hej

Stört lång dag i skolan idag kändes det som. Tråkmacka. Efter skolan träffade jag mamsen för vi skulle åka och fixa en grej. Orkar inte ta allt som hände, säger bara att vi träffade på ett jävla dumhuvud som var stört seg och kom från nån liten pissort och inte visste vad respekt var och sen när hon väl öppnade munnen var korkad som ett anus. Det var nog det. Tjejen var verkligen dum i hela jävla huvudet. Mongooffer. :) I det här fallet tycker till och med lilla mamsen att man får man använda dom där orden. Men ska släppa det nu.

Efter det var det raka vägen till thorildshallen som gällde. Iskallt och dags för träning. Lite segt som vanligt. Lite spänd över hur det ska gå i sm för oss. Men får väl låta det ta lite tid helt enkelt och se. Vad kan man annars göra..

Annars då? Fick en tanke idag. Skulle fan vilja gå på wrestling eller nåt liknande. Tror jag skulle kunna vara grym på det. Det skulle vara en grej där jag skulle bli aspepp och verkligen känna att man måste vinna. Det finns inget annat. Kan inte förklara, men skulle i alla fall vilja testa det. Så kvinnlig av mig.

Nu blir det dusch, plugg, te.

Imorgon bitti ska jag göra ett nytt försök att dra ut och springa. Imorse somnade jag om istället. Men vill verkligen inte låta mig själv må dåligt av dålig kondis, så imorgon, då kör vi.

Bilden hör inte till alls, men gillar den liksom. Eheee.


PTOI

Nu är min cpmage tillbaka i sitt vanliga jag. Är sjukt hungrig hela tiden. Skumt hur mycket det får plats i magen.

Okej träning idag, hoppas på mer ös snart. Som vanligt suger min kondis, har problem med andningen, och så hosta på det. Precis som varje höst. Måste röra på asset och gå ut och springa så jag får bättre kondis, men vädret gör en inte så jäkla pepp om man säger så.

Och på tal om ingenting...innan jag fortsätter så ska jag införa en ny grej. Jag säger "på tal om ingenting" så jäkla ofta, så nu inför jag en ny förkortning som ska skrivas ner i historien. Jag kallar den ptoi.

Så hörni, ptoi så ser jag sjukt mycket fram emot dom tre kommande helgerna. Helgen som kommer nu och helgen som kommer efter det har jag en del roliga planer på g. Livet rullar på. Och sen den den tredje helgen så är det SM som gäller.

That's all for nooow. Nu duschen.
-Du stinker fan camilla. USCH.
-Meeh, don't be so hard.
-IVÄG MED DIG DITT SEGA FANSKAP.
-Men jaaa okej.

Okej det där var bara skumt. Ciao.

träning

Nu blir det träning dirr. Hoppas att det inte blir som förra träningen. Då såg vi lite halvt pinsamt dåliga ut. Nu satsar vi faaan, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

smile biatch

Okej mitt typ tredje inlägg på en kvart eller nåt. Det blir så då och då när skolan är igång. Man gör allt förutom att plugga. Det känner nog alla igen.
Tänkte bara slänga in den här låten. Startar om den hela tiden. Varför? Så jäkla bra är den inte, men den gör mig fett glad. Vissa låtar får mig typ att sitta och le lite för mig själv, och det här är en av dom. Och jag gillar liksom att vara glad, eheee.





en grej jag tänkte på bara

Dagen bjöd på mycket skratt. Jag har alltid haft fult skratt enligt mig själv. Mina kompisar som känner mig tycker ofta att jag skrattar som min mamma. Sorry mamma för at jag sa att det
är fult. Dom flesta vet också att när jag tycker nåt är sjukt roligt rör jag hela kroppen. Jag spänner magen sätter händerna på ryggen och typ trycker fram höfterna.

Typ så här.



Nej okej inte så. Vem fan skulle orka ställa sig så varje gång man skulle garva. Nej men hur som helst så spänner jag typ kroppen och så om ni tänker att ni lägger händerna på ryggen/rumpan och liksom trycker det partiet framåt på nåt sätt. Ibland när jag skrattar kan jag sparka lite med nåt ben också.

