weeeeeeee

Yeeeeeeeeeeeeas randig eftermiddag imorgon. Slutar då 10.45 !! Ibland, inte ofta, men ibland så är det rätt skönt att gå i blackeberg!

fint väder

Hörde precis suglåten som vann melodifestivalen. Fett dålig ju. Och så såg jag precis på fb att en kompis hade lagt upp en annan låt från melodifestivalen som däremot var riktigt nice.
Såååå det jag ska komma till är att jag letar sommarjobb. Random.
Och jag är ju småkorkad ibland, och nu är ett sånt läge när jag tror att jag kan hitta nåt, fast folk typ sökte för några månader sen och allt är taget. Varenda litet skitjobb verkar det som. Ingen vill ha mig, mmööhhöö :'( Låter ju som en jävla ko. Skärpning. Men om ni skulle veta minsta lilla grej, så dra iväg ett sms pleeeease. Behöver hjälp.


bara för att jag har världens bästa mamma

Glömde nästan bort idag, att det är ju faktiskt en av dom viktigaste dagarna. Mors dag. Lilla mamsens dag alltså.

Här är en nytagen bild i bilen på mami. Lite vild sådär...hehe.


Och en till bild, för nåt år sen på landet.


Som sagt, bara för att jag har världens bästa mamma. Big love.

släktträff

Släkten har rört sig hemåt nu, sköönt är fett trött. Jag trodde det skulle bli torrt, för jag känner egentligen inte dom här människorna så bra. Med vissa är det liksom lite tvek om jag ska skaka hand eller krama dom..sån där pinsam stämning ni vet. Träffar inte pappas sida så ofta vilket är fett synd. Jag och mickis var helt lost när det gällde att veta vilka som var släkt med oss och alla andra. Fick bland annat reda på att jag har feett schyssta sysslingar, som vi inte har träffat innan tror jag, så det var riktigt kul. Och min farbror (halvfarbror) och hans fru är ju bara för jäkla sköna. Herreguuuud vad jag skrattade alltså!
Så det blev inte så dumt som jag hade tänkt mig i alla fall. Har haft det trevligt, och så var det ju ett plus att vädret var super och vi kunde sitta ute. :D

Toooodles


söndag

Helllooooooo! Is it anybody out theeeeeere?
piiiiiiiiiiiiiip. Come back...come back..piiiiiiiiiiiiiiip

Titanic..hehe.

Men hej på er hur som helst.
Skulle till rålis igår men som alltid när de gäller mig så ändras mina planer. Igår drog jag och josse istället på fest på ekerö. Ja man kan faktiskt bo där och jag såg inte ens nån bonde. :O Men men, det var riktigt trevliga människor där, och vi hade kul...TILLS..några tråkiga dryga nerds kom dit och var tråkiga...Hehe nej men vi drog väl hem ungefär då så..

Japp, mitt rum som jag stod med jävligt länge igår blev ju inte färdigt, så får fixa det nu. Sen kommer släkten om två timmar, och därför blev jag väckt nu, snyft.

För att vi älskar oss själva. Aningen lökiga..











Tjing med er.


Fest är skitkul...

Joss is int the house!! Feel the power of me and Camilla!!
Just nu är vi på fest i ekerö...no comments låt oss bara säga att det kom några killar som inte var så trevliga, dryga som attan!! med anvdra ord självupptagna!! Me and älskling camilla stannar till halv åtta!! (NOT)
pusssssssssssssssssssssssss från mig;)

fett fresh

Morsning!

