spånga bree

Det är helg vilket betyder att jag är ledig från allt. Eller i för sig är man väl nästan det hela tiden på sommarlovet..hmm. Är i alla fall hemma i stan nu under helgen. Eller i lilla fjuttspånga alltså. Ska tillbaka till landet på söndag, vi skulle bara fixa lite här hemma och så. Idag har jag målat för fullt. Jenny bebo om du läser det här, så sorry, jag vet att vi skulle göra det min lilla pingla, men pappa köpte färg och ville komma igång. Men vi kan ha invigningsfest sen med paj och pannkakor! eheeh. Nu ska det fula orangea i alla fall bort! Skönt det.
Och resten av tiden här hemma ska jag träffa lite vänner och sen imorgon ska jag nog in med mickis och kolla prideparaden.


det rullar

Har lite kommit in i livet här nu känner jag. Är inte lika uttråkad som i början. Får väl bland annat tacka mina minikusiner adam och anton och så ninni som har världens energi och tvingar mig att röra på steken. Jag har fan träningsvärk idag. Igår körde vi springtävlingar, fotboll, nån springamedbollenochtadenfrånvarandra lek, badade, hade simtävling, satte oss på en surfbräda och paddlade så snabbt vi kunde...ohja det känns fan i min kropp att jag har rört på mig. Sen belönade vi oss med att baka bullar med allt möjligt på. Det blev några med kanel och socker, några med äpple, och några med nutella på. Hehe yummiii.

Btw, ni ska se anton och adam...dom springer överallt, vilket alla knattar kanske gör men ändå. Dom kommer ha världens tajtaste kroppar när dom blir stora.  Och dom är alltid gyllenbruna, och har solblekt ljusbrunt/blont hår, söta små ansitken, okej söta hela dom. Dom kommer bli galet snygga verkligen.

Nu ska jag röra mig utåt, det är lite soligt idag i alla fall. Ciao


bättre väder

Tro det eller ej men jag överlevde igår. Jag kanske var pyttelite dramatisk. Men det var faktiskt galet. Det blev strömavbrott, blixtrarna sken upp allt varannan sekund, åskan mullrade så att kastrullerna i huset klingade mot varandra ooch det regnade galet.

Nu har det i alla fall blivit lite bättre väder, så får hoppas att ovädret inte kommer tillbaka..vilket det förmodligen gör, men men.

Har haft en rätt mysig dag idag och gjort lite allt möjligt. Imorgon om det blir bra väder har vi planerat att vi ska ta båten ut till nån mysig ö och ta med oss en massa gottis så det blir nog inte heller helt fel. :)

livrädd

Nu är jag livrädd också. Världens jävla blixt lyste precis upp hela huset och direkt efter lät det som att en bomb slog ner, och huset skakade fan. Nu stänger jag av och gömmer mig under täcket. Är fan livrädd. Det här är läskigt och sjukt. Hoppas jag överlever.

bitter?

Ääääntligen har jag fixat internet. Höll på att dö nästan. Typ. Nej men faktiskt det är min räddare i nöden, även om det är assegt och facebook inte funkar för det mesta...I över tre timmar har jag kämpat med att det ska funka men inte det inte. Jag spelar harpan. JA, harpan, tråkigaste spelet som uppfunnits. Har ingen tv heller. Eller jo tv har vi men den där lilla grejen med alla kanaler (kommer inte ihåg vad det heter...) är hemma med mickis och pappa. Nu låter det som att jag är världens mest desperata och besatta jobbiga unge som inte kan leva utan tv och internet...det kan jag inte heller. Jo det kan jag, men det skadar ju inte liksom. Ångest. Vädret är piss. Under hela sommaren har det varit underbart väder här på landet och 24 grader i vattnet, och nu när jag åker ut hit så blir det 12 grader i vattnet och spöregn. Huset kommer braka snart helt seriöst, det vräker ner sjukt här.

