skepp och hoj

Okej hörni, hur länge höll mitt uppehåll? Inte länge.

Men hittade en rätt skön låt som jag tänkte dela med mig av. Hehe.


hej hopp

Tar en liten minipaus över några dagar. Har gått och blivit sjuk igen, och jag tror det beror på att jag är jävligt utsliten och shit. Men har rätt mycket som måste tas tag i dom närmsta dagarna men på torsdag eftermiddag är det påsklov. Inte långt kvar! Det är bara att räkna ned och hålla ut! Hörs om ett tag.

-.-

Måste ändra: mina sovvanor. Sover 5-6 timmar per natt, däckar sen när jag kommer hem från skolan. Idag känner jag mig helt slut, och vaknade precis efter att ha knoppsat in ett tag. Går och lägger mig lite sent. Eller sent om man ska upp sex dan efter i alla fall. Brukar gå och lägga mig vid typ ett. Det är bara en grej som har satt sig nu. Känns som att ett tåg har kört på mig. Fast i för sig kanske det är en gnutta värre. Eller..nä.




tråk

Glad som en gris. Träningen var rätt kul, det gick väl både bra och dåligt kändes det som. Har inte så mycket att säga nu dom här dagarna innan lovet som är kvar. Det är samma sak varje dag. Skola, kompisar, träning, plugg (som jag inbillar mig att jag gör, vilket jag inte alls gör och därför blir stressad as hell dan innan alla prov). Skrattar som fan åt en massa grejer varje dag, men tyvärr är mitt minne inte bra nog för att jag ska komma ihåg vad det var när jag ska skriva här.

Och påtal om ingenting så kan ni ju få veta att jag kom på att jag inte har noppat mina två buskar till ögonbryn på ett bra tag. Så om ni ser mig så ska ni veta, att det är faktiskt två stycken, tro det eller ej. Ja, då vet ni.

Två dagar till helg! Fast känns som att den här helgen inte kommer bli den bästa, men helg som helg!



weirdo

Alltså mitt humör har varit så skumt senaste dagarna. Ena minuten är jag typ nere, och andra sekunden gråter jag av skratt. Tonåringar...äh nej men, känns weird. Nu är jag asglad igen, och träningen var rätt nice idag också. Så det känns bra. Och har bara två lektioner imorgon. Sen är det torsdag och nästan helg. Det här rullar ju på utmärkt! :D

fett opepp

Tråkdag idag. Fett onödigt att gå till skolan ens, vi hade två meningslösa lektioner men men. Hade i alla fall en rolig timme i skolan. Håltimmen. I biblioteket med elsa och sofia, och där var det dancebattle som gällde. Hehe.

Bland annat den här fjorrelåten spelades sönder idag. Och om jag inte är alltför lat sen, vilket jag är, kan det hända att jag lägger upp lite klipp.



Lateeeer

morsning

Käre gode gud, få den här veckan att gå snabbt, och nästa också. SEN PÅSKLOV!! Så jäkla behövligt. Skulle vilja resa mer än något, men allt kan man inte få, så ska försöka se till att det blir ett grymt lov här hemma. Nedräkningen är igång.

deep

Ja hörni nu har jag lite deep talk på g igen. Det kommer ibland, har mina stunder.

Har precis haft ett långt djupt samtal med min bästa vän. Ingen förstår som du. Och vill bara uppmana alla till lite grejer. Lev, älska, skratta, våga, satsa. Gå på impuls. Själv är jag ärligt asfeg när det gäller mycket av det. Jag ångrar mig ofta om det är nåt jag inte gör, som jag inte vågar, fast jag egentligen vill. Är lite feg. Älska gör jag, skratta med, men jag vill leva mer, och för mig är det just att göra allt man vill. Försöka att satsa och gå på impuls, istället för att fega. Det är rätt viktigt tycker jag. SÅ GÖR DET FÖFÄN.

schmäck

Här har vi en av mina bästa rådgivare. Är vi nära varandra sitter vi ofta som ett schmäck på varandra.