Har några riktigt tråkiga timmar framför mig...jag måste städa mitt rum. Tjocka släkten kommer hit imorgon för att fira pappa som fyller 50 snart, men vi är inte hemma när han fyller år, så vi firar nu. Hur som helst, städa rummet var det. Och mitt rum...ja jag städar det inte ofta alltså. Jag är en sån där äcklig latmask som lever med riktigt stökigt rum, det är ju hemtrevligt? Nej. Men pallar inte städa när jag ändå inte är på mitt rum. Men sen runt en gång i halvåret så öppnar jag ögonen och ser hur mitt rum ser ut. Nu är det illa, så jag har en jävla massa jobb framför mig nu.
Bild från förra gången mitt rum var stökigt. Nu ser det ungefär likadant ut, plus aningen större högar överallt, och ouppackade resväskor...fett fresh.

shulululu

Kvällen blev inte som det var tänkt att den skulle bli. Josse var tvungen att sitta barnvakt istället, så det blev fekke i intet med linnea, päls, johanna, julia och matilda! Inte alls helt fel. Spännande kväll, dans, skratt, trevliga människor. Läskig hemfärd bara, det blev bråk på tuben. Nån hade kniv, en kille kom gående med blod i ansiktet, drama, jag var rädd, väktarna tillkallades, det kom poliser, det blev förhör med några, jag var fortfarande rädd, kaos, tunnelbanan stod still länge, massa latinos - vilket jag råkade säga hehe, så sen blev jag rädd för att bli nerslagen...sen åkte till slut tuben, mams hämtade mig, tack tack tack <3

Förutom kaosgrejset så var kvällen nice. Träffade också lite spångafolk som jag inte har träffat på typ ett år, så det var kul. Hoppas ni har haft en bra kväll. Nu är det ljust ute, dags att sussa. Tjing.


kul inlägg.

Äntligen klar med fekken, tror den blev okej, så nu är den inskickad. Nu ska jag ut en sväng. Ikväll blir det träning och sen ska jag leka med josse, så vi får se vad vi hittar på för skoj. So looong suckers

fame

Dagen har inte varit särskilt spännande. Kort dag i skolan, sen blev det musikal med päls och fialotta. Jag går inte runt med en päls alltså. Kan bara gör det klart för er att päls som jag nämner ganska ofta är elsa med håriga armar, då blev hon päls. Hehe sorry päls..du vet att jag är hårigare i alla fall. <3

Okej vi släpper håret. Det vi såg av musikalen var i alla fall väldigt bra. Gosh het kille. Vi suktade lite.
 Sen somnade jag när jag kom hem, var sjukt trött. Inte bra för har en stor inlämning tills imorgon som jag inte har kommit igång med. Sista nu innan det lugnar sig, måste orka lite till bara. Men är ju ledig imorgon, så får väl helt enkelt skriva ihop något en snabbis då. Det löser sig. Hakuna matata...typ.

knock

Jag och mickis har en ny grej. Inget märkvärdigt.
Ni vet när man gör high fives i luften liksom när man inte orkar gå fram till varandra och göra? Ja, vi är latare än så, det är jobbigt att lyfta på armen så vi har börjat köra luftknock i stället, uttalas nock så klart annars låter det ocoolt. Då behöver man bara slänga med huvudet, knocka den andra i luften alltså, mycket skönare. 

Helt okej tröja mickis, KNOCK!
Fan vad du är snygg milla, KNOCK!

glaaader

Halloj i stugan nerds!

Satan vilken lång dag. Satan är jäkligt nördigt ord btw, men kan ju typ inte säga, mammaknullare vilken lång dag...nej det låter aningen fel. Började åtta slutade typ halv tre, och var jag och päls tvungna att stanna och jobba. Kom hem halv sex, ångest!
Det känns så skönt att beta av dom sista grejerna vi har kvar i skolan. Idag blev jag av med ett tal vilket känns grymt skönt. Det gick sådär, glömde bort texten lite och blev tomat som fan i början men men, det är över! Nu är det kvar en inlämning i företagsekonomi, en spanskaredovisning, en bokdiskussion på engelska, och en inlämning i samhälle. Lovely, men efter nästa vecka är allt färdigt!! Så jävla underbart. 
Och jag har mycket att se fram emot. Till att börja med är jag nääästan ledig imorgon, och ska försöka fixa ledigt på fredag, har bara en lektion då. Underbart. 
Och om en månad drar vi till spanien igen!! Kommer bli underbart! Och om lite mer än två veckor åker jag till USA! :D Weeeeeeeeeeee, är så glad! 

