Ingen tråkkväll här inte ;D

Det blir da schoolparty tonight, hehe! Taggeri taggish är det som gäller nu! Ska dra härifrån runt nio. Har ingen aning om vad kvällen har att bjuda på men det blir nog naajs!



<3

Love you baby!


beslutsångesten Camilla i egen hög person har talat

Okej, det är alltså ettornas afton ikväll, ska man gå eller ska man inte? Alla är sjukt otaggade iaf. Och jag är en av alla. Men eftersom att jag ändå inte får träna så är frågan, vilket är roligast, sitta hemma och plugga eller att gå på den här grejen/skolfesten/whatever? Det låter ju ganska självklart när man säger så. Men eftersom jag är sjukt mycket efter i allt plugg som jag har sagt så är det inte lika självklart.

Fast tvåorna jag har snackat med säger att det är det här man ska tagga för, att det är bättre än insparken, och det vill man ju inte missa liksom, så jag borde nog köra. Otaggad eller inte...nu kör vi? Och vad fan ska man ha på sig? Först pratade jag med en kompis som sa: KLä upp dig, du ska vara snygg och riktigt festklädd. Sen kom nästa och sa: men jag ska ha jeans, alltså ingen ska typ klä upp sig. Hmm härligt, det får bli nåt mittemellan.

Nu gäller det bara att få med resten.

Och nej det är inte bara att gå dit och sen gå hem om det är tråkigt. Det är ju jobbigt, hehe. Har man gått dit och betalat ska man ju köra.


SEGA!

Jag sitter här i soffan med gott hallonte. Första gången jag smakar det, och det var jäkligt gott faktiskt.
    Humör för stunden är...inte bra. Pappa vägrar att förstå att jag har varit sjuk och fortfarande har ont i halsen. Då är det väl fan inte smart att ha utegympa? Ska jag springa runt sjuk när temperaturen är tre grader också? Låter inte smart. Jag sa till dom att jag kunde "försova mig" och faktiskt utnyttja tiden till att plugga eftersom jag redan är uppe...men nej nej. Vägra vara förstående. "Ööööh jag tycker det skulle se konstigt ut" Vadå se konstigt ut!!!??? Dampcamilla is on fire! Jag vill fan inte gå ut. Dom ska få se sen att jag ligger här hemma imorgon igen, sjuk! Hehehe (elakt skratt)...

TAGGA TAGGA FÖR ATT...

...sova. Dags att sussa, natti natti allesammans.




Klassresan

 



Minnen med den här låten alltså. Den är så jäkla mysig. Jag kan hela texten utan till (skillz) och tror Belin kan det också. Minnena kommer från klassresan i nian. Det var väl ungefär första gången på tre år som vi hade rätt bra sammanhållning. Vi var på Gotland, och en kväll låg vi bara helt random och startade om låten gång efter gång. Det var så mysigt. Jag kände mig asglad och Belle...typ sov, hehe. Men det var jäkligt mysigt i alla fall.


...

Kan...inte...andas...

Jag dör av tråkigthet och allt är mattebokens fel. Vi ses i Nangiala.

Jag vill ha massage

Jag behöver massage! Min nacke är stel som en jag vet inte vad, så jag kan inte riktigt röra mig normalt. Jag ser ut som en misslyckad jäkel varje gång jag försöker, och därför sitter jag still...Men nu är det så att jag behöver nån som kan offra sina händer för mig. Vet ni inte vem jag är så hör efter med andra efter den coola, häftiga, roliga, supergulliga camilla så ska ni nog hitta mig, hehe...


Wipeout

Idooool! Nja det är faktiskt jäkligt tråkigt har jag insett, wipeout är mycket bättre, hehe...Ni märker kanske som vanligt hur bra det går när jag egentligen ska plugga...körd.