Hur som helst har jag ingen mening alls med att berätta det här. Men nu på senare tiden har jag börjat tänka på att jag har gått och skaffat manskratt. Öppnar munnen och kör en riktigt grov AHAHAHAH. Säger verkligen just haha, om ni förstår och så låter det mörkt as hell. Det bara kommer, men det är ganska skönt. Och ganska fult. Okej det är faktiskt jäkligt svårt att förklara hur man skrattar. Ni borde testa.

Sååå jaa, det var bara en grej som jag tänkte på. Tjing.


<3

Min nya ögonsten. Min nya soulmate. Min älskling som betyder så mycket för mig. Om det händer dig nåt vet jag inte vad jag gör.

Start müsli, med mig varje morgon och varje dag efter skolan. In my heart forever. <3


skola

Vill inte att helgen ska vara slut. Den var lång, men jag vill ha mer. Orkar inte da school. Tackar gud för att jag har grymma vänner där som förgyller dagarna.

Ser ut som ett stort fjorregäng. Men jag lovar. Vi är helt okej faktiskt. <3


.

Regnet faller ner. Det är grått ute och musiken i mitt rum strömmar ut från datan. Lugna och mysiga låtar är det som gäller. Känner för att krypa ner under täcket, tända ljus och bara ligga och tänka. Så skönt att bara vara ensam ibland. Är verkligen i lite deppmode, utan depp. Lite sorgsenmode också, men är ändå inte sorgsen. Bara känner för att inte vara glad för stunden liksom. Vill vara neutral, och tänka, och känna nånting. Blajigt oc flummigt, men så känner jag just nu.

4 månader bara!

Weeee, om pyttelite mer än fyra månader fyller jag 18! Längtar faktiskt galet! :D

kvällen

Skrev tydligen igår kväll. Kommer inte riktigt ihåg det, var så jäkla trött. Men självklart skulle jag sätta mig vid datan. Eller lägga* mig med datan i sängen. Det vet man ju hur det går. Klockan var runt halv fem när jag slocknade pang bom, och sen vaknade jag med datan i knät halv åtta på morgonen. Åååh hatar att vakna så, men kunde somna om tills nu i alla fall. Håret är rufsigt, kläderna fortfarande på, och sminket kvar. Sen har jag ett plåster på armen som sticker ut. Jenny delade ut till alla igår haha.
Hade i alla fall en bra kväll igår. Började hos jenny där vi gjorde tacos och taggade med dunk dunk. Sen rörde vi oss mot hässelby där vi träffade en massa nice folk. Hade det kult, mådde bra och skrattade en massa, precis som det ska vara. Och det bästa var att jag hade en stor bunt av mina favorittjejer där som gjorde min kväll.

Kvällens skratt:
Jenny och jag skulle gå på toa, och så diskuterade vi att vi liksom är varandras bästa vänner. Sen kom det bästa. "Jag älskar dig också madde" sa jenny helt seriöst. Hon råkade säga fel, eheh. AAaaaaaaaaaaaaaahahahahaha, jag dooog av garv. Jenny dog också av garv. Hon hade precis snackat med sin kompis madde i tele, så namnet satt väl kvar på hjärnan...hoppas jag. Hahaha, förvirrade lilla jäkel. Älskar henne! ..även om hon bara älskar madde, eheh.

Nej men nu är jag extremt sugen på juice, så ska inte sitta här och dega. Får se vad dagen bjuder på idag.

Over and out.

ryktena går?

Heeeeeeeeey yaaaa'll.
Hänger ni här ofta elläh? Tydligen, för ni har ökat i mängd såg jag precis. Spännande. Har hur som helst haft en grym kväll. Jag jenny och josse drog till hässelby där vi träffade päls, aman, joman och deras kompisar som var jättegulliga. Skulle vara hos joman lite innan, men det höll bara ett tag så sen hängde vi lite hemma hos kevin. Jättetrevligt faktiskt!

That's all for now! bye, hörs imorgon.

anteckna

Kvällens planer är att jag ska träffa josse och jenny och först tänkte vi dra hem till jenny och äta gottis. Sen ikväll chillar vi antingen eller så tågar vi till bromma eller hässelby på fest.