Och har precis tjockat en fet brownie och en stor kanelbulle. Kärlek <3 Nej men är på fett bra humör, men galet trött. Fys och träning ikväll..
 

6 anledningar varför jag inte pallar färga håret

Okej nu har en stor del av min friendis sagt att jag måste färga min fula utväxt. Men jag har flera anledningar varför jag inte har gjort det. För det första så har jag inte kunnat bestämma mig om jag vill ha brunt eller typ som jag har nu till sommaren. För det andra är jag fattig och jag pröjsar då en jävla massa och blir ännu fattigare. För det tredje är jag en upptagen tjej, och det där tar ju typ tre timmar eller nåt när man ska sitta med färghelvetet. För det fjärde så är det så att min frisör färgar alltid mitt hår med en sån där mössa så det knappt är slingor utan det blir typ allt. För det femte färgar min frisör mitt hår gult så jag inte vill visa mig ute på typ en vecka, tills det har lagt sig lite. För det sjätte så blir det alltid konstigt i hårbottnen när hon färgar med mössan eftersom det inte riktigt kommer ändå in, så jag ser alltid ut som en tigerkaka i början, randig alltså. Jag vet inte varför jag går tillbaka till henne? Det är nog av ren vana.

Och nu era jävlar har jag bokat tid. Nästa vecka på torsdag ska utväxten bort. Nästa vecka på torsdag blir jag en gul tigerkaka som vanligt, och gud nåde er om ni säger något...

tja fan

Ja pluggandet går ju galant måste jag säga...


morsning

Har precis vaknat efter en skön fet sovmorgon. Ja man är väl ledig, hehe YEAH. Och vaknade upp på bra humör idag. Kände mig typ glad, busig och hungrig. Ensam hemma så nu ska jag dunka musik högt som feeeuu, och laga lyxlunch. fezzt..

Äh här har ni dagens outfit...tyckte jag fick in fin matchning med strumporna..
På sista bilden kan ni se dagens facelook..damn..
Och för er som undrar och vill vara som mig vilket alla vill, så tror jag att strumporna är köpta på HM. H3h3..

Nämen camilla du har ju glömt byxorna idag!!! :O




en känsla

Har en jävligt weird känsla inom mig. En bra och skön känsla. Även fast den suger efter nåt. Nej jag är inte hungrig, det är nåt annat.

Diggar killen!


tjuhuu

Fin dag. Chill med håltimmar hit och dit. Men ändå jobbigt med skola. Var tvungen att stanna som vanligt efter skolan med päls. Vi håller på med ett sista astufft arbete i samhällen så det är därför vi hela tiden måste stanna..aslame! Vi kom ingen vart, utan det blev flummande istället, och därför drog vi hem istället. Jaa mer då..har ätit godaste brownien också! Och en rolig grej som är värd att nämnas hände i matsalen idag. Är det bara jag som har tänkt tanken hur det skulle vara om man levde i en musikal? Om jag liksom började sjunga och dansa, och resten av skolan liksom fortsatte med mig. Skulle vara ascoolt, och idag hände ungefär det i matsalen. Det var en kille som ramlade typ..trodde jag i alla fall, och folk började klappa händerna och sen slå med brickor i takt. Whatta fuck. Sen slog de högre, och började sjunga, och sen kom en kille springande med cello, wow. Några stod på bordet ett tag, och efter ett tag stod alla upp och dansade. Shiiiet. Om jag fattade rätt så var det reklam för skolans musikal som ska visas snart...och om inte...fett skumt i så fall! :P

Nu blir det lagmöte och sen träning.

gal1

Herregud vilken nice låt alltså!


allt är som vanligt

Gick precis runt och barnslade mig med en sopskyffel i högsta hugg. Låtsades att det var mitt svärd och spetsade mickis. Sen gick jag i äkta marchen och sjöng på mulanlåten som dom där kralliga killarna sjunger. Sen kom mamma hem. Hon kom in i köket, och mickis knuffade mig och...mamma fick en flygande sopskyffel i huvudet. Så nu är alla arga på mig typ.  Lovely.

fortfarande lika bra

Morsning nerds.


yeah

Wazzzaap?!