Så vad finns det att säga? Ingenting. Slappar galet. Finns inte så mycket mer att göra när vädret är så kasst. Saknar mina kompisar som fän. Kanske ska åka hem, där finns det ju mer människor i för sig..men snart kommer ju det härliga vädret och då vill jag vara här...eller? Ska nog dra hem på tisdag eller torsdag och stanna några dagar hemma då i alla fall.

Fan vilket virrsnack det blev. Vet inte riktigt vad jag babblar om. Är lite småborta i tankarna.

Vet inte när ni hör av mig nästa gång, det får vi se. Om jag börjar skriva nåt inlägg nu så kanske det kommer upp om några dagar. Tacka cpinternetet. Kan man säga internetet? Äsch. Goodbajs.


blidö

Nu drar jag till blidö (landet). Kommer hem om 1 dag-2 veckor. Ja vi får helt enkelt se hur länge jg stannar. Kommer nog åka lite fram och tillbaka. Buwzig_chey. *blink*. Tönt.



Tjingeling badring


orphan

Måste verkligen tipsa er om en film. "Orphan" Såg den igår och såg den idag igen. Det jag inte gillar med skräckfilmer är att jag aldrig tycker att dom är mer än läskiga, det finns ingen riktigt bra handling. Men den här kändes så jäkla genomtänkt. Den var sjukt jävla läskig verkligen, och riktigt bra. Se den om ni vill ha nåt läskigt och bra.


skakis

Jag överlevde..knappt. Höll på att spy när jag åkte iväg med mamma till lunda. När jag väl körde så gick det jävligt hackigt och jag skrattade som fan, nervös tjej? Som fan. Klarade i alla fall av att köra lite och det gick okej. Stolt över mig själv att jag tog tummen ur röven och vågade ta mig ut. På onsdag kväll kör vi igen. Jag ska bli KUNG!

Nu blir det prommis och film med josse.

hjälp

Jag ska övningsköra för första gången nu. Jag kommer så dö. Typ. Jag vet vad som är ratten, sen kan jag inte mer. Vetefan hur det här kommer gå. Tjingeling badring.

snyft

Fan nu är alla mina tre gotlandbuddies borta. Steffi och jenny borta på gothia. När dom kommer hem ska jenny ut och segla i några veckor och steffi ska till finland i några veckor. Belle åker ut med husvagnen idag och är också borta några veckor. Mina tre bästa nerds. Nu ska dom iväg på äventyr. Jag har väl redan haft mina äventyr, kalifornien, spanien, gotland...ska inte klaga alls. Men kunde dom inte åka iväg när jag åkte iväg. Fan, det blir tomt när dom inte är hemma ju.




ut i solen

Jag har haft damp ett tag för att jag blir så arg på att det inte säljs bikinisar nånstans. Det har ju varit rea i alla affärer och så kommer man hem och har missat allt totalt, allt är slut. Jag skiter i om det är på rea eller inte, jag är i desperat behov av en bikini, för typ alla mina har pajat. Och det är faktiskt bara juli, lite av bikinisarnas högtid?! Det är ju mitt i sommaren. Varför säljer dom slut allt så tidigt...Hade i alla fall JÄKLIG tur nu. Efter att ha letat runt i stan förut, och sen letat runt i vällingby idag och insett att allt är slut utom bamsestorlekar...så kommer jag till topshop. EN bikini fanns kvar i icke bamsestorlek. Tog den färgen som fanns. 90 spärre totalt för över och underdel. Kap. Och så märkvärdig var den inte heller. Nu kan jag gå ut. Weeho.


fin

Rätt nice dag, låg ute ett tag, åkte till ikea, softade i deras sängar. Ska försöka fixa om mitt rum lite.
Ännu mer nice kväll. Inget speciellt hände, bara grymt mysig. Åkte in med josse till stan och vi traskade runt i två timmar. Solen gick ner, det blev mörkt, vi pratade en massa strunt som vanligt. Allmänt jättemysigt var det. Kom hem, la mig i sängen, startade en så jäkla fin film. Dear John. :'( Den var fin. Allt jag har att säga.




