BOMB
























































bästa


fezt med z

HERREGUD VILKEN HELG!
Ska berätta det bästa sist, håll ut. Igår var jag under dagen hos min skönaste släktingar borta i flen i ingenstans. Jättetrevligt att träffa dom! På kvällen var jag på fest med josse och sofie och lite basketkillar. Det var sådär men lite dans blev det och vi hade varandra där så det var roligt i alla fall!

Nu till det bästa. Fredags. Åh herre, jag var så lycklig och är fortfarande så lycklig. Jag hade 18-års fest och jag kan inte förklara känslan. Jag hade bara en massa underbara söta älskade vänner runt omkring mig som gjorde min kväll. Vi dansade loss, vi freakade! Jag älskar mina vänner. Dom gjorde allt så bra. Nästan så det kom lite tårar. Bästa kvällen någonsin. Jag vill fylla 18 oftare. LYCKA!



(kör nog en bildbomb senare)

bra dag (y)

Tjooooooooooo folket!

Sitter och grubblar lite...måste göra mina individuella val ikväll och jag vet inte riktigt vad jag ska välja. Blir nog spanska 5, behöver meritpoängen och orkar inte mer engelska eller matte. Och sen blir det nog nån chill kurs, antingen hälsa eller turism, men kan inte bestämma mig riktigt.
Då vet ni det...ehee.

Idag är förresten en jäkligt bra dag! Solen skiner oh jag vaknade upp på jättebra humör. Slutade skolan vid tolv också så det var nirr. Och nu är det nästan fredag, och jag är såååååååååååå taggad på askort dag i skolan, med simning på idrotten (julle ska lära oss proffsdyka) och sen party på kvällen. Är hype. Freakdags. Ja ni hajar. Nu ska jag fixa lite grejs och sen blir det träning, tjing.

gillart


näz


hej

Skol-DM idag i skolan, och det blev en skön vinst mot solna. Bromma bangade, men förhoppningsvis ska vi nog möta dom snart ändå!
Sen blev det lååååång skoldag, och sen direkt efter skolan så var det iväg till match som gällde. Stört tråkig match och förlust. Det satt ju jättefint verkligen......................typ. Eller inte.

I morgon är det torsdag och jag slutar toooolv. WEEEEEEEEE. Har då en jäkla massa grejer att fixa. Och believe it or nåt, sen är det FREDAG! HYYYPE!!


finis

http://www.jfr.se/

Shiiiiit vad mycket snygga grejer! Dog lite när jag gick in på deras hemsida. Så mycket fina smycken som jag bara vill klicka hem! Åh åh åh, när jag har pengar i sparbössan, då kör vi! Gå in och kika!!

Godnarre.

hmm

Pappa har börjat älska låten "Riverside". Det är ju en låt som vuxna eller i alla fall mina päron i vanliga fall borde hata. Är det här nån ålderskris eller? Nu står han här och stampar takten..

Träning nu!

måndag

Jag undrar om det bara är för mig som det inte funkar att lägga upp musik och filmer? Kan inte kopiera koderna från youtube längre. Bajs på den. "Det här är ju då ganska exklusivt bajs" - haha naturkunskapslektionen idag. "Och vilken del av dinosaurien tror ni då att det här skulle kunna vara?" "Öh en skalbagge". Whaaat hahah!
Annars då? Jag är extremt trött på att smsa. Jag läser smset och lägger ner telen, orkar inte svara, och då tyckte jenny att jag var dum så vi har börjat skicka röstmeddelanden till varandra nu. Testa det! Mycket roligare och skönare.

Aja ska sova, herrå.

.

Galet trött. Länge sen jag kände så här. Det gick bra att passa bebii, körde bara på två timmar idag så dom kunde få komma ut lite. Vi lekte lite, och sen blev hon ledsen så då styrde jag upp lite sång och dansoch då blev hon gladis igen. Men shit vad jag är trött i armen och i huvudet och hela kroppen. Jag kan inte sova ut länge längre och det är för jävligt. Går man och lägger sig klockan 4 på natten så vill man ju inte vakna vid 9 liksom, jobbigt läge.