Ska hoppa i säng snart. Kvällen spenderades på fina söder med underbar utsikt med jenny, belle, lovert, belles pojkvän viktor och hans två kompisar emil och erik. Fett chill kväll. Sen runt nåt klockslag, inte den blekaste om när, åkte jag och bensen hem till henne och åt mackor och myste.
Pratade en massa om våra liv på vägen hem...och från och med idag har vi kodspråk när det gäller det. Heh. Funtade på att åka hem till pals och äta flingor...och det var där vi hittade vårt kodspråk. Nej nu räcker det.

Bästa ikväll...INTER VANN!!! Nu blev jag och pappsen glaada!


lörre

Lördag foooolks!

Hade det jättemysigt igår kväll, och förhoppningsvis blir det mysigt ikväll också. Ska träffa världens bästa jenny (som jag inte har träffat på evigheter), det är det enda som är helt säkert. Men vi har förmodligen lite planer för kvällen, men då behövs bra väder så håller tummarna.

För stunden är det underbart väder ute. Vill gå ut men får egentligen inte, för mig själv alltså. Måste först:
- skriva ett argumenterande tal
- skriva en sida om reklamshit, men förstår inte vad det är jag ska skriva alltså. företagsekonomiinlämning alltså
- läsa en bok på över 400 sidor på engelska...dum i huvudet är jag som tog den boken, när jag suckar på engelska, förstår inte vad det står, för mycket svåra ord..
- ska skriva om en spansk kändis, hmm jag kommer bli mobbad om jag ska hålla föredraget om enrique iglesias vilket var tanken..gillar inte honom, men vad fan finns det för spanska kändisar liksom? banderas är tagen redan..
- börja på analysen om folkomordet i rwanda

Nej men vad säger ni om det? Ser ut att bli en kul dag...nej nu går jag ut.


läget råå

Shuuuuuuuuuz!

Fett schtek dag! Hade nationella i matte imorse, gick okej, sen har dagen mest bestått av håltimmar och att då sitta ute i det fina vädret. Fett NIRR!

Och ikväll har jag än så länge hunnit med att gå på restaurang. Jimmy's steakhouse, mömma! Snart ska jag nog dra ut i det sköna vädret till friendsen. Okej gud vad jag pratar nördigt. Som vanligt. Okej när man är nörd. Tjarrrååå

dagens

Sommaaar, galet nice väder. Blir så taggad på livet. Tror jag kanske drar ut och springer sen om jag hinner. Tjing!


sunny

Har precis sett klippet när kissie är gäst på bella&tyra show...OMG. Seriöst så jävla roligt. BIATCH. Se klippet. http://nyheter24.se/bella-tyra-show/388231-veckans-gast-kissie

Förutom det så hade jag bara en meningslös lektion idag i skolan. Riktig skönt. Och fan vilket schtekarväder det har varit! Nästan jobbigt varmt, men ska fan inte klaga.

Ikväll skulle jag för första gången sätta mig i bilen, och testa köra lite med pappa, men nu har han gått och blivit sjuk så det blir väl inget av det tyvärr.

Aja, dags att ätaaaaa!

Ojojoj..så fin bild..


öh vem är jag?

Vad faan gjorde jag igår egentligen? Ingen aning faktiskt. Jag minns ingenting från igår. Är det bara jag som går runt och inte märker vad jag gör och tycker att allt bara känns lulligt? Är jag hög? Nej inte direkt, men jag är trött - både skoltrött, och allmänt trött, jag är helt slut av värmen som i för sig är helt underbar, men som gör att man blir väldigt matt, jag längtar sjukt efter sommarlovet och eftersom det är det enda jag vill tänka på, glömmer jag halvt bort allt annat. Lulligt som sagt.

