najz dag

Hade det riktigt trevlig med päls och uffe efter skolan. Solen sken, och det var riktigt varmt ute, så vi köpte godis och...drog ner gardinerna och startade film. Elsa hade en så jäkla udda högtalare som hon satte in i datan. Det var som en stavmixer som vi satt och höll i, hehe. Elsa bor ju utomlands som alla säger...nej men hon bor i Gröndal så en bit bort är det, men underbar utsikt över vattnet har hon i alla fall från sitt rum, så satt kvar där och bara njöt. Pratade om allt och alla, stalkade folk på facebook, chillaaade, lyssnade på nerdsens musik...dom gillar inte min. -.- En massa girltalk alltså, och sånt får man ju bara aldrig för mycket av.

Skulle träffa jenny nu också, men hon mådde dåligt så det blev inte av. Saknar min bebo. Och du vet att jag finns här.

Nu blir det grey's och gottis. Mickis är arg på mig, för att jag och pappa pratar basket här i huset, får man ens blir arg över nåt sånt? Nä, lite småweird. Hör du det picke!? Big loove

sovmorgon

Abba på radio...jag dör snart. Har alltid tyckt att abbas låtar är tråkiga och så sjukt uttjatade. Fast ändå kan man ju alla texterna helt och hållet utantill. Folk älskar abba...och jag kan inte förstå att ingen tröttnar. Jag gör det i alla fall. Då vet ni.

Orkade inte skriva igår, men det var en ganska chill dag. Slutade rätt tidigt, och det var så fint väder, så tog en promenad med sol och musik, hemåt efter skolan. Träningen var ganska kul också och när jag kom hem blev det självklart barcelona - inter. Spännande i slutet, men vinst för inter. Najz.

Börjar 13. 25 idag och har bara en lektion då. Sug på den ni. Fast gick ändå upp halvtidigt för att plugga lite. Har prov på antiken idag, och har pluggat nada, men det verkar inte vara så seriöst, så hoppas på att det går bra ändå. Efter skolan bär det av hem till elsa, med sofia och själklart elsa också hehe. Vi ska ha lite film och gottismys. Och sen senare ikväll ska jag träffa jenny om jag hinner.

Tjing!

home sweet home

Fyfan vilken tråkig kurs. Tre och en halv timme lång, och jag känner mig absolut inte klokare. Höll på att somnar. Och så hade jag lite problem, för jag är förkyld och då vet ni ju hur det är till exempel när det är helt tyst i ett klassrum, och man sitter där och hostar, snörvlar, och nyser...Fresh girl! Och så fanns det självlklart en sån där tjej som ska sitta och svara och låta, och fråga tusentals frågor hela tiden. Min mamma brukar ta den rollen lite smått, men idag fanns det en som var värre. Mamma va så duktig. Hehe. <3

Nu är den över i alla fall. Underbart. Jag är friiiiiiiiiiiii! Fikat var i alla fall gott. Jag hängde där så länge jag kunde. Åt tre olika bullar och fem kakor. Och när dom andra närmade sig kakbordet gav jag dom det onda ögat.

Sitter nu och lyssnar på westlife. Så länge sen. Töntigt? Mysigt.



sommar

Sitter och kollar på sista minutern resor. Jag vill resa nu nu nu! Och så längtar jag till sommaren som en tok. Jag har en del planerat men större delen av juli har jag nada. Och idag fick mickis reda på att hon fick jobb på banken i sommar och jag är INTE glad för det. Hon jobbar hela sommaren...och hur tråkigt kommer det inte då att bli om jag ska vara på landet. Nej då tänker jag inte vara där och tråka, om inte mickis är det. Jag vill göra en massa grejer i sommar. Men jag har ju inte pengarna. Fan. Och sitter nu också och tittar för fullt på sommarjobb, men det är ju slut överallt eller så måste man vara 18. That sucks.

Ska iväg på sån där körkortskurs man måste gå på. 3 och en halv timme. Lovely. Ciao.


music

Senaste dagarnas lyssna sönder låt. Har sett den lite runt om på olika bloggar. Asskön verkligen.


det här kommer ju gå super

Äh och nu kan jag ju försöka haffa lite sponsorer...antar att jag kommer få sååå mycket svar. Vi ska skjuta hundra skott på basketen, och så ska vi hitta folk som vill sponsra med pengar för dom skotten vi sätter. Pengarna går till spanienresan. Just nu har jag bara haffat mamma, pappa, mickis och så jenny! Hehe Mickis och jenny har satt en krona var..det är ju alltid nåt! :D Så please slå en pling eller släng iväg ett sms om du vill sponsra med 10 öre eller vad som helst...:P Tänk så här, är inte den där camilla inte riktig pangtjej? Hon är en snäll häst, hon är fin, hon är omtänksam, hon är rolig, hon är...det finns ju hur mycket som helst? Hmm. Ni kan ju hur som helst låtsas att det är så. Okej fail. Värt ett försök.


boring monday

Den här dagen har varit jäkligt blandad helt enkelt. Den har varit åt helvete och inte åt helvete. Den har varit rolig och tråkig. Jag har varit glad och jag har varit pissed off. Har varit sprallig och jag har varit trött as hell.

Skolan skiter vi i idag, för den var inge bra, sen kom jag hem bakade kladdkaka, det var jag värd...åt halva, somnade, vaknade, dags för träning. I slutet av träningen blev det tårtätande eftersom markos fyllde år och saron och stina var så duktiga och hade bakat. Innan träningen "överraskade" vi markos också med superfin sång, heh. Det blev aningen failat men det är ju tanken som räknas och han blev glad! Träningen gick sådär, men det var lugnt. Har bara varit skittrött idag efter helgen och så. Nya tag imorgon.