Ska nog sova lite nu, sen blir det match, och jag känner verkligen på mig att det inte kommer gå bra idag. 

Nu, däck.


trevlig söndag

Dagens planer:
Barnvakt - nervös fan! Lilla knattens päron ska vara hemma första gången och vara på övervåningen..kan bli lite lagom schtelt.
Match! Finns risk att jag missar solsidan, så inte okej :(

Herrå

Haha tro mig jag har övat! Haha jag kommer bli bääästa barnvakten!





 


tju

Hade en awesome kväll igår. Började hemma hos mig med mysig middag med mina fina b-rudar. Sen kom det lite pojkar också så körde vi lite tagg och förande. Lite senare rörde vi oss mot bella som fyllde 18 och hade fest! Riktigt kul kväll!






hej

Shiiiiiiiiiiiiiiiit!! Godnarre

omg

Jag dog precis lite. Har fått en crush för jennifer lopez. Alltså gud, hon är för het, snygg, sexig, allt.



Det verkar inte funka att ladda upp musik. Klicka på den här länken och lyssna på hennes och pitbulls nya låt. AWESOME! HYPEEEEEEEEEEE!

http://www.youtube.com/watch?v=hh39Bv-ZmvI


Tjeeeenare mannen! (ove)

Vilken jävla pissdag!

Hoppas på en bättre kväll! Ska ut på krooogen med mickis och vänner. Yeeeyeee.

Ska sova lite nu, herrå.


seg

Kort dag i skolan, och sen åkte jag dirr in till stan där jag mötte josse lite senare. Kollade runt efter en klänning, men åkte istället hem med en pälsväst från Zara och två par leggings från MQ.
Nu ska jag bege mig till vällingby hallen och gymma med brudarna. Är helt slut idag, sovit för lite, men ska nog orka med nån timme.

mums

Åtta till fyra i skolan som sagt. Killerdag.

Träningen var i alla fall kul! Och min älskade josse var med idag och gjorde det extra roligt. Vi sprang en jäkla massa, men det var skönt. Lökade sönder, och det kändes braaaa!

Jag ska sluta slacka nu. Jag känner mig som en deg på riktigt. Fatcamp skulle va kul kanske?! Där är det väl nyttigt och hård träning som gäller? Jag är fan taggad!!!


-+

Orkar inte lyssna på lektionerna i skolan. Sitter och tittar ut i intet och drömmer mig bort i egna tankar och sen när ja vaknar upp blir jag stressad. Jag blir stressad av allt som rör sig omkring mig just nu. Kom förresten på att jag igår sa till barnvaktsfamiljen att helger passar mig bäst. Och sen kom jag på idag att jag har fyra fullsmockade helger framför mig. Alltså verkligen SCHMOCK. "Ääh nu på fredag?? Kan vi inte säga fredag om en månad istället??"...

Fick i alla fall precis höra lite roliga nyheter. Ledarresan i sommar kommer gå till Kreta och jag har alltid älskat kreta så kunde inte ha blivit bättre! Är så taggaaaad! All inclusive på kreta med skönaste människorna. Hur awesome låter inte det?! Nu fick jag kraft igen att coacha knattarna! Dom ska bli bra fan! Så snart ska jag  som varje tisdag ge mig iväg mot hässelby och lära dom lite nya grejer. 



