jag hoppas verkligen att jag får med mig nåt av det jag behöver hem. Det brukar bli så att jag bara köper grejer jag inte behöver egentligen, typ tröjor, tunikor och klänningar, och även mat och fika, och sen har jag inga pengar kvar till det jag verkligen måste ha. Inte bra.

Men nu måste jag rusa, har ett tåg att passa, puss på er.


susstime

Avslutar glatt dagen med en skön låt och en ännu skönare Steffi idag på biografen, hehe. 8) Natti.




onödigt

Fan har inte börjat städa än, jag orkar inte, lat som jag är. Gud vilka onödiga inlägg jag skriver konstant kom jag just på, hehe. Men det är bara för att jag försöker fördriva tiden och inte har nåt bättre för mig.
     Nu är jag faktiskt ruskigt trött, även fast klockan inte alls är särskilt mycket, så jag tror att jag ska hoppa i säng snart :) <3

bara inte du

Bastun gjorde mig helt död. Känner mig helt körd, men det var skönt så länge det varade. Nu ska jag städa rum som ser ut som skit, och jag menar verkligen skit. Ingen tror mig nånsin när jag säger att jag verkligen har stökigast ever, och sen en gång när Belin och Axel kom hit blev dom helt choackade och skulle liksom foto mitt rum för att det var så jäkla stökigt -.-

Kör på lite skön Håkan Hellström till det. ;)

Förresten, för nån dag sen fick jag hem en bok. Jag läser inte alls typ, men när jag väl måste, så älskar jag Katarina von Bredows böcker. Vilken tjej gör inte det? Alla jag känner älskar dom böckerna precis som jag, för dom är ju så jävla bra, och så nu för nån dag sen fick jag hem den nyaste som heter "Bara inte du". Ska börja läsa den så snart som möjligt när jag får orken. Jag har även bestämt mig för att läsa Twilight på engelska...hjälp jag som suger på engelska, hur ska det gå?! Men alla säger ju att den är grymt bra och ett måste, så jag måste väl läsa skiten helt enkelt ;)


åh underbara bok, var bra, snel hest?


känsliga tittare varnas, naked woman

Haha, såg den här bilden på en blogg jag var inne på. Tydligen så är ingen perfekt, inte ens barbie.

http://2.bp.blogspot.com/_X70sUEaKNGI/RwpBHVw4fOI/AAAAAAAACPQ/KPPa9G58FtQ/s400/barbie.jpg

jag orkar fan inte

Varken jag eller nån annan verkar orka röra sig hemifrån. Känns lite dumt, jag borde utnyttja lovet till fullo, men en del av höstlovet är väl att vila upp sig också, hehe. Jag försöker i alla fall se det så, för jag är galet trött och känner för att stanna hemma (a) Jag ska fixa te och bastu och myspys nu.

Hmm vad ska man hitta på på fredag då? Har inga planer såhär långt.

Här kommer en till grym låt med Michael Jackson, Man in the mirror.



halloween

Hmm frågan är vad man ska ha på sig på halloween? Egentligen vill jag verkligen klä ut mig totalt asmycket och satsa som fan, men om ingen annan gör det så känner jag inte direkt att jag borde göra det heller, så jag inte kommer där helt udda, hehe 8) Som i Mean Girls till exempel, haha!


This is it trailer


skön


danny och mattias, aouch!


Hehe, försök att inte tänka på att jag ser ut som en jätte. Titta bara hur snygga dom är!


Så snygga!

Glömde nämna att vi på Rigoletto träffade på Danny och Mattias från EMD, och jag dooooooooooog. Yes jag kör på lite fjortisstyle nu, men seriöst jag fick typ hjärtklappning, konstig andning, blev helt varm och helt uppe i varv. Dom är så galet snygga! Vi fick en bild med dom som jag kan lägga upp senare. Den är absolut inte snygg, jag ser ut som en jätte, skyller på backen vi stod i, och belin har dampat totalt på att hennes ögon ser konstiga ut. Men jag orkar inte bry mig, vi träffade dom i alla fall och det är jag jäkligt glad över. :)

Får väl pumpa lite EMD musik också helt enkelt.


This is it

Filmen var grym och den är ett måste att se! Man fick se flera av hans låtar plus dans, men man fick också se lite mer av honom som person. Han verkade otroligt engagerad i vad han gör, och han är ju bara FÖR JÄVLA COOL!

Se filmen!



Nu kommer jag bomba Michael Jackson låtar ett tag.


morning

Good morning sunshines!

Vilken fin morgon vi har, lite sol...wohoo :D Om en timme bär det av hemifrån för att möta steffi och belin, lolvely ;)

godnatt

Nej dags att sussa, ska upp rätt tidigt imorgon. Imorgon får världen se mitt hår, kill me -.-
Sov sött, puss och hej.

aaaouch!

Igår diskuterade vi hur vi vill ha våra killar. Eve är lycklig med sin pojkvän och hade inte så mycket att säga, Josse föredrar svenska killar, och jag och Steffi föredrar lite smått utländska killar, italienare är snygga till exempel. Dom ska vara typ gyllenbruna och muskulösa, framförallt överdelen, bröstmuskler, magmuskler, och armarna är liksom...aaouch! Jag personligen gillar i vissa fall tatueringar och så, lite bad boys liksom, haha.


channing-tatum-white.jpg image by funsizedangel
aaaah, ögongodis

lilla håret, ge inte upp


ett inlägg till mami

Åh min mammiplutt var lite ledsen förut, så jag fick trösta henne, med en massa bamsekramar, och det verkade funka. Hatar att se familj och vänner, eller rättare sagt de som står mig närmast ledsna. Klarar inte riktigt av det, då blir jag ledsen.
Älskar dig mami.




det här är vår låt

sushi <3

Hemma från le training. Jag mådde skit, och nu låter jag äcklig, men det kändes som att jag skulle spy upp allt jag hade i magen, inte najs! Och det gjorde att jag hade skitsvårt att fokusera, och inget funkade.

När jag kom hem, väntade sushi som mickis hade köpt med hem till mig, så gulligt. Tack för det sistaah!

Nu tänkte jag bara ta det lugnt och vila upp mig. Skriver senare, hejs.




melissa horn - långa nätter


träning nu

Yes ångesten är kvar. Och kommer vara kvar tills håret har blivit långt igen.

Har glömt nämna att jag hade det supermysigt igår med brudarna. Vi tjockade upp oss rejält med en massa gottis och skräckfilm, och sen blev det förstås att vi pratade gamla minnen som vanligt också, love it. Tack för en mysig kväll! <3

Snart ska jag iväg på träning, och jag tror faktiskt att jag efter det ska stanna hemma helt ikväll och bara ta det lugnt. Jag har inte riktigt fått nån ordentlig sömn på två nätter så är galet trött.

Sen ska jag upp rätt tidigt imorgon, för att gå på bio med Steffen och Belin! Weee, vi ska på premiären av This is it, det tackar man ju inte nej till. Och sen verkar det som att jag på kvällen ska träffa girlsen från klassen?


riktigt sorgligt


fyfan


långt hår :'(

fyfan

Aaaaaaaah jag har sån jävla damp! Min frisör klippte av två jävla decimeter typ! Det tar typ två år för det att växa ut!!!!!!!!!! Jag ser ut som en femåring blandat med en kärring, så jävla fult!!!!

Nu fan ska jag deppa med choklad, hörs sen.

dags att röra på sig

Nej nu bär det av hem till Evs för att träffa nördsen. Skriver imorgon igen. Puss och hej.

ge mig lockigt hår!

Nåt jag inte drev om med mitt hår, är att jag fortfarande ska till frisseluren imorgon. Det jag egentligen vill göra är att färga det riktigt brunt och typ permanenta det lockigt. Jag har alltid haft det absolut rakaste håret, vilket är riktigt tråkigt.
   Det skulle jag alltså vilja, MEN...jag är alldeles för feg, så det kommer väl bli det gamla vanliga att klippa topparna och färga utväxten, kul. Vad fan ska jag vara fegis för?! Jag behöver mutas...








me likey




kvällen

Ikväll ska jag träffa Steffi, Josse och Eveplutten. Det blir nog supermysigt! Sover hos Eve sen också. Lovely!

en liten resume

Halloj sötingar! ;) Till att börja med, för er som inte förstod, så kanske jag borde berätta att min älskade lille fisbelin inte är gravid. Det är bara en vacker utspänd mage efter en riktigt god måltid som ni ser på bilden, hehe. Lite elakt att luras så där jag vet, men vi ville bara busa lite.
Så det var alltså inte sant, nu kan ni vara lugna igen. :D

Igår så var jag som sagt med Jenny och Soufen, och först åt vi i kungshallarna och sen såg vi på Fame. Den var bra, men ändå ingen wowfilm. Jag blir alltid lika avundsjuk när folk kan sjunga och dansa så grymt i sånna där filmer. Jag vill också kunna, så min plan är att jag nån gång ska satsa på danslektioner. Att lära mig sjunga har jag gett upp för länge sen.

Sen bar det av hem till Jenny där vi såg på Helens små underverk. Eller såg och såg, alla däckade, och vaknade sen upp när den var slut, haha. Men grym film i alla fall!

Imorse vaknade jag upp och kände mig som..en studsboll. Ja det låter töntigt, men jag hade spritt i benen och ville studsa runt, så typ som en studsboll.

