paradiset

Hej bloggiii!
Livet leker och jag schteker. Har det så jäkla bra här på hawaii. Det här är verkligen en plats för mig: stränder, sol och bad, vacker natur och en massa energikicksgrejer som surfing och farliga vågor.
Har blivit lite kär i hawaii och deras sätt att vara på. Lärde mig ett nytt ord på deras språk som hette "Malama" och betydde samma sak som "Take care". Ta hand om naturen, ta hand om varandras barn. Det är så fint och harmoniskt liksom.
Sen jag skrev senast har det inte hänt jättemycket. En dag låg vi på en mysig strand och bara slappade. Nästa dag var det dåligt väder och vi gjorde inte så mycket då heller. Eller jo, vi åkte till sköldpaddornas lilla ö, där man kunde se stora havssköldpaddor. Hundratals supersöta sköldisar rörde sig kring det där stället!
Dagen efter det var det dags att lämna paradiset på Maui, och då flyga vidare till Oahu. Maui var lugnt, vackert, harmoniskt och helt enkelt underbart. Oahu är en helt annan sak, det är mycket mer liv och fart. Det är Hawaiis storstad. Mina drömaffärer ligger runt hotellet precis, jag kommer shoppa sönder. Surfingen och vågorna här är otroliga. Surfkillarna är otroliga...och assnygga. Bruna och vältränade och allmänt asballa.
Idag var vädret också grått och tråkigt men vi åkte ändå iväg till North Shore som är surfarnas paradis. Trots att badvakterna varnade för farliga vågor och en haj nånstans ute i vattnet så gav jag och pappa oss ut i vågorna...för att leka lite alltså ehee. Jag ÄLSKAR den där energikicken man får. Så jäkla roligt.
I'm in heaven. Nu ska jag och mickis snart ut och shoppa lite. Tjingeling, hoppas att ni har det bra hemma i kylan hehe. Pussi.

OTROLIG dag

Godmorgon nerds!

Klockan är sex på morgonen här och jag kan inte sova, så jag tänkte att jag kunde berätta om min underbara dag igår.
Vi satte oss i jeepen och började åka längs Hana highway som är en slingrig och otroligt fin väg som går runt berg och dalar. Gräset är SJUKT grönt över allt och välklippt är det också. Det är som en stor fet golfbana överallt. Hur som helst, landskapen som vi åkte genom skulle lätt kunnat varit med i typ Narnia eller Sagan om ringen vid sista striden eller nåt sånt. Höga gröna berg och slätter, och så havet precis nedanför vägen. Verkligen en extremt fin väg att åka.
Vi gjorde också en massa stopp längs den här vägen. Det började med att vi stannade vid en liten hamn där vi tittade ut på det stora glittrande havet.
Nästa stopp var nog det bästa stoppet enligt mig. Det var en liten strand som hette Koki Beach, där sanden var helt otroligt len och vågorna ganska höga. Jag blev så sjukt impad av surfarna som var ute i vågorna och körde för fullt. Jag måste fan lära mig det där, det såg så jäkla roligt och härligt ut. Själv kunde jag bara gå ut och leka lite i vågorna, men det var faktiskt inte så bara.. Jag hade asroligt och kände mig lyckligare än någonsin!
Efter typ en timme gav vi oss iväg igen och nästa stopp var ett fint vattenfall som vi stannade och kollade på. Det blev bara en snabbis där eftersom att stoppet efter det var en nationalpark där vi också stannade och kollade på vattenfall. Tror att det hette "the seven pools", och det var otroligt fint. Vi ville ju inte bara se den fina naturen utan vi ville uppleva den också, så vi klättrade in i vattenfallet och badade lite. Lövely.
Nu trodde jag att dagen var slut men icke sa nicke. Vi fortsatte på ringliga vägar, längs med regnskogen som bjöd på otroliga dofter och lite cocosnötträd och avocadoträd och sånt, inte några äppelträd här inte.
Kring vägarna traskade också en massa hästar, getter och kossor runt i hagar. Några var också helt fria ute i naturen så när vi var på väg mot sista stoppet så möttes vi av en kossa som gick på bilvägen uppe i bergen. 
Det sista stoppet som vi kom till efter en massa körande var en vulkan som heter Haleakala. Inte vilken vulkan som helst utan världens största inaktiva vulkan som vi liksom var i, hoooow cool. Jag kan inte riktigt förklara hur det såg ut, men det var helt otroligt i alla fall, fullt med små kratrar överallt, och jag tror att det var första gången som jag såg regnbågen ovanifrån.
Efter en lång dag så styrde vi hemåt och avslutade dagen med grillat kött och en massa mumsiga cookies.
Juldagen brukar bara tillbringas med film och degande i soffan för min del, så det här var ju lite annorlunda om man säger så. Har upplevt otroliga landskap, lekt i höga vågor, badat i vattenfall, stått i en av världens största vulkaner på en och samma dag. Ganska svårslagen dag faktiskt, och jag tror nog att det kan klassas som en av dom bästa jag har upplevt.