ogilla

Mickis har sovit i mormors och morfars lägenhet nu i två nätter. Jag vet fan inte hur jag ska klara av när hon flyttar hemifrån vilket hon är väldigt inne på nu. Det köps grejer hit och dit, och det kollas på lägenheter. Jag vill ju ha min absolut bästa syster och vän hemma hos mig. Två dygn har gått, och jag känner mig redan jätteensam här hemma. Mickis kom heeeem, och om du flyttar kan jag flytta med. <3


tjuhu

Skolan var tråkig, och somnade halvt på alla lektioner. Ändå var det typ min kortaste dag idag, hur ska man klara av terminen? Ge oss ljus gud snälla.
Efter skolan åkte jag dirr hem, chillade lite och åkte sen till DA FAMILY med lilla bebi. Jag blev feheeett nervös, men dom var trevliga och bebisen var söt, så ska träffa dom igen på söndag, och då får jag förmodligen passa henne med deras sällskap. Hur fan ska det gå? Om nån har en bebis att låna ut som jag kan öva på, så ring mig.
Sen blev det träning och helvete vad jag kände mig tung idag. Åt för mycket innan, och eftersom att träningen var fylld av fys så blev det en gnutta jobbigt om man säger så.

Nu ska jag dricka te och äta bulle och sen sova. Har kommit in i en sockerperiod. Måste börja vara nyttig snart igen, får damp nu för tiden när jag måste ha sötsaker hela tiden. Sötsuget måste minska, jag blir våldsam. Hmm nästa vecka?...


GAAAH

Jag överlevde! Nu är jag helt slut men ändå uppspelt! Ska bli skönt att träna. Hörs sen, hej.

monday morning

Godmorgon!

Nu börjar mitt dåliga schema, och även fem nya tråkdagar till nästa helg. Och nu ser jag äääännu mer fram emot helgen än vad jag gjorde den här helgen.

Nu blir det skola, sen ska jag träffa familjen till lilla bebiii, och sen blir det träning.

Pöss

godnatt

Åh vilken härlig söndagskväll jag har haft. Började kvällen med en prommis med min kompis wille som jag inte har sett på evigheter. Sen kom josse och steffi till mig och vi hade det asmysigt. Pratade minnen som alltid, såg solsidan (BÄSTA!!), bakade kladdkaka och drack te och så tittade vi på failade sexy danser på youtube. Hahaha dooooog. Godnatt nu!




bebiiiiis

Åååååh jag är så gladis!

Först innan jag berättar varför jag är gladis: mina päron är konstiga.
Pappagrej:
-Sven, ska vi äta avocado- och rommackor ikväll?
- Javisst, det kan vi ju göra om vi tar bort avocadon och rommen och lägger på en hamburgare.

Mammagrej:
- Hurrudu molly (mitt marsvin), din tjoocka gris, ska du ut och springa lite va? Ska du ut och röra på dina tjooocka fläskkotlettsben?
 
Mongon.

Nu till varför jag är gladis. Jag ska kanske bli barnvakt åt en liten gullis på 10 månader! ÅÅÅH. Några gånger i månaden typ, och dom bor nära och verkar trevliga och allt. Åååh tänk en liten bebo. Inte för att jag någonsin har butit blöja, gjort välling eller vågar hålla i en sån liten mini, men jag kommer klara det gallant om det blir av! Nu ska jag gå och öva på mina gossedjur haha. Sen ska jag söka på google på "hur man sköter en liten bebis".


sörre

Heheheheeej.

DET ÄR SÖNDAG. Anus. Helgen är slut, men den har varit awesome.

Var ledig i fredags, kommer inte ihåg vad jag gjorde. Typ sov halva dagen, kollade i stan lite och när jag gick runt helt själv (mickis som jag väntade på var helvetes seg, och dissade mig för jobbet) så träffade jag på kajsa och stina så körde lite häng med dom en kortis. Sen var äntligen korven klar på jobbet och då åkte vi först en sväng till mormor och morfar som ska resa bort ett tag, och sen begav vi oss till vapiano på stureplan. OH YES det är nice att vara 18!!! Kunde stolt visa upp legitimation och beställa ett glas vin till maten! Åh så trevligt det var! Sen blev det bio, megamind hehe, urgullig film och sen hemåt. Igår hade jag tidig match mot akropol och det blev vinst med en poäng efter några spännande sista sekunder. SÅ SKÖNT, även om vi spela sämst. Vinst som vinst.
På kvällen mötte jag upp josse och hamberg och vi drog på fest i brommaplan. Kände inte så många, mest lite basketkillar och sen hittade jag också min alldeles egna stalker haha. Det var skumt må jag säga. 
Idag degar jag galet, och ikväll blir det myskväll med min josse och min SAKNADE steffi!!