Det var en liten sammanfattning av det. Och nu är det bara en vecka lov kvar. Det känns så mycket mindre än en vecka och en helg. Men vafan, nu ska jag göra nåt bra av det här! :D


bio

Ändrade planer för ikväll. Vi ska käka i stan, och sen gå på bio, vet inte riktigt vilken, och sen blir det sleepover hos Jenny. Mysigt som fan :D


luring

Hehe, okej jag erkänner, jag har inte färgat håret brunt. Ville bara busa lite. Det är min syrras löshår, som jag satte på huvudet, och det är också därför håret ser ut som det gör. Fortfarande samma gamla Camilla alltså.


Hehe bjuda på sig själv var det va? Här har vi en glad, osnygg, ljushårig Camilla från i fredags kväll.


summer


ett nytt litet liv

Åh gumman du är så stark! Kommer finnas med dig när den lilla plutten kommer till världen, bara tre månader kvar nu. Har inte velat berätta det tidigare, eftersom allt har varit så tufft på senaste tiden, men min kompis Belin ska i alla fall få en liten plutt, och vet inte om det blir kille eller tjej. Det ska bli en överraskning. Jag vill bara säga att jag är så otroligt stolt över dig, och att du tar dig igenom det här. Det kommer bli världens vackraste unge, och vi ska alla hjälpa dig gummnan!  


vill ha

Överst på min önskelista är en systemkamera. Det blir så jäkla fina bilder med dom. Sen önskar jag mig typ en massa kläder och sånt vanligt.


plans

Sitter här i soffan, och det är galet kallt om tårna. Jag, Jenny och Soufen tänkte kanske bowla ikväll, och tro mig det var inte min idé, och jag tror inte att jag har blivit proffs nu, jag vet fortfarande att jag suger, hehe. Men det verkar vara så att typ alla ställen stänger klockan sex idag, och det känns lite tidigt, så nu vet vi inte vad vi ska hitta på.

Ska kanske hinna med att träffa Belin idag också?


morfar

God morgon!
Usch, jag vaknade av en hemsk dröm. Jag drömde att min morfar dog, och så vakande jag helt slutkörd. Tack gode gud för att det bara var en dröm i alla fall.


lilla morfarsgubben


natti

Planerna för imorgon är att jag ska träffa Sofie och Jenny och ha chillkväll typ. Det blir nog supermysigt.

Nu ska jag hoppa i säng. Och tro det eller ej, imorgon ska jag berätta en till hemlig sak.

Här har ni världens mysigaste låt, perfekt att somna till.


blondie

Nej fy fan, I want it blond! I somras var jag lite extra blond på grund av solen, det gillade jag.


like it

Hur kunde jag missa den här? Shut it down Pitbull feat. Akon


Fick en impuls

Ja, som sagt jag fick en impuls. På tisdag ska jag till frisören och färga mer brunt. Nu är det en lite för röd nyans enligt mig, men man måste typ börja så när man färgar från blont till brunt. Men på tisdag ska jag som sagt ta bort den röda nyansen och även klippa till håret. Jag vet att det ser lite småfejk ut nu i början, och bilden är rent ut sagt förjävlig, men men 8)


jag har nåt att berätta

Vill ni veta en hemlis? Kolla in snart igen så får ni veta.


påväg att bli sjuk?

Men vafan, nu mår jag illa som fan också, och började precis frysa, kan det bli bättre en lördagskväll? Jag tänker absolut inte gå och bli sjuk nu. Det är fan höstlov, och jag vill kunna utnyttja det. Blir jag sjuk nu, då...!

grottmänniska

Hej hörni! När vi kom hem fick jag en grym huvudvärk, som inte vill gå bort, och jag känner mig inte alls på topp! Tidigare idag var jag supertaggad inför kvällen, skulle förmodligen träffa lite tjejer ikväll och hitta på nåt, men nu känner jag mig totally dead, och orkar inte röra mig ur fläcken. Kvällen är fortfarande ung, men jag känner mig inte på humör för att röra mig ifrån huset, jag vill bara ligga hemma och mysa. Sånna här kvällar får man också ibland, känns som att det är det jag vill, och nu låter jag lite som en grottmänniska, men vi får se sen helt enkelt.

Jäkligt skön låt.

YES

Dagen är kommen! Jag kommer nu stå med i vårt lands historia! JAG VANN PÅ BOWLINGEN! Till och med över pappa! :O Idag var jag grym. Hehe, förlåt jag måste skryta lite nu, för jag har alltid varit den som får nollor hela tiden, och sen tappar humöret totalt, och bara vill skita i det...men idag, damn girl! Jag är stolt över mig själv! :D

Camilla är snel, varsågoda

Här har ni lite sköna låtar. Lyssna och njut.






bowling på g

Godmorgon! Skönt att sova länge. Om ett tag ska jag åka och bowla med familjen. Vi gör aldrig grejer med familjen, så det blir nog roligt. Bara en liten grej...bowling är verkligen inte mitt starkaste område, och när vi bowlade när vi var mindre, slutade det alltid med gråt. Varför fick inte jag köra med stödväggar som alla andra barn? Även i somras när vi bowlade på basketlägret, var det flera gånger när jag inte ens träffade en enda käggla, och de tär ju inte superkul. Men jag bättrade mig i alla fall! :D Och idag tänker jag vara bra. Håll tummarna för mig.






mysig kväll

Har haft en grym kväll! Träffade lite tjejer i Bromma runt sex för att handla mat till att börja med. Vi lagade ihop lite kött, pommes och gottis, och sen blev det kladdkaka och grädde till efterrätt, yummi. Det blev en hel del snack under kvällen om allt och inget, och det var riktigt trevligt.
     Lite senare under kvällen trippade vi ut i kylan och hoppade ner i den galet härliga jacuzzin där vi satt i runt två timmar och pratade ännu mer. Alla hade mycket att berätta, och det var mysmys, hehe. Det blev också en hel del skratt.
    Grym kväll, och nu är jag trött som fan.

Två sorgliga saker värda att nämnas innan jag hoppar i säng.
Snygg-Nicklas från idol åkte ut fick jag höra. Jag följer inte idol, såg bara de första avsnitten, men han är så snygg och charmig, så det var lite synd.



För det andra så ska Marcus, en kille i min klass sluta och byta till bromma gymnasium. Det är rätt sorgligt, för han har ju liksom fått sin "roll" i klassen. Alla behöver en skön kille som Marcus, så det är synd att han ska byta. Det blir nog lite tomt utan honom.



Aja dags att sussa, hoppas dagen imorgon blir naajs också. Nu är det fan HÖSTLOV!


Morsning

Haha, det här är humor för mig. Egentligen så jävla tråkigt, så det blir roligt.


more music

Ikväll blir det sån här musik! Jag är faktiskt en jäkligt varierad människa när det gäller musik, jag gillar alla olika sorters, så...give me some, hehe ;)


hahaha


fredagsplaner

Fredagen är nu så gott som planerad. Efter skolan ska jag träffa Jenny. BRUNHÅRIGA JENNY! Spännande. Vi ska göra våran eftertraktade, överdrivet söta hallonpaj har vi bestämt, och sen på kvällen så blir det förmodligen tjejmiddag, myspys.

Och vill ni veta en sak, nu är Axel på väg till Guatemala. Jag vetefan vad man gör där, men tydligen är det typ trettio grader där, så han kommer väl hem om två veckor igen och är en liten brownie. Jag är lite avis. Behöver värme och sol.

min räddare kom till undsättning

God kväll!

Har absolut inte kommit någon vart alls med min text som är tills imorgon, kommer inte på något att skriva. Men nu har jag det magiska verktyget som ska hjälpa mig. Jag ringde just hit en finsk tjej som jag ska betala om hon fixar min text. 

Haha nej, men jag och Mickis fick godisryck, och kanske till skillnad från andra så klarar vi oss inte när suget går över gränsen. Så vi har precis varit och köpt godis. Pluggodis, som kommer hjälpa mig! :D


Lyssnar man flera gånger, och ger den en chans, blir den bra, så gör det.


...

Fuck måste plugga. Orkar inte, men måste. Har en jäkla samhällsinlämning tills imorgon, och jag har ingen aning om vad jag ska skriva, för jag fattar inte ens frågorna -.-

älska brownie, hehe

Waaaa, the little nerd har tydligen färgat håret brunt, klippt av en decimeter, och grejat snelugg, WOW! Är så nyfiken på att se hur hon ser ut i brunt, men jag kan tänka mig att hon är snygg som fan!


en känsla

Jag har spritt i benen eller vad man säger, och det pirrar på nåt sätt i min mage, och det kittlas i mina mungipor, jag känner att jag liksom måste le. Vet inte vad det är med mig, är det kärlek? Hmm...vem skulle det vara,? Nej skulle inte tro det. ;) Vad kan det då vara? Har i alla fall en jävligt glad känsla inom mig!


morning

Morsning!

Sitter här i köket, efter att ha tagit en lång varm dusch, och nu är det dags för frukost med pickepu. 

Fan vad tråkigt väder det är ute alltså. Jag orkar inte med det, vill ha sol och sommar. Jaja, det är ju trots allt typ bara ETT ÅR kvar till nästa sommar, men visst det är lugnt...hehe.


automatic - tokio hotel

blekare får man leta efter

Wohoo, sovmorgon imorgon till halv tolv! Ska sussa snart, nighty people <3




ge mig sommar nu

Det blev rätt mycket musik ikväll. Det här är sommar på hög nivå. Jag tänker mig en varm, härlig sommarnatt.




hahaha




party all the time

Åh orkar inte plugga! Jag sitter och lyssnar på mina absoluta favoriter för stunden. Pitbull, Akon och Black Eyed Peas, mmm yammie <3



Det här är ännu en låt som jag förknippar med Spanien i somras. Jag kommer aldrig få nog av att lyssna på spanienlåtarna eller titta på spanienbildera, så det får ni stå ut med. Take it or leave it. ;)

music

Erik Hassles låtar är väl inte direkt speciella, men helt allmänt så är de rätt sköna.