nirr dag

Helluuu!

Har haft en underbar dag!

Vaknade upp  och startade dagen med en rask prommis i morgonsolen med mami. Herregud vad fint det är här. Nästan lite som det är på film. Sjukt fina hus, palmer och växter och fina blommor och så en väg mitt i allt.
Efter prommisen hoppade vi in i vår jeep som vi har hyrt och rullade ut på gatorna. Först stannade vi i en mysig liten by som hette Lahaina, därä vi kollade runt och där jag också smakade på världens godaste jordgubbsmilkshake. Efter det åkte vi vidare mot en strand som har klassats som en av amerikas finaste som jag tror heter Kaanapali. Vi hittade en asmysig liten gräsplats precis ovanför sandstranden där vi låg hela dagen. Vädret var helt okej, ganska mörka moln men varmt och skönt i alla fall. Gud vilken blekis man känner sig som!

Idag var det ju julafton här på hawaii, vi ligger ju lite efter i tiden. Folk går runt på stränderna i tomteluvor. Skumt, men jag gillar det! Vi har väl inte riktigt firat julafton, utan mest bara njutit av dagen. Nu under kvällen gick vi också till en fin restaurang som bjöd på otroligt god mat och myspys.


at hawaii

Efter ett dygns resande så kom vi äntligen fram till hawaii, trötta och ganska risiga. Idag har vi tillbringat dagen med att kolla runt i området lite. Vi tog en sväng till stranden nedanför vårt hotell och så låg vi också vid poolen ett tag. Det är väldigt skön värme här nere, men däremot så ska det tyvärr regna typ resten av veckan. Ska inte klaga, det är underbart att vara här och det är verkligen hur fint och skönt som helst, men hoppas verkligen på att solen kommer fram. Tråkmacka om det ska regna hela veckan.

Nu är det ju förresten julafton hos er, så GOD JUL folket!! Åh jag vill också fira traditionell svensk jul, älskart. När vi åkte och handlade idag så hade dom pyntat i affären och alla som jobbade där gick runt i glittrande tomteluvor och så spelades det julmusik på hög volym. Riktigt mysigt, men det känns lite skumt att liksom i en affär se bikinisar och solhattar, och i en annan kan man se pyntade julgranar och sånt. Påtal om mataffären, det var verkligen himmelriket när det gäller mat. Herregud vad mycket olika sorter av cookies och sånt dom hade!

Nu är det dags för lite middag. Imorgon är det julafton även här, så vi lär nog gå ut på nån trevlig restaurang eller så. Sen får vi se vad vi hittar på eftersom det ska bli bajskorvsregn hela dagen. Annars under veckan så tänkte vi ta dagarna lite som dom kommer. Kanske kolla på nån vulkan och valsafari, och så självklart åka till fina stränder och platser och så. 

Tittar förmodligen in här snart igen hehe.  Hoppas att ni alla får en underbar jul nu! Njut, se på kalle anka, ät god mat, och umgås med dom ni älskar. GOD JUL!


jullov!