 

Förresten, det där med ny header. Jag ger upp, jag vet fan inte hur man gör. Får inte ens tillbaka den gamla. Jag fattar inteeeee, så om ingen hjälper mig så schhhhiter jag faktiskt i. Toodles.

mm

Imorgon ska vi ha det rolis. Nu ska jag soooooova. Har suttit uppe alldeles för länge och pratat med söta vänner, och kommer sova alldeles för länge imorgon. Imorgon tänkte jag också försöka fixa en ny header, men till dess får ni nöja er med den här. Den blev lite liten, men wtf jag är ju föfän inte blondie längre.
Aja dör lite nu av trötthet så herrå.


zupp

Hej tröttve. Helt vanlig torsdag. Killerhinderbana på idrotten, det var kul. Men gaah måste komma i form nu! Jobbar fortfarande på det, men det kommer. Bakade kladdkaka när jag kom hem, åt nästan hela. Borde jag gå till doktorn och kolla om jag har frossarsjuka eller fel på magen? Sen träning som var rätt kul.
Är ledig imorgon, och ser verkligen fram emot helgen. Har en massa roliga planer på g! Ser fram emot den här helgen, nästa helg och helgen efter det. Gillar läget. Herrå.

åh

Åh kommer ihåg alla serier man såg när man var liten. Ebba och Didrik till exempel, gillar det här klippet. Så enkelt och härligt.


like

Korvarna i min klass förstår sig inte på min musiksmak. Vi pratade om det idag. Jag tycker rocklåtar kan vara skönt att lyssna på en låt ibland typ. Dom är bra, men tråkiga liksom. Jag lyssnar på det när jag är lite depp. Jag gillar glad musik. Oftast hip hop, rnb, lite dunk, lite shakii ni hajar? - och så helst en blandning av allt det. Men dom tycker att man bara kan lyssna på det när man taggar till fest eller ska träna eller nåt, men nej jag håller verkligen inte med. Sitter här i soffan och det funkar galant nu också. Den här låten gör mig hype, man vill bara dansa!



mjöö

Vad tycker ni om rubriken? Påhittig tjej.

Riktigt bra dag. Riktigt pissig kväll.

Bra dag:
Vaknade på rätt sida, asglad. Hade sovmorgon och en massa inställda lektioner i skolan - slutade fyra timmar tidigare än vanligt. Blev filmade av tv4nyheterna (HUUUR COOLT, heh). Sen blev det gottis på donken och bio med sötaste päls, amme, och jojje. Vi såg "Himlen är oskyldigt blå". Så fin film! 70-talet verkar jäkligt nice. På hemvägen stötte jag på emanuel från paradise hotel som gick av vid brommaplan, och jag erkänner att jag inte kunde slita blicken från honom mellan tuben och bussarna. Så schnygg. Sen gav jag upp.
Var fett taggad på livet idag. Taggad på fest, taggad på helger, taggad på sommar, taggad på vänner. Var riktigt glad.

Pissig kväll:
...sen kom jag hem och hann bli lite trött. Gick till träningen där jag blev ännu tröttare och jävligt irriterad och sur över ingenting. Det gick bajs, och jag orkade inte fokusera. Fuck.



-.-

Fuck mitt huvud är helt irrigt och stressigt.

- Basket
- Snart en massa plugg (redan skoltrött eheh)
- Fullplanerade helger för typ tre veckor fram gör mig stressad
- 18 - års fest?
- Vad ska man ge för present till bästa vän?
- Pierca naveln eller inte?
- Vart och med vilka ska man resa i sommar?
- Hur fan ska jag få ihop pengar?
- Pallar jag vara barnvakt?
- Vad gör man med folk som man inte gillar?
- Vilket datum och tid?! Ånghest
- Hur fan ska jag och sofie få våra knattar att lyssna och lära och vad fan kan man leka för lekar haha?
- När ska jag köpa det och det och det och det?

