blowing me kisses

GRYM låt!


söndag

Igår träffades vi först en massa tjejer hemma hos mig, sen bar det av in mot stan till jennys kompis lukas som hade fest. Det blev lite kaos ett tag, men senare under kvällen blev det jävligt roligt ändå så det var kul! :D Efter att ha tittat på bilder från igår så kan jag konstatera att min näsa lever sitt egna liv, den är överallt, haha. Sen att fjorreposerna alltid kommer fram under kvällens gång.

Idag så blev bio med familjen. Jag ville se facebookfilmen, men nej nej, det blev nån asrandom dålig film med ett långt namn som jag inte kommer ihåg. Mysigt med bio i alla fall. Kikade också runt i kista med mickis innan, och så bjöd hon på fika. Det satt ganska fint faktiskt.

Ikväll blir det chill med jenny!


morsning

Nu bär det av till match. Have a great day!

oops

Blev visst hypeee nu! Vill INTE sova. Funtar starkt på att ringa någon glad människa.


godnatt folks

Jag har haft en sjukt mysig kväll med päls och amme. Känner mig helt kär ikväll. Underbart mysigt. Bra musik (hehe love it) och en massa tjejsnack. Jag behövde det här. Ni är guld!

Langar en bild på mig och amme från idag. För söt. På aman alltså, även om hon inte vill acceptera det..


helgen

Nu är det äntligen höstlov!!! Så nice!

Helgen som kommer då. Ikväll ska jag vara med päls och aman, får se om det blir chill eller lite party kanske. Imorgon ska jag kolla på en massa olika basketmatcher, spelar själv inte i helgen. Sen på kvällen blir det fezt med mina bästa älsklingar josse och jenny. Och på söndag ska jag ha lite familjedag, med god mat och bio, och sen på kvällen kanske det blir återträff med gotlandcrewet! Hoppas hoppas!
Ser ut att bli en grym helg och en grym start på lovet! GILLART.

SAKNAR!

fjorrar 


näääz

fet bildbomb

Här kommer en feeet bildbomb från idag i skolan. Nirr!































BÄSTA!!!!!

okej godnatt nu


tagga fan

Vad är det med människor? HYYPPPPEEE. Det är lov imorgon.


natti

Inge mer kungarna av tylösand. Fett sorgligt, det var underhållande. Det gav mig en massa skratt. Idag är det ju förresten "säg skägg till allt dagen". Jag failade lite på den måste jag erkänna. Älskar ordet skägg, det gör mig glad! :D Men glömde lite att säga det idag. Imorgon är det i alla fall "Slap a farmer day", så dom som bor på ekerö får ju passa sig lite...har nog en som jag måste slappa lite imorgon hehe. Jag gillar alla dom här nya dagarna fan. Imorgon blir en chill dag. Ska vara utklädd till lik, vi har tävling i skolan, så min klass ska vara en massa lik och en massa kända mördare/psykon från skräckfilmer. Jättekult, vet inte riktigt hur jag se ut.

PTOI har ni sett den här videon med fjorrebloggarna och snygghugo? Jag kanske är efter, men har inte riktigt koll på dom där bloggarna. Den är ju dålig egentligen. Men ändå gillade jag den. Eller så gillar jag snygghugo, eheh.



Nu ska jag nog sussa. Godnatt.

nirr

Nice träning, men stukade fingret som gör pissont nu. Efter träningen blev det donken med mami och mickis. Dom är så dumma, dom mobbar mig för att jag är hungrig och äter mycket. Jag är mannen i huset efter pappa. Sen åkte vi hem, och nu ska jag verkligen bara chilla galet. Se kungarna av tylösand som jag missade igår, och sen  blir det kenzatyra show.

nästaaan lov

Dagen är över och vi har inge mer plugg innan lovet!!! Det känns så stört skönt verkligen! Men kände idag när jag slutade hur extremt trött jag är. När jag blir stressad och har mycket får jag väldigt svårt att sova, så nu efter dagar av stress så känns både mitt huvud och min kropp helt slut. Ska sova nu och sen blir det väl träning. Halsen är fortfarande bajskorv och eftersom att vi springer så mycket på träningarna så känns det inte bra, så jag har tänkt lite på om jag ska vila istället, men det känns inte heller riktigt rätt, så ska försöka köra ändå.
Nu ska jag sova en stund, natti.

orkante

Usch känner mig som en bajskorv. Vet inte hur dom känner sig, men känner mig dålig i både kropp och själ. Orkante. Behöver choklad och mys med vänner. Har prov imorgon, men kan fan inte plugga när jag känner mig så dålig.

