Nu är jag heeelt ensam..

Mickis här (Millas älskade syster), Milla ville att jag skulle skriva nånting här eftersom hon glömde innan hon åkte. Hon och pappa har precis kommit fram till Krabi och ska stanna i Thailand en vecka nu, jag är sååå avis!!!

Saknar min kaniiin såå mycket, en vecka får jag stå ut utan henne!! Ingen liten sköning hemma som gör varje dag så sjukt mycket roligare, dötrist..

Ha det grymt bra i Thailand söti!!!

                          
                                          Inget mig utan dig söti <3<3


inte långt kvar

Om ett dygn går mitt plan till thailand! NIIIIIIIIIIICE! Känner mig aningen stressad över allt, packningen får jag väl fixa imorgon helt enkelt och sen känns det som jag ligger lite efter i allt plugg. Har i alla fall bara slappat idag. Mådde dåligt as usual, så skippade träningen också för att inte bli sjukare. Så har bara tagit det lugnt hemma, målat naglarna - daah. Nej, men hoppat runt och dansat, lagt märke till hur all mat har satt sig på mig. Den suger sig fast som små blodiglar, helt utan att fråga om lov men visst visst gör så bara käre herr mat visst visst. Så nu är min kropp rätt oredo för beachen. Men men, lite kött är väl mysigt..

sl..

Behöver man  säga mer än sl idag eller? Det är kaos alltså. Ersättningsbussarna, var ju riktigt mysiga, närkontakt var ju bara förnamnet. Där hängde nån på min väska, så att jag i stort sätt var tvungen att bära den där personen, samtidigt som nån annan lutade sig totalt på mig, samtidigt som man var splashad. Stod som en spännis, och försökte hålla mig uppe. Det gick finemang.. Gick precis med i ett team också. "Funderar på att hoppa framför tåget...nej juste det går ju inga."

Nu blir det lite packning för min del.


fett_snabb_tjej

Den där restaurangen vi åt på låg typ vid stadion, och då kom jag och mickis in på att vi hade sprungit mini marathon där. Eller jag sa att vi hade det, men mickis sa att hon inte hade det. Till slut gav hon med sig, men det var tydligen nåt som hon hade försökt förtränga, eftersom hon kom i mål samtidigt som de med rullstol…


längtar

Har varit aningen dålig på uppdatering i helgen...sorry för det, men det har hur som helst inte hänt något spännande. Träffat kompisar i helgen som vanligt, slappat, kört matcher, och varit sjuk (är) igen som sagt...

Redan söndag nu också, vilket känns för jävligt! Det är måndag imorgon, hemskt! Men om tre dar blir det thailand. Riktigt behövligt. Och där väntar bästa soufen som redan åker dit idag. Jag är avis alltså, grejar ite den här snön längre. Men tre dagar kan man ju hålla ut.

Och btw så har man nu hört lite av päls och julia i spanien. Dom har sett Barca spela på camp nou, shoppat, beachparty...det tackar man ju inte heller nej till!

Hur som helst, vad som mer händer idag är att jag ikväll ska ta en sväng till en grekisk restaurang för att träffa lite släktingar. Orkar inte igen, men vem tackar nej till grekisk mat liksom?!





attans

Skön låt! Btw...jag är sjuk igen. Halsen är ett helvete och febern har lagt sig i lilla jesuskrubban. Den har kommit alltså. Usch blir arg, jag som alltid brukar vara frisk som en nötkärna har varit mycket mer sjuk än vanligt på senaste tiden. Har jag hånglat med för många? Nej skulle inte tro det. Jag har väl bara otur.

 


grym video


<3

Kommer ni ihåg den där gången när jag skrev att min pappa glömde mig? Hur som helst så hände det idag igen...Han skulle hämt mig efter träningen, och så stod jag där ute i din iskalla snön, och så ringer jag honom...han ligger och sover och säger att han hade missuppfattat tiden, lovely. Och nu verkar HAN vara sur på mig? Nej alltså, nu förstår jag inte riktigt.


jag är trött och inte på humör

Talet är över! Kom ihåg det mesta och kollade väl upp och så, men jag tror att folket ville somna, det var ju så sjukt tråkig text. Hello wikipedia. Orkade inte. Så det blev nelson mandela och politik från wiki inpräntat i huvudet. Fy fan vad tråkigt.