Visst har man rätt att vara lite avundsjuk?

Tänk om man kunde ha deras utseende, deras kläder, deras killar, deras jobb...deras liv? Man ska självklart vara glad för det man har och det är jag verkligen, men lite avis kan jag fan inte hjälpa att jag blir av deras liv, som är drömlivet för många.


trötter

Weeee, nu är det bara två skoldagar kvar!

Idag hade jag jävligt roligt i skolan, vilket nog berodde övertrötthet, men roligt som roligt! :D

Nu ska jag lägga mig under filten och mysa lite med ghost whisperer. Känner mig inte riktigt på topp. Skriver sen, puss och hej.

tre skoldagar kvar, sen loooooooov

Nooo, jag som tänkte ha en lekamedkompisdag imorgon, och nu upptäckte jag att jag har en jäkla massa läxor innan lovet. :O Attans, jag får se hur det blir, hinner kanske båda :) Dags att sova, godnatt människor!

gilla


lite bilder


nämen vad är det där för en tjej?


gud, jag skulle ha spelat, ångrar lite att jag inte körde faktiskt


brommatattarna 8)


en del av blackan


cheerleaders for life


the boys


BLACKEBERG!

DET ÄR VI SOM ÄR BLACKEBERG

Hej everybody! Jag känner att jag har ganska mycket att skriva, så det här blir lite långt.

Okej, till att börja med, matteprovet: det gick grymt, hoppas och tror jag!

Sen slutade vi och jag åkte med hem till Elsa ett tag, liljeholmen right? Och det gick faktiskt rätt snabbt, vilket ingen tror. 
- Från Axel och Fredrik när det handlar om Elsas avstånd till skolan: "var flygplansmaten god då?", "flyger du från bromma eller arlanda?"

Sen åkte vi hur som helst till åkeshov där basketmatcherna skulle vara. När vi skulle gå in så var det bara brommafolk överallt runt om oss, och de skrek saker om att de skulle döda blackebergare eller nåt sånt. Vi hittade i alla fall till vår klack, och när första matchen drog igång, alltså tjejernas match, blev det ett jävla drag i hallen. Och med det så blev jag en hooligan!

Tjejerna vann sin match, och sen var det dags för killarna som tyvärr torskade med tre poäng, lite på grund av domarjäveln. Domarjävel, domarjävel, domarjävel (låter som en hooligan) hehe.

1-1 i matcher, men eftersom vi fick bättre målskillnad, så räknar jag det som att vi vann! YEAH!

Det roligaste var klacken och draget. Nu kan ingen ha missat att DET ÄR VI SOM ÄR BLACKEBERG. Inte heller att brommafolket inte har nån framtid och allt sånt. Brommatattare!

I brommaklacken satt en massa bekanta ansikten som jag inte kunde hälsa på, eftersom jag skulle ha blivit mördad då, men innan matchen träffade jag istället på en liten kungsholmare, nämligen min saknade Emma. Gud så jag har saknat dig! En lång kram vara verkligen behövligt!

Efter matchen var jag tvungen att åka med Axel och fixa lite grejer. Förvirrande med dessa axlar. Jag pratar om två olika alltså.
Vi satt hur som helst ute i evigheter och väntade, inte kul. Jag blev en ispinne. -.- Nu är jag hemma, och har tagit ett varmt bad.


underbara jäkel!

plugg...big no

Plugget gick åt helvete helt enkelt. Jag kollade på tv med Mickis istället, vilket var väldigt skönt. Nu får det gå som det går imorgon, känner ändå att jag kan en del...och inte kan en annan del.

Imorgon har vi bara provet i två timmar, från halv tio till halv tolv, och sen slutar vi, nääjs. Vi tänkte kanske åka och käka nånstans innan matchen, men vi får se hur det blir. Dags att sova, natti. <3

Bara för att mina ekvationer är så mycket coolare än mattebokens. (inte nördigt alls camilla)


Mickis och Milla +

TV =


näääjs

en glad prick

Weeee! Jag är glad! Träningen var rolig, även om det bara gick halvbra, och efter gav Markos oss varsinn chokladboll, hehe pricken över i:et. Och nu har jag dunkat lite musik och allmänt hoppat runt i huset, härligt! Snart försvinner väl glädjen, eftersom att jag måste plugga lite mer matte. Det tar ju sån tid att göra talen, så jag kommer ingen vart. Jag hoppas för guds skull att provet inte är så svårt, för jag vill få bra, men vem vill inte?

Nej, lite matte nu, najs musik, gott te, yeas :D


rätt skön, huh?


en måndag som alla andra

Tung dag idag alltså. Jag höll på att somna flera gånger i skolan, och vill nu hoppa ner i sängen och sova. Mitt dygn är lite felvänt tror jag minsann. Nu är det skitmatte som gäller. Imorgon är den över, skönt!

Ikväll blir det träning om jag känner mig bättre. Nu för stunden fryser jag som fan, har en elak huvudvärk och ont i halsen. Men nåt säger mig att det är tröttheten. Jaja, jag får se hur det blir ikväll.

Uppdateringen blir riktigt dålig nu ikväll, och fram till imorgon kväll förmodligen. Får se när jag hittar tid och ork. Pööööwwzz på er sötnosar!

I'm out, natti

Gud jag är trött som en liten...häst? Hur som helst, jag har verkligen försökt plugga matte som fan, men det är ju så mycket, så jag har gett upp hela tiden. Det kommer bli en hemsk kväll imorgon -.- Hehe nej, chilla camilla, men det blir matteplugg imorgon i alla fall. Och så har jag träning också. Vi har konstiga tider den här veckan. Träning måndag, och sen ingen på tisdag-torsdag, och sen har vi förmodligen den tidigare träningen på fredag, hoppas hoppas. Så nu har jag några lediga kvällar, asskönt, och jag är nu öppen för förslag ;)

På tisdag är det förresten basketmatch mellan Blackeberg gymnasium och Bromma gymnasium, och några har tjatat lite på mig om att jag borde vara med...knarrest. En fegis är vad jag är, jajamensan, och så är jag alldeles för lat. 8)













Blackan VS Bromma, hur ska det sluta?

Skön vinst!

Vi vann! Med ganska mycket också, och det kändes skitbra! Min kondis och andning däremot...jag måste gå ut och springa. Jag har visserligen fortfarande lite halsont och hosta kvar, men det känns inte som att det är bara det. Så i veckan ska jag försöka komma ut och springa nån runda. Synd bara att man blir så otaggad av vädret.

Nu känns det som att jag gör allt för att inte plugga, och det gör jag verkligen. Ska ta nåt att äta och sen sätta fart. Vill inte! -.-

gametime

Godmorgon världen.

Idag var det tydligen samling senare än jag trodde till matchen, lite skönt faktiskt. Men om en timme är det samling. Vi ska möta söder...hjälp, hehe, dom sägs ha blivit grymma! Men det är bara att köra, FKB.

Sen blir det matteplugg ikväll -.- Verkligen inte taggad på det, men nu måste jag ta tag i det, ligger sååå mycket efter, och bajsprovet är på tisdag. Snart höstlov!


Hört den här låten med Black Eyed Peas? I like it.


varför ska jag vara sånt matvrak? jäkla noblessens fel :'(

I'm home early, precis som beräknat! Innan jag gick till Josse så hann jag bli riktigt irriterad. Mickis hade typ sju kompisar här som skulle ut senare, och vilken jävla hönsgård säger jag bara! Fan vad dom lät, och dom var ju överallt?! Jag kände mig som ett litet sandkorn i öknen, alldeles ensam och övergiven. Och precis när jag skulle gå så skulle dom låna en massa grejer. Jaja, jag förstår att dom ville vara fina, det ska jag också vara när jag får gå ut, hehe. Jag längtar galet! Om cirka tre månader är det bara ett års väntan kvar! Bara...

Hur som helst så hade jag och Josse väldigt mysigt. Vi såg på Sex and the City och satt och pratade och fick i oss lite gottis, framför allt jag kanske som vanligt? 8)
Och nu när jag kom hem så var jag pigg som en lärka, och skithungrig, och så fick jag chokladryck, och tro det eller ej...ja, jag tryckte i mig typ ett halvt noblessepaket på ingen tid alls...Ont i magen som fan nu!!! Inte kul, hehe. Vad fan ska jag vara ett sånt jäkla ätmonster för? (a) Tror ni det hjälper om jag äter nåt mer? Hehe, nej jag driver, men en kopp chaite kanske är skönt för magen? Vi får se. Jag blev hur som helst väldigt trött nu också, så jag hoppar nog i säng rätt snart.


dumma :'(

kort inlägg

AIK mot Gefle IF på Råsunda nu! TAGGA! Är så avis på dom som får vara där och kolla!

Ikväll blir det lugn myskväll med Josse baby, match imorgon.


det här gillar vi starkt!


är det här jag hör hemma?