Äntligen jullov som invigdes med en fika och sen pulkaåkning med klassen. Min högra skinka lever inte längre. Jag och sofia raceade mot emil och henke och så körde vi på en fet stenbumling i backen och kraschade ganska illa. Tur att inget värre hände i alla fall! Men riktigt ont gjorde det, och ett stort fettoblåmärke på rumpan får jag leva med. Kommer sitta som ett schmäck till bikinin. Imorgon är det äntligen dags att ge sig av mot hawaii. Hoppas verkligen att flygresan går bra, och att det inte är allt för stora förseningar överallt.



måndag

Torraste dagen. Hade sovmorgon - skönt. Ovärda lektioner - kunde stannat hemma. Hemvägen - kaos. När jag skulle åka hem, så missade jag bussen med nån sekund. Jag gick och kollade i affärer i en kvart medan jag väntade på nästa buss, och när jag sen går till busshållplatsen och går fram mot bussen så stänger chaufförjäveln dörren och åker. Nästa buss skulle gå en kvart senare, men så stod det att den var försenad med en kvart. Och förseningstiden förlängdes hela tiden. Så den bussen kom en halvtimme sent. I en jävla timme väntade jag på bussfanskapet. Det värsta var att när jag väl satt på bussen, och pratade för fullt med min kompis Lovisa, så glömde jag plinga där jag skulle av...Trodde att nån annan hade plingat som vanligt, men nej. Så jag fick gå jävligt långt för att komma hem från nästa busshållplats.

Tråkmåndag, men imorgon slutar vi i alla fall, och sen ska vi åka pulka med hela klassen. Lovely.

Nu måste jag packa packa packa. Snart kommer jenny hit och då ska jag i stort sett vara färdig med min packning. Inte troligt.

Herråå

<3

Solsidan och knäck!

godnatt

Heeey folks.

Känner mig risig. Tror minsann att jag håller på att bli sjuk. :/ Inte läge för det om man säger så, har en massa att göra.

Dagen har spenderats i djursholm på dop. Det var världens sötaste lilla bebis som döptes. Ganska segt annars, men ibland måste man ju följa med liksom för att träffa lite släkt och så. Kom hem och somnade i bastun ett tag. Hämtade också ut ett paket från hm med lite nya klädisar. Gillart.

Nu ska jag hoppa ner i sängen och starta en film. Awesome helg!


underbara älskling

ÅÅÅH idag är det ingen vanlig dag för är min bästa väns födelsedag. Josse fyller idag 17 år!!! GRATTIS GRATTIS GRATTIS min älskling.

Jag älskar den här bilden, för jag tycker att den visar lite av josse underbara utstrålning. För er som inte har träffat josse, så lider jag verkligen med er. Hon är en underbar människa. Vill allas bästa, är otroligt snygg, har sjuk utstrålning, alltid glad och trevlig mot ALLA. Jag förstår inte hur hon klarar av det ibland. Allt med ett leende, så härligt. Förebild för mig!




Har alltid roligast med josse när vi freakar. Ni ska se oss på dansgolvet...aoutch alltså, haha.


Ska över till josse senare idag, jag är bjuden på tårtkalas. Josse och tårta, i'm in heaven haha. 

Grattis på födelsedagen älskling!


vad gör vi

Mår extremt illa. En blandning av för mycket fika (så går det när jag och josse står vid fikabordet), och extrem trötthet. Orkar man dra ut ikväll? Knarrest. Eller? Vi är lite tveksamma. Jag och josse alltså. Vi sitter ihop den här helgen känner jag. Är helt slut efter eftermiddagen. Kaosade barn. Vilddjur när gratis fika och godis kom fram. I don't blame them. Sååå vart var vi? Hemma eller inte ikväll? Bio kanske? Kommer somna, så trött.

I'm out. Tjing.

lördag

Hade en awesome kväll igår. Jag och josse gick till älskade evi redan vid sju och chilla lite där innan folket rullade in. Trevliga människor och bra musik! Jag och josse startade hårsalong också och gjorde om shoffe till schtekare. Lite senare på kvällen så hängde jag och josse med två kompisar, shoffe och rasmus, till en annan kompis som heter johan som också hade fest, och där träffade jag på en massa människor som jag inte sett på evigheter, så det var riktigt kul. Dansade som en galning också. Wonderbaaart.

Kom hem inte allt för sent, och åt upp allt gott vi hade i huset, och nu sitter jag här. Underbara helg. Tänkte äta lite frukost nu och sen hoppa in i duschen. Trodde att jag skulle på dop idag, men det var visst imorgon, så har en massa dötid över nu, som jag tänkte spendera med mami i vällingby. Måste kolla på lite presenter, sen ska jag sniffa lite parfymer också. Måste hitta en ny, ALLA mina är slut. Tår i ögat..
Senare blir det blackebergs julfest i vällingbyhallen. Sväng in en stund vettja. Massa folk, bra matcher och gratis fika. Fezt.