Påväg hem från da school så träffade jag på lite folk vilket gjorde mig extra glad när jag var lite surig. Träffade lille vippe i blackeberg som alltid är lika söt. Sen när jag kom till vällingby så mötte jag cissi och hanna som spelade i mitt lag förut. Hann prata lite längre med cissen vilket var kul, för det var så jäkla länge sen och den lille prutten ger mig alltid ett leende på läpparna. Riktigt kul att träffa mongot. Big loove

Vilken jävla sexbomb!
 


semifinaler

Två matcher avklarade. Första matchen var mot bollstanäs. Det var en ganska rolig match och det blev vinst med mycket. Så i u18 serien är det final som gäller. Efter det hade vi runt en kvart på oss att ladda om. Det gick väl sisådär. Vi mötte då lidingö, och dom var inte roliga. Dom passade inte riktigt oss. Dom pressade hela matchen och vann på sina snabba uppspel. Men varför vi inte vann den matchen var väl förmodligen för att vi deppade ihop tidigt i matchen. Vi försökte tagga, men ja, det ville sig inte helt enkelt. Så det blev tyvärr förlust i u20 semin.

Men vi ska ju ändå vara jävligt nöjda med helgen. Vi är i final i u18 serien, och vi gjorde en grym match igår med u20. Good job girls!

!

Nu gäller det då. Två matcher i rad alltså. Det kommer bli jobbigt som fän. Men nu hoppas vi på att vi har turen på vår sida idag och så kör vi som fan! Taggaaaa!

<3

Kör på tredje inlägget nu på en kvart, men har mycket att berätta helt enkelt. Har som ni kanske förstått haft en grym helg hittills. Men det finns en grej som jag inte har nämnt en. En absolut inte rolig grej alls.
Igår på väg till frysen såg jag att jag hade ett missat samtal från mickis, och jag förstod direkt. Ringde upp henne. Ni kanske kan gissa. Hörde en gråtande mickis i luren. Lilla Betty hade dött. I Mickis famn. I sju år har vi haft henne. Kändes så jäkla hemskt att inte vara hemma. Och det värsta var att höra mickis i luren helt förkrossad. Usch det var inte kul, jag ville bara hem, men hon sa att jag inte skulle åka hem vilket kändes rätt tungt.
Lilla Betty. Ett litet marsvin och hon hade liksom funnits här i sju år nu. :'(

Vila i frid.

friday night

Blandade känslor för mig igår. Jag och sofia åkte hem till elsa runt halv sex och så chillade vi där ett tag. Sen blev det mat på donken, och efter det träffade vi ett stort lass av sofias kompisar. Det bar av till fryshuset där spelningen var. Det var nån tävling, emergenza festival eller nåt sånt hette det, och dom tävlade om att gå till världsfinal  i tävlingen om jag har hajat rätt. Och Anels band (sofias pojkvän) Dalai Duchess var grymma. Det var när dom gick upp på scenen öset drog igång kan man säga. Fan vad lökigt och knufigt det var där fram alltså. Men roligt var det! :D Efter spelningen bar det av till sumpan för efterfeezt, och det var där vi skulle få reda på vilka som vann också. Och guess what? Dalai Duchess vann överlägset, så vidare till finalen för dom! Congratz!  

Tack för grym kväll girls!


Big looooove

Fyfaaaaaaaaaaan vad jag är glad! Ni ska bara veta vilken match det var. Vi mötte Solna. Det var kvartsfinal i u20 serien och vi vann med en jäkla poäng! Alltså alla stod upp och skrek, och det var så spännande. Dom gjorde mål, vi gjorde mål, fram och tillbaka. Men sen i slutet ledde vi med en poäng. Dom fick ett skottläge när det bara var nån sekund kvar, men dom missade och man hörde slutsignalen! Vinst med en poäng och det som var underbarast var stämningen i laget och det jävla öset i slutet. Jag klantade mig ibland och det gjorde andra också, men vad fan gjorde det! Underbar vinst! Efter matchen var alla så jäkla glada. Glädjetårar på alla håll, både hos oss spelare och hos Tobbe och Markos!

Love you girls!! Nu har vi två semifinaler imorgon. En i u18 serien och en i u20 serien. Det kommer bli jäkligt tufft självklart. Vinna eller försvinna. Men bryr mig inte så mycket om det nu. Är bara så glad över dagens match.

:'(

Det här heeeelg! Provet vet jag inte hur det gick. Klantade mig på nån fråga vet jag. Kände att jag chansade rätt mycket, men det brukar funka att lulla lite, så får se hur det går. Förmodligen vg iaf! Så nu är jag hemma en snabbis. Skulle åka direkt till elsa men jag ville hem först, för jag fick ett tråkigt samtal från mamma. Nu är det så att jag har två små nördiga men väldigt söta marsvin. Betty och Molly heter dom. Och nu är det så att Betty mår dåligt. Hon ligger still, äter inte och har gegga i ögonen. Hon verkar helt slutkörd på livet, och mamma sa att i värsta fall kan dom behöva åka in ikväll...och ge henne en spruta. :( Och jag som ska bort ikväll. Min lilla bebis. Jag är en kass marsvinsskötare, men det är hur som helst mina och mickis minibebisar, så klart man är ledsen. :( Usch vill inte lämna betty och bara åka iväg.
Upp med mungiporna. Njää det går inte riktigt, men ska försöka, för ikväll ska jag ju på spelningen med Sofia och Elsa. Påtal om Elsa, när jag berättade om Betty sa hon: Men du har väl ändå två?...nästan så man skrattar alltså, din lilla okänsliga sate!