Hehe, här har vi remixen, och jag diggar den hårt :P


jag vill ha en liten vovve

Vi ska kanske skaffa en katt :O Eller Mickis och mamma har fått för sig att dom skulle vilja ha det i alla fall. Jag har ju alltid velat ha en liten vovve, och det har stått överst på min önskelista i alla år, men nej nej. Katter kan vara söta och gosiga, om dom är snälla katter som inte har elaka ögon, inte rivs, inte bits, och inte är våldsamma. Då är dom söta.


Aaaaw kolla vilken liten sötnos! Den ser ut som Lady. Dom kanske är kusiner eller nåt? :O

it is you i have loved

Är inte den här rätt fin? Det tycker jag minsann! :)

lördag

Godmorgon! Jag känner mig totally dead, så nu ska jag gå upp och ta lite frukost, och jag hoppas verkligen att det finns cola i huset. Jag är så jäkla sugen, och drömde om cola hela natten, hehe (a)

Upp och hoppa nu! :D

baby

Min lilla plutt ska komma tillbaka till basketen! Ååååh vad jag har saknat dig! Förresten är det plutten själv som har hjälpt mig att fixa en header över huvud taget, eftersom jag suger på sånt där. Tack för den gullegos, du är bäst! Här har ni Evis blogg också. Kika in den. http://evjo.blogg.se/


loveu


hem ljuva hem

Heeeeeeeeeeej! :D Kom just hem. Det var jävligt najs faktiskt. En massa trevligt folk, bra musik, dans och hela rubbet, och sen avslutades det med gitarr och fin sång, gud så mysigt. Och jag har förlovat mig med Elsa nu också. Grattis till oss!

Tyvärr så förlorade vi matchen, och det var jäkligt synd eftersom vi ledde så länge men sedan tappade de sista minutrarna. Skitsynd. Jag tyckte att vi var värda vinsten, men vi kämpar vidare tjejer.

Nu är jag jäkligt trött, och hungrig. Först ska jag trycka i mig mat, och sen hoppa ner i sängen. Godnatt!


äntligen fredag

Haha jag blev just totallurad! Inte kul -.- Skäms!

Min dag blev hur som helst sämst idag. Jag började tjugo över tio men jag försov mig till kvart i elva, och när jag då vaknade blev jag asstressad och fick världens huvudvärk. Blev sur för att jag missade matten. Absolut inte för att jag gillar matte, utan för att vi har matteprov nästa vecka, och jag ville inte missa när han skulle gå igenom allt svårt som jag inte fattar (en jäkla massa). Känns som att man kommer faila alltså.
     Jag gjorde mig i alla fall klar på fem minuter, och kutade sen till 117. När jag stod där kom jag på att det skulle gå snabbare med 118 även om den gick senare. Så jag kutade en lång bit till en annan buss alltså. Och sen kom jag till skolan till lunchen, och var helt slut. Jag gick runt och frös, hade huvudvärk och vädret gjorde det inte bättre. Sååå alltså inte världens toppendag. Får hoppas på att kvällen blir bättre.

Först blir det match och sen får jag skynda som fan, så blir det fest hos en killkompis, naajs. Have a nice friday! Puss och hej.

me likey

Blir man inte taggad till hundra? Bild på Loppi och Kajsa från QK i somras. <3




nu kör vi

Tjejer jag tror fan att vi har gjort vårt inom basketen. Nu satsar vi på längdhopp istället.


nya icareklamen


<3

Förlåt, jag borde inte ha sagt sådär. Jag vet att du försöker.

ingen höjdare

Jäääävlar vad kallt det är ute, speciellt nu på kvällen! Jag hade på mig alldeles för lite kläder märkte jag, och sen inne på bion trodde jag att det skulle vara varmt och mysigt, men det var en riktigt kall salong, så satt med jacka på och huttrade hela filmen. Vi såg Videocracy, som var en riktigt skum film. Ingen jag rekommenderar er att se. Den var väl en gnutta intressant, men man kom aldrig in i den, och den var rätt förvirrande.

Det var så skönt att komma in i värmen nu! Jag har precis fått i mig lite mat, och ska göra en kopp te nu.


dags att röra sig

Har fått på mig kläder nu äntligen, och ser ut så här idag.


godmorgon förvandlades lite smått till dåligmorgon

Vaknade runt tolv imorse! Gud vad skönt det var att kunna ligga kvar isängen. Men den sköna morgonen sabbades ganska snabbt av att jag fick lite halvt aggressionsutbrott, hehe. Det var nämligen så att vi egentligen skulle ha en lektion idag, men vi hade bestämt att alla skulle skippa den. Och sen är det självklart nån liten nörd som bestämmer sig för att gå, och gör halv klassen osäker på om dom ska gå eller inte. Och så blev det så att en grupp bangade i sista sekunden och gick ändå. Varför inte bara skippa och vara lediga, en lektion liksom...Jag stannade i alla fall hemma, och har tagit det lugnt fram tills nu. Ska börja klä på mig lite och sen möta Johanna och Amanda i Vällingby runt halv fyra.

sov sött

Dags för te, dusch sen sängen. Natti.




Åh!

Vad ska man säga? Jag älskar scenen.


en äkta vän


dåligt humör

Jag är nte på världens bästa humör. Hur fan tänker du? Kan du bara lägga ner seriöst.

Skön låt när man är arg. Yes jag är arg för stunden.

wonderwall


te in my heart...

Ska göra en kopp te till. Yes jag är beroende av te och dricker det konstant. Sen blir det hur som helst träning, puss.

förra höstlovet

Mitt förra höstlov tillbringades i Barcelona med Soufen, hennes pappa, och två av deras kompisar. Skulle inte tacka nej till det alltså. Vi chillade galet, slappa lite på stranden, kolla på gamla fina bygnader, fikade, shoppade, åt god mat, traskade runt på mysiga gator och såg en massa spännande. Orkar inte lägga upp en massa bilder, här har ni några iaf. Kan inte påstå att dom är snygga direkt, hehe.


älska stränder och värme


vi hade fin utsikt precis framför oss, hehe


turister for life <3


när det börjar regan så sätter man självklart på en påse på huvudet, får ju inte paja fjortiwwzzfrillan...


haha så här coola är vi!


carola i egen hög person


mitt namn äh gunde och snusprillan gör min vardag


söta jäkel!

mums

Mmmmm jag lyxade till min middag som jag idag skulle fixa själv. Eller lyxade till kanske inte är rätta ordet, men det blev grejer som jag gillar. Det blev gurkstavar med dipp, grillad holloumi, och så mitt nya favorit te, chaite. Asgott!

Och som sagt så somnade jag framför tvn i typ tre timmar. Jag skulle kolla på Ghost Whisperer men hann somna innan. attans :'(

allmänt

Idag har varit en rätt chill dag. Jag somnade faktiskt till för nån sekund på företagsekonomin, för jag var och är galet trött! Men efter det så gick det över till övertrötthet, så jag hade ganska roligt, hehe.

Nu tror jag fan att jag ska lägga mig och sova?! Eller kanske starta en film...och somna framför den.

Träning ikväll från halv nio till tio, och sen imorgon är jag ledig, härliigt! Kommer behöva jobba lite matte -.- Men först ska jag sova ut, och sen kanske träffa steffen för en fika? och sen blir det bio med klarren ;)

i min nya klass är jag seg...

Blev klar med texten förut, skönt som fan, och nu har jag faktiskt jobbat lite matte! Ligger väl cirkar tjugo sidor efter -.- Kämpa på är vad som gäller, prov om en vecka! Imorgon är det onsdag, weeee, nästan fredag, hehe (a)
Nu ska jag sova snart, så natti puppys <3

Saknar

Herregud vad kallt det är ute! Och herregud vad jag har börjat säga mycket herregud och gud. Hur som helst så snöade det fan imorse, även om det övegick till slask och regn direkt. Jag måste definitivt skaffa ny vinterjacka, nya vinterskor, ny halsduk, ny mössa och nya vantar. Behöver typ nytt av allt, men framför allt skor och jacka, och det kommer bli dyrt, men måste verkligen ha nytt, har haft samma grejer sen typ sexan, och nu räcker det tycker jag! Ska försöka kolla upp vad jag vill ha och vad jag verkligen behöver, och vad det kostar. Sen får jag snacka med päronen, och hoppas på att det kan handlas lite snart, hehe. Med min oemotståndliga charm (hehe) ska det kanske funka.

Träningen gick väl sådär, men skratt blev det gott om.

Jag har kommit på en grej, som jag har tänkt lite på. Nu till höstlovet vill jag träffa en massa kompisar, och jag har tänkt på att jag saknar alla kompisar som man inte längre träffar från när man var liten. Till exempel några från mellanstadiet, och även några från mitt gamla basketlag och sånt. Det var så jäkla roliga tider, och jag saknar vissa extremt mycket. Jag och en del av mina nerdkompisar som känner likadant som jag vill ha en massa återträffar hit och dit, och jag tycker att det är perfekt läge på höstlovet. Hoppas hoppas, vill träffa alla igen. Älskade minnen! Haha här har vi några av killarna från mellanstadiet till exempel, som man bara ser ibland, lite synd.


ghost whisperer nu

Kom helt random en grej. Det var igår då när jag och alla andra var som gladast när vi hade slutat tidigare, och vi var på väg till tuben, när Amanda, asglad som hon var, sa nåt i stil med "det är fan nästan läge för ett ronja rövardotters vårskrik nu!" Haha, så gulligt :D

Wohooo, nu börjar Ghost Whisperer på fyran. Jag vet, jag är typ den enda som kollar på det, men det är ju asbra för guds skull. Titta på det!


gott bröd, gulligt budskap och ett speciellt skratt.