Tack för att du finns och är så jäkla bra.

tisdag

Usch jag har så stört ont i halsen idag. Inte kul. Sen värker magen som bara den också. Bad day helt enkelt. Pallar inte vara risig hela tiden. Ska åka iväg till knatteträningen om en timme, sen åker jag hemåt istället för att åka till min egna träning. Har ingen lust att bli sämre, och känner att kroppen säger nej idag.
Annars då? Riktigt deppmode. Alla gör väl misstag helt enkelt, men varför är jag så korkad. Riktigt illa. Är så arg på mig själv. Jag måste fan tänka mig för. Vänner är det viktigaste man har, och man måste vara rädd om dom.

slut

Jävlar vilken jobbig träning. En tjej kom sent, alla utom hon sprang idoten några gånger. Några andra kom sent och fick springa 24 idioten. Vi slöade på övningarna, eller orken tog väl slut lite här och var, så vi fick gå ner och göra 40 situps och 30 armhävningar. Och så gjorde vi inte alla armhävningar riktigt. Då gjorde vi 20 negativa armhävningar till. Sen började vi springa igen, och direkt när nån gick blev det straff och ner på golvet igen. Sen sprang vi igen, lite mer idioten, lite mer armhävningar, och så fys efter det. Det var ungefär vad träningen bestod av. Springa, idioten, armhävningar och situps. Heeelvete vad jobbigt det var. Min armar om mina lår dog lite. Fast vi behöver det, vi är rätt sega, men gosh vad jobbigt det var. Fast det kändes ganska rätt. Nu blir det lite plugg. Tjing.

:D

Solen skiner och idag är jag verkligen glad som en lärka. Och vad fan är en lärka egentligen?! Tror jag aldrig har sett nån. Meningslösa sak, dö. Okej chilla, jag var ju glad. Eller jag är glad alltså.
Antingen vaknar jag på den sura sidan eller på den riktigt glada sidan. Folk frågar ibland om jag är full när jag vaknar på den glada sidan, och det var den sidan jag vaknade på idag. Sen första lektionen fick jag tillbaka mitt matteprov...dumdumdumduuum. Jag fick mvg!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAHHHHHHH. Blev så stört jävla sjukt cpglad!! :D Faktiskt. Glad+glad=jätteglad. Hype!
Sen var dagen bara allmänt chill. Åt typ tre olika maträtter till lunch. Tog självklart allt som gick att äta.
Och på naturkunskapen tog vi blodprov på oss själva för att se vilken blodgrupp vi är. Fan det var fett läskigt faktiskt. Det gjorde ju inte ont, men det var så äckligt att trycka av på sig själv, alla blev helt skakis, och några vågade inte prova ens, kärringar hehe. Puss på er.
Hur som helst, solen skiner och jag slutade tidigt. Nice!

pysmys


ååååh

Fyfan vad jag önskar att vi hade vunnit sm-finalen för nåt år sen. Var det ett eller två år sen? Det måste ha varit två år sen, om jag minns rätt. Fyfan vad nära det var. Vi var grymma, luleå var grymma. Det var så kul...tills vi förlorade hehe. Det var inte kul. Jag var ledsen i typ ett halvår efter. Det skulle kännas så bra att kunna säga "vi vann SM-guld". SM-silver är ju grymt det också, men inte samma sak liksom, även om det som avgör kan handla mycket om tur. Fast dom var jäkligt grymma. Vi också. Sitter och tänker tillbaka på matchen. Åååh det var tider. Jag låter som en kärring fan. Men det var verkligen underbara tider. Det var vårt år. Vi hade kämpat så hårt. Faaan att vi inte vann alltså. Bajskorv. Jag tyckte att vi var värda guldet faktiskt. Jaja, ska inte älta det mer nu. Tjing.


lövely

Det blev vinst, och nu är jag på riktigt bra humör. Sitter hemma och är astaggad på höstlov. Skulle gärna åka iväg en vecka med josse till turkiet för bara 2500 kr. Haha, hon kollar konstant sista minuten resor, men jag får inte åka. :( Fan, men i sommar kör vi.

Nu ska jag dricka cola, och mysa med en film tror jag. Orkante plugget. Kör på stress i veckan istället som vanligt.

Åååh min vackraste bebo. Du är så fin!!

hest

Söndagsånghäst.

Nu ska jag säga vad som rör sig i mitt huvud för sekunden. Jag vill åka till nåt varmt ställe. Jag vill inte vara avundsjuk. Jag vill inte vara arg. Jag vill inte plugga. Jag vill ha höstlov. Jag tycker att en viss person har betett sig rätt omoget och dåligt och jag stör mig på det ganska mycket. Jag vill vara bra på basket igen. Jag vill ha ett jävligt bra lag. Jag vill skratta och vara med mina allra bästa vänner.