Tänker hela tiden att det är torsdag och att jag kan lägga mig och somna för att jag inte har nån träning, men inte det inte, det är ju bara onsdag! Den här veckan går l å n g s a m t. Nu ska jag tjocka och ta ikapp wallander som jag har missat. puss och hej

allmänt

Okej lite allmänt: 

- Om cirka en vecka åker jag till Thailand. AAAAAAAAH.
- Imorgon åker Päls och Julia till barcelona för att bo hos spanjorerna, och inte jag. :(
- Jag har träningsvärk från bowlingen! :O En timmes bowling! Det är jag som ska skratta åt dom som får träningsvärk av det, men nu känner jag mig som ett offer.
- Jag gjorde bort mig i skolan...Det var en killkompis i skolan som tittade och log och vinkade, och mitt svar var ett leende tillbaka, och sen höll jag på att driva med lite nerdsmile och sånt. Och sen gick han, och så ser jag att hans flickvän står bakom mig, och hajade att det var till henne han vinkade och log. Hehe så där hade jag stått med mina nerdsmiles för mig själv.
- Jag ska ge Nelson Mandela en riktig jävla omgång nu, ska ha tal om honom i morgon. Och han ska inte tro att han är nåt och försöka smita undan. Det gäller att visa vem som är bossen.
- Min pappa säger inte längre camilla, milla, dodo och alla töntiga namn som han brukade säga - han säger matmaskinen, och jag reagerar.


universal party

Känner på mig att den här låten kommer bli en sommarlåt. Rätt skön.


bowling

Hello sunshines!

Startar morgonen med nachochips, dipp, och pizza. Jag kommer dö i förtid. Men ska ju fan bowla nu, behöver energin...
Har redan spillt dipp över min badrock och över mina papper som ska föreställa ett tal som jag ska hålla. Lyckad start!

Wish me luck!


african bootie

Jag har kirrat äkta tårtan här hemma. Maräng-och daimtårta. Den blev grymt god seriöst. Jag äter mer än vanligt nu för jag satsar på att skaffa en african bootie hehe. Blir så jävla impad när jag ser sånna här videor. Kolla typ 1.40 och sen lite framåt. Den tjejen alltså, omg! Och tänk inte nu typ: Ööh vad fan sitter hon och söker på? Take a chillpill, seriöst kolla hennes dans bara. Hennes rumpa har ett eget liv.


w.o.

Vinst på WO, härligt. Och här har man kämpat sig upp och allt, och väntat i hallen i en timme. Lovely. Men men fick ju träffa tjejerna iaf! Det är alltid lika grymt!



alla hjärtans dag

Firade som sagt Jenny igår. Asnice! :D Och snart är det dags för match. Och vad händer efter det? Ja tro det eller ej, men jag ska på date med Mr. X. Oh yes! Wish me luck! Heheh in my dreams. Nej alla hjärtans dag är ju en jäkligt meningslös dag om man inte har pojkvän. Den blir liksom meningslösare än en vanig vardag typ. Nån som är på singelparty?


födelsedagsbarn

GRAAAAAAATTIS VÄRLDENS BÄSTA JENNY GILLBERG!



Du och jag genom allt.

like


yes

VINST! Ääh, jag var inge bra alls...meeen det ska vi inte tänka på. Vinst som vinst. Nu ska jag hoppa in i duschen snabbt som fan, och sen hem till jenny!

gametime

Godmorgon världen!

Jag och steffen tänkte igår köra nördkväll med en massa gameande. Vi började med guitar hero, och helt ärligt jag visste att jag skulle vara kass, men fan inte så kass som jag var! Jag klarade inte en enda låt, hehe. Good bye taktkänsla. Skyller på att det var okända bajsrocklåtar. Så sen blev det film. Nån av bring it on filmerna blev det. Riktigt förutsägbar film, men den var bra ändå, och ett plus var ju självklart den snygga killen, som alltid finns med i sånna filmer. Riktigt mysigt, och sen däckade vi båda. :D



Snart är det dags för match mot järva, måste vinna! TAGGISH!

plans

Orkade inte skriva igår efter bion, men det var hur som helst asmysigt. Sån där skön film liksom. It's complicated tror jag den hette.

Nu är det äntligen fredag igen! Kvällen ska tillbringas med steffen, det är det enda jag vet. Vi har två alternativ, hemmamys och tjockande, eller fest i älvsjö, men är det värt alltså? Tvek, vi får se. Ska ta det rätt chill i alla fall. Har en eller två matcher imorgon så. Och sen på kvällen ska vi fira världens bästa jennyplutt. Och efter det...hmm? Match söndag, och alla hjärtans dag...Jag ska väl sitta hemma med mig själv, och äta choklad eller nåt. Min plan att hitta en pojkvän på en vecka sket sig nämligen, tro det eller ej.

Och yeees, nu kom Mickis hem, hon känner mig väl, hon har med sig gottisgrejer hem!

:D

Tjohejsan!
Okej nördig start. Då kör vi vidare. Har det hänt nåt spännande idag? Nej absolut inte. Ska det hända nåt spännande idag? JA! Picke ska bjussa på bio, kommer inte ihåg vad filmen hette som vi skulle se helt ärligt, men den lät bra när hon berättade i alla fall. Nu är jag glad, precis vad jag behöver! Och ännu gladare för att det är freeedag imorgon!
Var ju lite nere förut som sagt, men nu är jag på topphumör (; IN YOUR FUCKING FACE HERR SURHET.


damp

Wazzuuup!?