Hejsan hörni, då var man hemma från skolan igen. Idag var jag jäkligt trött så det var skönt att vi slutade rätt tidigt. Ikväll blir det träning, och sen måste jag skriva färdigt den där jäkla texten också. Den vill absolut inte jobba med mig, men jag tänker låta den bli som den blir helt enkelt.

Hehe igår skrev jag ju hur gott brödet var i skolan, och idag måste jag säga att det nästan slog det som var igår. Idag var det alldeles varmt igen och det smakade lite extra salt, vilket var jättegott. Smöret smälte på och det smakade toppen efter en tuff idrottslektion...Hehe, nu vet alla (a)

På tal om idrottslektion, så upptäckte jag ett gulligt litet meddelande på min påse med kläder i, och jag tror att det löd så här:

Skratt är vackert.
Du är vacker.
Vackrast är du när du skrattar.

Ganska gulligt faktiskt. Jag kan ju inte påstå att att jag är supersnygg när jag skrattar. Eller okej jag ser helt enkelt för jävlig ut. Öppnar munnen, visar tänderna till hundra procent, och får ett snett leende, inte på ett snyggt sätt utan helt udda ser det ut. Jag ser helt hoptryckt och rynkig ut runt ögonen, och ofta så ser det ut som att jag kisar mycket mer med ena ögat än med det andra. Jag vill egentligen inte alls bjuda på nån bild på mitt...vackra skratt, men känner mig illa tvungen. Här har ni ett exempel och det är inte snyggt. Det ser ju fan groteskt ut, hehe.

Omg camilla...8) Fast jag måste säga att det lilla meddelandet har rätt, om man bortser från mig (det måste som sagt ha hänt nåt när jag föddes)... Jag tycker att alla människor är vackrast när dom skrattar, det ser liksom mest levande ut då.


tiden flög iväg

Gud jag är jättetrött! Jag glömde helt bort tiden, och nu ska jag duscha också, härligt, vill bara sova. Jag gjorde inte klart texten så jag får väl fortsätta imorgon. Hoppas att imorgon blir en bra dag. Godnatt.


Vad tycker vi om detta?

Har totalt tappat motivationen för plugget...om det nu fanns nån motivation från början. Texten är inte riktigt klar, så jag hoppas att man kan lämna in den innan klockan tolv imorgon kväll, för då hinner jag skriva klart imorgon, orkar inte nu. Sitter nu och kollar runt på olika hemsidor på kläder. Det verkar vara populärt med kläder som är halvt genomskinliga. I like it, men känns lite naket när man ser igenom hela tröjan eller vad det kan vara.


Här är ett exempel. Plagget kommer jag inte ihåg riktigt vart jag såg det, men jag tror att det antingen var på asos.com eller nelly. com


jag kanske inte borde vara så jäkla proper, huh?!


hoppas hoppas hoppas

Wohoo, på torsdag kanske vi är lediga helt. Vi har bara en lektion, som vi förmodligen lyckas ställa in om vi tjatar lite, och då blir vi LEDIGA, jippie, hehe. Jag ska då kanske träffa Steffi, ni vet veckans babe. Vi pratade lite om en fika kanske, men vi får se hur allt blir. På torsdag kväll blir det heller ingen träning. Min klass och en klass till, Axels klass tror jag? ska på bio på kvällen, skolgrej alltså. Jag tror att det är filmen "Videocrazy" som vi ska se.


Jag och bebo, från i somras, härliga minnen när vi skulle hämta...hallon hemma hos mig. Mycket vacker pose också...^^


har pluggat lite faktiskt :D

Jag är fortfarande på gladhumör! Och så är jag på myshumör, men har ingen här att mysa med, buhu :'( Hehe. Pluggandet går väl sådär. Jag har äntligen kommit igång med min text som är tills imorgon, men det är rätt svåra uppgifter tycker jag. Jag har läst boken PS Jag älskar dig, och en av uppgifterna är nu att skriva brev till en av personerna i boken. Vad fan ska man skriva? Tjena Hollan, jag beklagar din makes död, hur mår du nu? Går det bra på jobbet? Leker livet? Hänger du här ofta? Tycker du att jag är snygg? Det vet jag att du tycker gumman, du behöver inte svara på den...

Nej okej skärpning, vad ska man skriva?

Fick i alla fall en paus alldeles nyss för att äta lite mat. Något mer jag fick var Mickis att börja gråta...av skratt alltså. Satt och drev med mamma, och gjorde lite miner hit och dit, dom kommer och går som en virvelvind, och tydligen tyckte Mickis att det var jäkligt roligt. Hon såg inte ut att få nån luft den stackarn, och först då började jag skratta, hehe (a)

Om nån har läst boken, så skriv och hjälp mig snälla.

Här kommer samma låt igen fast det är en annan version, nu med Felix från idol. Gillar verkligen låten.


Veckans babe

Hehe alla vet väl vad veckans babe är? Ni vet Tobbe från Eva och Adam-filmen som har sin Veckan babegrej? Hur som helst så är den här tjejen alltid veckans babe i mina ögon, hehe.


skön låt


verkligen tummen upp!

Nu är jag hemma från skolan, och jag är så glad! Vi fick håltimme från engelskan som var sista lektionen, för att vår lärares lektioner var inställda idag. Infon stod på tvn, och hela klassen stod spända, med vidöppna ögon och höll tummarna för att den som hade sett det på tvn hade sett rätt. När det kom upp igen att lektionen var inställd blev alla som galna. Vi halvt skrek, och vi skrattade, och det var nästan att det kom glädjetårar alltså, haha! Jag kände bara för att krama alla, blev skitglad eftersom jag var riktigt måndagstrött. Så vi tågade alla iväg till tunnelbanan med ett stort leende på läpparna, och nu är jag hemma.

Dagen kändes lång, men den har haft sina roliga stunder nu när jag tänker efter. Det blev rätt kul på musiken imorse till att börja med. Vi har startat olika band, och min grupp består av mig och fyra tjejer till, och det låter ju inte supervackert när vi går igång kan jag säga, men kul hade vi, i alla fall jag när jag låtsades att jag stod inför en stor publik som jublade för mig i globen. WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO CAMILLAAAAAA! Hehe.

Nästa grej var att jag fick MVG på mitt företags ekonomi prov, och blev helt överlycklig. Ni vet den där känslan när man verkligen vill ha något, men är säker på att man inte kommer få det, och sen ändå får det. Jag blev skitglad hur som helst!

Hehe, sen var brödet så jäkla gott till lunch, verkligen värt att nämns :P. Alldeles varm och perfekt, och smöret smälte, mums. Älska mat, hehe...

Och nu när jag kom hem så hade skolfotona kommit. Dom blev helt okej. Ensamfotot vet jag inte riktigt vad jag tycker om, helt okej som sagt.

Nu är det glad musik, lite te, och sen plugg som gäller.


vaknat upp mitt i natten

Godmorgon. Det här blir en jobbig morgon, för det känns som att jag har vaknat upp mitt i natten. Det är mörkt som fan ute och jag är en trött Camilla. Ska ta och fixa en kopp te, och tända lite ljus tror jag. Idag är värsta dan i skolan också, alltså lektionerna, och sen när jag kommer hem blir det bara råplugg. Så det känns inte som att det kommer bli en toppendag, men vi får väl se. :) Ha en bra dag!

underbara människa

Herregud, du är så galet snygg, och så galet söt, och så galet allt min kära! Jag saknar dig som satan! Jag måste verkligen börja inse vad jag har, innan jag förlorar det. Det har blivit så att vi inte har träffats lika mycket som förut, kanske för att vi båda har mycket med allt, men det får inte hindra oss. Jag behöver dig Josse, och jag tänker inte släppa dig.


påtal om...

Jag sket helt enkelt i plugget idag. Och i Wallander också, tills i slutet när jag märkte att den kanske var lite spännande trots allt. Men den var på engelska, och jag var mer sugen på nån av dom vanliga svenska versionerna, så därför orkade jag inte kolla.

På tal om ingenting så längtar jag verkligen till höstlovet! Hoppas att det blir riktigt bra. Ser fram emot att kunna sova ut, träffa en massa kompisar, fixa håret (!!!), hoppas på halloweenfest, och så funtar jag på om jag ska dra ihop en tjejmiddag kanske, eller nåt liknande. Finns säkert en massa annat att göra också, men det där var lite av det jag har på hjärnan nu.

Och påtal om mer grejer jag ser fram emot, så har jag en till grej jag ser fram emot. Eller inte ser fram emot direkt, men något som jag vill. Jag vill gå på Paramore den 30 november i fryshuset, och så vill jag gå på...hehe backstreet boys (dom är coola eller hur belin?!) som kommer till Sverige nån gång i december.

Och påtal om musik så är Viva la vida en grym låt! Här är rätt ny version med Darin, som är helt okej enligt mig, även om versionen med coldplay alltid är bäst.


Wallander sidetracked

Och jag har fortfarande inte börjat plugga, som vanligt. Jag har en rätt stor uppgift tills på tisdag, så det bir väl att råplugga imorgon kväll. Wallander eller inte Wallander är nu frågan. Det blir fan Wallander.

naajs

Herregud vad härligt det skulle vara att ligga på en strand nu.



Jul i Kina?

Jag har glömt nämna en sak. Jag ska kanske fira jul i Kina! :O I Shanghai, där mina småttingkusiner bor. Hehe dom är inte kineser, dom är hälften svenska och hälften danska. Så jag är inte nån liten halvkines, även om man skulle kunna tro det!