Ska snart bege mig här ifrån alltså. Have a good night.


betty är den grå lilla grejen och molly är den andra.


major lazer

Major Lazer är ny favorit alltså. Grymt skön musik.




fullbokad

Har en rätt full dag framför mig imorgon. På förmiddagen har jag randig tid, vilket innebär att vi är lediga då, vilket innebär en stor feeeeeeeet sovmorgon...skulle inte tro det va. Min kära mor har beställt en tid till mig hos doktorn klockan halv åtta inne i stan. Hon tycker jag ska göra en hälsokontroll för att jag har varit mycket sjuk och trött på senaste tiden. Jag måste gå upp halv sex. HALV SEEEX när jag egentligen har sovmorgn till tolv...Sen blir det utvecklingssamtal. Och sen lunch i vällingby och sen lite skola. Fekkeprov in my ass också. Och efter det HEEEEEELG. Ska förmodligen hem till päls efter skolan och sen på kvällen blir det spelning i frysen med sofia och päls. Sofias pojkvän är med och spelar och dom tävlar om nån cool världsgrej. Men så måste jag som vanligt tänka på att inte komma hem för sent..match på lördag förmiddag mot solna. Späckat med grejer.

skön låt


mumma

Hade precis jenny och steffen här en snabbis. Steffen hade brottom iväg, men Jenny stannade ett tag och laddade upp med lite kolakakor, som var så goda så hon var tvungen att slå sig ner ett tag. Hon kom, hon åt, hon drog. Hahah. Tycker synd om dom, för dom har match ute i det här äckelvädret ikväll. Kommer ihåg när jag också körde fotboll, och skulle ut i sånt här väder. Usch jag hatade dom dagarna. Men nu får jag sitta inne. Och det känns ju..jätteroligt, verkligen..Nej men vafan camilla, nu får du ju fan ta och bestämma dig. Ute eller inne. Fotboll eller inte fotboll. Bestäm dig för vad du tycker föfan. Att du alltid ska hålla på och vela. Ååh jag blir så trött på dig. Biaatch.
Hmm..ja, tror jag avslutar där.


shit

Radhuslänga evakueras vid brand

En hel radhuslänga i Spånga evakuerades sent på onsdagskvällen under en kraftig brand.

  Det började brinna från en balkong i ett radhus på Solhagavägen i Nälsta strax efter klockan 22 på kvällen. Enligt Stockholmspolisen beskrivs hela längan av radhus som övertänd.

- Det är fem bostäder som man håller på och evakuerar just nu, säger Pernilla Sundell, befäl vid Stockholmspolisens länskommunikationscentral, till Sveriges Nyheter.



Det här stod i svd idag. Jag läser aldrig tidningen, men var ju tvungen att läsa nu. Igår runt klockan tolv så åkte det nämligen förbi ett stort jäkla lass med polisbilar och brandbilar förbi mitt hus och jag antog att nåt hade hänt i närheten. Och just då ringde josse som bor några hus bort och sa att det var en radhuslänga nästan mitt emot hennes som brann och att det var massor av folk och poliser och brandmän ute på gatan. Så skumt. Det händer ju aldrig något här i lugna nälsta. Skumt.


fy fan..

Fy faaaan vad snyggt jag dansar alltså. Klockan är kvart över tolv, men jag är fan inte trött alls. Nej nej. Rhythm of the night håller mig vaken. Dansar vilt i vardagsrummet. Och som vanligt är det nån i indiefamiljen rakt över gatan som sitter i deras kök och tittar..


livet leker och jag schteker

Min mamma är bra, men idag är hon är hon underbar. Hon har bakat världens godaste kolakakor och jag bara vräker i mig. Mickis skulle ha dom till nåt, så jag bad mamma baka dubbel sats, hehe. Underbart.

Och träningen var chill. För mig blev det en sån där skrattid träning. Lite för oseriös. Man ska ha kul och vara fokuserad samtidigt. Idag tappade jag fokuset, men roligt hade jag. Älskar att skratta åt allt.

Nu ska jag fortsätta vara glad och äta kakor.

En gammal bild på mig och älskling. <33


plugg, snö, blöö

Sitter här med en massa plugg bredvid mig. Fast det enda jag bryr mig om just nu är choklad. Man får faktiskt vräka i sig chklad när det är sånt här PISSVÄDER!!!! Det snöade idag. Det är snart maj. Och maj betyder cirka en månad kvar till sommarlov, och det snöar! Det är så fel.

Aja, kände att jag var pluggfri, men inte det inte. Har prov nu på fredag i tråkigaste ämnet någonsin, företagsekonomi. ZzzZZ.


Oj förlåt jag slumrade till...kul. Men jag tänker inte börja plugga än. Orkar inte. Och så fick jag en stor grej till måndag också. Och sen antikprov. Låter det inte underbart? Jo det tycker jag också. Och så har jag en fetsmäckad helg framför mig. Blir tufft. Livet är ju underbart. Allt är underbart. Ja. Verkligen.

jag är cool

Orkar allvarligt inte skriva, men jag tänkte att jag kanske borde dra tummen ur röven och göra det ändå. Men har eftersom det är början av veckan är allt lika tråkigt som vanligt. Måndagen och tisdagen har bara bestått av skola och basket.

Hade handboll på idrotten idag. Det var faktiskt lite drag må jag säga. Ganska kul. Jag är ju ett litet nördfan av bollsporter även om jag suger på många av dom. Så jag låg där på golvet och brottades för livet för att få tag i bollen. Chilla inte nånstans. Nej nej, köttaren i egen hög person. Ibland så.

Så vad mer har jag att säga? Typ inget. Åt tårta i söndags. Åt tårta igår, åt tårta idag, åt tårta hela tiden. Himmelriket, eftersom mamma köpte 1844654 tårtor som hon skulle bjuda folket på, på jobbet. Och så blev det över, och jag menar då måste man ju ställa upp.

Mer då...båda mina stortår har blånaglar. Jag längtar till sommaren. Jag vill till västindien, bjussar du eller? I helgen har vi semi mot bollsta. Jag har precis ätit hamburgare. Ska plugga nu. Vill bli emo. Ångrar mig. Vill inte bli emo. Vill...äta. Jag tycker om att kramas.