Planer för imorgon: Gå på dansgrej med mickis. Öppet hus typ så vi ska testa. Orientalisk dans, magdans, afrikansk dans, persisk dans och sånt. Lät askul i alla fall!! Sen ska jag göra en massa tråkgrejer, städa, springa, kanske plugga nåt om vi har nåt.

Tjing för en stund.

dag på stan

Yooo!

Satt uppe alldeles för länge igår. Eller liksom på fredag och lördagkvällar ska man väl vara uppe om någon gång, men om man ska upp tidigt dagen efter och sitter vid datan i typ fyra timmar så är det kanske lite onödigt. Satt till fyra och skulle upp nio. ÅNGHEST. Men har man nån rolig att prata med som håller en kvar så är det ju ibland svårt att slita sig.

Hur som helst, vaknade imorse halvt död. Runt elva när jag hade fixat lite grejer så rörde jag mig in mot stan för att träffa päls. Vi irrade runt lite vid karlaplan med en karta i högsta hugg för att hitta till Salong Stil. Ouuw, flashigt visst? Tog där två hål. Går på impuls nu. Ett uppe där i brosket och ett till i öronsnibben. Dom ritade upp små prickar, och sen klick klick så var det över. Päls fick hålla mig i handen, det var lite läskigt faktiskt.



Sen gav vi oss ut på stan. Elsa skulle leta efter skor och jacka, och hon hittade iaf ett par grymt snygga klackar! Nu är det ju val snart så det var en jäkla massa sånt överallt, och nerdy päls ville ju stanna och lyssna på alla. Vilken jäkla koll hon har. Vi lyssnade på lite olika talare från olika partier. Tog bild med gudrun schyman ofc! Hahah. Nerds. Elsa gick och frågade socialdemokraterna vad dom hade för valfrågor och sågade dom en gnutta. Shit alltså. Jämförde med moderaternas synpunkter och en massa om vad alla stod för i förra valet. Elsa du var 12 år då. TOLV. 
Shit jag måste verkligen bli mer insatt, har noll koll. Men tycker att det är så otroligt tråkigt så då är det lite tufft. Men jag vill faktiskt bli mer insatt ändå. 

Schtekpäls och gudrun.



Schtekcami och gudrun.



Dagens höjdpunkt: Gudrun schyman stackarn fick fågelbajs i huvudet, på skjortan och på glasögonen. Ehehe. Nej men det var lite synd om henne. I like her! Partiet har jag noll koll på, men gillar henne.


00.23

Är på konstigt humör. Vill både skratta och gråta. Inget har hänt, men jag och jenny har haft lite djupa samtal hit och dit.
Det blev myskväll med chips och film, och nu traskade hon hem eftersom att hon har match imorgon. Vi såg hur som helst på Snabba cash, som ingen av oss har sett tidigare. Tyckte den var bra! Började tänka en massa på alla sånna där tankar om att man kan dö när som helst. Jag kan gå ut på gatan och av misstag bli skjuten imorgon. Sånt händer inte liksom, men det KAN hända. Det gör det till och med ibland. Det finns en risk. Och sen tänkte jag en massa på vilken jävla svensson jag är. Jag har mina vänner, ett bra liv, ett hem, en familj, allt sånt. Det finns ju dom som faktiskt lever som dom i filmen. Sjukt. Hemskt fan vad dom förstör sina liv. Det är ju så synd, för man märkte ju att ingen av dom ville syssla med det, men det fanns liksom ingen utväg.

Jaja..jw var ju snygg ofc, men sen tyckte jag faktiskt att jorge också var snyggve. Jenny höll inte alls med...men faktiskt, det fanns något charmigt i honom.

Jaja nog om det. Sen kom vi in på en massa snack om allt det där med våra liv, hur vi vill ha det egentligen, och så en massa gamla minnen och sånt. Och så att vi kanske inte ska klaga på våra liv. Vi har det faktiskt jävligt bra om man tänker efter. Till och med om man inte tänker efter. Vi är bra liksom. Bra människor som lever tryggt, har bra vänner och allt sånt. Men så finns det ju alltid sånt man vill ha som man inte har. Det kommer man väl inte ifrån. Och ibland vill man bara få vara någon i en film. Så att allt inte är så jäkla vanligt hela tiden.