Men hur som helst, mina kusiner Ninni och Cornelia och min moster Vickan ska dit och fira jul, och nu försöker dom få med oss också, och jag vet inte vad jag vill. Det skulle nog vara skitcoolt, och askul, och det viktigaste på julen är väl att man är med dom man älskar. 

Hur coolt verkar inte Kina liksom? Jag har aldrig varit där, men vill jättegärna åka dit! Men...
Grejen är att jag är ett litet julaftonsfreak, som kan lyssna på julmusik när jag är stressad, för att jag blir lugn av det, även om det är vår eller sommaren, eller vad som helst. Även om det inte alls är samma sak som när man var liten, så älskar jag att få presenter, att ge presenter, julgranen, julmaten, kalle anka, tända ljus, julmusik, julpynt, julgodis, pepparkakor, lussebullar, nära och kära, snö, mörkt ute och allt sånt. Jag tycker att det är så mysigt, och det blir ju inte samma sak i Kina. Där kommer det bli grymt roligt förmodligen, men det kommer inte bli en vanlig jul. Och att inte kunna träffa kompisar på hela jullovet är ju också fett synd. Sist när vi reste bort över julen åkte vi till Costa Rica för att hälsa på Cornelia och dom som bodde där då, och då åkte vi morgonen efter julafton, och det blev inte alls likadant. I för sig är det en av dom bästa resorna i mitt liv, och det var riktigt roligt, men det var inte jul.

Mickis verkar känna som jag. Jag tror hon vill stanna hemma, och mamma och pappa vet jag inte vad dom vill.


Julen 2007 i Costa Rica, när alla andra satt hemma och åt pepparkakor, så klättrade vi till exempel runt i vattenfall, så härligt!


Brick By Boring Brick - Paramore

Här är en låt som Soufen bad mig lyssna på igår, och nu har jag fastnat för den.


vinst!

Vinst! Härligt tjejer. Motståndet var helt okej, men inte superbra. Lagets insats tycker jag var rätt bra, och det verkade som att alla hade kul. Min egen instas var väl sådär. Jag hade noll ork, och det kändes verkligen att jag inte är riktigt frisk än, bajs på det. Så jag är lite irriterad nu efter, bara för jag orkar inte vara sjuk längre. Jag vill vara helt frisk och orka köra längre på planen. Nu kändes det som att jag kom in på planen, och tre minuter senare var jag död och kände att jag behövde byta. Hade redan dålig kondis innan, och så plus halsen nu, ingen bra kombination. Därför är jag lite småsur nu, men det går nog över snart. Är i alla fall glad att vi vann! ;)

Nu har jag plugg att göra, och jag är galet godissugen, så jag tror jag ska dra med mig Mickis och gå och köpa lite.


måste ha.

frukost på g

Godmorgooooon! Är så jäkla trött, skulle ha lagt mig tidigare när jag hade chansen, fuck. Dags att ta tagga till nu då. Match snart! Nu ska jag gå och fixa en stor bamsefrukost, jag är jättehungrig. Skulle inte tacka nej till den här frukosten heller. Sån man alltid får utomlands typ. Det här är från Rhodos.


I'm dead

Fan nu är jag så jäkla trött. Godnatt! För er som är vakna kan ni nu lyssna på biralåten med Markoolio, haha!


när camilla leker med kameran...

Har sminkat mörkare ögon än vanligt.












nyköpt

Här är det som är nyköpt alltså. Hehe, orkade inte ta av mig byxorna och få på mig kjolen, så den får ni tyvärr inte se på.









mitt rum

Okej dom första bilderna ni får se är mitt rum. Ska jag ha skrivbord, eller fåtöljen?


hehe lite stökigt


Duktiga camilla har städat...hehe nja, det finns en anledning till att jag har vänt mitt sängbord åt det där hållet, och även en anledning till att jag nu inte kan öppna mina garderober (a) Men hur som helst, med skrivbord är det här alltså.



Här är den nya lilla hörnan jag har skapat. Vilket tycker ni är bäst?

en ta-hand-om-mig-själv-kväll?

Nu har jag gjort om lite på rummet och så har jag haft lite sminkstudio, haha! Grejen med att stanna hemma idag var ju att jag skulle lägga mig tidigt eftersom jag har match imorgon, men jag är inte ett dugg trött. Kommer nog upp lite bilder innan jag går och lägger mig! Hoppas alla har haft en najs lördagkväll! Imorgon är det söndag :O Jag längtar redan till nästa helg!

Kika in snart igen, puss.

jag och planering går inte ihop

Mina planer har ändrats totalt som vanligt. Fekke var det bara att stryka, och sen skulle jag träffa Elsa, Linnea och Elsas kompis vid slussen, för vi ville ha donken, haha :P Men nej nu har mina planer äändrats. Match imorgon och det blir hemmamyskväll nu istället. Och gissa vad, jag har skitont i halsen igen, inte kul! Jag tänker inte bli sjuk igen. Och vill ni veta vad? Jag tycker Sverige borde ha vunnit så hårt! Men nej, inte det inte heller.

Vad ska jag göra nu då? Jag tänkte starta hög musik, fixa om på mitt rum, hehe (a) Wish me luck!





så jävla cool, påtal om ingenting!

SP1A

Här har vi förresten årets klassfoto, och min nya klass! Kan inte påstå att jag är snyggast, men det var helt okej ändå tycker jag.


fotbollslördag?

Hello I'm home! Känner mig helt död efter en dag i hallen. Herrarna vann sin match och damerna torska, och vi sålde lotter, torkade golv, tog betalt för biljetter och filmade matcherna. Det bästa med dagen var att vi fick gratis mat hehe (a) Vi åt i vällinge hus och jag köpte från den där asiatiska, mums! Och till efterrätt köpte vi mcflurry med daim och kolasås från donken, hehe.

Och vad fan händer ikväll? Det är ju helt dött överallt. Jag ska kanske träffa några tjejer från klassen som också är taggade på fest, men det verkar inte vara så mycket ikväll, på grund av fotbollsmatchen. TAGGA SVERIGE!


Zlaaaaaaatan


sleepover

Jag lever! Hade bara inte tid att skria igår. Igår efter skolan träffade jag Jenny. Vi tjockade som vanligt och såg på film. Lite senare hade jag träning, och den var rätt kul. Efter det kom min kära glädjespridare tillbaka hit, och vi laddade upp med gottis och en bra film. Dags för sleepover! Vi såg på "Nätterna vid havet", och jag säger bara, SE DEN! Asgullig film. Efter det startade vi high school musical 3, hehe (a) Jag kommer alltid bli halvt mobbad av dom i min förra skola för att jag höll äkta föredraget om high school musical när man fick välja valfritt ämne. . Haha!
Efter det låg vi och snackade, bland annat om hur sniglar och maskar parar sig. Visste ni att iaf mördarsniglar kan para sig själv, eller föröka sig själv kanske man säger. Och att en mask är både kille och tjej samtidigt? Nej jag tänkte väl det, rätt coolt! :D

Vi somnade runt fyratiden, nu har precis Jenny rört sig hemåt. Tack för en mysig kväll bebo!

Idag ska jag vara i vällingbyhallen hela dagen, och halva kvällen. Mitt lag ska hjälpa till med en massa grejs kring dam- och herrlagsmatcher. Lame, men det är väl bara att ställa upp helt enkelt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen röra mig mot vällingby. Ingen aning om vad som händer ikväll.

Förresten har lite nytt att visa. Får fota det lite senare. Jag är inte säker på vad jag tycker om plaggen, men det var rea hur som helst, och det tackar man ju inte nej till (a) :D


vad passar bättre än en bild från ett gammalt pyjamasparty, haha!

måste göra något åt mitt hår snart

På den här bilden under la jag märkte till att mitt hår såg rätt kort ut. Iaf till skillnad från hur det är nu. Ni kanske har sett på bilder men jag tycker hur som helst att det känns längre än vanligt, och jag gillar det väl, men jag måste verkligen klippa mig. Mitt hår ser riktigt risigt ut, och den halvt meterlånga utväxten gör det inte bättre. Det får fixas på höstlovet.


love you baby!


mitt hår nu, längre än vanligt?


Suddig bild, men här var hur som helst den enda gången jag har haft löshår i mitt hår, och det ser ju nästan lika långt ut fan.


Nu är jag trött som fan, natti!


skön

Jag gillar fortfarande den här låten, kan inte riktigt tröttna. Den är bara skön helt enkelt.


Dagens

HEEEJ! :D Dagen startade inte superbra, jag försov mig och fick kuta för att hinna, och jag kände att jag hade vaknat på helt fel sida. Dagen rullade på och sista lektionen hade vi engelskaprov. Det kändes faktiskt som att det gick helt okej ändå, skönt det. På vägen hem träffade jag på Rikard på bussen, trevligare än vanligt faktiskt hehe (a) Nej men det är kul att träffa dom från gamla klassen, saknar dom ibland. Här har vi honom i egen hög person.


.


Godnatt

FUUUUCK engelskaprov imorgon.
1. Jag suger på engelska, mitt sämsta ämne, inte kul.
2. Jag hade helt glömt bort provet .
3. Vi ska kunna skriva en review och jag har inte ens valt film.
4. Nu verkar det som att alla har förberett sig fett mycket, bajs. Fett bra att du hänger med i skolan Camilla...:)

Nu ska jag hoppa in i duschen, dricka lite te, lyssna på westlife, och hoppa i säng. Det känns som att det är det bästa för att lugna sig och slappna av. Sen ska jag innan jag somnar läsa brevet från Jenny igen. Att du alltid lyckas muntra upp mig. Du är guld värd. Önskar ni kunde se dom gulliga orden, ska jag visa dom Jenny? (a) Loveu.