Ahmen tjena hörni, har just varit på träning, riktigt kul idag tycker jag, även om det kunde ha gått bättre. Nu sitter jag här, stressad as hell. Har engelskaprov imorgon, och det är sorgligt, jag tänkte liksom börja plugga...nu? Fan alltså, och sen på fredag ska vi ha debatt på anusenergikällorna, och jag får väl plugga det imorgon kväll efter att jag har träffat kära mongot. Sen ligger jag bajsmycket efter i matten. Och har en bok att läsa, ett tal att skriva och ett rövhår att trimma...PALLAR INTE.

Buy the way, var alldeles nyss fett glad, så jag dansade runt i vardagsrummet...ganska vild. Och sjöng för full hals. Hela indiefamiljen mittemot vårt hus satt och tittade skumt märkte jag sen.


kycklingtigerkaka

Goddagens!
Nu kan man höra ett eko i min plånbok för att det är så tomt. :( Var och färgade min fula utväxt, som om möjligt blev ännu fulare. Jag ser ut som en extra gul tigerkaka. Kycklingtigerkaka. Mums. Lovely. Och det pröjsar man för...Sen råkade också en fin tröja från HM slinka med hem. Attans, jag som sparar. Tröjan, fine, men håret...inte okej. Varför gårjag tillbaka till min jäkla frisör?! Jag frågade mig ju det förra gången också. Jag är nog korkad.

Nu väntar plugg. Om energi. WOHOOO! Fett kul. :D Älskar det...verkligen.

skön. godnatt



relax


usch

Usch vilken dålig dag jag har haft! Det började igår innan matchen. Jag var lite nere och hade ingen lust att spela, så det gick inte super. Sen var det bra på kvällen och så. Men imorse vaknade jag upp på ickeglad humör igen. Så jag har varit trött och nere hela dagen. En kass dag har det varit. Och jag ingen lust att träna heller, men har inte så mycket att välja på. Jag tackar i alla fall gud för studiedag imorgon, thailand om två veckor, och helg om fyra dagar!

!

SÅ TAGGAD PÅ SOMMAR!

tofta beach

MAAAAAAAAAT! Shit vad jag var hungrig för fem minuter sen, men nu känns det lite lugnt iaf. Tre mackor, två skålar med flingor och yoghurt, en skål med ben & jerry's och två glas juice. Ett litet mellanmål, men måste ha mer!!! Jag är hungrig!

Kom hur som helst precis hem från steffen. Jag, steffen, jens och belle planerade våran vecka till gotland i sommar. Eftersom vi alla är fattiga så kommer vi få leva på nudlar hela veckan. Det kommer bli en dödsvecka. Så det är lika bra att jag börjar öva. Inga jäkla mellanmål här inte...
 Men fan det måste iaf bli av, det kommer bli sjukt kul!

Och jaa...skola imorgon, pallar verkligen inte! Inte nånstans. Fem dagar kvar till fredag. En studiedag i alla fall. Men fett lång tid. Nästa helg blir nog också rätt bra. Jag tror den kommer se ut ungefär som den här. Rätt mycket basket, födelsedagsbarn att fira, och kompisar att leka med! Aah vill ha helg nu. Det är nu nedräkningen börjar...

helgen är för kort

Har haft en riktigt bra helg! Vidare i SM till att börja med. Wohoooooooooo, jubla med mig, weeeeeeeeeeeeeee...
Och igår kväll blev det fest hos johanna, riktigt nice! Tack för det söti!
Och ikväll väntar som sagt en kväll med Jenny, Steffen och Belle! Alltså det kan ju inte bli bättre! Har varit lite nere idag av ingen anledning alls, så hoppas att dom får mig på bättre humör.

Hoppas att ni också har haft en grym helg!

natti

Dags att sussa. TAGGA FFS!!! Jag ska drömma basket, tänka basket, äta basket till frukost, och sen spela basket imorgon. Wish us luck! Det lär verkligen behövas...


fredag

Idag var spanjorerna i skolan! Hahhaha. Efter lunchen ser jag elsa.
- Hej där är du ju!
- JAG HAR TAPPAT BORT MIN SPANSK! JAG MÅSTE GÅ OCH LETA!

Hehe bra jobbat...

Julias spansk ser ut som en spansk stig helmer, med sin lilla väska, dåliga hållning och töntiga kläder. Så söt, man vill ju bara krama honom.

Elsa spansk ser ut som en typisk liten 94a som tror att han är supercool med hål i örat och lite attityd. Hehe han var också söt, snubblade runt i stora vinterkängor och somnade nästan på våra lektioner, inte diskret direkt.