Nu ska jag snart iväg på mvp-fest i vällingby. Priser delas ut till dom som typ är bäst och har utvecklats mycket. Inget pris för mig i år är något som är rätt säkert, det har inte gått särskilt bra nämligen. Men ska finnas där och gratta den som får priset i alla fall.

Hörs seeeeeeeeen.

arginlägg...igen

Idag har jag varit en riktig bitterfitta, surkärring...call it what you want, trevlig var jag i alla fall inte nånstans. Efter några dagars ledighet kommer man tillbaka till skolan, och måndag vilket betyder skola mellan åtta och fyra, plus plugg efter vilket betyder ångest. Tänkte skippa halva dagen, för jag visste att det skulle vara meningslösa lektioner, och det var precis vad det var. Jag känner mig arg. Det är tre veckor kvar i skolan. Pallar knappt det alltså. Vill inte plugga, vill inte gå i skolan. Vill vara med kompisar, vill gå ut.

Har prov imorgon. Nu ska jag bajsa på boken och mina anteckningar. Over and out.

music

Två av låtarna som har hängt med lite under dagarna. Den första för att den är grymt skön och för att jag tänkte på den konstant för att jag inte kom på texten och den andra för att det var så jävla snyggt när några i laget skulle demonstrera dansen som markos förklarade hur den gick till. Ner i basketställning, tajt ihop...





gbg

Har precis kommit hem efter en 8 och en halv timmars bussresa från göteborg. Det blev silver, och det känns väl helt okej. Två silver på två veckor...jaja. Vi har i alla fall haft några grymma dagar tillsammans. Spelat både halvdålig och riktigt bra basket, varit på liseberg, varit på ullevi och kollat fotbollsmatch, shoppat, ätit som hästar, donken, ätit gottis i mängder, spelat in lite udda filmer med maggis, khadidje och några fler..heh. Äsch kan inte förklara riktigt varför det alltid är så så bra när man är med tjejerna. Det är big lööve helt enkelt.
b l a c k e b e r g YEAH...hur nördigt var inte det där tänker ni...men ni förstår, det där är sånt som många av er där ute inte förstår, för det är vår grej precis som, blackeBÄÄÄRG.

Kan ju slänga in en video som har hängt med en del under veckan också.


shit

Gosh jag är stressad nu!

Skolan var chill, men var tvungen att stanna och plugga med päls efter, och det funkade inte alls helt enkelt. Vi hamnade på donken och våra idéer blev sågade av vår lärare. Så fick inte så mycket gjort. Sen blev det lampmontering och träning, och nu sitter jag här och ska plugga lite matte inför nationella imorgon, jobba på en stört svår samhällsuppgift tills imorgon, packa till göteborg..och som många vet så är jag en av världens sämsta packare. Jag river fram hela garderoben och vill ha med allt. Det här kommer ta tid.
Och så blir jag mer stressad av att jag har prov och annat plugg till närmaste dagarna efter göteborg, och det är verkligen noll chans att man pluggar där...fuck.

Var tvungen att släppa ut mina tankar. Ett riktigt tråkinlägg igen, sorry. :D:D:D:D:D:D:D:D:D...så nu är vi glada.

suck

Kan man sitta helt still när man hör den här? Knappt alltså.



Här har man fastnat vid datan igen...och jag är verkligen stressad som ett anus. När fan ska jag packa till göteborg? :O Kommer knappt hinna imorgon. Varför camilla varför är du så seg?
Okej jag måste sluta med att prata om mig själv i tredje person...då låter det som att jag är min enda vän..heh (osäkert skratt).
Men gud nu får jag skärpa mig "(osäkert skratt)", vad fan är det för nördigt. Som när man under under fjorreperioden skrav asg* och grovt* med en sån där ful liten stjärna hela tiden. Eller det är i alla fall två ord jag kommer ihåg att jag skrev konstant. Men nu ska jag fan bli cool...yeah.

det luktar blod..

