bajs

Lite bajsdag/lite bra dag.

Dagen började kasst med att bussen var typ tio minuter sen, och jag blev rätt stressad eftersom vi hade nationella första lektionen. Fick i alla fall skjuts med en kompis som också hade fått lite panik. Taaack!
Nationella gick bajskorv. I alla fall hördelen. Den gick bajsrumpa. Bajs är ett bra ord.
Efter nationella rullade dagen på med äcklig lurre självklart också. Vändningen kom vid sista lektionen när vi skulle ha spanska, men så såg jag på tvn att lektionen var inställd. GAAAAAH. Blev stört glad, helt lycklig, och skrek kanske lite för ljust och lite för högt. Folk stannade och tittade på mig, och enligt palén så var det en definition på fjortisskrik. Jaja, älskar små minilyckogrejer.

Senare blir det mer tråk och mer bajs. Bäst för minisarna att dom är snälla idag och bäst att min egen träning går bra, annars...

tjuuuz

måndag

Chill dag med tre lektioner. Dagen bjöd också på en massa skratt. Tror det berodde mycket på att jag sov för lite inatt och såklart för att jag har ruliga kompisar.
Imorgon kommer jag definitivt ha en fet träningsvärk! Efter träningen körde fys med en massa styrkeövningar som verkligen kändes. Aoutchi. Är lite mesig, måste gaska upp mig lite för feeuu.
Annars då? Tråkdag imorgon. Nationella i engelska, lyssna och läsa. Inte min grej, men hoppas på att det går bra. Sen blir det knatteträning och egen träning och sen hemma sent. Blöh. Tråkdag.

Bjuder på en bild på päls aka megan fox. Stört jävla snygg alltså.


från hjärtat

Har glömt säga glad första advent...glad första advent! Har haft en sjukt mysig dag, och känner mig redo för nästa vecka. Det har varit en grym vecka och helg! Nu ska jag sussa, natti.


fin

Har precis sett på Anastasia. Så langar in en myslåt från den filmen. Älskar förresten Anastasia. Kan alla repliker utantill hehe. Barnfilmer is the shit.


tummen upp

Igår blev det både en grym dag och en grym kväll. Först en dag med josse och lite shopping och sen blev det en riktigt skön vinst med bra spel mot sigtuna.

Kvällen började med fest hos julia. Det var jultema som gällde, så jäkla mysigt! Alla var julklädda, ljusstakarna var framme, vi bjöds på glögg, pepparkakor och ischoklad och julmusiken var igång. Sen lägger man till en bunt med sköna människor och då kan det ju inte bli annat än jättekul!
Lite väl sent kanske, så åkte jag vidare mot en kompis som heter lukas som också hade fest, och träffade även där en massa sköna människor, viktigast av allt såklart korvjenny.

Idag blir det en segis/mysisdag med film och vänner.

Puss på er. Ha en bra dag!

lördag

Tog en sväng till vällingby med josse och kom hem med en vit blus typ och två nya hål i öronen. 6 hål nu. Dags att chilla. Träffade också på en konstig korv (jenny)..nåt fel är det ju med henne.

Nu blir det match. Måste vinna!!!!!!!!!!!!!!!

:D

Ååh vilken härlig dag! Det är så vackert ute nu! Lite för kallt, dog nästan lite, men hur som helst så är det så jäkla fint, med så mycket snö som ligger så fint på marken och glittrar.
Började dagen med mvg på naturkunskapsprovet, riktigt nirr! Sen hade jag håltimme ensam som varje fredag och tog en sväng till vällingby och kollade runt lite. Gillar att dom har öppnat cubus i vällingby. Fanns rätt fina grejer, plus att jag hitta en fin mosou också som tydligen har börjat jobba där. Looking good! Sen chokladpudding med grädde i skolan. OMG! My love. Sen rolig volleyboll på idrotten! Fick skratta en massa! Och efter det var dagen i skolan slut, så tänkte åka hem och i vällingby så tänkte jag kolla i lite affärer medan jag väntade på bussen. Men det blev inte bara kollande. Shoppade en jäkla massa. För lite för mycket pengar. Oopsie. Det känns både bra och dåligt. Men mest bra!

Ikväll ska jag vara med älskade josse och så får vi se vad vi hittar på! Nuuuu börjar helgen och jag är extremt hype!!!


bajsvinter

Jag känner så här: Jag vill hitta nån ny grej som jag kan bli riktigt bra på. Börja om, skratta och ha roligt. Någon som är på? Ingen? Någon? Kom igen nu. Jenny? Jag behöver verkligen nånting som piggar upp mig nu under äckelbajsvintern.

Fan vad synd att bollywood med steffen inte blev av. DET skulle ha varit stört roligt.


onsdag

Ännu en kort dag i skolan!! Vad är det med den här veckan?!?! Så jäkla skönt! Har haft en massa håltimmar, och totalt bara haft fyra lektioner. Idag hade vi håltimme igen och så grejade vi så att vi fick skippa sista lektionen också, så vi slutade elva. Lövely. Sen kikade jag lite i vällingby medan jag väntade på mickis som segkorvade sig, men sen kom hon till slut, så tog vi sälle hem. Sen har vi suttit och skrikit och skrattat en massa. Mickis har pratat om farmville, och jag har pratat om min underbara banan och om middagen. Jag lyssnade inte på henne och hon lyssnade inte på mig. Underbart.