Vi är jävligt smarta, tänker likadant, jag är lite snyggare (hehe nä), skrattar åt samma saker. Och om ett år vill vi kanske starta ett litet minilag (basket), och då ska alla bli små juniors av oss. Dom kommer bli perfekta fan.

måndag

Måndag...rätt okej måndag för att vara måndag. Måndagar (har nu skrivit ordet måndag redan fyra gånger, och nu fem) är ju så jävla torra i vanliga fall, börjar åtta och slutar nästan fyra, har alla dom tråkigaste lektionerna, men idag funkade det ändå. Det var en sån där skrattdag. Tror töntfanskap "flumfia" håller med.

Och så var det ju jättesoligt och fint ute också. För kallt, men soligt! :D

Har nu plugg och träning som väntar, inte sugen på nåt av det, men det får gå.





en dålig dag

Usch blir ledsen, jag vill inte plugga. Har prov imorgon, och har inte börjat. Inte med nåt annat plugg heller. Är så trött på skolan. Jag vill inte alltså. Eller visst att gå i skolan, men fan inte att behöva plugga utanför skolan. Då ska man leva. Ska gå ut en sväng med min bazooka. Och så tänker jag slinta med den, så alla skolor sprängs. Hur låter det?



Det är en vanlig dag, men jag har det fan inte bra.




pissväder

Fyfaaaaan för vädret nu alltså. Jag ska bajsa på det. Men först ska jag sparka det och hoppa på det. Sen är det nog inte så kaxigt längre.

Men är ändå rätt glad, för se där vad lilla mamsen kom hem med! Ojoj. TACK TACK TACK. Blev jätteglad. Tre par nya converse tackar man ju inte nej till.


morsning

Godmorgon nerds.

Det blev en awesome kväll igår också. Orkar inte skriva så mycket mer nu. 

bild från summer night fredags
 

Och här har ni en skön låt att starta dagen med. Vi hörs. Nu ska jag äta.


snabbis

Hade en awesome night igår! Det var sommartema som gällde, så vi körde på kort kort. Skönt att låtsas att det var sommar alltså, nu när vintern är så jäkla lååååååång. Lite bilder kanske kommer upp senare.

Idag ska jag nog åka iväg och kolla på lite basket. Egentligen har jag inte tid alls. Har så mycket plugg så jag nästan vill gråta. Men det är faktiskt lördag idag! Fast den ursäkten håller knappt nu. Men men, det får den göra!

Ikväll blir det fest hos gullibjörn linnea.


love

Min syster! 20 bast! Det är man bara en gång i livet. 74. 33, 82, 46, 27, 12 - meningslösa siffror, men 20! Det firas! Hårt!


glad

- Mickis förhör mig på det här. Jättekul spanska, demostrativa pronomen maskulint singular.
- Men tyst, du är maskulin, tänk bara på dig själv.


- Mickis alltså det här är så bra, jag måste bara få sjunga högt. (vi hade bestämt att båda skulle vara tysta)
- Nej camilla nej.
- Jo jag måste mickis det här är så jävla bra.
- Nej camilla, nooooooooooooooo (dramatiskt)
- Åååååååååååh åhåååhåååhåååååååååååååhåååååh (seven nation army)


Är på toppenhumör, skit i plugget, var glad, sjung, imorgon är det helg, kan inte bli bättre.


home

Har precis varit på möte, med girlsen. Det handlade om basket alltså. Det blev långt och rätt mycket blandade känslor. Får se hur det blir nu.


sunny day

Är på toppen humör idag. Tack vare mig päls och sofia fick vi sluta runt tolv, i stället för halv tre. Vilka hjältar. Tog sen en sväng till vällingby för att hitta en present till mickis som hon ska få på fredag. Och det visade sig att hon och therese var där, så då tvingade jag mickis att köpa min choklad som jag nu sitter och smuttar på, hehe.

Och jag upptäckte en grej när jag kollade runt i affärerna.
Alltså på senaste tiden har jag faktiskt klarat av att inte köpa en mass grejer hela tiden, utan jag har sparat. Men jag kom på att jag har lyckats bara för att jag inte ens har varit i närheten av affärer. Det var för jävligt att gå in i affärerna igen, det var döden. Jag skulle titta på EN present, och i varje affär så plockade jag på mig runt sju plagg som jag var tvungen att titta på till mig själv. Tvingade sen mig själv att hänga tillbaka alla fina vårkläder. Det var sorgligt. Råkade få med mig en tröja hem, till mig. :$ Rätt vanlig med lite fint jox på axlarna.
Men det var ju ändå bra jobbat.