Fan många som läste igår. :O Nej jag är ledsen, det blev torsk.

Hur som helst idag skulle vi ha "friluftsteknik" i skolan. Helvete vad tråkigt det låter, plus att vädret såg riktigt trist ut. Fick på mig kläder och två klumpar till skor. Jag är en sån som verkligen inte passar i joggingskor/gympaskor. Ni vet nog vilka slags skor jag menar. Kände mig inte snygg i alla fall.
Men friluftsgrejset gick ändå rätt snabbt, och min grupp hade rätt kul. Vi skulle göra en liten scen av att vi hittade en medvetslös tjej i skogen med en blödning, så skulle vi typ bygga en bår och stoppa blödningen och det blev ju inte särskilt seriöst. "Aah det luktar blod här...aaah hon har en pulsåderblödning, vi måste trycka hårt...nä men titta vi vad vi hittade, en bår". Sen tänkte vi oss att den här låten gick igång när vi skulle rädda Amanda som var den skadade.



Kanske inte riktigt så enkelt i verklighten.
Sen blev det onödiga lektioner, så ganska meningslös dag.

Träning inställd idag, skönt. Funtade lite på att gå på distriktsträning, men resten av girlsen skulle inte, och jag var inte heller taggad så stannar hemma idag. Måste plugga...kill me. Snart göteborg i alla fall. Det ska bli kul. Drömmer om guld. Jag kanske inte borde sikta för högt trots allt, blir bara ledsen då. Är som sagt fett ledsen för igår. Det tar väl ett tag..

.

Skrivet i torsdags: På söndag är det dags för....*dum dum dum duuuuum* The big FINAL! Vinner vi ska jag leva livet resten av dagen, och förlorar vi ska jag nog lägga mig under täcket  deppa i några dagar.

Matchen var jämn. Det var fett mycket publik och liv och matchen livesändes. Coolt. Vi täppte till bra i försvar, men anfallet funkade inte. Vi ledde i halvtid, och en bit efter det. Sen gick nåt snett.

Inget mer dumdumdum, nu ska jag lägga mig under täcket. Skriver när jag är glad.

dagen är kommen

Har försökt plugga lite hela förmiddagen, men det går fan inte. Är så jävla hype, och så jävla nervös. Nu blir det final. En gång för alla! Håll alla tummar.

music

Blir så glad av den här. Tänker på belle. Hon sjunger den bäst. <3


famous..

Skulle idag köpa lite stuff som jag behöver inför göteborg nästa vecka. Jag skulle bara in på stadium men det sket sig.

Köpt idag:
Stadium - sportbag, stadiumtofflor, en massa strumps, sportbh, basketskor
HM - en vit bikini och en till bikiniunderdel med zebramönster typ, grr hehe
Topshop - En vit tröja med lite spets på armarna/axlarna, en mörkblå tröja med fin rygg, ett svart linne - lite mer magtröja typ.

Tråkig jag är som bara rabblar allt, men fan tror ni allvarligt att jag orkar lägga upp alla grejer och fota. Pallar först det när jag blir känd. Snart så hehe. Nää I'm already famous!..


Nu måste jag få på mig lite kläder för snart kommer kära steffen hit. Det blir chillkväll ikväll med gottis. Måste ju ladda lite för imorgon. Imorgon är det ju the big final som gäller!!!


när jag dör, ska jag dö av skratt

Efter en kass dag så muntrade mina basketgirls upp mig rejält igår. Skrattade hela träningen. Det gick helt okej och jag blev på riktigt bra humör. Riktigt kul att se lille nells tillbaka på planen. Fortfarande lika gryyyym!
Så skönt när man har haft en kass dag och så får man träffa alla dom bästa som alltid gör mig gladare. Jag har mina stunder när jag bara vill gråta av skratt och så kände jag lite igår. Blir väl så när man har surat en hel dag.