Halloween

Om cirka en månad är det Halloween! Jag har inte riktigt firat det ordentligen på flera år, men nu känner jag mig redo, haha. När jag var liten klädde jag alltid ut mig till häxa. Förutom en gång...fyfan vad jag såg ut. Jag skulle föreställa en pumpa. Jag vet inte riktigt vad jag tänkte alltså. Jag var rätt liten då och hade bestämt mig för att jag verkligen ville vara en pumpa. Så jag tog ett stort vitt lakan klippte hål för ögonen, och började sen rita med en orange tuschpenna över hela lakanet. Jag tröttnade väldigt snabbt, så resultatet blev förjävligt! Sen stoppade jag kuddar under lakanet, och knöt på nåt sätt fast allt. Fast det blev typ som en stor hängmage. När vi kom fram till våra kompisar som vi skulle träffa, fick jag rulla ut ur bilen, och om jag minns rätt så var jag arg som fan av nån anledning! Hehe, vilka minnen...

I alla fall hoppas jag verkligen att det blir nåt halloweenfirande i år! Jag gjorde ett test på fejjan om vad jag ska vara utklädd till, och svaret blev polis. Haha jag antar att det inte är okej med pumpa eller häxa längre. :P Nu är det sexy style som gäller! Typ nåt sånt här.


förvirrad

Gud vad dagen har gått snabbt! Jag somnade i soffan imorse och låg där typ hela förmiddagen. Mådde rätt råligt imorse. Men sen vid lunchtid mådde jag mycket bättre och kände mig rätt pigg, så jag bestämde mig för att åka till skolan för att bli av med spanskaprovet, även om jag knappt hade pluggat alls. Det gick ganska bra ändå som tur var. :) Nu borde jag fan börja plugga lite. Jag har verkligen ingen koll på allt i skolan nu känner jag?! Jag är riktigt förvirrad. Men men...jag är glader! För jag har bestämt att jag har tills klockan nio ikväll på mig att vara sjuk, sen tänker jag bli helt frisk, hehe. Det blir ingen träning för mig ikväll hur som helst. Men imorgon tänker jag gå till skolan!

Jag kom fan på en sak tidigare idag! Det är ettornas afton i min skola imorgon. Jag har ingen aning om vad det är, men tror det kan vara rätt kul. Frågan är bara vad det är man ska pröjsa 60 spänn för? Lite kunde dom väl ha berättat för oss. Jag har inte köpt nån biljett än, för jag hade helt glömt bort det. Jag säger ju att jag är förvirrad med allt som har med skolan att göra :O


Saknar så extremt mycket! Hehe jag gillar att jämföra min arm på bilden med Eves ben ;)


hata att vara sjuk

Bästa sättet att starta dagen med måste vara med maränger! Så jäkla mumsigt! Det blir tråkigt nog en till dag hemma idag. Jag funtar på att åka till skolan bara för att göra spanska provet senare, men vi får se hur det blir med det. Jag vill bara bli av med det!

Vad ska jag då göra hela dagen? Pappa är ju korkad som startar en inspelning där nere på tvn i fem timmar, alltså hela dagen typ. Det betyder att jag inte kan kolla på film eller tv där, kul...
Jag borde plugga som fan, men pallar verkligen inte. Usch vad tråkigt allt kan vara. När jag blir frisk ska jag hoppa runt och studsa överallt, och typ rulla på marken och skrika av lycka, hehe...HATA ATT VARA SJUK!

nooooo

Gud känner mig helt körd :( Glassen funkade inte heller, och inte heller sushin som mamma kom hem med. Men den var jäkligt god ändå, hehe. Jag måste ligga ner hela tiden, för varje gång jag ställer mig upp får jag så jäkla ont i huvudet och i nacken, så jag inte kan röra mig typ, det är läskigt =(. Jag har spanskaprov imorgon och egentligen borde jag ju ha kunnat plugga hela dagen, men det går fan inte när man är sjuk. Om jag går till skolan imorgon kommer jag faila så hårt, inte kul, nu är det deppstund.

Klockan åtta ska jag titta på idol, och klocka nio är det Svenska hollywoodfruar. Hoppas det får mig på bättre humör!