Chokladen är värd lite töntigt putande på läpparna.



Och tröjan tycker jag minsann förtjänar en lång näsa och ett fejkat leende.


congratz

Födelsedagsbarnet idag är ingen mindre ä VIPPE! 18 bast, inte illa alls. Grattis grattis grattis!



sicken sexbomb

vinst

Har precis sett på Inter - Chelsea, och ibland blir jag en liten fotbollstönt alltså. Skön vinst för inter! Naajs, precis som jag vill ha det. Men chelsea var ju aningen sega alltså. Men anyway, då vet ni. Kände bara att jag skulle behövt en stor stark öl för att få in den där gubbtittarpåfotbollkänslan.


.


morsning

Morsning nerds!

Är på rätt skumt humör idag. Kände mig glad som satan, och blev glad när jag såg att det var sol ut också. Men sen när jag kände att jag var glad, kändes det plötsligt ledsamt? Skumt som satan. Är väl trött. Satt och fiffla med den nya telen igår till ugefär klockan två, så nu är jag trött som satan. Fick in typ 200 låtar iaf. Den verkar najs alltså.


Har en asskön dag idag. Först nån skolbio på förmiddagen och sen en lektion bara. Aschill. Och sen träning i kväll i tre timmar. Mysigt..

Och innan jag måste börja stressa som fan, grattis på namnsdagen Herbert och Gilbert.

äntligen

Wohoooo min nya tele är här och sitter nu i laddning och väntar på mig. Fick i present när jag fyllde FEMTON att jag skulle få en ny tele, och nu drog jag äntligen fingrarna ur arslet och bestämde mig för en som verkade bra. Touch är absolut inget för mig så det blev en vanlig.



blandat

Mickis sitter här mittemot mig som ett mongo och tittar på sin mage och snackar oavbrutet om hur brun hon har blivit av sin brun lotion. DÅ VET JAG. Och då vet ni.

Hon är by the way skyldig mig choklad nu. 8) Det var en överenskommelse vi grejade för att jag skulle vänta en halvtimme ensam i vällingby, för hon skulle köpa nån ny brunshit, och så vi sen kunde åka hem tillsammans. Hon vet som sagt vad som funkar på mig, det är ju bra så vi kommer överens, hehe.

Dagen i skolan var absolut inte speciell, förutom att jag var extra glad. Åt en massa klubbor och då går man ju igång, övertrött som satan, men självklart blir allt roligt då.

Ikväll blir det träning. Tränade knappt veckan innan lovet, inte på lovet, och inte veckan efter lovet. Så nu efter nästan tre veckor är det dags. Halsen är fortfarande ett helvete, men kan ju inte vila mer nu, så nu kör vi.

1337

Dom här chipsen är guld värda. Dom är kärlek, och har nu kommit till sverige.



Då vet ni. Och klockan är nu 13.37 och det är dags att göra pannkakor.

Och här har ni en grym låt. Varsågoda.


Fick igår reda på något hemskt. Min barndomskompis mamma har dött. Blev helt paff när jag hörde det. Själv vet jag inte hur jag någonsin skulle kunna leva vidare om min mamma dog. Det skulle inte gå. Ni är så jäkla starka. Vi tänker på er och finns här.

Vila i frid ♥


ögongodis

Kvällen igår tillbringades med josse. Chillkväll med tjockande, mer än så orkade vi inte, hehe. Egentligen har jag inte följt melodifestivalen alls för har jag kommit fram till att det verkligen är riktigt tråkigt, och jag gillar ofta inte låtarna första gången jag hör dom där ändå, men igår var det ju final..och det måste man ju nästan se. Så det gjorde vi. Tyckte anna som vann var bra, och Salem Al Fakir, Ola och ERIC var också bra, resten var bajs. Jag dog för eric. Jävligt snygg alltså.




hello

Nu har mamma precis gett sig av till flygplatsen, och jag sprang efter bilen så långt jag orkade och vinkade som en tönt. Hon ska till kina en vecka för att hälsa på sin syster alltså min moster och hennes amilj som bor där. Dom är inte kineser, hur mycket man än kan tro det av att titta på mig, utan dom bor bara där. Mina tre minikusiner snackar en massa språk flytande, svenska, danska, engelska och rätt mycket kinesiska. Det är rätt sjukt, och den äldsta är väl typ...sju kanske. Och jag som är tio år äldre kan väl säga hello och pussy. Okej lagom överdrivet, men jag tycker det är coolt att dom kan så mycket.