Dagens låt: smörissång som mickis går runt och sjunger på. "Mer av dig". Tung video, kolla på den.



Dagens saknar: belle
Dagens klädsel: totally naked, ska leta navelludd nu.
Dagens längtar till: GOTLAND FÖR FAN! Och usa, och spanien, och att fylla 18, och nästa sommar..äh heh, kunde ju inte välja bara en.

Och by the way, jag har inte sagt hej än va? Nej det har jag inte, så, Hej.
Hejdå.

firande av mamma

Hade en awesome night med steffen igår. Det gick hett till alltså. Vi åt en het kärleksmiddag, och sen la vi oss tätt intill varandra i sängen. Och där sprack det, vi dog av garv. Hehe nej men hade en rolig och mysig kväll som vanligt med steffi i alla fall.

Sen idag var mormor ch morfar här, och vi firade mamma som fyller år imorgon egentligen, med tårta och presenter ute i solen. Jag och mickis hade köpte lite blandade grejer, bland annat en fin ram där vi hade tänkt sätta in svartvita foton på alla i familjen. Men när mickis och jag skojbråkade så skulle jag knuffa henne och så hör man hör det kraschar till i påsen. Alltid. Jag råkade självklart ha sönder glaset på ramen..men mamma blev lika glad ändå. Typiskt mammor. Nåt annat som är typiskt mamma är han hon blir ett riktigt jäkla djur ibland när det ser ut som ett bombnedslag i huset. Jag borde kanske förstå henne, men jag är ju inge bra på städning så. Och igår glömde jag att ta bort min mat som jag hade ätit, innan jag gick till steffi. Och så hade jag glömt ta bort alla mina grejer i vardagsrummet som jag hade lovat. Sen såg jag när jag var hos steffi att jag hade fem missade samtal från mamma. Hjälp. Och så ringde jag och hon var arg som ett bi och sa att hon ville säga upp sig som mamma. Men ni kan vara lugna, hon är kvar hemma. :P Hehe, hon får sina utbrott, men då kommer jag som är den bästa dottern (sorry mickis, loveu) och gör henne glad igen. Och mamma är inte så läskig som hon låter. Hon är faktiskt världsbra. Världsbra lät lite töntigt. Men passar perfekt in på mamsen. Spårade iväg lite från födelsedagsfirande, men då kom ni ju min mamma ett snäpp närmare. Äh. Men om ni väljer att läsa tråkig skit om mig varje dag så är det väl ändå lika bra att ni lär känna en annan liten del av mig. Hmm ja det låter förnuftigt.

Nu ska jag tråkplugga lite. Natti.


dålig uppdatering, sorry

Har precis varit en sväng i vällingby med mickis. Fick med tre grejer hem från hm till mig själv, och sen köpte vi fina grejer till lilla mamsen som fyller år på måndag. Tyvärr råkade klumpoffret..jag alltså, ha sönder en av grejerna direkt. :'( Attans, men så kan det gå. Synd bara att det alltid är jag..

Ska träffa steffen nu. Have a good night.

hejsvej

Eddie och Rabih...tillsammans! Nu som Rebound med låten Hurricane. Nice or what.


wooow

Måste bara säga er människor att idag är en speciell dag. Min gammelfarmor fyller 103! 103! Jaaaaaaaa det är helt otroligt! Förstår ni hur cool det gör mig då? Nej men allvarligt, 103 slå den ni!

semi nästa

Orkade inte skriva igår kväll, men det blev i alla fall VINST! Så nu är det semi för oss som gäller, nästa helg tror jag!

Idag hade jag mitt engelskatal som jag var livrädd för. Ser engelska som mitt sämsta ämne, och inom engelskan så är jag självklart sämst på att prata, plus att jag är livrädd för att prata in för klassen. Allt hemsk samlat samtidigt. Förstår egentligen inte varför man blir nervös. Man pratar inför folk som man annars pratar med hela dagarna, men när det väl är tal, redovisning så blir jag sjukt nervös och stel. Där går det inte alls att snacka om flyt. Nej där är det inpräntad fakta som gäller. Stelt. Får ofta in texten, men tittar ut i intet som en zombie, blir mer generad än vanligt, börjar typ andas konstigt...spyr. Hehe nej okej inte spyr, men blir överdrivet nervös, och det känns så onödigt efter när det är det läraren alltid kommenterar och säger att det är anledningen till att man kanske inte fick högre. Usch, men det är över i alla fall vilket känns skönt.

Efter skolan skulle jag träffa jensen i vällingby, och vi fick även med nicole på köpet hehe. :D Igår kände jag riktigt behov av att shoppa en massa grejer, men idag fick jag ändå inte med nåt hem, orkade inte. Och så skulle vi fika som fint folk, men självklart blev det donken, naaajs heh.




tjolahopp

Hellooooo guys! :D

Har precis tjockat en massa, och idag är jag minsann på bra humör. Schitzocamilla. Så underbart väder så det går knappt att vara sur. Hade bara två lektioner idag också, började tolv, och det satt ju inte heller helt fel.
Efter skolan så gick jag på synundersökning och fick perfekt resultat, wehooo. Vill nämligen börja övningsköra nu, så var tvungen att gå på synundersökning, och så måste man ju gå kurs också, och sen skicka in papper om tillstånd som tar typ två månader...så lame. Men lika bra att börja nu.

Ska snart upp till vällingby igen. Måste kika efter present till mamsen som snart fyller år, och efter det är det dags för match. Kvartsfinal mot söder, taggaaa. Jag blir hämtad i vällingby av dagens födelsedagsbarn, guess who...Therese Petterson, GRAAAATTIS! :D Måste skynda mig nu. Le och va glad! Hörs.




uppmuntran

Sitter nu och kollar på gamla bilder från olika resor. Alltså jag dööör. Fy fan vad vi såg ut. Kanske ser likadana ut nu, hehe, men där alltså, aoutch.