Det var väl typ det som snurrar runt i huvudet exakt just nu. Nu ska jag byta om och sen bär det av mot enskede..


1337

Hade det underbart mys med min fru igår. Vi tänkte för nån sekund dra till ekerö på lite partey...fast nää, vi orkade inte, så vi myste galet hos jensen med film och en massa gottis.

Idag blir det match borta i enskede, och så ska jag också hinna med plugg. Ska försöka läsa lite i min tråkiga engelskabok som jag inte fattar, och sen ska jag läsa lite historia. Två tråkpåkämnen, kult! Jag har noll motivation, och kan inte koncentrera mig. Försökte stänga av datan, ta ett bad, dricka lite te. Det funkade inte. PALLANTE. Jag behöver höstlov. Snart blir det match i alla fall. Bäst för oss att vi vinner.

nääzz

AAH BÄÄÄSTA, HYPE!


<3

Ska leka med min tös ikväll.

Vi är alltid lika snygga!

warp

AAAAAHAHAHAHAHAHAHA JAG DÖÖÖR NÄR JAG KOLLAR PÅ DOM HÄR BILDERNA. Det är bilder på mig, päls, sofia och johanna om ni inte ser det. Stört snygga. HAFFA!




















tack gud

Tackar gud för att det finns pizza. Utan pizza, ingen camilla. <3

yo

Har precis slängt i en toning i håret och klippt av topparna en gnutta. Mitt hår ser så risigt ut, så fixade bara lite nu.

I förmiddags blev det en sväng med mami till vällingby, och köpte första bästa skor som jag kan ha nu istället för kalla tygskor. Det är ju så jäkla kallt ute så det behövdes.

Ikväll vet jag fan inte hur det blir. Gillar inte velande. Då blir jag irriterad. Hejdå.


?

Saker som jag borde kommentera för att hänga med världen:

SNÖ - Wtf?! Det är oktober fan. Jag behöver fan en ny vinterjacka och nya vinterskor, fick lite panik nu. Converse och miniskinnjacka håller inte längre.

FREDAG - Det är fredag igen??!! Jag har haft en pissvecka. Tror det beror på att jag har sovit för lite och för att det har blivit så jäkla mörkt ute, så jag har varit sur och depp och trött hela veckan typ. Men nu är det helg igen!! SKÄGG. Så underbart skönt!

Annars då? Räddade mini annes liv på gympan. Hjärt och lungräddning <3

Kom hem tidigt och mådde dåligt, har sovit och ska nu ätaaa. Sova och äta, gillaree.

tråk

Matteprov B prov imorgon. Usch är stört otaggad, fattar inte riktigt. Sen blir det simning och livräddning. Kult. Och efter det blir det dam-och herrlagsmatch där laget ska jobba lite. Godnatt

så seg

- Mickis var ligger skytteholm?
- Ähm där vid råsunda typ, precis bredvid tror jag.
- Ahaaa där har jag nog rullat lite boll.
- Studsat lite boll menar du.
- Nej, rullat lite boll.
- Vadå satte du dig ner på golvet och rullade den då eller?
- Dumhuvud, jag har spelat fotboll.

kände för att

Jag kände för att lägga in en bild, men visste inte på vad, så det blev på mig eheh. Sen kände jag för att lägga in en låt, och då valde jag en asbra låt som fan aldrig blir dålig hur mycket jag än har lyssnat på den. Sen nu känner jag för att se på nån tecknad film typ aladdin, så det ska jag göra. Tjing.





det är inte lätt när det är svårt

Hade en asläskig dröm inatt. Eller läskig och läskig, den var sorglig. Jag grät i hela drömmen, och vaknade sen helt utmattad i huvudet. Det värsta var när jag kom på att det inte bara är en dröm, utan att det faktiskt händer lite varje dag. Fattar inte för vems skull ni egentligen gör det här. Det känns så fel, men jag kan ändå inte tänka mig nåt annat...

Sajk, ska sluta flumma runt nu. Fick precis goda nyheter, företagsekonomin som är min första lektion är inställd, och min spanska som var sista lektionen igår var också inställd. Det här rullar ju på fint. Behöver inte gå hemifrån förrän om en timme nu. NIRR.


snabbis

Knatteträning dirr och sen egen träning som vanligt.

Slänger in en video som gullenells hade lagt upp på facebook. BÄSTA <3 Tjing.


we are who we are


älskade

Jag behöver er två. Mina barn. Mor och far klarar sig inte utan sina barn. Vi behöver er!



måndag..