Hoppas i alla fall att lilla mamsen får med sig nåt fint hem till mig, hehe. Det finns mycket som jag är sugen på alltså. Har suttit hela morgonen (vaknade HALV SJU av mig själv) och tittat runt på hemsidor med en massa kläder. Alltså vårkläder och sommarkläder kan man ju aldrig få nog av.

Sitter och kollar på bikinisar just nu. Vet inte exakt vad jag vill ha. Egentligen vill jag typ ha allt, men gillar framför allt en modell i överdel, och den kanske ni lägger märke till...



Gillar basic, och har en liknande vanlig svart, men den under är i den här modellen men äkta lyslila vilket jag tycker är coolt. 

och så vill jag ha en blå också hehe.



...och en vit. Lite riskfyllt, men tänk om man blir asbrun vad fint det är då.



och så vill jag ha nån med mönster...och även nån mörklblå. Ääh chilla pernilla.



Den här bryter mönstret  på modell, men jag gillar färgen, rätt fin rosa.

India Pink Cosmo Set SEK 895, Vitamin A Gold - NELLY.COM

Nej blir helt till mig, vill shoppa sönder, har inte gjort det på evigheter. Jag vet verkligen inte vad mina pengar går till, för nu på senaste tiden har jag verkligen knappt köpt kläder alls känns det som. Jag vill börja jobba, tjäna lite pengar, men hur satan ska man hinna med det, när man har en massa kompisar, basket och plugg hela tiden.

tänk

Har inte tränat på hela veckan! Hela jäkla veckan! När man väl har fullt med träningar tycker man ofta att det är för mycket, och när man inte kan/får träna så får man fnatt. Riktigt skumt det där egentligen. Drunknar i mina valkar nu, i all mat. Det tackar man ju inte nej till..Ingen träningen ikväll heller. Still sicko. Och det betyder stanna hemma, seeeegt.
Var ju hemma från skolan igår också som sagt, och det tar verkligen på en. Idag när jag kom till skolan var jag hajpad från klockan åtta till typ fyra. Det kittlades i min mage, det kittlades i mina tår, jag kunde inte låta bli att le, och kunde inte låta bli skratta och göra allt tråkigt roligt, och nej jag är inte kär, jag blir bara så när jag har varit hemma ett tag och hållts borta från mina vänner. Då är det som att min kropp måste ta ikapp allt glatt. Det blir ju rätt kul då, så det kanske är bra att vara sjuk ibland...nej.

Nåt annat som är skumt är att det bara är en vecka sen jag kom hem från thailand! Känns som att det har gått mycket längre tid. Tre veckor kvar till påsklovet nu. Dagarna bara går, och det går snabbare än man tror alltså. Det känns som att alla mina dagar är nedräkningsdagar fram till nästa lov. För tusan, jag måste börja ta vara mer på tiden. Okej töntigt att säga för tusan. Jag måste bli lite coolare. Yo yo yooo. Äh nej inte den heller.



vaknade upp med den här blicken...då vet jag att det är en hajpdag.

jag vill!!

Jag vill ju som sagt jättegärna börja på dans. Tänk er en stor buffel hoppa runt på dansgolvet, det måste ju vara en vacker syn.

Hur som helst vill jag ju börja på typ hip hop, street och sån slags dans, ni hajar, och jag och steffi hade seriösa planer att testa på det. Vet inte riktigt vart den idén tog vägen. Hur som helst har jag en ny grej som jag verkligen verkligen verkligen vill börja på nu. Det börjar på b och rimmar på hollywood.





Seriöst fatta vad kul med bollywood!

en dag hemma

Hemma från skolan idag. Mådde halvdåligt imorse, så stannade hemma. Så har levt rövare hemma hela dagen alltså. Hehe.