Äsch nu blajar jag nog för mycket.




äntligen fredag

Slutade tidigt och har nu återigen tonat håret. Nu en lite rödare ton. Var hos en frisör och pratade lite, som sa att "så där kan du ju inte gå runt och se ut" för att det var brunt med en liten fling av grönt. Haha hon fick det verkligen att kännas illa, så nu har jag slängt i en toning med lite rött i för att det ska bli normalt liksom.

Snart kommer jenny hit. Och jag är verkligen stört trött efter veckan, så det ska bli skönt med lite chill ikväll bara. Imorgon blir det förmodligen lite freakande, men vi får se.

jobb

Sitter och letar efter ett jobb. Vanligaste jobben är väl antingen att sitta i kassan på ica, jobba på donken eller att vara barnvakt. Skulle gärna ta hand om några små knattar. Om dom är söta det vill säga.
Men vad ska jag säga? Ja, jag tränar varje kväll utom fredagkvällar och då vill jag inte jobba. På helgerna har jag matcher, och förutom det måste jag hinna med skolan och även ha ett liv. Men hörni, ta mig. Verkligen gör det, jag är grym.
Aa, fast nä. Tror inte att den funkar alltså. Men jag vill ha pengar. Jag är 17 och jag vill ha ett jobb. Jag ska greja ett jobb.

Såg precis ett annat jobb där man får shoppa. Man ska shoppa, tyvärr inte en massa eget, utan man ska vara som en "hemlig agent" och se hur personalen bemöter en. Man får typ uppdrag. Fett skumt, men hur nice vore det inte att få pengar för det. Grymt nice!

Nu ska jag kolla vidare. Shooooot.

glader

Heeey!

Sov som sagt kasst i natt, så var sur och trött när jag vaknade imorse. Men dagen rullade ändå på. Typ första engelskalektionen någonsin som jag inte somnade på. Kanske för att vi inte hade lektion, utan vi satt bara och snackade, på svenska ofc - living on the edge, eheh, så det blev en del skratt hit och dit. Annars har jag också hunnit spela softboll, vilket gick helt okej. Blir så stolt när jag träffar bollen, hur mesigt det än låter. Jag ska föreställa "sportig tjej" men den bollen är inte så jäkla lätt att träffa när nån kastar den till en. Men idag lyckades jag faktiskt och är lite stolt minsann. Specialidrott sista lektionen, och det är verkligen aschill, riktigt nice!
Sen när jag kom till vällingby så stod bussen där och väntade på mig, vilket den aldrig gör. Jag missar den nästan alltid precis, och får då vänta en kvart. Dessutom brukar jag kubba för att hinna, så har den självklart åkt när jag kommer fram. Men inte idag, idag stod den där, och jag sprang inte ens. Det känns bra idag alltså..

Är på gladhumör för stunden, och om ett tag blir det träning. Sen är dagen över, och sen kommer helgen!! Underbart, behöver den verkligen! Och så ingen träning imorgon kväll. WEEEE.

snyft

Börjar fan böla snart. Är stört trött men kan ändå inte sova. Har legat och tänkt i typ en timme, och det är ju skönt ibland men inte när man vet att man ska upp astidigt. Sen ligger min mamma i rummet bredvid och hon är sjuk och hostar varannan sekund. Verkligen varannan sekund, jag får damp.
Har precis varit uppe och letat efter några jäkla öronproppar, och så hittade jag till slut några, men dom åker bara ur öronen. :(
Och nu hamnade jag här i brist på idéer. Vill bara sova, men kan inte. Det är en känsla som jag hatar starkt.


näsan

Har grym jävla träningsvärk i vaderna. Avslutade träningen igår med att göra 100 tåhävningar. Lätt som en plätt tänkte jag och tänkte göra alla 100 direkt. Men nää, det sprack efter typ 20. Känner mig som en riktig mes, måste komma igång.

Börjar åtta imorgon, så ska väl hoppa i säng om ett tag. Torsdag imorgon, alltså nästan helg. För när torsdagen är slut så kommer ju fredagen och då känns det hela dagen som helg. Har lite blandade planer för helgen, men det ska i alla fall bli grymt skönt, är redan skoltrött.