Alltså det är verkligen stört mycket som snurrar runt i mitt huvud.

hehe




Godnatt, måste vila huvudet. Shuuz.

shuhu

Hade lite dampfall förut idag på grund av lite olika anledningar men orkar inte prata om det, det är lugnt nu hur som helst. Dagen var annars helt okej. Vaknade upp utvilad imorse och gick till skolan (sprang till bussen, aslökigt). Jättekul att träffa alla igen verkligen! Fick en massa kommentarer om att jag var brunis, och det kändes ju ganska härligt att jämföra armar hehe. Sen var det ett plus att det var soligt ute och att vi slutade tidigt. Nästa vecka börjar det nya jävligt kassa schemat. Mitt schema förra terminen var så jävla chill alltså, och så fick jag nu typ 8-16 varje dag. Bajskorv. 
Hade träning nu, och trodde att jag skulle spy, men det var även riktigt skönt att komma igång igen! Jag behöver det verkligen! Och så blev jag på bra humör, så nu sitter jag här och är gladis och tänker över en massa saker. Har så otroligt mycket i huvudet just nu!

Aja, piz ut.

!

JÄVLA FITTANUSCPHELVETE! SÅ KÄNNER JAG JUST NU! INGA KOMMENTERAR!

söndag

Precis hemma efter match. Vi spelade ganska sketet mot ättriga kärringar, men vi vann i alla fall, så det var riktigt skönt! Jag var helt ur form, noll kondis och kunde inte riktigt hantera bollen, men det kändes ändå inte så hemskt som jag hade förväntat mig så det var också skönt!

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Bio kanske? Filmmys med nån fin tös? Ska i alla fall äta lite sen födelsedagsmiddag, och jag valde en jättegod pastarätt som pappa gör. Sen blir det tårta som jag och mickis högg in på redan i morse i för sig men jaja. Vi firar alltså min födelsedag lite smått här hemma idag.
Är så glad över alla otroligt fina presenter jag har fått!

Btw, jag har inte riktigt tänkt på vad det innebär med att vara 18. Min enda tanke kring det är liksom, YES KROGEN! Men jag får fan rösta, skaffa körkort, skriva på papper själv, tatuera mig, pierca naveln (japp min mamma har sagt nej fram tills nu)...osv. Jag är vuxen, jag får göra typ allt utom systemet. Galet. Jag är stor nu! Förhoppningsvis blir det krogen med mickis nästa helg (jag ska tvinga henne hehe).
Jag funtar också på att pierca naveln, men hur efter är man inte om man gör det nu liksom..men har alltid velat, så jag ska nog göra det ändå.
Sen har jag aldrig varit särskilt hype på tatuering förrän jag och mickis för nån vecka sen började snacka om att skaffa nån systertatuering. Det skulle vara fint tycker jag. Nåt lite diskret, och kärleksfullt och betydelsefullt. Får se.
Körkort?! Nja det gick väl sådär med det...ska börja övningsköra igen när våren kommer.
Jaja, 18årsfest? Mjo funtar på det.

MOVIETIME, peace.


yo

Hade jättemysigt med päls, sofia, amanda och johanna idag. Vi åt god mat och pratade om allt möjligt, så det var mys. Sen drog jag och josse och kollade på match och där träffade en massa andra sötnosar också. Kul att se alla! Blev lite nervös när jag fick höra att att dom har kört stenhårt på lovet. Och vad har jag gjort? Ätit mcdonalds och cookies...Illa. Får se hur matchen går imorgon.