Vaknade åtta:
- Ååh mamma jag har feber.
- Men stanna hemma då lilla gumman.
- Ja det kanske är bäst...hehe yes.

Nej men mådde faktiskt dåligt imorse, så det var ärligt. 

Men när jag väl verkligen försöker lura mamma att jag är sjuk för att jag inte orkar gå till skolan så fattar hon alltid. Det enda som biter på mamma är om jag verkligen har feber, vilket jag nästan aldrig har. Annars måste jag alltid gå till skolan och sen får jag gå hem om jag känner mig sämre.

- Mamma jag har jätteont i halsen jag tror jag stannar hemma idag.
- Har du feber? Nehe ta en halstablett och gå till skolan och om du sen mår sämre går du hem.
- Men mamma jag har rabies också.
- Äsch det är ingen fara, ingen feber så försök du gå till skolan.
- MEN MAMMA JAG ÄR DÖENDE.
- Jaja, ta en tablett då.

Okej jag ska stanna där, känner att jag börjar spåra.

Men hur som helst var jag hemma idag. Mickis var också hemma, och även hennes kompis Therese så helt ensam var jag inte. Dagen började med att jag såg på film, paradisön eller vad den heter, rätt kul. Sen har jag lagat mat, bakat pepparkaksmuffins, fikat med mig själv, badat, skrubbat bort hela huden så hela badkaret var brunt av hudkorvar efter, tjuvlyssnat i telefonen tills jag inte kunde hålla andan längre, och sist men inte mins pluggat. NOT. Men det ska jag sätta fart med nu. Företagsekonomi for life, yeah...

<3

Vi har ett födelsedagsbarn här idag och inte vem som helst utan min kära syster! Mickis, picke, kanin whatever GRAAAATTIS SISTAAAH! 20 jäkla barre!


internationella kvinnodagen

Usch fy satan, jag börjar halvt vänja mig nu vid att vara sjuk ofta. Det är för jävligt, mår dåligt nu igen. Riktigt dåligt.

Jaja, dagen börjar ju bra. Missade två bussar. Ja dom stod liksom bakom varandra och dom var TRE minuter tidiga, och när jag såg dom sprang jag för allt vad jag är värd och...missade dom båda. Sen skrattade dom i skolan, för några kompisar hade sett mig kutande i snödrivorna, härligt. Åkte sen med nästa buss och kutade upp för trapporna vid tunnelbanan när jag såg den komma, men självklart stängdes dörrarna precis när jag kom upp för alla trappor helt död. Skolan var astråkig. Och nu mår man dåligt. Härlig start på veckan.

Det är ju i alla fall internationella kvinnodagen idag! Grattis alla kvinnor. Jag firar (ja believe it or not, jag är faktiskt ingen man hur mycket man än kan tro det) med en kladdkaka som självaste jag har bakat. Sen ska jag väl ta lite helium också och försöka bli lite glad. Mickis kom hem med en ballong till mig igår från ingenstans. Så den ska jag suga upp. Just satan, tönten fyller år imorgon. Vad ska jag köpa? Jag vill köpa nåt riktigt fint, hmm...

tänk

Två grejer jag tänker på.
1. Jäklar vad man tappar färgen här i sverige. Sjukt hur snabbt det går. Visst är man kanske brunare än andra, men jag fjällar som en fisk, seriöst. Tappar färgen totally.
2. Min gammelfarmor fyller snart år, och gissa vad hon fyller? Jag tror ni gissar fel, för guess what...hon fyller 103! 103! God she's old. Men fortfarande pigg och hur söt som helst.

camilla

Jahapp då var man ute då...:( Har inte så mycket att säga om det, det känns bara jäkligt synd och en gnutta fel. Jag tycker nog att vi är det fjärde laget som är värda att gå vidare till final four, men nu hamnade vi i en tuff grupp, och det är väl bara att acceptera liksom. Jaja.

Och vad väntar nu denna roliga söndag om inte lite plugg också. Pricken över i:et. På min namnsdag och allt. Ja det är min namnsdag idag. CamillaCamillaCamillaCamillaCamillaCamillaCamillaCamilla. Japp. Min namnsdag alltså.

Ikväll kommer Steffi, Jenny och Belle hit, och då ska vi äntligen boka vår gotlandsresa. NÄCE!