Förresten blev jag extremt mobbad idag i skolan. Alltså vem vet vad "orgier" betyder. Det stod i en text, och jag är ju inte så bra på ord som jag säkert har sagt förut, så frågade jag vad det betydde, och så nämnde jag att jag tänkte på sånna där orcher i sagan om ringen. BIG NONO. Inte bra camilla.



Ska groffa mig lite nu, och sen ikväll blir det fys och träning mellan kvart i sju oh kvart över nio. ORKANTE. Inne i en tråkperiod när det gäller basketen nu. När det gäller det mesta i för sig. November...
Men är ändå lite positiv för det är torsdag imorgon och har ingen träning, utan bara lagfoto vilket är skönt. Sen efter det är det fredag och heeelg! Ser ut att bli en nice helg också! :D

bästa

Hade håltimme idag igen, och sen när sen sista lektionen skulle börja så sa läraren att hon mådde dåligt, så vi fick gå hem...segt att vi hade suttit kvar och väntat då. Men hur som helst, nice att sluta tidigare.
Har precis druckit världens godaste te som smakade jul. Längtar så sjukt mycket efter julen. Det har alltid varit bästa dagen på året tycker jag, och det har jag tyckt sen jag var liten. Mickis är likadan, och hon kom igår hem med en ny underbar julskiva som jag lyssnar sönder. Känns så sorgligt att jag inte ska fira jul i år. :( Ska be mamma och pappa att vi ska ha en minijul lite tidigare, men det verkar bara som att dom tycker att det ska bli skönt att slippa stressen och så. Bajskorvar. Jag älskar julen ju! Myset, maten, julgranen, julklapparna, kalle anka, släkten, ljusen och tryggheten. Ååååh. Vill ha jul!

Jullov om fyra veckor!! Minus jul kan man ju säga...depp.

seg kille

Det finns en försäljarjävel från telia som ringer oss vecka efter vecka, han ger aldrig upp. Min pappa heter Sven Ingmarsson Holm. Hans mellannamn är Ingmarsson alltså. Lite udda, men hur som helst, varje gång säger den där killen att han söker Sven Ingmarsson, och VARJE gång har vi sagt att han heter Sven Holm och att han inte är hemma, men ändå fortsätter samma jäkla kille ringa vecka efter vecka och söka Sven Ingmarsson. SEGA JÄVEL.

glader

Dagen som den skulle ha sett ut: 8.00 Matte, sen håltimme, sen historia, sen håltimme igen.
Men efter matten så fick vi reda på att hirren också var inställd!!!!!! Började åtta, slutade nio. Vi hade lite kramkalas och klämde ut lite glädjetårar. Jag blev verkligen sjukt glad, ler fortfarande. Älskar sånna små glada överraskningar när man får sluta tidigt. Så nu ska jag mysa ner mig igen och sova, för sov aslite i natt så det passar ju bra.





söndagsmys

Har precis haft filmmys med jenny. Först såg vi beck-levande begravd och sen blev det hip hip hora. Vi lyckas ofta göra seriösa filmer oseriösa, så beckfilmen blev inte bara spännande utan jäkligt rolig också. Hip hip hora, ja vad ska man säga? Jag älskar den filmen. Så jäkla söt, och först idag så märkte jag att den spelas in i min skola, blackeberg gymnasium. Skumt att jag märkte det nu. Fett coolt. Det gör mig ännu mer kändis. Först att paradise hotel emanuel har nuddat min kamera och nu det här. Shit alltså, vad är det som händer..

Annars då? Är jävligt glad. Har lyssnatt på grym musik hela dagen och blivit jäkligt taggad. Har fått världens crush för maskinen igen, så säger godnatt med en grym låt, en glad en.


can't touch it

Är inte den här låten mäktig på nåt sätt? Den är i alla fall jävligt härlig.


pysmys

Good morning sunshines!

Helgen har varit skön. I fredags blev det middag och sen harry potter med lite tjejer och killar från klassen. Filmen då, jo den var bra som vanligt! Ni vet harry potter är liksom alltid bra, det är känslan på nåt sätt, men ändå så skulle jag velat ha lite mer. Nu var det ju verkligen mest uppbyggnad inför sista filmen eller vad man säger. Så nu längtar jag galet efter sista filmen!

Igår vaknade jag ganska sent, och då var det direkt dags för match mot solna. Usch bajskorv vad dålig jag var. Slarvade, tappade bollar, missade skotten. Jag spelade mot en tjej som jag alltid har hatat, vet inte riktigt varför, men så är det med vissa personer. Hon är sån där som tror hon är grym och världens snyggaste, och så är hon inte det :PppPppPP Nej men hon är jäkligt jobbig så det sved lite att förlora faktiskt. Fem poäng eller nåt sånt, så det var inte mycket, men jag var fan arg efter. Inte kult..

Sen när jag kom hem var det dags för julbak med mickis och så cornelia och ninni, mina små sötnosar (kusiner) som jag inte har träffat på evigheter. Så dom stannade här resten av dagen och natten och myste. Hur som helst, lite tidigt att julbaka kanske, men vi hade längtat som fan, älskar julen, plus att vi alla missar halva julen så vi ville börja tidigt. Det blev en massa goda lussebullar och pepparkakor som vi vräkte i oss sen. Min mage gjorde så ont ett tag, men några minuter senare var den redo för mer. Så stört gott, älskar lussebullar!


Gametime

 

.