Hoppas ni får en awesome lördag! Pussi

helg!

Glad att jag gick till skolan. Skrattade bara en jäkla massa! Först volleyboll, ägde sönder (nästan), sen körde vi fotboll med killarna. HELVETE vad hårt dom skjuter. Riktiga djur alltså.

Kom hem nu och kände mig på så bra humör så nu har jag städat riktigt fint och bakat en kladdkaka i min fina rosa hjärtform som mickis köpte till mig när jag var kladdkakoman.

Ska chilla lite nu och sen börja kolla lite kläder för ikväll. Tjing med er.


god morgon

Har precis vaknat upp efter en god natts sömn i min nya prinsessäng. I löv it. 1. 40 och lite högre och mjukare än min gamla. Det är verkligen underbart!!!

Börjar vid tolv idag, och har bara idrott, men ska vara riktigt duktig tjej och inte skippa hur ovärt det än är.
Sen är det heeelg! Har massa planer för helgen: födelsedagsfest hos min söta kompis eve, julfest med basketen (ska sitta i fikabordet, undrar om jag klarar att inte äta upp allt...), jobba lite, gå på dop, åka pulka, fira josse som fyller 17och även börja packa inför hawaii. Har en maassa grejer att göra!

Btw, såg ni paradise hotel finalen igår?!?!? Åh jag tyckte att erik eller lin skulle vinna. Dom var så söta. Emanuel var i för sig med från början och verkar vara schysst och cool rakt igenom...men tyckte i slutet att han var lite oskön. Erik däremot. Ska gifta mig med honom när jag blir stor. Han skulle ha vunnit.

Jaja, ska hoppa ner i ett bad nu. puss och hej.

Bild på min man

torsdag

Trött trött trött.

Sovit för dåligt under veckan. Orkar inte träna ikväll, men ska pallra mig dit ändå. Sen ikväll när jag kommer hem efter allt så har jag förmodligen en ny 1.40 säng som har blivit hemkörd och som väntar på mig . Den ska komma idag, åååh så mysiii.

Måste städa lite nu så den kommer in på mitt rum. Tjing.


biff

Nytt lagfoto. Biff jag är.



Påtal om basket och så, nu ska jag berätta hur jag känner med allt kring det. Har lite blandade tankar. Vet inte hur mycket jag vill satsa och så och vet inte heller vad jag ska göra för att bli säkrare på vad jag vill. Kanske testa mig fram? Känner mig hela tiden velande, nästan så jag blir trött på mig själv. Både vill och vill inte/orkar inte. Kör redan mycket och jag tycker att det räcker bra. Vill inte leva basket. Hatar meningen "jag kan inte, jag har basket" som jag har dragit så många gånger. Men ändå, kanske bara ska köra stenhårt. Varför köra hårt och halvdant när man kan köra stenhårt? Så stor skillnad kan det ju inte vara, och det blir ju mycket roligare när man satsar hårt, och hela laget satdar hårt och blir bra. Äsch. Måste tänka över vad jag vill uppnå. Det är mitt första steg. Borde inte göra stor grej av det kanske, men för mig är det och har alltid varit en stor del av mitt liv, så därför betyder det mycket för mig. Tänk tänk camilla.

Ska sluta lulla nu och hoppa i säng. Godnatt!

skön...t

S to the könaste dagen ever. Det där lät rätt nördigt erkänner jag, men hur som helst grymt skön dag. Sovmorgon, och sen tå lektioner. Slutade tolv istället för fyra och mitt prov gick bra också tror jag. När jag kom hem njöt jag sönder av att vi inte har något mer plugg det här året. Så underbar känsla. Inge mer plugg plus att vi slutade fyra timmar tidigare gjorde att jag hade ett smile på läpparna som vägrade försvinna. Härlig känsla att bara kunna gå hem och se på film och ta det lugnt utan att känna en gnagande känsla att man borde göra viktigare saker. Så gott som jullov nu!!! AWESOME. Träningen var rätt kul också, så dagen var bra. Kom sen hem till paradise hotel. OMG, så spännande och så bra. Sorgligt att det är slut efter imorgon. Tagga inför finalen! Hoppas på att Erik och Lin vinner. Dom är värdiga vinner och jäkligt söta också.