Humör: frusen, lite småirriterad, lite småsur, hängig, trött, seg, tråkig.

soligt

Nu ska jag ut solen! Det ser så härligt ut, men när jag väl går ut kommer jag säkert vända tillbaka in direkt, eftersom att det är stört kallt ute. Det värsta är att det kommer bli kallare hela tiden.
Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag. Ska i alla fall övningsköra lite, och sen tror jag nog att det bara blir mysig hemmakväll.

Puss och hej


<3

Åååååh jag dör! Så ofta som jag längtar tillbaka till spanien med brudarna, det är sjukt. Ni vet att det var en av dom bästa veckorna i mitt liv. Jag har sagt det så många gånger, men det var verkligen grymt.


övningskört

Jag övningskörde idag för andra gången i mitt liv. Jag var mycket bättre än förra gången i alla all. Det är nog svårt att vara sämre än vad jag var då i för sig.
Jag körde lite runt ett kvarter, och blev så stolt över mig själv när jag satt där i bilen och körde, även om jag fick motorstopp varannan sekund. Blev stört glad, och allt gick perfa! ...tills en jävla surgubbe körde upp så tajt han kunde bakom mig och tutade om och om igen. Jag fick lite panik, och skrek på mamma att hon skulle hjälpa mig. Alltså jag hade fått motorstopp i en liten minikorsning, och vi körde i lunda där det inte var några bilar alls typ förutom övningskörare. Men så kom den där gubben, och mamma FLIPPADE! Hon sprang ur bilen, ryckte upp gubbens bildörr och skrek och skällde ut honom så jävla hårt. Jag satt kvar där i bilen och blev fan lite chockad. Trodde dom skulle börja slåss. Mamma var så jäkla arg och tydligen han också. Han frågade typ "varför står hon bara där?" För att jag övningskör, och har fått motorstopp dumhuvud!? Jag hade övningskörningsskylten på så den hade han inte missat. "Jag skiter i om hon övningskör jävla bitch", sa han istället.
Hahah, nu efter så garvar vi ju bara, men det var så skumt när det hände, hahaha trodde verkligen mamma skulle börja slåss.

Jag var i alla fall jätteduktig tycker jag!

Nu blir det match! Tjing.

fram med kniven

Det är lite läskigt. Mickis och hennes dator sitter ihop. Den har verkligen blivit en kroppsdel av henne. Scary...

tagg

Imorgon har jag bestämt att jag ska övningsköra. Blev fett taggad när jag såg kenzatyra show, där dom körde rallybilar. Jag ska bli PRO!! Sen blir det match efter det och förmodligen lite partaj på kvällen.

Snart kommer jenny hit, så får vi se vad vi hittar på ikväll. Jag känner mig risig alltså. Bajskorv, men vi ska ha det kult ändå.


jag är fett fresh

Fredaaaag! NIRR! Asskön dag. Matte första lektionen var väl det enda som tog emot lite. Jag fattar verkligen inte ett skvatt av det vi håller på med nu. Inte kul. Jag försökte faktiskt jobba lite själv med matten när jag hade håltimme själv också. Fett duktig chey. Har inget individuellt val på den timmen till skillnad från resten av klassen. Hur som helst kom en lite ensam och vilsen palén sen som tydligen också hade håltimme. Vi försökte vara duktiga, men ingen av oss fattade ju vad vi gjorde så det blev istället guinness rekordbok dirr.
Sen hade vi det kult på idrotten igen och sen slutade vi tidigt. Fyfan vad tråkigt för er att läsa om min dag i skolan haha. Ge upp, sluta läsaaaa! Jag har faktiskt inget kul alls att säga idag. Ahmen sluta dåå!! Lägg ner nu. Ska vi slåss eller?
Jag och mina kompisar kom idag på att vi köra en "fråga camilla" varje fredag, eftersom jag satt och delade med mig av en massa konstiga erfarenheter. Haha. Fick bara ur mig en massa konstigt äckligt blaj idag. Vi gick in i datasalen, och så sa jag "asså fan vad min mage känns lös idag". Haha, jag hoppas inte nån därinne hörde. Det blev lite fel. Jag menade att den liksom kändes fettig idag, hängig typ haha. Sen kom jag på mig själv med att sitta och berätta om hur man ska klämma finnar. Så jäkla fresh visst? Nej men människor, döm mig inte nu, jag är bara mänsklig.