Seg träning. Borde jag säga som vanligt? Jag vill vill vill att det ska gå bra för oss. Men det gör det inte riktigt tycker jag.  Det går så segt. Det känns inte som att vi kommer nån vart. Och jag har så pissont i min rygg i den jävla punkten. Hade i alla fall kul med soufen på fysen efter träningen. Hehe. Tänka sig att man kan göra armhävningar roligt.


like



Påtal om ingenting, min mage är assvullo, den känns som en jättebulle, och jag är stört hungrig och på frossarhumör. Illa eheh.

har tråk, sorry eheh

När man inte orkar plugga eller något annat och har kollat ikapp alla program och alla bloggar, vad gör man då? Råkade se en sån där jobbig lista, så det blev min sysselsättning.

Du heter? 
Camilla

Smeknamn: 
Cami, milla, millan, bali

Låt som du sörjer till när du är ledsen? 
Väldigt olika. Lugna, vackra låtar. Bland annat Wonderwall med Ryan Adams och Soulmate med Natasha Bedingfield. Okej jag erkänner, en låt med Miley Cyrus också, When I look at you. Plus en massa andra låtar, men dom är några av många som jag gillar. Har en ledsenlista på spotify och på ipoden som är rätt mysig.

Beroende av? 
Mat och sötsaker.

Vad tror folk om dig? 
Ingen aning faktiskt, men skulle gärna vilja veta. Kanske glad och rolig ibland och seg och tråkig ibland. Jag har mina olika perioder.

Vad får du oftast komplimanger för? 
Hmm.. Jag vet inte riktigt..har fått fina kommentarer för min kropp, typ min mage, men det var länge sen haha. Sen har jag hört på senare tiden att mitt hår är fint. Personligen skulle jag nog säga att det ser ganska risigt ut.

Hur imponerar man på dig? 
Är man rolig och ler mycket så går det ofta hem hos mig.

Brukar du skratta för dig själv? 
Ja det gör jag nog ganska ofta faktiskt.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? 
Typ jaaaa. :P Om nån timme :$Tråksms från mickis, sorry, det blev inget smaskigare.

Var bor du? 
spånga bree

Trivs du där? 
Ja det gör jag helt klart.

Hur svarar du i mobilen? 
Det beror på. Svarar jag på hemtelen är det blir det oftast "Hej det är camilla". På mobben säger jag oftast bara "hallå". Eller om typ mickis eller jenny eller nån ringer så blir det ofta "Vad vill du" "Tja tönt" Eller nåt lite slappare.

Vem ringde du senast? 
Mickis - som langade dissen.

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: 
Sista meningen? Puss hej, tror jag haha. Samtalet handlade bara om vad hon gör på sandhamn, och så lite om min bajsrygg. Så ni vet. Skriver ni upp? Inte? Gör det vafan.

Brukar du komma i tid:  
Njää, några minuter sen blir jag ofta.

Hur känner du dig nu:
Trött, trött, bajstrött.

Vanligaste färg på dina kläder: 
Svart, vitt och grått tror jag. Askul färger! Happy thoughts.

Vad tycker du om fötter:
Älsar dom. Hahaha fast nä. Tycker fötter är fula oftast.

Vad saknar du: 
Just nu saknar jag värme. Solvärme alltså. Snart hawaii. Lite mer allmänt så saknar jag något mer, vet inte riktigt vad, men något saknas ofta.

Hade du en bra kväll igår:
Nej. Träning som slutade dåligt med sura coacher för att vi sög, så det var väl inte det roligaste.

Favoritdryck på morgonen: 
Te!!!! <333333333333333

När brukar du oftast gå och lägga dig: 
Runt tolv.

Är du blyg?
Ja det är jag definitivt. Inte så mycket att göra åt. Jobbar på det. Men jag känner att jag måste känna en person väl innan jag kan släppa loss.

Är du nöjd med ditt liv:
Det är väl helt okej, men ibland när jag tänker till så får jag en så tråkig bild. Skola varje dag och sen basket. Jag har i alla fall en underbar familj och underbara vänner som gör livet roligt.

Är du bortskämd: 
Jag har aldrig tänkt att jag är bortskämd, men lite kanske. Det beror lite på hur man ser det. Jag tycker alltid att alla mina kompisar får mer pengar och grejer och sånt av sina föräldrar, men jag får ju i för sig härliga resor ett par gånger per år, så det kanske också räknas som bortskämd? Lite bortskämd är jag nog.

vad gör du i morgon: 
Skola, och sen blir det harry potter. TAGGGAAAAAAAAAAAAAD SOM FAAAN!

Vad är det värsta du vet? 
Det vanliga. Falska människor blir jag riktigt trött på. Sen all skit som rassesnack och sånt. Hate it. Och så hatar jag när man ser andra personer lida men inte kan göra något. Det måste nog vara det värsta. :(

Har du bra vänner och äkta vänskap? 
Det har jag verkligen. Det finns dom vännerna som betyder så sjukt mycket och som jag vet alltid finns där för mig genom allt. Ni är så fina.

Vad är det finaste du fått? 
I presentväg? Jenny gör alltid extremt fina presenter till mig. Hon sätter ihop fina tavlor med bilder på oss, och fina texter och ord som är speciella för oss. Det blir jag så jäkla glad för. Det är speciellt. Du är bäst.
Sen har mamma, pappa och mickis gett mig så jäkla fina grejer genom åren. I för sig kan man säga att min familj är det finaste jag fått. Tryggheten.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: 
Mamma ringer jag ofta först, men jag kan inte riktigt prata med min familj om allt, dom fattar inte allt.
Den som jag alltid kan prata med när jag är ledsen och arg är jenny. Hon lyssnar alltid, tröstar och får mig alltid på bättre humör.