Thailand 06. Alltså okej pappa, han ser ut som en nördig typisk turist. Men resten av familjen. Vad tänkte vi på? Vad fan har jag på mig? Vad är det för en kjol alltså!? Och mamma kan inte sluta skratta åt mickis. För att hon såg ut som en grov kille. Lars. Mamma gråter här alltså. Schysst mamma jag har. Nej men mickis hade väl sin lite grövre tid då helt enkelt. Hehe. Men mamma ska fan inte säga nåt? VAD I HELVETE HAR HON PÅ SIG?! Jag kommer ihåg att hon köpte dom där shortsen där. Alltså nåt gick ju snett. Och så den där hatten på det också. Fy vad vi ser ut alltså. Och då ska jag säga er en sak...det här är en av dom bättre bilderna...



Och här är ett klipp från en underbar båtresa som vi var på. Killarna på båten uppträdde och det här är två av deras olika låtar. Och jag förstår er, det ser inte så kul ut. Men mitt emot dom där killarna var det några tjejer som battlade mot dom. Det var FHÄÄTT kul. Och det kanske ni ser på min kära mor som slänger sig fram i rutan hela tiden och garvar. Hehe sorry. Och jag är där i bakgrunden ibland, ganska liten tjej då.
Och så den där gubben som var så het...han körde på han också.


sur som en get

Ursäkta mig nu, men nu är jag ännu argare och surare än förut idag. Det här är verkligen sämsta dagen på länge. Träningen var värsta på länge. Det kändes så otroligt dåligt idag. Jag passade bort bollar, sköt en massa bazookaskott och en jävla massa airballs. Dribblade som en kärring så alla kunde ta mina bollar hur lätt som helst. Inte bra, nej inte alls. Usch idag var en sorglig dag. Kan inte riktigt förklara, men alla har väl sånna dagar, så jag tror ni förstår. Depp. Jag vill ha mer lov, och träffa vänner. Usch för skola imorgon.
Vad ska jag göra? Please muntra upp mig, för jag har en FUCKING pissdag. Oh no she didn't...oh yes she did.

ett litet leende i alla fall

Okej eftersom dagen inte kan bli sämre, så är jag nu ändå rätt glad. Dagen borde bara kunna bli bättre, men man vet aldrig vad som väntar i för sig.

Ska vi skrika lite? Skrivskrika? Och ni får lässkrika? Okej töntigt.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH!

Okej nu är jag lugn.


:'(

Alltså noooo. Vilken inte bara kass morgon, utan KASS DAG. Den har varit dålig från början och så bestämde jag mig för att göra pizza för att muntra upp mig lite.

Ja jag har gjort den själv, och den ser ju bara asläcker ut!



Med ett leende på läpparna går jag mot bordet. Självklart händer det här...den glider av tallriken och hamnar upp och ner på golvet.


.

Novellen går fullkomligt åt helvete. Nu är jag arg.


god morgon..

God morgon! :D ...Fan heller, jag har haft en kass morgon. Jag vaknade halv nio och då kändes det som att ett tåg hade kört över mig. Jag kände mig mörbultad. Drömde en skum dröm, minns typ inget av den nu tyvärr, bara smådelar. Jag hade till exempel en extra nipple i drömmen som satt i mitten. Spännande. Äsch kommer inte ihåg.
När jag vaknade tog jag hur som helst en dusch och gick till köket för att göra frukost. Startade tevatten, och tog sen fram bröd, smör och skinka samtididigt och och lassade allt i en hög så jag kunde ta ut allt samtidigt. Självklart så flyger skinkpaket iväg, och en rad skinbitar flyger ut över halva golvet golvet, smörpaketet flyger åt ett annat håll och landar upp och ner. Det går sönder och det ligger smörklumpar på golvet. Det enda jag håller i är brödet. Fan. Jaja men jag är ju van. Och mickis bara skrattar. Tur att inget gick sönder säger hon och går till badrummet. Men så ska jag ta fram en tekopp, och när jag öppnar skåpet kommer två av dom stora tekopparna flygandes mot mig, och självklart flyttar jag på mig och dom kraschar i marken. Men där var det inte mitt fel faktiskt. Dom bara ramlade.
Blir nästan inte förvånad lägre. Jag är så van, så typiskt mig. Klumpcamilla.



Tyvärr tog jag bort skinkan innan vi kom på att det kunde vara roligt att ha på bild, så den får ni leva utan.

Kul dag jag ska ha idag då. Jag ska skriva en novell tills imorgon, ge mig idéer, snälla.

KASS start på dagen.


bölig tjej, grym film

Måste bara säga att ni som inte har har sett 50 first dates, se den innan jag kuttar er brääää! En av gulligaste filmerna jag har sett. Har sett den en massa gånger altså, och den är fortfarande lika bra. Ikväll kändes den extra gullig, kanske är lite bölig ikväll jag vet inte. Men den är så fin. Och skön. Ja, riktig skönfilm.




Måste också få säga grattis till välrdens bästa josse som har skaffat sitt första jobb! :D Grattis gumman!

söndag

Tillbringade kvällen igår med steffen till att börja med och sen kom även jenny och joinade. Vi satt som tre tanter med varsinn kopp te och kladdkaka och pratade. Kollade lite el Clásico, djävulen bär prada, doctor 90210, High School musical hehe, alltså en jäkla blandning. Och så fick vi lite smått ångest över tanken att vi hade chansen att vara ute i intet och leva rövare, men där hade vi laddat upp i soffan så det blev myspys. Och något som helt klart är värt att nämnas är att för nästan första gången i världshistorien var det jag som fick daska till jenny i huvudet, när hon för nån selund slumrade till i mitt knä. Det var hennes tur, underbart.