2-0

Var på råsunda med mickis och kollade aik-malmö ff. 2-0 till aik, och en jävligt rolig match, och aik spelade grymt. Världens drag också, så det var kul.

Nu är jag fett trött, mest sugen på filmkväll. Josse ska komma över snart, och antingen blir det som jag vill, myspys, eller så blir det freaka som josse vill. Får se vad vi bestämmer oss för. ;)

Igår på båten.

morsning

Hemma från gotland! Har haft det grymt roligt med världens bästa vänner! Kan berätta lite mer sen, och då kommer det också lite bilder.

gotland

Nu drar vi till Gotland alltså! Jag, Belle, Jenny och Steffi. Kommer hem nästa fredag. Faan vad roligt det ska bli! Adios 8)

<3


onödigt

Wow vilken match! Fan vad hungriga dom va!

Sitter och äter kakor. Har precis tankat ner lite musik som ska dunkas på gotland. Nu måste jag bara fixa packningen. Jag vet, jag är fett seg. Pressaaa. Imorgon halv sex på morgonen blir jag hämtad. Nu kör vi.

...

Är mitt uppe i packningen, men nu tar jag paus, och vad blir det då?! Jo en lista, jippppppppppiiiiiiiieeeeeeee.. :D:D:D:D:D:D:D:D Förlåt, men jag är uttråkad.

Senaste:

Låt du hörde: Hehe...Success, Kissies nya låt, var ju bara tvungen att lyssna på den

Film du såg: Ondskans hus

Mat du åt: kakor, vindruvor, jordgubbar

Kram: Josse

Puss: Josse, grr

Känslan: stressad

Resa: spanien - lloret de mar <3

Glädje: Gotland imorgon!

Dröm: kommer verkligen inte ihåg

Person du träffade: Josse

Personen du pratade i telefon med: Jenny

Personen du fick sms av: Fule fan <3 Belle alltså

Gången du var utomhus: alldeles nyss, stan

Gången hela din familj åt middag tillsammans: onsdags kanske?

Saken du köpte: träningsshorts, rea, bara 75 spärre :D

Allmänt

Ska bli skoj: Att åka till Gotland

Ska inte bli skoj att: packa

Sparar till: typ kläder, piercing, en massa grejer jag vill göra nästa sommar

Pålägg som gäller: ost och skinka

Dagens dryck: cola light. jag bantar...naaaat

Vad saknar du: spanien, girlsen :(

Vad har du gjort idag: stan, packat

Brukar du svära mycket: FUCK YEAH...nä men rätt mycket

Hur tidigt stiger du upp: jag öppnar ögonen och typ ställer mig upp efter ett tag..äh

På helgerna: ska man vara med världens bästa vänner! det är jag! :D

Vad ska du göra ikväll: kolla matchen, packa, jenny kommer kanske hit

Hur många timmar sover du per natt: när skolan är igång typ sex timmar, nu på sommarlovet typ tolv timmar

Vem är snyggast i världen: Ehe Cristiano Ronaldo? ähäh. Nej jag blir bara fetboxad av alla när jag säger honom. Sjkt svår fråga. Kan...inte...svara..

Vad är det för veckodag: Tror att det är lördag?

Bästa saken som hände mig förra sommaren: spanien.

Favoritplagg i garderoben just nu: ljusa jeansshorts

Byxa eller kjol: Byxa

Senast utlästa bok: läser aldrig, nån skolbok för länge sen i guess

Mitt rum kan beskrivas som: ett bombnedslag

Mig själv med tre ord (just nu): glad, seg, lökig...haha fresh

Jag tränar: en massa basket i vanliga fall...men nu under sommaren har jag inte tränat på mer än en månad, jag tjockar och degar.

Jag ville bli när jag var liten: delfinskötare, trollkarl

depp

Har precis varit på råsunda och kollat aik-helsingborg. Kvartsfinal i svenska cupen. Aik åkte ut. Fett sämst. Först blev det 1-1, sen förlängning, sen straffar. Helsingborg avgjorde i sista straffen. Och så var det en pissdomare. Aja.