Varför vara seriös?

Här har vi lite bilder från 80's night! Jag lägger förmodligen upp lite fler sen. Titta och njut, hehe..






































































yummie!

Nu tänker jag bli frisk! Har ni några tips på hur man ska göra för att bli frisk? Tror ni att lite ben & jerry's hjälper? Jag ska nog testa! Jag har ingen riktig favvis, jag älskar alla! Hehe...men idag blir det den här.


Jag schteker

Ingen rolig dag idag! :( När jag vaknade höll jag på att ramla ihop, för jag mådde så jäkla illa, mitt huvud och min hals värkte som fan, och jag var varm som en...våffla, hehe. Det är så himla tråkigt att ligga hemma, jag vill gå uuut! Men icke sa nicke. Jag känner mig som en instängd sjuk grottmänniska.


Liten, ensam och sjuk (Okej...stor buffel, familjen är hemma, och sjuk)

Mår så jävla pissigt! Fryser som en ko, har så sjukt ont i halsen, febern stiger, inte kul :'( Ingenting funkar, datan bara pajar och allt är bajs. Får försöka imorgon igen med bilderna, nu har jag gett upp. Nu går jag och hoppar från en bro, ska nån joina eller?


Jävligt risigt skick, precis som nu då...hehe jag är bäst på att tycka synd om mig själv.


Tiden är kommen, wohoooo!

Känslostuuuuuuuuuuuuuund allesammans! Alla är välkomna! Idag har vi med oss mina modeller Loppi, och Kajsa! Inte riktigt lika bra som jag själv på att ta instruktioner, hehe...


Arg eller busig? Tolka som ni vill! ;)


Drömmer sig bort, där små rosa moln och sockervadd härskar.


kineeeeeeeeees


ASGLADA!? :D


fjorrar!


Aaaw, lite nere :'(


Ni skulle föreställa normala, right? Hehe 8)


I don't care!


Arg som ett bi var det!


Flippareeee


Models? :O


Hehe, tjaaaaaa


Älska nerdsmile!


Work it! Hahaha!


Kvällens bästa!!! Öööööööööööööh


fuck

Faaaaaaaaaaaan jag är sjuk!!!! IGEN! Vill inte, orkar inte, kill me.


vacker sång

Hehe, den här ska jag lära mig att sjunga och spela på gitarr. Den ska sen spelas upp i skolan. Härligt att jag suger på allt som har med musik och göra, även om jag älskar musik!



Camilla: Nobadddy säääd it was easyyyyyyyyyyy.

Mickis: Käften Camilla, du sjunger så jävla dåligt.

Camilla: *sjunger vidare*.

Mickis: Camilla lägg av annars säger jag att du är tjock. (jag hatar när Mickis säger det)

Camilla: Och? Du vet ändå att jag trycker ner dig så jävla hårt.

Mickis: Meeh varför ska du alltid vara så elak? (Mickis du måste lära dig att inte ge upp så snabbt)

Ungfär så här brukar det låta varje gång när jag sjunger, eller när jag och Mickis tjafsar...


paus

Lev dagen som om det vore din sista...hehe det får bli min anledning till att jag inte orkar plugga för stunden!


tråk

Hej hej hallååå!

Det här blir en jävligt tråkig dag för mig! Jag har en jävla massa plugg och ligger efter i nästan alla ämnen, inte härligt...

Tyvärr blev min och Jennys bio idag inställd också, så det gör dagen ännu mer tråkig.

Lite bilder kommer upp senare ikväll. Puss.

Nu går jag och lägger mig på riktigt.

Och Camilla har lyckats igen! Den tekniska jäkeln. Hon är en cool tjej, den där Camilla som alla pratar om, skulle vilja träffa henne.


in my dreams

MÅSTE ALLT PAJA JUST NU, OCH MÅSTE TEXTJÄVELN PÅ KAMERAN VARA PÅ ENGELSKA, JAG FÖRSTÅR JU INTE. :'( Jag erkänner...jag suger på engelska. Nu tänker jag sova och drömma om att jag är kung på engelska! Låter inte det kul? Heheheheheheheh. Kul tjej.