Men tjingeling badring, ska göra mig en kopp te nu.

Random fjorrebild. Får väl gå och ge min lillebror kanin (jag är storebror kanin. asnördigt, men så är det) en godnattpuss så att den passar in. Så, iväg. Shup shup. Hej med er.

aaaaahahah

Den här killen alltså. Shit vilken pangkille. 13 år och kan allt om spårvagnar. Har ritat upp en skiss över hur han tycker att spårvagnarna ska gå i stockholm. Shit alltså. Tänker dirr leta upp Carl-Henrik som han heter och fråga om han vill hänga.


hej

Stört trött efter min längsta dag i skolan. Gick till fyra och det kändes som en evighet. Men ska kanske inte klaga, josse går till halv sex idag, eheh stackarn.

Har precis tryckt i mig jättegod mat. Mamma gjorde nån jättegod gratäng med pasta, lövbiff och pesto och lite annat. Det var mums. Och nu funtar jag på att sova nån timme innan träningen. Är verkligen tillbaka i dom vanliga rutinerna. Samma sak varje höst. Skola, träna, sova.

<3

Kom precis upp lite nya spanienbilder på facebook. Gud vad jag saknar det. Störd vecka, och så jäkla underbar. Ber till gud att vi får åka nästa år också!

Alltså vad gööör jag!? Vad leker jag? hahahah. Ser ju ut som ett freak. Och så sofie, haha, underbart!

.

Rätt nice dag! Sovmorgon, håltimme, slutade halvtidigt. Skulle träffat josse, men hon mådde dåligt så vi sket i det. Lite tur det, för träffade olivia i mitt lag på bussen hem som sa att träningstiden för idag var ändrad och skulle vara mycket tidigare istället. Den började kvart över fem och jag tänkte vara i hallen halv åtta, så det var ju tur att jag fick höra det, eftersom jag hade missat det totalt. Annars skulle jag stått där ensam som ett mongo helt lost vid halv åtta. Kanske är mongo och lost ändå, men ni hajar.

Träningen var helt okej också. Jag är så jäkla seg på att haja nya spel och sånt. Känner mig korkad och hatar när man står där och inte hänger med ett skvatt. Men men, snart sitter det fan! Säsongen har bara börjat. Snart sååå! Vänta baraaaa..MOHHAAHAHA. Ja, det där var väl ett töntigt försök till ett elakt skratt. 

Men ska hoppa in i duschen nu, sen ska jag nog starta en film eller nåt sånt.

Och på tal om ingenting, min kära päls har skaffat blogg, läs den här.

http://elsaohlens.blogg.se/



hejdå

Bajsar på matte b.

måndag

Tuff skoldag idag, fast vi slutade klockan två och en av lektionerna var inställd. Jag är redan skoltrött allvarligt talat. Vem är inte. Har i alla fall haft kul idag. Skrattat en massa! Det var en sån dag typ. Och en galet varm dag också. Fett lökigt.

Sen kom jenny hit en stund också, men nu skulle hon iväg på träning så nu sitter jag här ensam och liten. Minus liten. Ensam och buffel.

Blir ingen träning för mig idag, känner mig fortfarande dålig och har typ feber igen. Trycker i mig tabletter. Men tänkte åka och kika på träningen i alla fall. Jag får hålla mig på avstånd. Har ingen lust alls att sitta hemma. Har tre sidor med svår matte som är tills imorgon bredvid mig och som kollar elakt på mig. Jag tänker inte kolla tillbaka. "Gör det sen istället".  Den har man ju hört förut, och jag kör på den idag också.

emo

Har tonat mer brunt över nu. Igår hade vi en färg som hette medium brown som blev asmörk och idag när jag skulle köpa färg fanns det antingen typ rödbrun, orangebrun eller mörkbrun. Jag tog mörkbrun ofc, som hette true brown. Det lät ju bra. Det blev typ svart. Emo. Tur att det bara är toning i alla fall. Man måste ju testa sig fram lite...eelllleer.