När grät du senast: 
Jag vet inte. Kommer inte ihåg specifikt tillfälle, men förra veckan kanske.

Vad skulle du göra om du vann några miljoner: 
RESA!

Vill du gifta dig?
Jag tror det, men det viktigaste för mig är att hitta en fin pojkvän och få underbara barn. Det är min dröm.

Vill du ha barn? 
Jaaa!

Är du musikalisk? 
Nja, det kan jag nog inte påstå. Men jag ÄLSKAR musik.

Vad dricker du helst när du är törstig: 
Cola light ♥ 

Bor dina föräldrar tillsammans:
Ja vi bor alla tillsammans. :)

Har du någon gång gråtit dej till sömns: 
Ja!

Biter du på naglarna: 
Nej, jag hajar faktiskt inte grejen med det? Hungrig?

Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
Har inte gjort det, men jag skulle gärna testa på båda. Jag älskar adrenalinkickar och att liksom utmana mina rädslor. Då har jag alltid som roligast. Löv it.

Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Thailand, USA, Costa Rica, vilket ligger längst bort? :$

Badkar eller duschkabin?

Badkar är nirr!

Chips eller popcorn?
Chips. Big like!!

Apelsin- eller äppeljuice?
Apelsinjuice dirr!!!

Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Drog en donk. Själv. Haha nejdå, med mami och mickis. Jag stod för ätandet.

Favoritchoklad?
Vanlig marabou mjölkchoklad. Stört gott!


Har du beställt något från exempelvis TV-shop?
Nej, men mamma beställde precis hem en grej som jag har sett på tv-shop. Tror det hette Zumba, nån dansgrej där man ska förbränna en massa. Det verkar asnice, så det ska jag testa på! :D

Vad var det senaste du handlade?
Harry Potter biljetter! AAAAAAAAAAAAH.


Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
Nja tvek. Inte riktigt kärlek liksom. Kanske för några få, men jag tror inte riktigt att det kan vara kärlek vid första ögonkastet. Kanske in their dreams hehe.

När besökte du ett sjukhus senast?

Det kommer jag inte ens ihåg när det var. Frisk som en nötkärna..typ.

Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Haha jag har haft så många mongotelefonsvarare genom tiderna. Tja det är gunde, kom upp till norrland vettja. Alltså jag vet inte vaaad jag snackade om. Och sen hade jag nån när jag lekte skånsk också. Och nån när jag låtsades vara där på nåt sätt. Men folk började hata lite, så jag skaffade en seriös istället hehe. Hej det är Camilla, jag kan tyvärr inte prata just nu så lämna gärna ett meddelande...blöblö.

Vad har du i din väska?
Jobbig fråga. Det är för mycket. Skolgrejer lite smink och en massaaaa smågrejer.

Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Dricker oftast te. Mumsi. Sen lyssnar jag alltid på musik.


skönaste versionen


taggaaa

Började tjugo över ett idag! Asnice! Två chillektioner och sen bokade jag och några i klassen biljetter till harry potter på fredag!! Så taggaaaaaaaaad!

 


mat <3

En grej som jag hatar (bara för att jag vet att ni bryr er så mycket):
När man gör något äckligt av något som egentligen är underbart. Idag var det fisk till lunch, men så läste jag sen att det fanns gratinerad tortellini också. OMG, jag älskar tortellini, men självklart var den dränkt i curry som jag inte gillar så värst mycket. Men tog ändå. Tortellini som tortellini. Älskar det. Men fan det där kan man inte kalla tortellini. Det var en fet jävla currydeg. När man åt var det bara en gul currysmörja liksom. Hur kan man göra något så gott så äckligt? VARFÖR?! Sajk..

AJ, GE MIG MASSAGE

Min dag har varit...blandad.
Började halv tio imorse och precis när jag skulle gå hemifrån så kunde jag inte hitta mobilhelvetet. Jag letade överallt, men hittade den inte, och jag tänkte inte lämna huset utan den. Då märkte jag hur beroende jag är av den lilla saken. Kom en halvtimme sent. Vad gör man inte för älsklingen. Min enda vän eheh.
Under dagen så mådde jag återigen piss. Ond cirkel. Hostan ger mig största huvudvärken, och sen har jag en sjukt stor knut i ryggen som jag går runt och plågas av konstant, även när jag inte rör mig. Under dagen har jag haft svårt att se och haft sån huvudvärk som gör att i varje rörelse så håller jag på att ramla för att jag inte ser nåt. Jag såg liksom ljuset, och tänkte att det var nu jag skulle få komma till nangiala och träffa skorpan och gänget.
Nej men när jag pratade med mamma så sa hon att knölen i ryggen liksom kan stråla upp i huvudet, så det gör så in i helvete ont i både ryggen och huvudet. Usch smärta. När jag kom hem nu så bastade jag, tog en varm dusch och fick sen massage av mamma. Det var jätteskönt, men jag ville ju att hon liksom skulle trycka sönder knölen. "Kan du trycka lite hårdare eller...tid är pengar." "Om du inte ska trycka hårdare så kan vi ju lika gärna sluta, du är svettig." Haha, lilla mamsen som kämpade på så hårt. Jag visade nog inte min uppskattning riktigt, men det var bara för att det gjorde stört ont. Tack mami. <3

Provet idag skulle vara från tre till sex, men jag blev klar till klockan fyra och det gick bra, så sen hann jag till både knatteträning och min egen träning. Mina minisar hade ritat teckningar till mig och sofie. AAAAAAAAAAAW så gulligt. Men sen började träningen, och dom var pain in the ass. Jag ska börja ge dom straff när dom pratar. "Men jag förstår inte camilla" "Tyst med dig, tjugo armhävningar, shup shup, iväg med dig." Fett skönt att vara bossen hehe.


tråkpåk

Kort chill dag i skolan. Tränade inte idag, känner mig så risig. Kan min hosta bara försvinna?!! Den är förjävlig. Orkar inte, blir helt slut i hela kroppen.