Btw, fick hem skolfotot igår. Ensamfotot var väl ingen hit direkt. Ser ut som en lökig, glansig alien med ett stort leende på läpparna. Gillart! Klassfotot var väl ganska normalt. Ska alltid ha största leendet. Men jag var ju och är ofta ganska glad och jag ser ut som ett mongo om jag försöker le med stängd mun, vad ska man göra? Operera på nåt sätt kanske? Eller inte, man ska vara glad, det är bra.
Annars då? Jo man ser ju fettvalkarna på ryggen haha. Lite tajt tröja, och lite tajt bh såg jag nu. Det ser ut som två korvar på min rygg. Haha.
Nu är jag färdig med klagandet, tycker ändå bilden funkar! Min klass är fett snygg. Den är faktiskt jäkligt bra också.



Oj, jag måste chilla med långa inlägg. Jag ska nog sluta berätta om mina mattelektioner. Det kanske inte är så där jättekult. Men jag måste liksom få ur mig det. Herrååå

The words of Elsa

Hej bloggeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen! pusspuss!! (tänk att jag ser ut som Animissen)
Idag har jag på mig följande: Underkläder (säxiga), Jeans (TAJTA) och en tröja (skoja!)
Jag anstränger så pass mycket för att impa på elsa (snyggaste bruden i skolan, ingen tvekan där!!!)
Men chansen att jag får chans på henne så att säga är minimal och därför vänder jag mig nu till er, kära läsare. Hjälp mig. I need som löööv. Jag är en Mulle och rätt så snäll ibland med. Vill ni ha mig? Messa mig, här är mitt nummer 0768608493. Ring och jag är din!

Låt mig fresta er med lite poesi:

Jag vill ha dig
vill du ha mig?
Jag är väldigt rolig
och man kan kalla min personlighet för solig
jag har väldigt fina händer
och du på mig alldeles säkert tänder
mitt hår är långt och platt
jag ser ut som en katt
i mina ögon du kommer  drunkna
i min mage du kommer insjunkna
Jag är kär i min mobil
och jag gilllar fil
men ni kan få bli delad etta
mig kommer ni aldrig kunna mätta

Kan ni motstå mig? svar nej. 

You know you want me. XOXO Mulle

Vill ni veta varifrån dessa genialiska ord kommer? http://elsaohlens.blogg.se. Där finner ni alla svar.


vill iväg

Åh jag vill bara åka iväg till nåt varmt land. NUUU! Känner att jag verkligen måste iväg. Jag behöver en paus från allt. Jag vill komma bort från torra och kalla sverige. Jag vill vara brun och full av liv, och bara leva livet med alla dom bästa.


like

När man är hype behöver man såklart två hypelåtar. Jag tröttnar fan inte på dom här två låtarna.




hypeee

Wazzaaaaaap nerds.

Nice dag idag. Skrattat en massa, framför allt på idrotten. Vi spelade volleyboll och vi var så jäkla taggade, vi var grymma fan! Fast nää. Vi sög haha. Dog av garv för att alla sög så hårt och bara träffade varandra. Men hype var vi i alla fall, så det var kul.

Slutade tidigt nu, och känner mig riktigt pigg och glad. Solen har kommit fram också, men stövlarna var ändå på idag. Usch vilket bajsäckelväder det var imorse. Hatar det. Jag vill ha sommarlov, gaaaaaaah. Men rätt snart blir det hawaii i alla fall. NICEEE! Jag längtar som fan alltså!



Ikväll blir det träning som vanligt igen. Igår var det tydligen riktigt risigt på träningen så idag blir det lagmöte också. Hoppas fan att det hjälper, pallar inte mer, det ser rätt illa ut för oss.

Btw, det är fredag imorgon! Blir lika chockad och glad varje vecka när jag upptäcker det! :D Ska träffa min bensen, så får vi se vad som händer och så.

Nu är jag sjukt sugen på oboy så ska fixa det dirr. Herrååå

pluggaaa

Försov mig imorse. Eller försov mig och försov mig, jag bara tänkte att vi började senare, så jag tog det lugnt hemma och sen när jag stod på perrongen och skulle åka till skolan, så tittade jag på klockan och såg att hon var typ halv elva, och först då kom jag på att jag var sen...det var lite skumt faktiskt. Kom lite sent till fekken, men fick iaf jättebra på diagnosen som jag tyckte var svår, så då blev jag gladis. :D

Nu är jag inte lika gladis, för jag har en kväll full med plugg framför mig. Skippar träningen också. Har spanskaprov imorgon, specialidrottsprov, och så ska jag läsa typ 60 sidor engelska. Jag borde ha börjat tidigare, och det inte det att jag är lat (även om jag är det) men jag har verkligen inte haft tidigare. Orkar inte med den här stressperioden som alltid kommer när jag stressar sönder dan innan prov och så. Måste skärpa mig lite, men vet inte riktigt hur.  