 
Chillade galet helt enkelt, och nerdsen slaggade sen hos mig också. Sen i morse fick jag väcka dom med lite hopp i sängen och sånt, säker på att det uppskattades. Sen traskade vi in på mitt rum, och jag vill ju göra om, så vi bestämde att dom ska hjälpa mig nån helg, och måla om och så, kan bli så fint, vill bara bli av med dom jävla orangea väggara, pleeease.

Har sen tillbringat resten av dagen ute i solen med mickis. Bara slappat och njutit. Det lyste vitt om våra kroppar alltså...



Tog också en liten prommis med steffen alldeles nyss ute i vårvädret. Så underbart skönt. Pratade om allt möjligt. Riktigt skönt verkligen. Vi tänker jäkligt lika måste jag säga. Och nu har vi som vanligt gjort upp planer för allt möjligt, som vi måste försöka fixa. Kan bli askul!

Ska nu trycka i mig lite tacos, och ikväll blir det nog lite familjemys, eller så blir det kanske mys med josse. Man borde kanske utnyttja sista riktiga lovkvällen, är ledig imorgon också alltså, men är så jäkla seg och bara sugen på att inte göra nånting.

Random låt, gammal men nice, som jag och picke lyssnade på ute idag.


supertoffsen

Ska leka med kära stefftönten nu. Och det ska tjockas kladdkaka, oh yees. Have a good night!


ludd

Min dag såhär långt har inte varit särskilt händelserik. Vaknade sent, och startade då direkt Grey's Anatomy. Om jag inte har sagt det, fast det har jag säkert, så är det min nya serie som jag pressar. Fröst var det oc, gossipgirl, sen true blood, nu är det Greys, har såå mycket att ta igen. Rätt skön sysselsättning måste jag säga.

Förutom det sitter jag och tänker. Ni fick ju ett tänkar inlägg alldeles nyss, och nu har tankarna övergått till basket. Sitter och tänker på sm-finalen förra året. Vilka minnen alltså. Fan vad underbart det var. Min hjärna är riktigt luddig, flummig eller vad man nu säger idag.

Nu måste jag i alla fall sätta fart med städning av mitt rum. Jag är aldrig där typ så orkar aldrig bry mig om hur det ser ut. Men nu är det äckligt fan, och jag får inte röra mig ikväll om jag inte städer säger min kärar mor. Dags att sätta fart.

Fyfan. Här ska det städas, weeehoooo.



camilla tänker till

Det finns ju en jäkla massa grejer utan svar här i världen. Är allt förutbestämt till exempel?
Om jag inte hade missat min buss skulle jag inte ha träffat en viss person på vägen, och då skulle det vara som vanligt, men nu träffade jag en bekant och då blev relationen annorlunda efter det. Det var liksom skumt. Spårar iväg i mina tankar, men det är lite fängslande att tänka så. Bara för att jag missade bussen förändrades en hel relation ett litet snäpp. Det blev annorlunda mellan oss. Och det är inte just relationen som är betydelsfull, utan det skulle ju lika gärna kunnat vara så att jag sprang från bussen för att jag var sen och då sprang in i någon som ramlade, fick hjärnskakning och dog. Dramatisk. Oh yes.
Fan vad luddigt det blir. Vissa grejer kan man inte riktigt sätta fingret på och för mig är det här en sån grej. Är allt förutbestämt? Är det ödet?

vilka babes

Lite tjuvbilder från plåtning idag. Ni kan se oss i nästa numret av veckorevyn..

Dregglar. Mmm vilken puma. Man blir ju kär.


Sexi...



Fan vad schtek. Vi hittade 3D brillor. Och steffi älskade sina som om dom var hennes barn.



Tyckte väl att det var lite kul ändå. Fjortisposerna går ju bara inte att utrota. Det är bara att lära sig älska dom.


Sen blev jenny bajsnödig, heh



Och det var väl här vi började tro att vi verkligen var nåt i brillorna. Vilket vi var. Jag såg hur alla på gatorna skingrades när vi närmades oss. Folk erbjöd oss platser på tuben. Glajorna var Respekt.


shit det här blev långt

I'm home.

Efter en jäkla massa stress (ramlade bland annat i duschen, hmm) hemma så träffade jag steffen och vi åkte in till stan för att träffa jenny där redan runt sex eftersom tönten hade slutat jobba då och ville att vi skulle komma in. Och där så kollade vi efter nån bra film, och det fick bli Remember me, som började 21.20. Då hade vi alltså en jävla massa tid på oss. Närmare bestämt typ tre timmar. Vi käkade en massa gottis i kungsan men sen då? Alla affärer var stängda och det fanns nada att göra. Så vi satt helt enkelt uppe vid bion och väntade i en evighet. Inga liv kan man kalla det. Men vi sysselsatte oss ändå. Spelade in lite filmer (rätt horny), tog lite bilder, tjockade, tittade på udda människor..

Sen började filmen efter en jävla massa väntan. Riktiga pundhuvuden som åker in astidigt, och bokar bio halvtio när det finns nada att gör och man är tre rastlösa energiknippen. Vi skyller på dig jenny, du ska få igen..