När jag kom hem körde jag lite plugg, sen somnade jag och nu blir det paradise hotel.

Ser inte fram emot dagen imorgon. Skola till klockan sex, och sen direkt iväg til thorildsplan för träning, hemma efter nio. Segt.

Längtar till helgen. Har en massa att se fram emot!

Tjing.


Nzz


aaw

AHMAGAAAD! Såg precis en bild på världens sötaste lilla vovsing. Har hela livet velat ha en lite hund!



Nu råkade jag visst hitta en till liten sötnos. Så sjuuuukt söt. Åh lille gosis.



Ska ut och kidnappa nu, wish me luck.

alltid

Tack för att du alltid är världens bästa genom allt. Du är så sjukt bra lille fjärt.


grym

Tröttnar inte!


love



Idag är det pappas dag. Världens bästa pappa <3

äckel

Är det bara jag som när jag blir sjuk blir extra ful? Jag tittar mig i spegeln och blir rädd. Stäng av öronen nu känsliga lyssnare. Eller borde jag kanske säga stäng av ögonen känsliga läsare förresten. Jag snålar inte med äckligheterna hehe. Hur som helst, när jag tittar mig i spegeln...shit alltså vilken syn. För det första orkar jag aldrig ha på mig nåt annat än fula mjukisar och en stor tröja. För det andra ser jag jävligt lökig ut. För det tredje så ser håret alltid extra ruffsigt och asfettigt ut. För det fjärde så ser jag så stört jävla blek ut, och om jag har en finne då så blir den plötsligt extra röd och ful. Haha. Fräscha camilla är i farten. Hehe. Nu ska jag fan duscha. Behövligt. Sen blir det plugg. Har prov i företagsekonomi på tisdag. Från klockan tre till klockan sex på kvällen. STÖRT JÄVLA INTE OKEJ. Tjarrå

helgens bästa


gottis

Är man sjuk så är man. Nu ska jag se på film med la familia, men först ska jag göra maräng och daimtårta. It's time to be onyttig.

?

Alltså jag skrattar ju rätt mycket och så. Och jag tror att jag har skaffat mig lite mer än en skrattrynka nu. Det har blivit en skrattrynka/skrattgrop nu. Skrattgropar har ju vissa och vissa har inte, men kan man typ skapa dom själv? Eller så är det bara en liten tjockisgrop som jag har skaffat mig.



Har det för övrigt pisstråkigt. Ligger i sängen och degar. Men fick precis reda på en rolig grej. Nu ska josse också börja coacha ett lag med några andra tjejer, vilket betyder att hon också hänkar på ledarresan i sommar. Det kommer bli sjukt kul! :D Ska sjuka mig nu då...herrå.

PALLAR INTE

Helvete. Jag somnade i tre timmar och vaknade nu upp med feber. Har samling till match om en timme. Kändes ju lite taskigt att säga till så här sent att jag inte kan spela, så jag tänkte spela ändå, för har ganska låg feber ändå. Men jag orkar fan inte bli ännu sämre, så jag sa till att jag står över. Och där sprack även mina planer för kvällen. Nu blir det väl att stanna hemma. Pallar verkligen inte...

sööööta

Kom precis hem och har just ätit världens godaste lunch. Var så jäkla hungrig.
Miniligan gick grymt. Dom flesta tjejerna var där och dom var så taggade och glada och framför allt så jäkla duktiga. Dom frågade hela tiden när medaljerna skulle komma, och sen när dom till slut fick dom när matcherna var färdigspelade...haha alltså, deras miner! Det var fan oslagbart, så jäkla söta!













Bästa hejaramsan hade vi också som en tjej lärde ut. Vi är laget, vi är bäst, vi ska göra köttfärsfest. Haha.



zzzz

Uppe 07.00. Stört trött, och nu bär det av mot vällingby för basket. Tjing.

godnatt igen

Upp om fem timmar. Är. inte. trött. Längtar till frukosten. Imorgon har jag varit nyttig i en vecka!!! Förutom när jag minifuskade och åt en pytteeliten chokladbit, men den räknas inte. Imorgon ska jag synda! Eller inte synda, jag ska belöna mig själv!

Idag var jag hype, på grymt humör, kunde inte sluta le. Var på lite egohumör.



like

Har haft en awesome kväll med söta tjejer som sällskap. Vi såg "i rymden finns inga känslor" som var en otroligt gullig film!
Sen drog belle hem till sin pojkvän och jenny drog vidare på fest som jag gärna skulle hänkat på om det inte var så att jag ska upp sju imorgon. Japp, klockan sju på en lördag. Nästan inte okej. Det är dags för första miniligan, mitt och sofies lag ska äga sönder. Så nu ska jag hoppa i säng. Natti sötisar.

så vackert hehe

När jag var klar med min storstädning så tog jag en dusch, färgade ögonfransrna och ögonbrynen lite mörkare och tryckte på lite brun utan sol i fejjan.