Aja, dags att sätta fart.

dask

Förresten så var knattarna inte riktigt lika söta idag som vanligt. Eller jo det var dom, men dom var kaxiga. Okej att dom är lite kaxiga allmänt, men inte okej när dom liksom hackar på varandra. Nä då daskade jag till dom hårt så dom lärde sig direkt vem som bestämmer. Okej chilla, driver. Nej men vissa av dom måste faktiskt lära sig att lyssna bättre på oss och på varandra, och det ska jag minsann lära dom...(om så jag ska behöva ta fram dasken ehee..lugn nu).


!

Hej.

Bajs, snopp, bög, dask, skägg.

Det är några av mina favoritord. Mogen tjej. Jag gillar att säga dom. Hejdå.

orkante

Bajskorv i ögat. Nu är jag jäkligt stressad i skolan.

segt

Fuck missade första avsnittet av paradise hotel. Fast jag booorde kanske inte börja följa det. Mina kvällar är rätt stressiga och fyllda ändå...men jag vill se, så jag ska se ehee.

Dagen var tråkig. Inspekterade en cell i skolan. Första gången i mitt liv som jag tittade i ett mikroskop..rätt coolt faktiskt, men jag visste inte vad det var jag såg eller hur det skulle se ut så det gick inte så värst bra. Antecknar ni det då?
Jag valde sam hallå, jag tycker jag klarar mig rätt bra utan det där ändå.

Imorgon blir det stresstisdag som vanligt nu för tiden. Skola, hem snabbis, knatteträning, egen träning, sova.

Har gått tillbaka till mina dåliga vanor. Somnade när jag kom hem efter skolan, och då blir det på kvällarna som jag måste plugga. Orkante. Men man orkar ju inte liksom gå hem från skolan och börja plugga direkt då. Nej det funkar fan inte. Ni som inte har träningar, ni borde fan ha all tid i världen till att göra en massa roligt?
Nej jag ska inte klaga, vad skulle jag göra utan min träning och utan mina älskade vänner i laget. Bästa.


skägg

Jag börjar först halv tolv idag, men är redan vaken. Känner mig asrisig. Har en jobbig huvudvärk, mår illa och känner mig varm. Kanonkul. Fem av fem toasters. Verkligen kul start på veckan. :(



Ska börja dagen med en glad låt i alla fall. Sen har jag bara en lektion idag, så det kunde ju faktiskt vara sämre.



Ha en bra dag, tjing.

hype

Har varit extremt glad och hype hela dagen! :D Mår underbart faktiskt. Känner att livet känns bra just nu. Vissa saker kunde ju vara bättre, men det mesta känns ändå jäkligt bra.

hej..

Jag är beroende av cola light. Fick utbrott nu när vi inte hade någon hemma...men nu är det fixat, så nu står två feta flaskor i köket och väntar på mig. Nu kan jag börja leva igen!

Måste sätta fart med en massa tråkplugg nu. Skulle ha pluggat hela dagen idag var min plan, men körde istället en spontan shoppingrunda med mickis och mamma och fick med mig en massa fina grejer hem! Riktigt nöjd och glad känner jag mig faktiskt! :D

igår kväll

Igår kväll var en bra kväll. Var hemma hos älsklings bajs (kajsa alltså) på fest, och där var en jäkla massa vänner och bekanta så det var riktigt kul.

Orkar inte lägga in en massa bilder nu. Lånar två från kajsa.

lite människor


mina älsklingar!



gillart starkt


mys

Jenny rullade precis hemåt. Vi har haft myskväll, lagat jättegod mat, och kollat på film med orlando bloom som var stört jäkla galet snygg.



Imorgon har jag en jäkla massa planer både för dagen och kvällen, så det blir fullt upp. Är astrött så ska hoppa i säng nu. Natti sötisar.

cooper

Vi hade förresten coopertest idag. Är väl inte supernöjd med min tid, skulle kunnat köra lite hårdare, men det kändes så jäkla tungt idag. Det var asjobbigt fan. Jag körde hårt, men man kände ändå efter att man hade kunnat ge mer. Hur som helst blev jag glad att jag kom först av tjejerna och före några killar i alla fall. Okej skryt lagom...nej men, det satt ju inte helt fel liksom. Och viktigast av allt - jag förbättrade min tid, med lite mer än en halv minut, det är ju alltid nåt! :D