Sket i mina planer ikväll. Huvudet snurrar av trötthet så jag bestämde mig för att stanna hemma och mysa med mickis. Ska kanske se nån film till, sen sova så jag mår lite bättre.



lördag

Dagens planer:
vällingby med mami
träffa klasstjejerna och hänga lite, fika eller nåt sånt kanske
kolla dam och herrlagsmatch om jag hinner

Ikväll får jag se vad jag orkar med. Tror jag skulle vara med klassbruttorna. Får se hur det blir, jag är biosugen. Orkar bara nåt lugnt i alla fall, kanske stannar hemma bara och myser med familjen. Har sovit så lite och så dåligt sen jag åkte hem från hawaii.

Här kommer helt random lite härliga bilder från i förrgår kväll. Haha såå mycket kärlek i dom här bilderna, visst?

SQUEEZE!


Haha, man tar vad man har och så kör man.


Kärlek rakt igenom visst?


Älsklingar

party

Åh vilken bra kväll jag hade igår. Kom till jenny vid sju och då hade min älskling lagat trerättersmiddag! Vi var ensamma och hade det sååå romantiskt haha. Åt lite, förade lite, taggade till som fan. Jag fick också min absolut finste födelsepresent någonsin - ett otroligt fint album med bilder på mig och jenny från några av de bästa stunderna som vi har upplevt tillsammans. Det var så jäkla fint! Kommer ha det vid min säng och titta i varje morgon och varje kväll både när jag är ledsen och glad. Det kom nästan en liten tår där.

När vi hade ätit lyxmiddagen och taggat till så drog vi till hässelby till en tjej som heter nikolina som hade 20-års fest. ÅH jag hade så roligt! Det var massa människor (bara en jävla massa snygga människor btw), och alla där, både killarna och tjejerna var så jäkla trevliga hela bunten. Blir så glad av sånt. Så blev det lite dans och shakande på det också och sen hemgång vid halv fyra. Jättehärlig kväll!



blöö

God morgon. Eller god och god..tittar mig i spegeln och gillar inte vad jag ser haha. Både ser ut och känner mig jäkligt risig. Börjar bli blek nu också. Helt sjukt hur all färg försvinner snabbt. Det går ju fan på nån dag bara?! Inte okej tycker jag. Ska hur som helst ändå lämna huset och ge mig iväg till vällingby snart och möta jenny där.

Kom precis på att det nu bara är den här helgen kvar på jullovet. :'( Sad face.

Hej hej herrååå

fezt

Time to party! Orkar inte klä upp mig, så kör bara på enkel transparent militärgrön skjorta och leggings. Förlåt om jag tjatar, jag kommer nog säga det 54768748 gånger till dom närmasta dagarna, men helvete vad trött jag är. Orkante. Imorgon ska jag sova hela dagen. Punkt.
Aja. Tagga råååååååååå. Herrå.



På tal om ingenting så får jag mycket grönare ögon när jag är i solen vilken jag har varit i två veckor för er som inte har hajat det. Visst syns det?! Dom är grönare!


morsning

Var ju med Jenny igår, och vi låg i min säng och såg på filmer och myste och jag klarade faktiskt av att hålla mig vaken hela kvällen till typ halv tre när vi somnade. Under natten låg jenny som ett kors över hela sängen, eller så låg hon typ på mig. Mys. Jag sov i fem timmar, sen vid halv åtta gick jag upp. Kunde inte sova längre på grund av tidsomställningen och den där saken som låg överallt i min säng. Fixade och trixade en massa. La först över alla jennys filmer till min hårdisk, så har typ 200 asnirriga nya filmer nu. Sen la jag in all min musik på min nya ipod. Gillar den mer och mer!


Efter det såg jag på film med mickis. Så som i himlen, och åååh vad fin den filmen är! Efter det var jenny fortfarande inte vaken, så jag ställde mig själv och stekte pannkakor till oss. Vid kvart i tolv fick hon inte sova längre, så då gick jag in och hoppade i sängen. Hur gullig är inte jag som förberedde pannkakor till min bästaste? Jo jag är ganska söt. Och okej jag var hungrig. Men ändå.