Sen gick jag in barfora på mitt rum och när jag skulle röra mig i huset så dammsög jag mig under fötterna först. Haha, så nöjd var jag med min städning. Och sen kom jag på att om jag måste dammsuga mina fötter är nog mitt rum ganska risigt. Det såg verkligen förjävligt ut så jag började städa där också och nu har jag åter igen lyckats. Jag vill nästan fälla en liten tår för mig själv. Rensade allt, vikte kläder, slängde en massa skit, gick igenom en massa gamla papper, torkade och putsade överallt, dammsög, tömde och fyllde på nytt, bäddade med mitt nya fina överkast, tände ljus, tvättate min plastblomma (mina riktiga dör alltid...fast det gör i för sig mina plastblommor också på nåt konstigt sätt..)
Det är så rent och fint, och det glänser och luktar gott och det är mysstämning så det bara ryker om det. "så det bara ryker om det" måste nog vara ett av dom absolut töntigaste uttrycken, men kom inte på nåt annat. 8)

Nu ska jag måla naglarna och sen röra mig mot jennys place. Det ser ut som att det kanske blir bio ikäll.

Pöss



hej mört

Nirr dag idag! Försov mig, och hade prov första lektionen. Men jag hann i alla fall i tid, och provet var lättare än vad jag trodde att det skulle vara, så det var skön...T! 8) Även om jag vet att jag har gjort fel nu i efterhand, men spela roll. Jag var glad som en mört efter i alla fall. Mört är förresten mitt nya ord. Alla är mörtar. Hej lille mört.

Nu har jag precis kört VÄRLDENS jävla storstädning här hemma mot en liten slant. Med hög taggmusik blir jag alltid hype och kör stenhårt. Har torkat ytor, dammsugit, skurat golv, tvättat badkar, toaletter, bänkar, bytt ut alla ofräscha grejer, städat undan efter hela familjen, plockat ihop allas grejer i fina organiserade högar, gått igenom grejer hit och dit, ställt allt till rätta, putsat speglar och glasbord, skakat mattor och filtar, dammsugiy sofforna, puffat till sofforna och kuddarna och tänt ljus. Ni ska se hur sjukt rent och glansigt allt är. Jag blir så stolt. Jag kollar på mitt mästervärk och vill typ ringa hit varenda människa jag känner så dom kan få se vad jag har åstadkommit.
Kan inte sitta här längre. Nu ska jag nog gå och slicka golven eller nåt. Måste passa på medan det är rent...eheh.

Ikväll ska jag leka med belli och jenny. Ska bli kult, hoppas ni får en bra fredag! Tjing.

Här får ni en bild från idag ute i kylan. Och så får ni låtarna som jag växlade mellan på vägen hem från skolan. Fast på den första låten är det lite jobbigt lång bajsversion, så man kan spela fram till typ 1.15, annars tröttnar man om man ska höra på allt untzande innan.




aj

Okej...nu är dom helt okej igen. Mickis och mamma alltså för er som inte läst mitt tidigare surinlägg..bara pytteyttegnyttelite irriterande fortfarande.

Jag hatar när det är så god mat så jag äter tills jag får riktigt ont i magen. Jag har en tvångstanke. Jag kan inte lämna mat kvar, om det bara är lite kvar. Jag trycker alltid i mig allt. Jag klarar typ inte av att spara!? Så först åt jag jättegod soppa, och sen skulle jag äta lite pannkakor efter också, och så åt mickis inga, och jag ville ju inte lämna något kvar, så jag tryckte i mig en efter en fast magen gjorde grymt ont. Det var gott i alla fall.
Är verkligen helt fast i min den här tvångstanken. Skjut mig, det värker i magen.

Imorgon är det fredag! Jag är faktiskt grymt taggad inför helgen. Sitter och dunkar musik nu. Fast i för sig ser det ut att bli en ganska lugn kväll med en massa basket. Men jag är ändå hype. Har mycket som ska hinnas med.

-.-

Jag hatar när man är glad, och så förstör någon och gör en stört irriterad/arg. Nu står mamma och mickis för det. Vill bajsa dom i ögat, sparka dom på smalbenet och hugga dom lite. Så jobbiga, och där pajades stämingen för ikväll, och nu är jag sur. Hejdå.

kvällen

Uppe med tuppen fast jag är ledig idag. Är så sjukt trött, kom i säng runt halv tre igår, men var tvungen att åka till skolan och ha ett ovärt utvecklingssamtalt i 20 minuter. Det är ju alltid kul! Fast nä...

Igår samlades vi tvåor och treor i skolan runt 22.30. Vi skulle göra ettorna till riktiga blackebergare. Det var jäkligt mäktigt faktiskt. Allt var släckt, alla var svartklädda, det var grym "mäktig" musik i bakgrunden. Alla tvåor och treor sprang ut på tredje oh fjärde våningen medan ettorna blev insläptta där nere i ljushallen. När dom kom in så skrek vi alla på dom. "Ner på knä, ner på knä". Haha, fan vad fjantigt det här låter, men det var i alla fall roligt. Så fick dom svära sin ed och bli riktiga blackebergare. Efter det visste vi inte riktigt vad vi skulle göra, vi hade absolut inte tänkte hoppa runt, dansa och skrika...men det var vad vi gjorde sen ändå haha. Vi gjorde dansgolvet. Hehe. Fett lökigt, men hade asroligt!