Signar ut nu. Är helt död. Pappa var uppe och dundrade klockan åtta i morse, så sov typ inget och så är jag ju sjuk också. Hoppas på att bli frisk tills imorgon. Pallante.

(y)

Har slappat hela dagen. Muntrat upp mig själv med asgod pizza och glass med en massa chokladsås. Folk brukar snacka om att dom inte äter när dom är sjuka, men så funkar det inte riktigt för mig.

Andra saker som har muntrat upp mig idag är för det första en massa prat med jenny och planer för nästa sommar och planer för när vi är 18 barre. inte så långt kvar nu! :D

Sen har mickis kommit med lite småkorkade kommentarer också. "Jag har fan myggbett i asset, hur fan kom den in där?!"


-.-

Jävla fucking cpanus!!!!

...jag har feber. Det passar inte just nu. Nu rullar livet. Det går bra nu. Och så får jag feber. Och uppsvullen hals. Kill me. Dagen är förstörd.

söndag

Kräftskivan igår var jäkligt kul. Åt inte en enda kräfta, men ändå. :P Jag älskar kräftor, men var konstigt nog inte så sugen, så åt allt annat som fanns att äta. Hehe. Josse och jag tänkte dra vidare sen, men så blev det inte, så vi stannade hemma hela kvällen med resten av b-rudarna. Det var inte helt fel det heller. Assköna hela bunten!

Mår sådär idag, men det spelar ingen roll. Har en massa grejs att göra.

- åka och kolla på ny säng
- ta en sväng till vällingby och köpa en till toning som josse förmodligen skulle hjälpa mig att sätta i
- träffa jeeeeeeeennnnnnnnyyyy som äntligen är hemma från jäkla kroatien där hon var alldeles för länge
- äta kräftor...ehe. Jag börjar nog med det. Fett sugen nu. Ska öppna ett paket helt själv. Oh yeees!

förändring

Ooh yes, håret är nu brunt. Det blev mycket mörkare än vad jag trodde det skulle bli, men men. Sa ju förut att jag behövde lite förändring, so here it is. Fick impuls igår, så josse hjälpte mig direkt innan jag ångrade mig. Känns helt okej. Vi körde bara toning, och det blev helt okej. Kunde ha blivit bättre, hehe. Har ju rätt långt hår, så skulle egentligen behövt två sånna där färgburkar. Nu blev det aningen ojämt, lite ljust här och var, och det ser lite smågrått ut på bilderna, men hur som helst, HELT OK i alla fall. Sen kapade vi också lite hår lite hej vilt. It feels gooood.










kräftskiva

Heeeeeeeeej!

Har precis varit duktig och städat mitt rum, eftersom att det kommer en massa människor hit ikväll. Mickis har fixat kräftskiva med en massa människor och jag ska också vara med. Känner dom flesta av dom som kommer, men har josse med mig också så det blir nog kul. 


trött

Känner verkligen att jag är tillbaka i det vanliga nu. Jag har fått läxa, jag har kommit hem från skolan och ätit världens brakmellanmål om det nu ens kan kallas för bara ett mellanmål, jag har somnat och satt alarm för att inte sova hela kvällen, jag har vaknat upp död och insett att det snart är dags för träning, och slutligen så har jag börjat snacka om att jag är trött vilket jag alltid gör hela hösten/vintern.

Så, dags för träning alltså.


alltid jag

Vissa saker lyckas nog bara jag med. Jag skulle testa en jacka och vad händer. Jo, jag fastnar med mitt linne när jag ska stänga jackan och sen när jag försöker öppna den och märker att linnet sitter fast så sitter det som sten. Det går inte att få loss hur mycket både jag och mickis än försöker. Jag fick ta av mig både jackan och linnet - eftersom att dom fucking satt ihop, ta på mig mickis jacka och gå till en tjej som jobbade i affären för att säga att mitt linne hade fastnat i deras jäkla jacka som inte var den billigaste heller. Dom försökte också få loss det, men det gick inte. Vet inte hur jag lyckades, men det satt iaf runt hela blixtkedjegrejen och gick inte att få loss, så...dom fick ta fram saxen och så fick vi helt enkelt klippa bort det. Och ja, det blev ett runt hål i mitt linne. Mitt kära linne som jag gillar så mycket, som för övrigt är mickis linne. Hehe. Så där blev hon sur, och jag förstörde stämningen och kände mig sämst. Kände mig som att nån först hade kört över mig, sen bajsat mig i ansiktet och sen spottat på mig och gått därifrån. Den känslan gav mickis mig när hon tittade på mig.