Nu ska jag slappa lite och sen träffa josse. Ikväll blir det kanske partaj också. Får se. Tjingeling.

fuckad i huvudet

Tidsomställning på elva timmar är fan inte att leka med. Har varit helt snurrig hela dagen, och velat sova hela tiden. Vid halv fem tänkte jag ta en snabb powernap på en halv timme, men det blev tre och en halv timme. Fuck. SÅ trött. Snart kommer jenny, som ska sova här. Det blir riktigt mys, men förmodligen somnar jag direkt.

Syns det att jag är trött eller?...

hemma

Hem ljuva hem! Så underbart skönt att vara hemma...NAAAAAAAT. Pallar inte snön, vill åka tillbaka med en gång. Älskade hawaii, har till och med börjat tänka på att plugga där sen eller nåt sånt. Får se hur det blir med det.

Idag ska jag komma i ordning med allt, och sen ska jag leka med vänner. Usch känner mig so en påkörd bajskorv. Det är nog tidsomställningen som spöker. Det snurrar i huvudet ich har fått svag feber nu också. Men men, ska sätta fart med allt ändå.

Öppnade precis min väska. Tio nya plagg från forever21 och en massa ringr och örhängen, ett nytt lakerslinne, två par nya skor från footlocker, en ny ipod nano touch (min andra ipod lämnade mig väldigt plötsligt på hawaii, den bara somnade in och vaknade sen inte), tre nya nagellack. Ååååh.

Men jaja, ska som sagt fräscha upp mig efter ett dygns flygresa. Tillbaka till rutinerna! Tjing.


hemåt

Hej korvar!

Dom senaste dagarna har varit otroligt sköna. Vi har besökt lite olika fina stränder och platser, bland annat ett naturreservat som hette Haunama Bay, som var en otroligt fin strand som ockå bjöd på fin snorkling. Sen har jag också hittat en annan strand som hette Waimanalo och som är min absoluta favortit någonsin. Stor, vit, bred, turkost vatten, inte så mycket folk, i lööv it. Testade också på att åka body board (typ som en mindre surfbräda som man ligger på) på vågorna, vilket var askul!!

Vi har också besökt en massa fina utsiktsplatser, bland annat en som hette "Diamond Head" där man var tvungen att klättra en jävla massa för att komma upp till toppen. En maaassa dödstrappor som gav mig en fet träningsvärk i rumpan dagen efter...men det var det värt. Där uppe såg man ut över hela staden och ön och så var det riktigt fin eftermiddagssol som fick havet att glimra extra fint. Riktigt vackert var det!

Sen blev det nyårsafton och vi gick ut och åt på en fin restaurang och sen firades det nere på stranden med en massa människor. Det blev en riktigt bra nyårsafton måste ja säga!

Och efter det blev det min födelsedag. Dagen började med att vi gav oss ut på valsafari och såg stora valar komma upp till ytan ute på havet, och efter det chillade vi galet på min favisstrand. På kvällen gick vi till en jättefin restaurang där vi åt god mat och tårta och så blev det en alkoholfri drink...typiskt att man ska vara i ett strikt land med högre gräns på alkohol än i sverige när man fyller 18. :P Men vafan, jag är 18 barre nu. HYPEEEE!!! SOM jag har längtat!!!

Efter middagen blev det en massa shoooopping. Det gjorde hjärtat gott kan jag verkligen säga. Blev på så jäkla bra humör. Funtar på om jag ska orka fota allt jag har köpt när jag kommer hem, men det är en del.

Idag är det sista dagen här på oahu, och sen åker vi hem inatt. Det har verkligen varit en underbar semester. Jag tror faktiskt att det är den bästa resan jag har gjort med familjen. Jag älskar Hawaii, åk hit va fän! Det är grymt, och har allt!

Ska kila nu, tjingeling, hörs hemma i svenneland. Pössi

RSS 2.0