Min väg hem kan beskrivas med ett ord: KAOS. I blackeberg skulle vi behöva vänta 20 minuter på tåget mot hässelby strand, så vi hoppade på det mot hagsätra för att möta tåget. I brommaplan hoppade vi av för att byta tåg. Jag kan ju ta en buss därifrån hem, varför gjorde jag inte bara det? Korkad tjej, men jag trodde att jag inte skulle behöva vänta lika länge på bussen i vällingby, så jag satte mig på tåget, med hässelbyfolket som alltid brukar hoppa av i vällingby...men inte den här gången. Vi satt och pratade och jag tänkte ju att alla skulle gå av samtidigt, men så kommer fabbe ensam gående från en annan del av tuben, och så sa han att han bara hade sagt hejdå till jens. Fan. Det var då det slog mig. Vänta nu, VART FAN ÄR VI? Och precis då stängdes dörrarna...jag missade att gå av. Dom andra skulle tydligen åka hela vägen till hässelby. Jo men då är det ju verkligen kul att man sitter på den absolut sista tunnelbanan. Jättekul. Och så sa dom att jag kunde ta en buss från hässelby strand. Självklart hade jag preciiiiiis missat den sista bussen, och den hade slutat gå. Och dom andra skulle ju åka åt andra hållet. Ingen svarade hemma, jag hade inga pengar och dom andra hade precis satt sig på sin buss. Lyckat visst? Inga bussar eller tunnelbanor gick. Och så precis när jag hade gått ifrån busstationen så kom en buss, som jag fick höra i efterhand att jag skulle ha kunnat ta mot vällingby, men den missade jag ju då.

Till sluuuut fick jag tag på mamma efter att ha ringt 53468468 gånger. Och självklart hade både hon och pappa druckit vin just den kvällen. Sen sa hon bara "jag kommer". Jahopp tänkte jag. Och efter ganska lång tid, så kommer hon i en taxi. Vaaarför åkte taxin hem till mig för att hämta mamma och sen åka till hässelby och hämta mig och sen hem till oss igen för att lämna oss? Det var ju lite onödigt kan man tycka, men jag kom i alla fall hem. Dom var ju så där lagom sura på mig sen. Det var fan klumpigt att missa att gå av...när man sitter på sista tuben och allt. Jag pajade alltså alla mina möjligheter att komma hem, men jag lever, hehe.

Nu blir det paradise hotel. Tjuuuuz


onsdag

Idag var en nice dag! Sovmorgon (var uppe tidigt, men ändå..själva grejen), tre lektioner, inställd engelskalektion sista! Var omgiven av musik idag hela dagen också, riktigt glad musik så jag blev taggad.

Dagens låt:



Ikväll blir det träning förmodligen, har ont i halsen som en snopp igen. Men känner att jag inte kan stå över, så kör nog ändå..förmodligen. Efter det blir det nog nån grej i skolan. Ettornas afton, vi ska göra dom till riktiga blackebergare.

Nu blir det teatime.

god morgon

Powerwalk i lite mer än 30 minuter ute i slasket - CHECK.
Lökig tjej - CHECK

damptjej

Pissäckelbajssnö. Eller kan man ens kalla det snö? Pissäckelbajsslask. Stressade hem från skolan, bussen fastnade i snön, så vi stod stilla en jäkla lång tid. På med basketkläder, iväg till igen bussen, som precis åkte förbi mig, FEM MINUTER FÖR TIDIGT. Sen kommer inte nästa buss heller, och bussen efter det är sen!! Blev stört stressad..och kall, men hann i alla fall precis i tid till knatteträningen. Josse var med och hjälpte mig idag, och det gick superbra. Idag var dom riktigt söta och snälla och ville mest kramas, hehe. Stort plus till dom små sötnosarna...ibland. Hur som helst, tack älskade josse för att du var med och hjälpte.
Sen vidare i slasket snabbt så in i helvete till min egen träning. Ganska seg träning, men chill.
Sen kom mamma och hämtade mig, och vad fan hade hon med sig i bilen om inte underbara bullar!? Då blev jag nästan arg. Onödigt damp faktiskt, men det är jobbigt när man verkligen verkligen verkligen försöker vara nyttig, och försöker att inte småäta hela tiden, så har nån liksom en massa bullar till en. Haha egentligen, vad fan blir jag sur för?! Men ni förstååår fan inte hur gärna jag vill frossa i mig 5425848947 bullar. Men nej. Jag tänker stå emot. En vecka har jag sagt, och jag ska klara det.
Nu måste jag verkligen plugga eftersom jag sket i det igår och inte kommer hinna imorgon...fast nä. Vill se paradise hotel och dricka te istället. Så jag tänker göra det. Har noll motivation till att plugga, eller göra något annat än att se på film och äta. Är lite inne i en trött/arg-period. Lugn nu. Andas in. Andas ut. Sorry om det blev lite mycket svordomar förresten, det får ni ta.