så hemskt

När jag satt på bussen på väg till min träning såg jag något hemskt. Det spöregnade och jag satt där på bussen och tittade ut genom fönstret på vad som hände där utanför. Plötsligt la jag märke till en man som satt på huk och pratade i telefon. Han såg riktigt besvärad ut, och till en början vet jag inte vad som var fel med mina ögon. Jag såg inget mer liksom. Sen en sekund senare la jag märke till att bredvid honom låg en kvinna på marken med slutna ögon och hon höll handen på hjärtat. Hon såg så fin ut. Hon hade klackar på sig och såg allmänt vacker ut. Bredvid henne stod också ett litet barn. Vad kan han ha varit, runt fem år kanske. Han stod där i regnmössa och galonibyxor och grät för fullt. När jag hade snappat upp hela bilden i huvudet, så hade bussen åkt iväg ganska långt. Jag funderade på att hoppa av och springa tillbaka till dom, men det gjorde jag inte. Usch det såg så hemskt ut, och jag har inte kunnat släppa det. Det gråtande barnet, mamman som låg i söregnet på marken med slutna ögon, och så mannen som förmodligen ringde på hjälp. Jag tänker på vad som kan ha hänt, och hoppas för guds skull att hon är okej. Tänk om hon inte är det. Usch så hemsk tanke. Och så det lilla barnet. :(

skägg

Jag dööör lite. Det är paus nu. För er som inte har sett det här programmet, se det. Så jävla sjuka. Hahaha.

äntligen

Dagens höjdpunkt: Nu blir det kungarna av tylösand! YEEEEEEEEES!

bad mood

Njä kan inte påstå att jag är gladare nu. Mina och sofies små knattar var i för sig det bästa på hela dagen. Så jäkla mysiga! Rätt jobbiga och kaxiga också, men extremt söta. Och själva träningen gick också bra. Jag älskar att leka, och det händer ju att vi är med ibland. Hehe. Gillart.
Sen var det egen träning som var väldigt seg. Hemma nu och fortfarande sur. Fett onödigt eftersom jag inte har nån anledning, men inte så mycket att göra. Och jag vet att om jag går och lägger mig sur, så vaknar jag sur. Så var redo ni som är runt mig imorgon.

Förresten, har en kompis som har halvt dödat mig för att jag skriver mode - typ depp mode, istället för mood. Vet inte, har inte riktigt brytt mig eller tänkt på det. Rubriken är för dig. Nu får du inte bajsa mig i ögat längre.


hej.

Jag har en riktigt dålig dag idag. Den har varit stört tråkig, och jag har varit sur på typ allt och alla. Utan anledning, jag bara känner mig arg idag. Hoppas verkligen att träningen senare gör mig på bättre humör. Det brukar funka ibland....fast om det går dåligt, kommer jag nog bli jävligt arg. På mig själv alltså. Det händer också ibland.


träning

Har två träningar idag. Får stressa hem från skolan, hämta träningsgrejer och sen först åka till hässelby för träning med knattarna, och sen blir det egen träning direkt efter. Stressigt, men värt.

Nu blir det skola. Tjing.

blaj

Meningslöst snack på g. Jag varnar er. Sluta läs.

Har en tendens att kisa lite extra med det ena ögat hela tiden. Nej, det är ingen liten flirtgrej jag håller på med, det bara blir så. Folk frågar mig ibland varför jag gör så, och grejen är att det är inget jag tänker på. Men nu på senare tiden har jag kollat mig i spegeln när jag kisar. Kan kisa mycket mer på det ena ögat. Vet inte varför, dom är lite skumma. Och det ena blir lite mer kisigt, även om jag inte kisar liksom.

Jag är lite sne av mig. Alltså flera av mina kroppsdelar är lite sajkade. Kan mamma ha druckit alkohol under graviditeten? Lugn nu mamma, skojar bara. Lite snett hit och dit gör väl inget. Mer unik bara, visst? Elleeer...

Bäst att jag stannar här. Känner att jag har en massa mer blajande på g, men skiter i det för er skull.

Aja godnatt. Slänger in en bild från i somras när jag var extremt brun. Saknar!! Meningen med bilden var egentligen att det var en kudde där bak...fiffigt camilla. Jag ska sova...kudde. Det klickar liksom. Fast nä.
Förresten kan man se pyttelite av det där kisandet jag snackade om.  GODNATT!


kanelbullens fucking dag

Jag har ätit sex kanelbullar.

Mickis kom hem med åtta bullar. Fyra till henne fyra till mig. Chilla. Sen kom pappa och mamma hem med en massa var också. Nu har jag ätit sex bullar, och det ligger fan två kvar i köket, och självklart så känner jag att jag måste äta dom. Vad är mitt problem?! Mår fett illa...

omg

Jävlar vad fin. Det här är sofia, även kallad töntfanskap. Riktig pudding. Det var allt, var bara tvungen att säga det.


kanelbullens dag

Sitter hemma redan. Stört skön måndag! Och snart kommer mickis hem med kanelbullar också. Glad kanelbulles dag! :D Kan man säga så? Eller kanske säger man: Grattis på kanelbullens dag.? Fast jag tycker "Glad kanelbulles dag" låter bäst.