Godnatt!

älskad

Bara för att världens bästa Jenny är världens bästa som sitter och skriver ett brev till mig för att jag ska bli glad, haha! Så söt och så jäkla bra!

sjukt trött

Gud jag är så himla trött! Jag vill bara sova, och måste verkligen sova, det gör jag mänligen alldeles för lite. Och jag har just tänkt till på en sak...det är inte bra när jag är trött för då blir jag alltid arg och ledsen. Känns som att folk har ringt som fan, och jag har bara viljat klippa till dom halvt. Jag orkar inte prata när jag känner så här, jag vet jag låter läskig, hehe.

Sen kommer jag också på mig själv med att sitta och tänka deppiga tankar. Tänker på typ kärlek och kompisar, och jag gillar inte den här Camillan. Jag ser mig själv som en glad människa, som kan driva med mig själv och andra, och älskar att skratta och sånt. Jag tycker inte om när jag verkligen blir så här sjukt trött. Då blir det bara deppiga tankar och surande för ett tag. Om man inte har turen att bli övertrött förstås för då blir ju allt som roligast.

Ja, allt det här bara för att jag är trött och utsliten, det är sant.

Träning till tio ikväll, jag kommer dö. I helgen ska jag sova ut som fan! Så får ni tillbaka vanliga Camilla efter det. Men var nu inte rädda, ni får bara passa er lite. Hehe I'm evil (a)

Westside

Jag har märkt att jag har blivit en äkta westsider, hehe.



Vad passar bättre in just nu, än en låt som heter westside? Smart tänkt Camilla!





Hehe...

sötsaker!


Orientering är jobbigt...

Herregud orientering dödar! Jag hade träningsvärk från träningen igår, och orienteringen var seriöst jobbig. Det var ju backar upp och ner överallt och lera och hala rötter vart man än gick. I slutet behövde vi verkligen kuta för att hinna, och nu är jag helt död!

Det gick rätt bra, och vi hade ju tur som fan med vädret, och det var faktiskt riktigt skönt ute. Vi hade en och en halv timme på att oss att hitta tjugo kontroller inom världens största område. Jag sprang med Sofia och vi hittade i alla fall 16 kontroller, vilket var bra jobbat tycker jag.
    Det var jäkligt halt ute, så jag ramlade två gånger och Sofia åkte ner och fastnade i sankmark en gång. Jag halkade en gång på en rot, och en gång välte jag helt omkull när jag gled i leran. Kunde inte annat än skratta!

När vi hade gått i mål var vi alla helt döda, så vi åkte till donken i vällingby och tryckte i oss lite mat, och bara slappade ett tag. Nu är jag hemma och orkar absolut inte plugga! Jag ska nog däcka i soffan, och sen är det träning ikväll igen.

Och imorgon är det fan torsdag, nästan helg, redan :O Det går så snabbt! Nu är det på tiden att skaffa lite planer tror jag minsann. :)


jag lever

Jag överlevde! Efter träningen hade vi ett lååååångt möte med laget. Vi har en massa problem att lösa, och fick ur oss det mesta, även om det är svårt att förklara hur vi känner.

Nu sitter jag här och äter upp Jennys godis, som hon lämnade kvar här igår, tack gode gud för det!

Dags för lite pluggtime...not, det får bli slapptime.

Imorgon har vi orientering, suck. Det kommer vara iskallt, och jag tänker klä mig riktigt varmt, men frågan är vems famn jag tänker krypa in i? Det vet jag inte ens själv, men det är på tiden att jag hittar en, hehe. En bra grej med imorgon är att vi slutar tidigt, skönt som fan!

Det var allt för stunden. Snart höstloooooooooov!

will i survive?

Skolan var rätt kul idag, jag var övertrött och då blir allt roligt. Speciellt eftersom jag är bäst på att underhålla mig själv också. Ikväll blir det träning, efter nu nästan två veckors uppehåll. Missade någon träning, blev sjuk, är fortfarande sjuk. Men det känns så jäkla mesigt att säga en vecka till att jag är halvsjuk, även om det bästa vore vila. Men nej, nu ska jag komma igång. Jag kommer dö som fan, men jag får väl ta det lite lugnt. Fem till sju, två timmar av mitt liv...jag kommer nog överleva...eller? Hjälp!



Mr. Brightside



Här kommer den igen. Jag gillar den verkligen...SJUNG MED MIG! Hehe.

Coming out of my cage 
And I've been doin' just fine 
Gotta gotta be down 
Because I want it all 
It started out with a kiss 
How did it end up like this? 
It was only a kiss 
It was only a kiss 

Now I'm falling asleep 
And she's calling a cab 
While he's having a smoke 
And she's taking a drag 

Now they're going to bed 
And my stomach is sick 
And it's all in my head 
But she's touching his chest now 
He takes off her dress now 
Let me go 

And I just can't look 
It's killing me 
And taking control 

Jealousy 
Turning saints into the sea 
Swimming through sick lullabies 
Choking on your alibis 
But it's just the price I pay 
Destiny is calling me 
Open up my eager eyes 
'Cause I'm Mr. Brightside 

I'm coming out of my cage 
And I've been doin' just fine 
Gotta gotta be down 
Because I want it all 
It started out with a kiss 
How did it end up like this? 
It was only a kiss 
It was only a kiss 

Now I'm falling asleep 
And she's calling a cab 
While he's having a smoke 
And she's taking a drag 

Now they're going to bed 
And my stomach is sick 
And it's all in my head 
But she's touching his chest now 
He takes off her dress now 
Let me go 

'Cause I just can't look 
It's killing me 
And taking control 

Jealousy 
Turning saints into the sea 
Swimming through sick lullabies 
Choking on your alibis 
But it's just the price I pay 
Destiny is calling me 
Open up my eager eyes 
'Cause I'm Mr. Brightside 

I never 
I never 
I never 
I never

dags att krypa till kojs




Avslutar kvällen med två låtar från filmen som jag gillar.


sov sött

Det blev inget plugg, som vanligt...hehe. Mötte Jenny, och vi köpte godis, gick hem till mig, släckte alla lampor, däckade i sofforna. Haha den engelska textningen roade oss verkligen. Vi låter astöntiga...och tråkiga men den sög verkligen så man kunde inte annat än skratta. Efter lite skratt sjönk vi ned i sofforna och båda två råkade somna, lyckat som fan! Nu har den lilla jäkeln precis kilat hemåt, och jag är jättetrött. Men nu ska jag titta fördigt på filmen iaf. Godnatt allesammans!

pluggtime?

Dags för pluggeripluggish. Det jag har på listan ikväll är bajsmatte, planera lite inför engelskatestet om det går?, läsa en bok, jag läser ps. jag älskar dig, och sist men inte minst öva på en ny låt på gitarr, vi har bytt.


Filmen är jäkligt gullig. Nu läser jag alltså boken.


Och det är den här låten jag ska lära mig på gitarr.

Och ikväll kommer Jenny hit. Vi tänkte ta en promenad, men nu har vi bestämt att vi istället ska titta på The holiday, en av världens bästa filmer.




jag älskar dig

Jag är så glad för att du är min vän. Min bästa vän. Släpper dig aldrig Jenny Gillberg.


tack kära kanelbulle

Jag ger halvt upp nu! Pluggandet går skit, och mitt prov imorgon känns som att det kommer gå åt helvete. Ska försöka lite till, men snart orkar jag inte mer!

Jag har i alla fall fått i mig en kanelbulle, dagens höjdpunkt, hehe.


kanelbullens dag

Aaah kanelbulens dag idag! Dagen är kommen, weee. Hehe. Nej men tro det eller ej, jag har faktiskt inte ätit någon kanelbulle, hur mycket jag än vill ha en. Jag ber till gud att Mickis kommer hem med en söt liten bulle till mig sen. Det har hon sagt att hon ska. ANNARS!!! (a)


morgonens låt

 


Bättre att skämmas i fem sekunder, än att ångra sig hela livet...

Godmorgon! Jag känner mig ungefär som jag har gjort den senaste veckan. Inte superbra, men det funkar, Jag får inte spela idag heller. Har inte bestämt mig om jag ska åka och kolla på matchen eller inte, men om jag gör det så kommer det ta så jäkla lång tid, vi ska ju hela vägen till södertälje. Det är samling tolv i vällingby, sen kommer jag komma hem runt halv fem, och det är ju typ hela dan? Jag får se hur jag gör, för jag har prov imorgon, BIG NO, och en massa plugg förutom det också, KILL ME.



Hahahaha, den här bilden är jävligt gammal, jag lovar! Inte supersnygg om man ska säga det så..okej jävligt ful, men whatever, det är väl lika bra att bjuda på sig själv återigen. 8) Ett av mina motton: "Bättre att skämmas i fem sekunder, än att ångra sig hela livet". Hehe, för jag skulle ju verkligen ångra mig om jag inte la upp den här bilden...okej jag kommer att ångra sen att jag la upp den här. Jag vet inte varför jag får fnatt ibland och ska lägga upp udda bilder? När jag hade lagt upp min känslostund, ångrade jag mig, efter att Axel mobbade mig och sparade bilderna på hans dator, inte snällt! :@ Du ska brinna i helvetet pojke!


har superkul :D:D:D:D:D...