Mickis när du läser det här. KOM HEM. Jag har tråkigt. Mamma och pappa är tråkiga och sura, så kom heeeeeem. Saknar dig. Hon är bara på bio alltså, eheh.

bajskorv

Mår dåligt, orkar inte plugga vilket jag måste, och förutom det så upptäckte jag precis en grej som var ganska riktigt jäkla illa. Gilla läget eller? Knarrest. Pallante.


hungrig

I två dagar har jag klarat av att vara nyttig och att inte småäta allt för mycket. Min mage har ju sånt sjukt stort behov av mat och godsaker exakt hela tiden, eftersom jag älskar att äta både för att det är gott och för att jag gillar själva grejen att äta och typ frossa, så jag gör det nästan hela tiden. Så nu ska jag lära mig att äta lite normalt. Jag ska försöka klara mig i en vecka, längre håller det nog inte. Men jag har i alla fall jenny med mig som också kör hårt nu, så vi får peppa varandra. Min mage bara skriker. Eller den är ju sjukt sugen i alla fall! Men en vecka, nu kör vi!!!!!!!


veckan

Måste varje måndag tänka igenom lite hur jag ska hinna med grejer jag ska göra. Som vanligt är min vecka fylld av träningar typ varje dag, en del plugg här och där och så lite annat. Så spricker ju min planering alltid eftersom man gör en massa annat hela tiden, men det känns i alla fall bra att lägga upp allt lite grann.

Måndag: plugga, träning
Tisdag: knatteträning, egen träning
Onsdag: fika med kussar, träning, grej i skolan på kvällen?
Torsdag: plugga, träning
Fredag: bajsprov, HEEEELG
Lördag: Miniligan (matcher med mitt knattelag), match, kompisar
Söndag: plugga, match, kompisar


schterre

I fredags kväll höll tydligen emanuel från paradise hotel i min kamera. GAAH. Ska aldrig tvätta den!!! Okej, jag brukar inte tvätta min kamera i vanliga fall, men ändå. Det här betyder att jag också är lite känd. Elleeer. Typ i alla fall.
Schtek. Ring mig om ni vill ha min autograf eller nåt.


watch it

Måste rekommendera ett program som var igång igår när jag startade tvn. Pensionärsjävlar! Jag skrattade en massa. Big like på den. Assköna pensionärer som driver med folk hit och dit. Se det!


zupp

Heeeeeeeeeej! Zupp?

Har inte så mycket att säga. Idag är det söndag, sista dagen på lovet. Lovet har varit riktigt skönt, men det har gått jäkligt snabbt. Idag måste jag nog pluggish lite om jag orkar, sen blir det nog leka med en söt schompis.

Fint väder idag förresten! Vill gå ut, men det är säkert schmockkallt.




fin


shopping

Har precis varit i vällingby med josse igen. Nu har jag 82 kronor kvar på mitt kort. Det är ju verkligen kul när jag inte har nåt jobb och nästa studiebidrag kommer om en månad. Kanonkul. Det blev hur som helst lite blandade kläder. Tyckte inte att jag hittade några drömplagg direkt, men köpte ändå lite grejer.

Ikväll blir det fezt med josse.

Känner mig i lite smådeppig för stunden. Vet inte varför riktigt, känner mig missnöjd med mig själv typ. Hoppas det släpper snart.

Tjing.


nirr

Dagen har tillbringats med josse i vällingby, och sen blev det bio, Due Date i stan som för övrigt var jäkligt rolig!


godnatt

Kom precis hem från jennys place. Fan vad jag har skrattat! Nu åker tönten på spa, och jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig faktiskt. Driver....det ska bli asskönt att bli av med henne........................

Usch kom precis på att det snart bara är helgen kvar på lovet, sen är skolan igång igen. :( 

Ska inte deppa, utan jag ska ha jäkligt roligt dom sista dagarna!! Sleep tight. 


krasslig

Hemma från sväng på ikea med mami. Fick med mig lite fina grejer hem, men vill åka tillbaka och köpa mer, känner mig inte helt nöjd. Hehe, men ska inte klaga.

Känner mig risig idag, min hosta dödar mig lite halvt, blir helt slut, så nu ska jag göra en kopp te och sen köra lite paradise hotel maraton.

zoosk girl


näz

Startar dagen med en pannkaks frukost/lunch precis som igår. Big like på den!



Tittade precis ut genom fönstret, och fyfan vilket tråkväder det är ute. Jag tänker inte gå ut alls idag tror jag. Jag vill bara stanna inne och se på film och äta. Kanske tvingar hit nån. Eller inte. Jag tycker faktiskt att det är riktigt skönt att bara få vara ensam ibland. Det behövs verkligen.
Ikväll är planerna jäkligt oklara, får se hur det blir.
Lateeeeeeeer

music






00.21

Filmen var både bra och dålig. Lite småtråkig, men ändå liksom cool och intressant. Sevärdig tycker jag ändå att den var!






bio

Tillbringade dagen med jenny i stan, och måste vara med henne ikväll igen................................fan man får ju offra sig. Det blir bio ikväll med jensen, amme och päls. The social network dirr! It better be good! Annars.


Vill ha en massa nya tv-spel. Fett taggad på en massa skjutspel och sånt. Mickis är också hype, men för stunden sitter hon och spelar monsters inc. Jaja, det får duga för stunden.

Ska dra, tjing.

ride


tröttis

Trött chey här. Hade myskväll med jenny och lukas, och jag var väl kanske inte det roligaste sällskapet, stört trött, sov för lite inatt. Ska därför sussa nu med en gång. Imorgon får vi se vad dagen bjuder på, det blir i alla fall stan med jenny. Jag tänkte på en sak förut. Jenny kallas ibland för ben, så om ni vill kan ni få kalla mig för jerry. Ben & Jerry, vilket team.

Ska sova. Natteen.

Ben och Jerry. Big löv.


RSS 2.0