Och mitt glada humör höll i sig när jag hos lovs. Skrattade som en tok! Åt gottis, pratade, sjöng, dansade (framför allt steffen som var sjukt jävla hype) och tog riktigt dräggiga bilder. Hehe lovert var nog finast på alla bilder.

Blir så glad av tanken att jag har så underbara vänner. Vänner som förstår och är ledsna och arga med mig när jag är det, men som samtidigt får mig att skratta och vara glad. Vänner som finns där i alla lägen.


bad day

Fy vilken kass dag så här långt. Sov rätt dåligt inatt, så vaknade helt grumlig och seg. Spanska nationella gick åt helvete. Det låter lite hårt, så vi säger väl att det gick åt skogen istället...det gick i alla fall piss. Det värsta var läsdelen. Jag satt och bläddrade igenom mitt prov innan jag skulle gå och så såg jag att det var ett kapitel som jag hade missat helt. Jag visste typ att det fanns där i början, men sen glömde jag det på nåt sätt, uteslöt det typ, och märkte sen när jag skulle gå och tiden var slut att jag hade glömt hela den texten, missat den totalt. Självklart hade kärringläraren noll förståelse, så det var bara att gå. 
Slutade i alla fall tidigare, och det blev inget plugg med päls, så jag hann hem nu ändå. så har man tråklampor och träning sen. Bad day.

Men ska bli underbart att träffa en massa vänner ikväll i alla fall. Skriver nog inte mer idag. Hej med er.

vad händer i helgen råå?

Jag orkar helt enkelt inte skriva. Jag är en lat sate. Oh yes I am.

Var på bio igår med klassen och såg Kick Ass, sjuk film, se den. Skulle hem från skolan idag..konstigt...men hann träffa på nells, soufen+robbie (dom är siamesiska) och så träffade jag josse som jag inte har träffat på 1541684 år. Kul att se gladisen igen. Så fin.

Jaja, vad händer mer då. Har en rätt packad helg framför mig.
Först tung dag i skolan imorgon 8-15, sen måste förmodligen jag och päls stanna och plugga lite -.-. Sen vällingby och kanske träffa belle om fanskapet orkar röra sig dit, för vi ska köpa present till lovert som har fyllt år.
Sen klockan fem blir det cykellampsfabriken, där vi fortfarande efter en jävla massa timmar jobbar. Sen träning direkt efter. Skulle till lovert på kvällen på tjejmiddag, men måste självklart komma senare. Är pisstrött på att säga: "kan inte, jag har träning". Det är fan fredag. Hade jag en egen värld där jag bestämde skulle jag straffa folk med dödsstraff om dom tränade på fredagar...nästan så i alla fall.

Efter träning blir det i alla fall lovert's place. Får komma sent..
På lördag ska jag fixa lite stuff i stan, och kanske klippa mig, sen ska jag träffa världens bästa steffen.

På söndag är det dags för....*dum dum dum duuuuum* The big FINAL! Vinner vi ska jag leva livet resten av dagen, och förlorar vi ska jag nog lägga mig under täcket  deppa i några dagar.

Måste ju börja packa till götet också, för nästa vecka på onsdag bär det av. Fem roliga dagar med girlsen. Underbart!

onice

Helt slut. Riktigt lång dag. Ni vet att jag alltid ska snacka om mina måndagar. Den här var som alla andra, men var idag tvungen att även stanna ett litet tag efter skolan. Hemskt. Började åtta, är hemma fem, det är ju för jävligt. Skola, träning, äta, sova en gnutta. Rätt trött på det. För lite sova, för mycket skola, lite för mycket basket, mat kan det aldrig bli för mycket av. Helvete jag är trött.


nirr

Två saker som är nirr för stunden. För det första, den här låten som spelades i stan inne på zara. Me like.