Har jävligt tråkigt. Har inte ens gjort kvällen till en mysig kväll, hehe. Har jävligt ont i örat. Sitter nere ensam i ett rum i en mysig fåtölj och har just ätit upp största godispåsen. Eller jag åt ju inte själva godispåsen, men godis åt jag och det var väldigt gott. Hmm...JAG VILL UT OCH TRÄFFA KOMPISAR! Nästa helg måste bli så bra!



Den här gör mig galet glad. Och taggd. Tack för mig. Puss.

ingen vettig rubrik

Fan vilken tråkig kväll jag kommer få. Får ju typ inte göra nåt, måste bli frisk nu. Det har blivit alldeles för många tråkinlägg om att jag är sjuk och det är synd om mig, så nu försöker jag bli av med dom. BLI FRISK CAMILLA, säger jag till mig själv hela tiden.

basketball

Hemma från da match, hehe. Vi vann! Det var Blackeberg mot Solna, och jag var jäkligt sugen på att spela. Blev lite extra sugen också på grund av att Solna hade en liten fjortis från min förra skola som jag ville köra mot, hehe. Men i stället fick jag sköta 24-sekundersklockan. Folk som spelar basket vet vad den innebär, men jag orkar inte förklara. Det var i alla fall väldigt stressigt, och jag kunde inte riktigt reglerna för den. Så det gick som det gick. Och jag överlevde. Och nu är jag hemma. Kommer däcka i soffan nu tror jag. Ingen sömn på två nätter.

Nu gäller det bara att bestämma. Ska Camilla THE STAR (hehe in my dreams) spela matchen imorgon eller inte? Det kan ju bara jag avgöra, om jag mår tillräckligt bra. Men jag vill ju liksom ställa upp för laget om dom är få spelare, vilket dom är...tänk tänk tänk.

Haha, bjuder på den ;)


tack för den.

Godmorgon! Eller det är fan ingen god morgon. Vaknade inatt av att jag hade så jävla ont i örat. Det värkte så jag visste inte vad jag skulle göra, kunde inte sova. Så idag är jag också röd i båda ögonen på grund av trötthet, så nu är det inte bara ett, hehe.
   Men i alla fall så åkte jag till nån slags närakut imorse, och självklart så har jag fått öroninflammation nu också. Fan vad gud är emot mig för stunden. Jag ser så jäkla risig ut, och känner mig så också. Inte kul. Så nu blir det ingen match för mig heller. Ska dit och kolla i alla fall. Jag vill spela. Stackars mig :(



snyft :'(


sorgligaste klippet

Jag kan inte sova. Här kommer världens bästa klipp. Världens sorgligaste klipp. Vet inte vad jag ska säga om det, men har sett det så jäkla många gånger. Kan knappt hålla tårarna borta.


så jävla grym tjej




risig

Planerna för kvällen sket sig. Jag blev kallad till tidig match imorgon, och det var bara att ställa upp. Jag vet inte hur bra det är för mig faktiskt, mår ju inte sådär superbra. Inte för att det här gör att jag mår sämre men mitt ena öga är helt rött och typ blodsprängt. Jag har ingen aning om varför det har blivit så, men snyggt är det inte! Nej, känner mig verkligen risig! Det är inte kul, och jag är fortfarande galet trött. Det här känns inte som min vecka. Nästa måste bli bättre.

Dags att dra sig mot sängen snart då, ska upp rätt tidigt imorgon. Puss och hej och godnatt!

kvällsplaner

Halloj! Det är en sjukt trött Camilla som pratar. Jag däckade i soffan någon timme när jag kom hem. Riktigt skönt, men nu är jag ännu tröttare.

Har fått lite nya planer för kvällen. Hehe svårt att välja? Yes.

Först ska jag nog ta nåt att äta. Sen tänkte jag kika på träningen lite senare, och det är efter det som jag har lite val. Träffa Josse och Axel och inte göra ett bajs? Träffa Axel och Josse med några av Axels kompisar? Eller träffa några från klassen på nån fest?

jag är trött.

Godkväll! Åkte och kikade på träningen lite ikväll. Nu har jag bara blivit hesare tyvärr, men det känns som att det kommer vara bättre imorgon, hoppas hoppas! :) Shit det är fredag imorgon. Den här helgen blir nog jäkligt lugn. Har två matcher, och förutom det så har jag inte så mycket planer, förutom att träffa en massa kompisar, det är najs. ;D

Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen kika lite tv tror jag. Hehe avslutar med ett litet leende. Jag tänkte på om man skulle se den här dansen i verkligheten, typ här hos mig, fan vad jag skulle garva!


inte kul

Camilla flipparn är igång. Jag är trött, halsen verker, jag är stressad som fan, och jag är sur. Ingen bra kombination. Gillar verkligen inte läget.

50-tal

Halloj världen!

För stunden är humöret bra, och jag är glad, men alla måste passa sig, för jag är verkligen skittrött och då vet man ju hur det kan gå.

I skolan hände det inte särskilt mycket idag. Hade problem att prata hela dagen. Jag är rätt hes idag också och fick lite blandade kommentarer om min röst. Några tyckte synd om mig, några härmade mig för att jag lät pipig, några tyckte att min röst lät jättegullig, och någon sa att det var fett sexigt. Haha, själv tycker jag bara att den låter extra mörk.

 Jag fick tillbaka Boken om mig idag också och fick mvg- på den. Varför ska lärare alltid lägga till ett litet minus? Jag tycker inte det behövs, hehe ;) Men såklart är jag nöjd ändå!

Eftersom det är speciell jubileumsvecka i min skola så var det idag en basketmatch mellan lärare och elever. Eleverna vann såklart. Flera i klassen frågade varför inte jag var med och spelade...men det är ju liksom läskigt att spela när hela skolan tittar, och så hade jag ingen lust heller. Men hur som helst var det i alla fall kul att kolla på. Det blev fan lite seriöst i slutet av matchen. Lärarna är ju riktiga vilddjur, hehe.

Imorgon ska man komma klädd i 50-tals kläder till skolan. Den klass som klär sig bäst kan vinna tårta, haha! Det är ju svårt att veta hur mycket man ska satsa liksom? Jag har absolut inga 50-tals kläder hemma, så det blir nog inte så värst mycket satsning.


panik inatt

Förresten vet ni, jag fick kramp i vaden i natt! Fy faaan vad ont det gjorde! Fick panik och visste typ inte vad jag skulle göra, det var svårt att röra sig. Men på nåt sätt lyckades jag sträcka ut den så det värsta gick över!

Usch hatar när man får kramp, det gör verkligen sjukt ont, ni som har fått vet!

vaken

Godmorgooooon :D Idag börjar jag klockan tio, härligt! Men jag är skittrött, inte lika härligt! Min röst är paj, och jag har fortfarande lika ont i halsen.

Nu är det dunka musik på radion som gäller och äta frukost! :D Have a nice day!


Förvirrande och onödigt inlägg ;)

Jag har ingen sovlust :( Jäkla skola...Utan den skulle man ju inte behöva gå upp tidigt, hehe. Jag tycker i alla fall att vi kunde få ledigt imorgon...och på fredag...

Men men nu är det ju inte så, så det är väl bara att tvinga sig själv i säng tråkigt nog.

Glömde säga tack förut till dom små jäklarna som gjorde kvällen rolig...TACK! Hehe. Jag är så glad att jag drog dit istället för att stanna hemma.

Godnatt igen nu då. Nu kan jag lika gärna säga puss igen också. Puss igen! ;)


Härlig kväll

Naajs kväll! Hehe nej men den var väl inte så värst speciell. Jag kan berätta lite kort. Först blev jag hämtad vid typ nio, och sen i vällingby träffade jag Vendela och Kristine. När vi kom till Blackeberg så hängde vi av oss, och sen drog vi upp till det fett coola dansgolvet, hehe. Musiken var rätt najs och jag var taggad som fan, så jag släppte loss med resten, haha. Vi körde på ett tag, sen efter en liten väntestund så var det samling ute i ljushallen. Skolan har typ fem våningar och på varje våning kom det utspringande tvåor och treor som skrek åt oss att gå ner på knä, scary...Det var helt mörkt, och det var rätt coolt, så jag kände lite wowkänsla, hehe. Vi fick svära blackebergseden som var en slags gudsbön fast med en massa blackebergsord, och så klankade den ner på Bromma, hehe. Efter det var det mer dans om man ville, men det blev inte så mycket mer. Pratade mest med två mongopussgurkor, men det var najs. :) Nu har man blivit hes på köpet. Mådde ju inte toppen innan, och så ska man ropa hela tiden när det är så jävla hög musik, och det tar ju lite på rösten liksom, hehe.

Hoppas bara att jag inte mår sämre imorgon. Då blir jag ledsen. Har ju match i helgen också. Det är fan torsdag imorgon!!! Nästan fredag! :O Nästan helg! Och jag har typ inga planer! Vissa helger är det smockat, och nu har veckan gått så jäkla snabbt bara så jag har ingen koll.

Hur som helst, kvällen var najs, och den blev full av skratt! Kvällen danskung: Camilla! Kvällens mongo: Cami...Hehe knappast! Jag är ju tuff! Kvällens mongo blir...*trumvirvel*...hmm tänk tänk...du vinner axel! Grattis, ta det som något bra! ;) Godnatt, dags att sova, skola imorgon, puss!

RSS 2.0