Och sen gick jag runt med linnet med hål i helt enkelt.

Känns som att det fan bara är jag som alltid lyckas göra sånna här grejer. Eller..

reality

Skolan är igång och det känns än så länge helt okej. Kul att träffa alla igen, jag har fått överskåp och mitt nya schema är fett bra - slutar fyra en dag annars är det fett chill! Och så är det kul att spana på alla små ettor som ser så förvirrade ut och tror att dom ser tuffa ut. Jag känner att jag har makt nu hehe. Det känns bra att gå i tvåan måste jag säga.

Annars då?!
Jaa, dom senaste dagarna har jag kämpat med att rensa på mitt rum, har så jävla mycket skit, och fortfarande en massa kvar att rensa bort..
Och förutom det så har det inte hänt så mycket. Kul liv, hehe. Inga träningar den här veckan tydligen, så den här veckan har jag tjockat som fan och latat mig. Kul att vi har coopertest i skolan imorgon då också. Verkligen. Men nästa vecka är det back to reality som gäller, skolan är igång, träningarna igång, jenny är hemma igen. Fuck. Hehe skojaa. Plutten kommer hem från kroatien på lördag och jag har saknat henne som en tok!

Och helgen då?!

Inga planer för imorgon. På lördag blir det kräftskiva så det blir nog nääz.

Och annars då?!

Hehe, känner verkligen att jag pratar med mig själv när jag skriver så där.
Jo men känner att jag behöver förändring, så i helgen ska jag nog satsa på förändring, får se vad det blir av. Sen har jag också gott och tänkt på att jag vill ta fler hål i öronen. Bara en grej jag har kommit på, så det lär jag nog också göra snart.

Ja det var väl allt för tillfället. Ikväll ville tydligen nerdkussarna ninni och cornelia dra med mig och mickis på bio, så bio it is.

Tjingeling badring




my love

Dags att träffa snyggot!


nice

Idag var det poolhäng med lite brudar hos aman som gällde. Så jävla nice hus, tomt, pool, utsikt, allt. Kul att träffa tjejerna igen. Från och med onsdag kommer vi träffas som vanligt igen varje dag. Sista sommarlovsdagen imorgon..











home

Basketlägret var grymt. Tyckte att det var riktigt kul att träna och komma igång, och självklart svettades jag som en gris. Helt otroligt, det var verkligen som att jag hade duschat efter träningarna. Fresh. Men kul var det, både träningarna, aktiviteterna och självklart att få vara med tjejerna.

Här är lite blandade bilder, tagna från allt och alla. Lite från kabarén där alla lag ställer upp med nåt - vi drev lite med tränarna i vårt nummer, hehe. Sen lite från spökrundan som vi höll i och så ofc en gnutta basket, landslagskamp och så jonas jerebko - Standard.  





























packar

Har inte skrivit på ett tag nu. Har helt enkelt inte haft så mycket att säga. Åkte tillbaka till landet en vecka, och kom sen hem igår. Kvällen tillbringades med jenny och vi hade det grymt mysigt och låg och pratade hela natten om planer för nästa sommar. Hehe, bra att vara ute i god tid...Sen på morgonen så blev det american pankakes. Underbar start på dagen! Chillade hela dagen, var sen duktig och tränade och fysade lite, och sen bar det av till steffi för gotlandreunion. Jag, jenny, steffi och belle. Och så blev det grill med tända ljus och mys ute. Störda konversationer som vanligt. Världens bästa kväll helt enkelt, som alltid med tjejerna.

Var hur som helst tvungen att röra mig hemåt nu. Måste packa färdigt, för imorgon bär det av till finspång för träningsläger tills på söndag. Känner på mig att det kommer bli aningen tufft, men det ka jag nog behöva.

Aja, dags för packning, tjing.

RSS 2.0