Påtal om ingenting så har min nördiga kompis johan har skaffat blogg. Han är lite speciell, och kommer dra en massa interna grejer och säga nördiga grejer på engelska från olika filmer och serier som han är expert på. Fast vad skulle vi göra utan johan alltså. Läs den!

http://varldenenligtjohan.blogg.se/

När jag ändå är igång så måste jag rekommendera er att lyssa på R. Kellys nya album "Love Letter". Så underbara låtar. På riktigt nu, läs inte bara och gå vidare, utan lyssna på musiken!!! GÖR DET!



tisdag

En lektion, sen mys på ett fik vid odenplan med söta flickor. Killarna gick istället och gameade på io, och när vi sen gick in där fick stört mycket blickar på oss. Vi var fan dom enda tjejerna därinne. Jag vill också börja gamea. Vet att jag har några andra tjejer som är på att bli gamers. Lana robot unicorn låter ju inte alls helt fel.

Sen besökte vi Ernst and Young med skolan, och god glögg hade dom ju i alla fall. Orkade inte koncentrera mig, höll på att somna.

Förutom det har kvällen bjudit på lite plugg och paradise hotel. Snart final, GAAAH. Och imorgon efter hirreprovet så är allt plugg över, ännu mer GAAAH.

Godnatt mateys.


sovmorgon

Sovmorgon idag!!! Asskönt! Ska ta och fixa ihop lite lunch snart och sen bege mig mot skolan.

Bild från igår på min booty. Rätt nice, visst? :P Lägger kanske upp lite fler bilder från curare senare, som päls mästerfotografen tog igår.
 

ååh

EN vecka kvar. Sen blir det du och jag i paradiset. Inga problem. Hakuna matata. EN VECKA. Håll ut!


lucia och curare

Usch bajskorv. Känner mig superrisig. Sov dåligt och för lite i natt och så är det så mörkt ute och blä, känner mig dålig i alla fall.

Gick upp tidigt imorse och åkte till skolan, trots att vi hade sovmorgon. Älskar skolan. Nej men det var luciatåg, så kollade på det med päls, sofia och julia. Fett värt. Det var jättemysigt verkligen, och sen bjöds det på lussebullar och gottis. Det har väl blivit typ tio lussebullar idag...

Annars då? Det var curare i skolan, och för er som inte vet vad det är så är det en volleybolltunering där alla ska klä ut sig till olika teman. Mitt lag var biggest losers och vi var stört snygga. Älskade min booty, önskar att jag alltid kunde ha den.
Hur som helst så gick det väl sådär för oss. Vi gick vidare till slutspelet men där sprack det när vi fick möta ett annat lag från vår klass som hade aningen bättre lagspel än vad vi hade. Precis när man skulle ta bollen: "jag har den, jag har den...inte", nej för där kom det oftast en flygande kille från andra sidan planen och tog bollen framför en. Jättebra teamwork...Äsch det var kul i alla fall och vi fick hur som helst bra poäng för våra outfits! :D

Nu måste jag ta tag i årets sista plugg. Snart är det över. Kämpaaa.

tankar som rör sig i huvudet

- Schööööööööööööön vinst alldeles nyss. Det var chill. Bara nice med vinst liksom.
- Ont i magen så in i helvete. Antingen gick nåt snett med min mage när jag föddes, eller så var det meningen att jag egentligen skulle ha blivit trillingkillar, men inte blev det, men så äter jag liksom ändå för dom.
- Mickis har pyntat fint här hemma, and i löv her.
- Vill lyssna på musik högt.
- Vet inte vad jag ska ha på mig som biggest loser imorgon.
- Råkade raka bort halva mitt ögonbryn, och det ångrar jag lite. Jag och ögonbrynstrimmern har aldrig klickat.
- Min failade franska manikyr som jag har fixat helt själv pajades av nån dum tjockis på matchen. Fan vad fjollig jag låter.
- Det är lucia imorgon.
- Mamma skrattar högt åt skavlan. Nördigt. Jag hör gamlingar på bussen prata om skavlan. Mamma älskar skavlan mer än vad hon älskar mig.
- Jag bad mamma ta fram byxor som jag kunde ha som biggest loser, alltså stora byxor. Så kom hon med ett par. " Jaa bra mamma, dom där är ju skitnördiga också." Kom på att det är dom hon har varje dag när hon tränar. Oopsie.
- När matchen skulle börja bad domarn mig ta ut mina örhängen. Sex örhängen, och örhängena i dom nytagna hålen sitter stenhårt. Det var några jäkligt långa minutrar som hela hallen tittade och väntade på mig. Mitt lag, andra laget, domarn, coacherna, publiken. Alla väntade på mig, och det gick förjävla långsamt.