Är i lite deppmode. Har känt mig trött i flera dagar nu. Trodde att jag bara behövde ta igen sömnen efter spanien, men är fortfarande trött, och depp. Kom fram till att allt är precis som förra året. Alla tjejer är fett deppiga över att vara hemma. Vi vill bara tillbaka. Allt är fett tråkigt här hemma. Helt dött. Blöö. Det lägger sig väl snart. Men jag vill tillbaka NU. Det här kommer ni få höra ett tag. Ehe.



Ska träffa josse nu. Bye.

chill

Drog till kristineberg idag igen och solade och badade, fast idag med Belle och Jenny. Hade det superskönt, men sen blev det molnigt överallt så vi orkade inte stanna kvar. Nu har jag precis gjort en stört god kladdkaka som jag ska ta med in till stan snart. Skulle på nån uteteater med mickis och mamma och mickis kompis, och nu är även josse och belle på. Får se hur det blir, ingen aning om vad det är. Spännande. Ut på äventyyyyyyyyyyyr.

klipporna

Hade det asskönt idag med Sofia. Vi drog till klipporna i kristineberg och bara chillade galet. Underbart väder, solen schtekte och vattnet var fan varmt så vi badade också.



Ikväll blir det fotboll hos Jenny med henne och Nicole. Tror att tyskland vinner, men är fortfarande typ kär i spanien så jag håller på dom. KÖTTAAAAAAA.

töntfanskap

Asmys hos belle igår. Kalas var det som gällde med pannkakstårta. Så jävla gott! Nästa år blir vi ju 18 så då är man typ vuxen, så man måste ju passa på med kalas nu. Löv it. Jag och jenny gav Belle presentkort på donken. Haha. Fett kreativt...men seriöst den bästa presenten man kan ge till henne.

Idag ska jag leka med schtekarn töntfanskap sofia. Eftersom det är fint väder blir det nog ut i solen och kanske bad.



In i duschen med mig nu, jag stinker. Tjing.


pöss

Drar till stan med jenny! Sen blir det pannkakstårta hemma hos belleee!

1205

Bodde med Sofie och Tessen i Spanien. Här har ni vår spanienlåt. Saknar redan.


tillbaka till livet

Som sagt tillbaka till det vanliga livet nu. Vaknade upp rätt tidigt assliten och hes. Har mycket sömn att ta igen. Träffade belle och steffi under dagen. Kul att träffa tjejerna igen. Satt ute i solen och planerade gotland. På söndag drar vi!!! :D

Ska träffa josse nu och prata om allt mellan himmel och jord. Har saknat mina bebos så jäkla mycket. Och imorgon ska jag äntligen få träffa världens bästa jenny! Behöver det verkligen. Tjing.

BIG LOVE

Jag lever! Kom hem igår natt och sitter nu här hemma nu och är lite smådeppig över att vara hemma. Har haft det galet bra i spanien med tjejerna. Fan vad kul vi har haft det alltså. Tycker nästan att det kändes snäppet roligare än förra året. Det här stället var det ännu mer fart på än förra året.
Har haft det stört skönt bara. Hakuna matata, inga bekymmer. Bara leva. Haha.
Stranden/poolen varje dag. SCHTEKT som fan. Spelat basket. Vann guld. Vi är så sjukt jävla bra - lagen var grymma eheh..Sen nätterna. Ja vad ska man säga. Fest, ös, kötta. Det blev väl typ tre timmars sömn. Oftast i alla fall. Dygnade sista natten ofc.
Orkar inte berätta allt. Man måste uppleva det. Har sagt det så många gånger förut - Fan vad jag älskar hela rubbet, bruttsen, girlsen, b-rudarma, kalla dom vad ni vill. Underbara. Hoppas verkligen inte att det är sista året.

En av måååånga bilder.






RSS 2.0