JAAARRÅ

Åh herregud vilken lycka. Skulle sluta två idag (rätt nice), men så såg jag på facebook att nån från blackeberg skrev att vi har randigt, alltså att man är ledig typ halva dagen. Slutar nu halv elva i stället. AAAH. Jag älskar sånna här små överraskningar som förgyller dagen. Nu går jag till skolan med feta påsar under ögonen, men jag har i alla fall ett leende på läpparna.

-.-

Var fett duktig och pluggade lite förut. Jag läste världens tråkigaste engelskabok, och jag fattar ju inte vad det står heller. Läste typ fem sidor, fett duktig, och skulle bara checka facebook en snabbis innan jag skulle fortsätta med plugget.
Jag har suttit här i tre timmar nu.


du är så jäkla bra <3

Hehe.. Gillar bilden.

varför gud, varför

Bara undrar en sak. Varför är jag så cool?


like


fryser du?

Ville bara säga att du är jäkligt söt. :$



vinst

De blev vinst. Vi spelade rätt dåligt, men jag tyckte att det kändes ganska säkert ändå, även om dom ledde rätt länge. Skönt med en vinst i alla fall.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag äta chips. Är fett sugen. Kebabpizza skulle sitta fint också. Yummi. Okej ska sluta prata om mat nu, och ta tag i allt som ska göras. Har en massa tråkplugg.

Dagens:
Jag stekte ägg förut idag så kommer mickis.
- Fan vad dina ägg ser coola ut idag.
- Va??
- Ja dom skulle typ kunna vara med i spy kids.

Hahahaha. Fyfan. Fetaste nördkommentaren någonsin.



Herråååå.


bajs

Satt och kollade på tv alldeles nyss. Fan vad mycket reklamer för program som börjar snart. Guuud vad mycket program jag kommer börja följa. Illa. Har inte följt nånting på aslänge, vilket har varit jätteskönt. Sen kom kungarna av tylösand, och nästa vecka kommer top model igång igen, och sen kommer paradise hotel snaet igång igen, och sen var det nåt nytt program jag ville som verkade kul som jag vill se. Bajskorv. Hejdå.

godmorgon

Drog till aman igår kväll. Först åt jag, päls, aman och joman lite fin lyxmiddag (köttbullar och makaroner <3), och sen lite senare på kvällen drog vi till deras kompis rikard där det var en massa folk. Var både taggad och otaggad..lite trött kanske? Men hur som helst drog hem tidigt för att det hade hänt en grej, så kunde inte stanna.

Idag blir det, plugg och sen match mot ett lag där alla är döva. Lite coolt huh? Dom är tydligen grymma, och jäkligt tuffa så får se hur det går.

Känner att jag vill ha två dagar helg till. Vill bara slappa, är stört trött, har inte vilat ut mig den här helgen känns det som. Jaja..bara fem dagar kvar sen.

segt

Seg dag, oh yes. Skön dag, oh yes. Vaknade runt tolv, och har sen dess ätit mat, druckit cola, varit inne på datan, och sett på tv. Såg på "Glory road" som var en grym basketfilm. Se den!



Nu ska jag sätta mig och läsa en tråkig engelskabok ett tag. Får se hur länge det håller.


hey you.

Hey boyzzz and girlzzzz.

Tänkte langa in en skön idzidz låt. Så ni blir taggade. Än finns det lite tid kvar att satsa. Kom precis hem, och sitter nu och pratar med josse på facebook. Saknar henne redan. Hon sitter tydligen med en ispåse i pannan. Hon fick nämligen en stor bula i fejjan ikväll, och även ett litet minijack i näsan. Hahah, vet inte hur hon lyckades faktiskt. Hon skulle ner på golvet och leka snygg (hon är fett snygg men ändå), och så råkade hon slå i vardagsrumsbordet. Hahaha. Klumpig chey.
Var alltså med josse ikväll. Hade först andra planer, men dom sprack totalt, så det blev party med min älskling. Träffade en massa nya sköna människor och hade jättekul. Jag är glad nu att jag drog tummen ur röven och pallade dra mig dit. Sen kom även päls och hennes kompis dit. Supermysigt. Älskar när jag har mina underbara vänner runt omkring mig, då mår jag som bäst.

Nu är jag trött som fan, så ska sova dirr. Godnatt.


RSS 2.0