För det andra. Mina classmates. Bara en del med på bilden, men den får räcka för stunden.


matdagbok?

Vet inte riktigt vad det var med mig imorse. Vaknade halv nio, för att mamma var uppe och stökade. Suck. Var fett trött, men gick upp ändå. Solen sken och efter en tjockiskväll igårkväll med vänner, så kände jag mig idag på otroligt hälsosamt humör.? Tog lite vaniljyoghurt med hallon i, fett fresh och mumma. Fixade frukost till mickis också så hon fick frukost på sängen..då är det nåt som är skumt, för så snäll brukar jag inte vara. Men sen hoppade jag i hennes säng och råkade hoppa på hennes smalben så hon blev riktigt arg och då hade det jämnat ut sig lite.
Sen fråga jag flärret ifall det var okej att jag drog med honom ut på en joggingrunda (flärret ser jag btw som manligt). Han tvekade precis som jag, men vi sprang iväg ändå. Helvete vilken ångest det var. Benen släpade och de vingliga tanterna med stavar gick förbi mig. Det gick inte snabbt, men var ute i 25 minuter i alla fall. Alltid nåt.

Sen bar det av till stan med mamsi, där vi rände runt hela dan. Det var smockat med folk, och jag hittade knappt nånting förrän i slutet när jag tvingade mig själv att köpa nåt, bara för att jag inte ville åka hem tomhänt efter en så lång dag. Mitt bästa köp idag var en french hotdog som jag inte kunde hålla mig ifrån, men jag var fan tvungen. Jag var sååå hungrig och den var såå god.

Sen kom jag hem, tog en skål chips (så länge höll mitt hälsosamma) och gick ut i solen och la mig ett tag. Men det var fan kallt, och till slut blev det grillning - riktigt gott, och nu sitter jag här. Det här blev lite matdagbok. Fast jag har skippat min lunch, och alla mina småätningar, oops.

Rätt skön dag i alla fall. Skön helg.


god morgon

God morgon! Känner mig rätt duktig idag. Ska in till stan med mamsen sen. Skriver mer senare.



(orkade inte fixa och vända det åt rätt håll)

taggish

Alltså för stunden är jag så jävla taggad! Vet inte på vad. Jag vill dansa, jag vill ut och springa, jag vill spela basket, jag vill skratta, jag vill leva livet, jag vill vinna! Flipp..
Fick inbjudan på fb, där jag återigen påmindes om final nästa helg. Är feett taggad!!! Hoppas det håller i sig!

Självklart måste låten vara med på ett hörn, det vet ju alla..


man blir ju bara för glad!


valborg

Morsning! Har inte gjort nånting på hela dagen, bara legat och sett på tv. Sweet 16 maraton, så jävlaaa bortskämda! Har även sett high school musical 3 två gånger som gick på tv...vad fan är den med mig och high school musical? Tycker dom filmerna är astöntiga, men ändå höll jag i åttan äkta föredraget om det när man fick välja vad man ville?! Shit, det är fan pinsamt, nu är jag stämplad. Hehe.

Men hur som helst, valborg igår. Mina planer ändrades fram och tillbaka, men det blev riktigt bra i alla fall.
Först handlade vi lite mat, knytis var det som gällde, och så bar det av till julia för middag och då var vi runt 15 pers. Maten var grymt god och vi satt ute på altanen med tak över huvudet, värme, filtar och musik. Det var riktigt nice.
Senare drog en del av oss vidare till fredrik, där det var en massa folk. Träffade jag bland annat på världens bästa och kramgoaste bajs. Kajsa kanske jag borde säga, men jag tror ni förstår att jag inte pratar om riktigt bajs...ääh awkward.

Orkar inte gå in på allt vi gjorde och så, kan bara säga att det blev en riktigt mysig valborg med härliga människor. 


hello

Hemma finally efter en fett nice valborg! Skriver imorgon, måste sova...Nighty!

RSS 2.0