Och en grej till bara. Jag är så där halvtöntig kanske som älskar alla beck och wallander filmer, men ikväll är det den bästa wallander filmen, mastermind! Den måste ni bara se, den är grym, promise! Se den! Ja seriöst, DU ska se den.

to win or to lose

Det är nu det gäller. Har typ drömt basket hela natten, vaknade klockan ett, tre, halv fem, halv sex och sen till slut när klockan ringde. Jag svettades alltså. Hela natten. Fresh. Men kanske har varit nervös. Nu är jag redan fett nervös. Det gäller ju vinna eller försvinna den här matchen, och vi ska möta luleå. Grymma luleå som vann sm förra året. Jag vill inte åka ut! Så nu gäller det att tagga sönder!

to win or to lose

Det är nu det gäller. Har typ drömt basket hela natten, vaknade klockan ett, tre, halv fem, halv sex och sen till slut när klockan ringde. Jag svettades alltså. Hela natten. Fresh. Men kanske har varit nervös. Nu är jag redan fett nervös. Det gäller ju vinna eller försvinna den här matchen, och vi ska möta luleå. Grymma luleå som vann sm förra året. Jag vill inte åka ut! Så nu gäller det att tagga sönder!

vinst första

Har precis tagit en liten tupplur, fortfarande  trött som satan. Det blev vinst i första matchen och nu bär det när som helst av till nästa match som kommer bli grymt mycket tuffare. Och ikväll hoppas jag på att få träffa världens bästa jenny ett tag, som kommer hem från skidåkandet.
Aja håll alla tummar nu seriöst.


and fredagsmys it is

 

serious shit

Träningen var jobbig precis som förväntat, och jag kände mig s to the ämst, vilket jag har gjort ett tag. Visst kan man träna en massa dagar i veckan, men det som behövs mest är ju självförtroendet. Utan det så går det inte riktigt, och för mig har det helt enkelt inte riktigt funnits där på ett tag, så mycket som det skulle ha behövts på träningar och matcher. Och det gör ju det lite tråkigare liksom. Men det är väl bara att köra på och vänta på bättre tider helt enkelt. Tur att man har vänner som peppar i alla fall.

Mötte steffen på vägen hem. Saknat glädjepillret som satan. Och ska förmodligen träffa ett annat litet glädjepiller ikväll. Josse my love. Men är ju anustrött och ska upp lite efter sju imorgon tror jag, så det blir nog inte så sent. SM here we come.

Saknar Thailand redan!



ööööh

Fy fan vad trött jag är alltså. Kom på att jag faktiskt knappt har sovit på två dygn. Först tidsomställningsskiten, sen flyresan som tog nästan tolv timmar på vägen hem där det inte gick att sova. Men ska inte sova nu, har träning snart, som jag kan tänka mig kommer gå...ja inte så bra i, efter tjockande med godis, chips, läsk och ingen rörelse på ett tag. Men den behövs nog, för i helgen är det SM igen som gäller. Lateeeer.


I'm back bitches!

Ja hörni då var jag hemma igen. Kom hem inatt och somnade runt tre, och vaknade sen halv åtta. HALV ÅTTA! Kunde inte somna om, tidsomställningen som spökar lite antar jag. I Thailand är ju klockan sex timmar mer än här...
Men hur som helst, har hat det underbart i Thailand. As usual en massa sol och bad. Vi bodde på ett jättefint hotell precis vid stranden, och på andra sidan stranden bodde Sofie i en lyxvilla. Galet nice!

Vi låg mest på stranden bara och hade det chill, och det var just det jag var ute efter. Att bara ta det lugnt och njuta av värmen. Det blev en dag en snorklingutflykt i alla fall med soufen och pappsen som var riktigt kul, där vi bland annat träffade thailändaren Lan och så stötte vi även på Nemo och hans kompisar i vattnet.

Har haft det riktigt skönt alltså, ätit GRYYYYYMT god mat, och bara njutit av värmen. Brände mig by the way första dan rätt illa, fick små brännblåsor, eller några slags värmeblåsor, och fjällar nu som en fisk över hela kroppen...lovely. Men ska inte klaga! Lite sorgligt att vara hemma nu bara.


RSS 2.0