Herrååååå

mönster?

Godmorgon!

Fan vilken härlig dag det ser ut att vara där ute. Solen skiner, me like.

Kom att tänka på en sak, är det bara jag som ser ett mönster i min blogg. Ord som kommer tillbaka: trött, nirr, mat, frossa, basket, tråk, jenny, josse, mer mat.

Okej jag skrev mat två gånger, så då måste jag ju dra nåt idag om mat. Jag försöker att vara nyttig, men det går inge vidare. Igår hade jag klarat mig bra tills jag smakade på en liten ischoklad, och BAM! JAg fick ryck. Åt typ 30 små ischoklader, 5 lussebullar, typ 30 pepparkakor, kladdakaka med grädde, fläderblomsparfait (efterrätt, mami och papi hade gäster), en massa limpmackor med ost och salami (vet ni hur gooooott det är), små goda vitlökskex, mer choklad, mer pepparkakor. Aoutch. Allt det där för en liten jäkla ischoklad som jag bara tänkte smaka lite på. Min mage är störd. Det borde vi alla veta vid det här laget. Fortsatte likadant imorse. Stört.

Var på bio igår med jenny som sagt. Vi såg "Fyra år till. Asgullig svensk film om relationen mellan två bögar. Den bjöd på en massa skratt.

Söndag idag. Skulle ju på släktgrej, men har match som jag kände att jag inte borde skippa och lite plugg att ta tag i, plus att jag inte orkar åka iväg idag, så jag sket i att åka med.

Aja, Herråååååååååååååååååååååååååå.

bio

Sitter och kollar på en lite läskig men jäkligt fängslande film med cameron diaz. "The box" heter den.
Har asont i magen. Samma sak varje jul. Ischoklad, lussebullar och pepparkakor, kan inte hålla mig ifrån det, har frossat som fään. Aj stackars lilla magen.

Ska snart röra mig hemifrån. Ikväll blir det bio i stan med jenny. Have a good night!


god morgon

Fredagen började mysigt med idol i soffan. Hann däremot inte se klart och se vem som vann, vilket kanske var lite fail. Drog istället lite spontant iväg på fest med josse och min gamla kompis emma. Det var verkligen askul att träffa henne. Människorna där var väl inte riktigt våra typer. Sååå inte vår klass...hehe nä driver, men hur som helst så underhöll vi varandra och hade det kul i alla fall.

Nuuuuuu blir det miniligan med knattarna. Wish me luck! Tjing.

fredag!

Matte b nationella idag på FYRA timmar. Man borde inte få ha prov så länge. Men hur som helst, det kändes riktigt bra, så ska inte klaga. Nu är det heeeelg också! Gillar läget. Har lite planer - ikväll: träffa josse, får se vad vi hittar på. Imorgon: Miniligan, kanske pulka med klassen, julpynta med mickis, jobba lite, träffa jenny. Söndag: Träffa lite släkt och match.

Är extremt trött, så ska värma lite lussebullar och däcka i soffan framför solsidan.


det rullar

Det var ett tag sen nu va? Eller okej, jag skrev i tisdags, det var väl inte så länge sen i för sig. Livet rullar på. Just nu går det bra. Inte så mycket kvar i skolan heller. Nationella i matte i fyra timmar på fredag är inte så kult, men sen är det nästan helt över med allt för det här året.
Igår var det chill dag i skolan och så avslutades dagen med en rolig träning med mycket spel, och bäst av allt, min älskade josse var med igen. Mitt lilla glädjepiller.
Idag var det bara flum på idrotten. Vi skulle hitta på en egen dans i grupper. Det kan ju inte bli annat än roligt när killarna ska köra porrdans liksom. Sen chill med film på engelskan, och så avslutade jag och amanda den korta dagen med att mula palén och william. Det kändes riktigt fint att överraska dom med en massa snö i fejjan. Bra avslut. Nu blir det väl att chilla galet framför tvn. Trodde aldrig att jag skulle säga det här, men jag har tröttnat på datan. Förut sket jag helt i tvn, och satt bara framför datan, men nu har jag tröttnat på facebook och allt. Går in och kollar snabbt, sen går jag över till tvn istället. Mycket mer avkopplande. 