Men till filmen då. Jag hade noll förväntningar, hade nämligen hört att den var dålig. Men fan heller, den var grym. Jag heter camilla holm, och jag är en cool tjej som seriöst aldrig gråter när jag ser på filmer. Ibland när mofasa dör i lejonkungen, men nästan aldrig annars. Men nu grät jag. Så jävla känslosam film. Den berörde och var asbra. Framför allt slutet, jag vill berätta självklart men måste väl hålla mig antar jag. :'(

Det var som när jag var liten och skulle berätta för hela klassen om en bok jag hade läst. Och man skulle försöka få klassen att vilja läsa den. Jag hade läst en bok som hette "Malin + Rasmus = Sant". Och jag högg in för fullt och berätta om allt in i minsta detalj, och avslutade med att berätta hela slutet. "Och så var boken typ såååå sorglig i slutet, för allt hade precis blivit bra igen mellan malin och rasmus och så tänkte rasmus att han bara kunde ta en liten gnutta knark  för han hade hållt på med sånt, och så tänkte han att det var sista gången, men så dog han av överdos och det var så jäkla sorgligt...och ääh. Ja. Läs den." Sen fick jag utskällning av några kompisar som hae velat läsa den, för att jag hade berättat allt. Den tackar man för. Här försöker man gå in med inlevelse, men det fick man inget tack för. Nej nej..

Man lever ju bara en gång

Här är lite sjukt heta bilder...Nej men skickar bara in dom nu. Som sagt, man lever ju bara en gång. Tror jag i alla fall. Det är nästa steget som är krångligt. Nangiala? Himlen? Helvetet? Shit alltså.
Här är nästan alla bilder. Vi försökte få en unik look, men samtidigt matcha så snygg vi kunde, och resultat blev sagolikt. H3h3.








































Så jag inte får en massa kommentarer som jag alltid får..så kan jag ju säga så ni vet, att JA vi är modeller. Och tjejen på de sista bilderna är också modell. Vår kompis. Vi kallar henne ajk fast hon heter egentligen Anna-Johanna-Karin-Lisa Svensson.

Hörs sen nerds.


dagarna går

Tjeeeena!

 Skrev inte igår, hade fullt upp. Vaknade ganska sent, och sen åkte jag och träffade steffen i vällingby. Vi tänkte kika runt lite i vällingby och sen ta en fika. Men vi fastnade i omklädningsrummet med...galet snygga grejer. Så lägger upp lite bilder i nästa inlägg.
Efter det var det jobb med laget som gällde. Inte vilket jobb som helst heller. Vi ska montera om cykellampor. Woho. Nåt segass har misslyckats med 6000 cykellampor som vi ska fixa, och det kommer ta tid alltså. Man öppnar förpackningen tar ut cykellampan, tar av ett lock, tar ut batterierna, trycker upp en liten metallgrej, sätter tillbaka batterierna, på med ett nytt lock, testa lampan, ner i förpackningen, tejpa igen. Sp själva jobbet är att vika upp lilla metallgrejen. Wohoo, såå jävla kul! :D <3<3<3 ^^
På kvällen åkte vi och kollade på lite basket. Tyvärr inte världens roligaste match, men det hade sina ljuspunkter, hehe.
Drog sen på fest med lite kompisar, men var på lite tråkhumör, så åkte hem rätt tidigt.
Det var alltså igår.

Över till idag.

Dagen började rätt tidigt med träning. Och den innehöll en massa grejer som jag inte är nån riktig höjdare på. Dribbla mellan benen till exempel. Alltså jag har seriöst aldrig kunnat det Där är jag handikappad. -
Aja efter det blev det cykellamporna igen i två timmar. Så jäkla kul, längtade hela natten så var helt pirrig imorse. Äh. Hm. Imorse vaknade jag med en jäkla huvudvärk också, och jag fattar inte vad felet är. Jag knarkar alvedon och dricker vatten som en viking. Skumt.

Hemma nu och ska dra in till stan lite senare. Ikväll blir det mat och bio med steffen och jenny. Ingen aning än om vad vi ska se.

hej svejs

Jag har ätit godis och chips och sånt till frukost, lunch, och resten av dagarna för den delen också, hela lovet! Illa. Och det märktes på träningen idag. Hade träning imorse och sen käkade vi i vällinge hus, mööms. Och sen är det lagmöte och träning vid fem igen, så en del basket idag. Behöver verkligen röra på mitt feta ass alltså. Behövligt för beachen. Får fan inte vara så jävla lat. Ska ta fram läderpiskan och straffa mig själv..

Och hörni vad är det med vädret idaaaag? Varför var det schtekarväder igår och inte idag?! Om det snöar imorgon när jag ska va ute hela dan, då jävlar ska jag..jag ska. äh ja.

Fick inte så mycket sömn inatt. Kanske på grund av en viss jenny som låg och tog porrbilder på sig själv rätt sent? Nää, men ska fan sussa en timme nu. Lateeer.


OH NOOOOOOOOO

Sitter vid mamsens data nu. Överallt på min data kommer det upp små rutor. Det stod att jag hade typ 40 virus på datan, och så ploppar det hela tiden upp grejer som jag försöker fixa men som inte alls vill kämpa med mig. Vad är det för jäkla taskig grej som inte vill samarbeta. -.- Sen blev plötsligt hela datan blå, och det kom upp nån konstig text, och när jag försöker prata med mickis så stoppar hon bara in sina hörlurar i öronen och skrattar och låtsas som att hon inte hör. Och så tittar hon på mig som att jag är mongolid. Det är jag kanske i för sig när det kommer till tekniska grejer. Jag och mamma. Men mamma är värst. Vem fan vet inte hur man startar en tv? Och vem vet knappt hur man kommer inte på internet? Och vem kallar en fjärrkontroll för pinne? Mamma.
Och så har vi pappa som är snillet, men han är bortrest, och mickis skrattar åt mig. Hjälp :'(. Det här är sorgligt. Datan är min bästa vän ju (patetisk tjej), där finns halva livet (dramatisk tjej), all min musik, alla bilder, ALLT! AAAAAAAAh (överdriven tjej). Virushelvete. (tönt som fortsätter)

Jag behöver en jenny, en godispåse, en film, och en riktig myskväll. Nu ger jag mig ut i världen.