Och har ni tänkt på en grej? Det är heeeeeeeeeelg! Jag har en bra helg framför mig. SM, ett födelsedagsbarn som ska firas, och sen ska jag träffa världens bästa vänner! Låter perfekt!

Ikväll blir det chill, ska upp tidigt imorgon för att möta södertälje. Shit dödsdom. Tagga!


nämen se där

Min kära vän har skaffat sig en sångröst...som du alltid har velat ha. Om man inte får det man vill ha, får man ta till lite knep, hehe.


graaattis

Lilla norsken fyller 17 år idag! :D GRATTIS AXEL!


en liten sovmorgon

Godmorgon folks. Försov mig, så nu har jag missat allt. Då blir jag ledig idag alltså, woho! Måste plugga lite ändå, men sen tror jag att jag ska starta ett nytt maraton. Har sett färdigt gossip girl, så nu tänkte jag börjar med true blood! Sounds goood.

tiden är kommen

Elsa och Julias spanjorer är här! Jag känner mig lika spänd som dom. Har pratat med elsa, och hennes spanjor är horny as hell!

Nej men han är blyg, pratar kass engelska, och svår spanska. Får träffa dom på fredag, ska man langa haffen alltså? Heheh nej men det blir roligt att träffa dom i alla fall. Kan tänka mig att dom är retards. Det kan bli kul...

Hade jag en egen spanjor här skulle han heta antonio och jag skulle ta så väl hand om honom.

- Tja fan anotonio. Jag? Underbett? Dubbelhakor? Nej vad gaggar du om, jag ser precis ut som hon på bilden jag skickade, du ska vara tyst. SCHMACK. *antonio ligger hjälplöst på marken*. Ja välkommen så jävla mycket. Och juste, kommer du nära mitt kylskåp, då...
Kärlek <3


nu har vi en deal jenny

Dealen är att vi ska lära oss den här dansen. Och en deal är en deal. Jag ska börja öva nu med en gång. Ni ska se mina hips alltså.


kan inte hjälpa att vara lite elak när det gäller semlor

Okej nu är jag back to normal. Har precis tryckt i mig två stora smaskiga semlor. Det förtjänade jag efter att inte ha tränat. Hmm, nej det går inte ihop. Men gott var det. Jag tog pappas också. Han hade somnat där nere i soffan och då är det lätt att få som man vill.

- Du pappa, vill du ha din semla, för annars kan jag ta den.
- Mmm. (sove vidare)
- Åh säkert? Jag måste inte men tänkte bara om du inte ville ha den. Så jag kan ta den?
- Mmm. -Sover tungt.
- Perfekt.


hej scitzo, åh hej där

Min kära sistaah tycker att jag ska greja kategorier? Vad sägs? Nej juste ni är så tråkiga, jag vet att ni inte kommer svara. För ni finns inte. Jag är min enda läsare. Ja det är sant. Jag pratar med mig själv. Hej camilla. Åh hej där du käre stolpskott.
Okej nej jag överdriver. Vet att ni finns där ute. Jag är känd ju. Om en vecka ska jag göra min bröstoperation. Jag vet att ni alla älskar mig. Och alla som har blont hår härmar mig bara, det vet ni.



Visst är jag söt idag?!



Musik kanske kan vara en kategori. Det kan jag nog greja.

Okej, sorry för scitzoinlägg. Orkar inte.

vill sova

Sjukt trött, inte sovit inatt heller på grund av hosta. Men har nu inte varit på träning på aslänge så måste i alla fall dit och kolla och skjuta lite typ. Hoppas formen funkar för helgen. SM som sagt. Jag vill krossa!

Och påtal om ingenting, imorgon kommer elsas och julias spanjorer hit. Jag är nästan lika spänd som dom seriöst. Julia fick ju min plats, jag är hennes hjälte, för jag kunde inte åka med till spanien sen för det var samtidigt som jag skulle åka utomlands. Nu har dom tydligen ändrat igen, så jag skulle kunnat åka. -.- Men men, jag får leka lite med deras, hehe.

johanna 17 år!

Grattis till snyggingen själv som idag fyller 17! :D


mumma

Jag har precis bakat kladdkaka! Och fy satan vad god den blev! Jag får tjocka mig lite, för ska ändå inte träna ikväll. Satsar på att bli frisk först. Man kan säga att jag dygnade i natt på grund av min hosta. Hela natten låg jag vaken och hostade bokstavligt sagt varannan sekund. Fick riktiga kramper i magen och ryggen för att jag hostade så mycket. Hemskt. Så satsar nu starkt på att bli frisk. SM i helgen! Då jävlar!

TAGGA MED KLADDKAKA!


RSS 2.0