Har förresten glömt att säga att jag, eller alltså min familj, har varit hundvakt i två dagar till världens gulligaste golden retriever. Så jäkla fin, och så jäkla snäll och så jäkla gosig. Robban heter den, och det var verkligen världens lättaste hund att ha och göra med. Glad och snäll, och så otroligt gosig. Han ville bara ligga på oss hela tiden, och la sig hela tiden så nära han kunde, och ville kela hela tiden. Så söööt. Det gulligaste var när han hade lagt sig i soffan med mickis, och så somnade han, så hans huvud tippade ner på hennes tangentbord, så man hör hur datan börjar plinga, och liksom hacka upp sig, och han bara ligger kvar där på tangentbordet och sover. Vi ville inte flytta honom heller, han var för söt. Okej jag ska chilla nu, tror ni hajar att jag tyckte att han var söt? Vi var i alla fall tvungna att lämna ifrån honom idag. Sorgligt. Jag och mickis tänkte lägga upp en kidnappningsplan, men det sket sig.

Jaja, tv nu. Tjing.

studiedag

Sov bort halva dagen. Riktigt skönt faktiskt. Sen testade jag på att köra zumba, vilket var svårt men askul. Like those hips. Har lite att jobba på kände jag.



Nu blir det knatteträning och ikväll är det ingen träning som sagt utan istället ska vi kolla på match. Skön...t.
Hörs, hej.

offer

SEEEG måndag! Trött chey, långa lektioner och allmänt seg liksom.

Gjorde en liten tabbe idag också. Gick och snackade om att ingen i vår klass har blivit mulad än, och så BAAM så blev jag attackerad av palén som tryckte ut mig genom en dörr, och höll i mig medan william tryckte snö i hela mitt ansikte. Tack killar, ni är så söta...Två killar mot en tjej, det är lite fegt visst? Jag kommer hämnas!! 

Nu ska jag göra nåt att äta, och sen blir det chilla galet och sen träning. Extremt skönt är i alla fall och jag är ledig imorgon och så har jag ingen träning heller. Känner mig verkligen extremt trött, och vill ha helg nu nu nu!



tjing

På bättre humör nu, tack vare varma kramar från mami. <3
Har precis duschat och gjort mig fräsch och håller nu på att äta lite lussebullar samtidigt som jag testar en massa käder. Ska snart träffa josse.



Hoppas ni får en bra kväll! Spåra!

bali <3 ben


.

Så extremt deppig.

god morgon

Nytt i huset: avatar och första säsongen av solsidan! GAAAH. Gillart!

Känner mig lite frusen så ska ta ett bad, sen blir det match.


fredag

STÖRT snabb vecka! Så skönt med fredag igen. Nu ska jag hem till jenny och leka. Är extremt trött, så hoppas på mys ikväll bara. Jenny verkade också vara tröttis så förhoppningsvis slår min önskan in. Och så ska vi laga fajitas, mummi.

 

Dagens: "Är det en stor fest eller?" "Hon har bakat muffins, det säger väl allt?"

god morgon

Ledig idag! Eller hade bara idrott, alla andra lektioner var inställda. Och helt ärligt så somnade jag i soffan igår och vaknade upp på samma plats imorse vid tio när jag redan hade missat min lektion. Så det blev inget av den, utan är ledig hela dagen! Ska nog vara lite duktig och ta ikapp lite matte sen, men först måste jag ta ikapp något mycket viktigare. Paradise hotel, gaaah, hörde att det var en massa drama igår också.

Tjing.


mys

Efter en tråkig träning passar det bra med filmmys med mickis. Det blir världens bästa film idag, lejonkungen.


härligt

Förlåt hörni, men det är bara TRE veckor kvar tills jag åker till hawaii! GAAAAAAAAAH.



Har inget spännande att berätta...har precis ätit 20 köttbullar. Kanonkul.

Lateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer


RSS 2.0