...Nej först måste jag gråta. Kan ni förstå att mitt liv går under? Okej chilla. Nej jag tänker inte ens skriva ett litet "hehe", förstår ni att jag är allvarlig då. :''''''''''''''''( Så många tårar gråter jag nu.


oh no

HEEEELVETE!

Jag och jenny hade bestämt att vi skulle dra in till stan idag, och då hade jag tänkt mig lika fint väder som det var igår så man kunda gå i ljusa jeans, tunn jacka och med solbrillorna på. Men så nu idag när jag vaknar och tittar ut ser jag...eller jag såg förresten inget, för båda mina ögon var ihopkladdade och gick inte att öppna. Asäckligt, fulla med kladd, har alltså nu också fått en liten ögoninflamation på hela sjukandet. Bajs. Men så idag när jag vaknar och tittar ut och innan det har tvättat bort kladdet ser jag..SNÖ, fucking jävla snö! Det är vitt ute, det är slaskigt, kallt, och det snöar som fan! Riktigt jävla sorgligt. Jag som var så sugen på att glida runt som schtekare idag i det underbara vädret. Men icke sa nicke. Gud bajsar på oss.


<3

Kärlek till min lillebror kanin.


Godnatt folks.

godmorgon

Godmorgon hehe. Är seg som en åsna, så ska lata mig ett tag. True blood blir ju bara bättre och bättre, och det är för jävligt, för min tid bara går när jag ser på det. Ska lite senare leka med lilla glädjepillret. Får se vad vi hittar på.


my love

glad påsk

Var på landet under dagen och åt påsklunch och sånt med lite släkt.

Det råkade bli så att jag började med mitt godis redan igår kväll. Oops. Och sen tvingade jag lilla mamsen att gömma det imorse vilket hon inte hade nåt emot. Det var ju verkligen bästa gömstället...ugnen. UGNEN? Lilla lilla mamma..



Mami, och Mickis på färjan. Lägg märke till hur jäkla mycket is det var på vattnet!


Och såhär kul hade jag med backspegeln..


"Oj så vackert" säger dom vuxna. "Fan vad mycket snö" säger jag. Men jäkligt varmt var det. Satt till och med ute och solade och myste ett tag.


Jag hittade en rosa hatt i vårt hus som jag lekte med. Sen tog Bighead mickis på sig den, och knäckte hela plasten.


Ett litet påskbord uppdukat.


Vi målade ägg, och det här gjorde jag. Så jävla söt, erkänn? Dom andra sa att det var fett fult, men dom är bara avundsjuka. Och det är ingen kille, det är en tjej, det synns ju.



Det var lite om dagen. Har haft det supermysigt och hoppas att ni också har haft det. Hemma nu igen hur som helst, det blev bara en liten dagstur. Ikväll får jag se hur det blir. Mår inte toppen men ska nog träffa lille päls.

Glad påsk folks!


morsning

Har lite brådis nu, ska ta en sväng ut till landet över dagen och fira påsk med lite nerds. Ska bli mysigt. Kommer hem till ikväll. Hörs då, hejsvej.

Btw, jag är så into piercingar just nu. Men min mamma säger som vanligt "så länge du bor under mitt tak så...", ja ni fattar. Jag vill pierca naveln, tungan, och ta två till i öronen (en till i snibben och en där uppe ni vet). Japp, det vill jag. Men men.

Hörs sen.


jag är kung

Jag är en jävla mästare på yatzy. Jag fick 333 poäng, och man brukar väl få nåt med hundra? Nu fick jag nästan högsta överallt, och idag utan att fuska och allt! Är så stolt, går runt och berättar för alla. Det här måste firas!


today

Slänger in en dagens, nu när vi ändå är igång.



Och vad händer idag?
Ska först lata mig som satan, sitta här och dega alltså. Kolla lite true blood, som är min nya serie som jag har bestämt mig för att ge en chans.

Sen ska vi åka och köpa lite påskgodis, jag blir aldrig för gammal för påskägg, men eftersom mamma alltid köper en massa äckliga godisar, så man måste lämna halva påskägget, så tyckte jag att jag lika gärna kunde följa med henne och hjälpa henne att välja rätt.

Sen ikväll ska vi träffa, cornis, ninni, och vickan. Finally, så länge sen. Dom är sjuka. Seriöst. Dom hade en pruttburk förut. Ja ni hörde rätt, en pruttburk, som dom pruttade i och sen stängde locket.
Ibland brottar dom ner varandra och så en ligger över, och den som ligger överst liksom hänger ut en spottloska så långt det går över den andras ansikte...och ibland går den för långt hehe. Ja dom är skumma. Men underbara.

Och vad händer senare ikväll? You tell me.



back on track

Hey biaaaaaatches, I'm back!

Jag tror jag var en guldfisk i mitt förra lov, för jag minns inget av det som har hänt dom senaste dagarna, så kan tyvärr inte återberätta allt liksom. Wohooo, för mitt liv är galet händelserikt..

Men lite har jag fått ner på bild iaf.

Till att börja med, våren är här..aaaaaaaaaaaaah! Påväg hem från da school.



Jag har bakat.



Och ätit upp allt själv, sjukt god ju.

Vi träffades i hallen med tårtor och rubbet för att överraska Tobbe som fyllde år.



Lovet invigdes med fika med päls, sofia, joman och josefine.



Och dagen igår avslutades med att jag fick en jävla värk i hela kroppen. Det värsta var att JAG inte var hungrig på hela dagen. Jag fick asont i käkarna när jag öppnade munnen, och hade samma värk i hela kroppen. Halsen och huvudet var ett helvete, och sen på kvällen fick jag feber. Lövely.

Men men, lite lovsjuk bara, känner mig mycket bättre nu. Och ser ni vilken jävla underbar sol som skiner på mina håriga ben här i soffan? Hehe..nej men, underbart väder, njut av det!


RSS 2.0