NÄÄJS

Heeeeeeeeeeeeej, I'm home bitches! Have you missed me? I know you have.
Det blev en najs kväll. Har ätit som fan! Och som alla vet så slår mitt hjärta för mat, hehe. Nej men det blev galen tjockis kväll med pastasallad, bröd, chips och ostbågar i alla olika sorter, popcorn, godis, läsk, glass, kolasås, maränger...aaah fan vad gott! Hela grejen var ju att vi skulle get to know each other lite bättre, så vi körde en jäkla massa lekar och sånt. Lekar, våfflat hår, rosa tights, och godis, det låter ju som ett perfekt barnkalas, och vem fan älskar inte barnkalas!?

Har en massa bilder att ladda upp, men det tar ju tid, så de kommer förmodligen upp lite imorgon. Och egentligen skulle det här vara en överraskning, men jag kan inte hålla mig. Tro det eller ej, men imorgon kommer också en ny känslostund upp här bloggen, fast den här gången blir det med två mongon som heter Lollo och Kajsa! Härligt va?

Imorgon är det söndag, vilket betyder måndag efter det, vilket betyder skola...jag orkar inte! Förlåt, det här blev deppigt. Jag är ju munter som en muntergök. Dags för glad musik...och nåt att äta, hehe.


Våga inte säga nåt om att ha tröttnat, för då...! Hehe för det är ju fett många förutom jag som säger nåt i min blogg. Puwzz


det här är lite pinsamt alltså...

Dags att skämma ut mig själv igen antar jag? Hehe, det är det jag är bäst på...


Alternativ 1, tror det blir det.


Lite suddigt alternativ 2, pinsamt..hehe.


HAHAHAHA, det här är skämmigt...be strong camilla!


töööng

Hur jävla cool är inte den här videon egentligen? Plus fett skön låt!


back to the 80's

Nu ska jag dra till Vällingby, och träffa Josse där. Jag ska se om jag kanske hittar nåt plagg jag kan ha på mig ikväll. Det är nämligen 80-tals tema som jag inte visste om. Men då blir det väl typ färglada leggings, body, benvärmare, våfflat hår i en hög toffs? Haha najs! Fan vilken härlig kväll det kommer bli!



Jäkla fit tant alltså! Så ska jag bli när jag blir stor, hehe. Puss


älska fotboll

JAG ÄLSKAR FOTBOOOOOOOOOOOOOOOOLL!!! Jag saknar fotbollen! Nu var det ungefär ett år sen jag slutade, snyft :(

Är det bara jag som blir taggad eller? Jag hoppar runt med tröja i handen som jag seriöst typ svingar runt över huvudet. Jag är läskig. Men blir fan skittaggad. Vill åka utomlands och kolla på äkta fotbollsmatchen, det är så jävla mycket mer drag utomlands!

Kanske får nöja mig med AIK - Djurgården på måndag. Hoppas hoppas hoppas att det blir av och att jag kan dra dit!


Muuums

Bara för att jag har gjort världens godaste varma oboy med grädde! Ni som vill smaka mästerverket måste skynda hit snabbt som satan! Min är minns likasnygg som den på bilden, hehe.


jäkla inlägg som inte vill läggas in, AAAAAAAH, hehe

Det här inlägget skrev jag igår när jag kom hem, men det verkade inte publiceras, knaskalas! Hehe jag somnade ju med datan på magen, kläder och smink på...igen.

Det blev inget matchtittande. Jag mötte upp Axel istället. Vi traskade på och tog en sväng på gungorna, sen kilade vi hem till honom och såg på film. Axel, den lättroade jäkeln skratta konstant åt filmen, hehe. ;) Och förutom det hann han också med att typ sparka ner sin urgulliga lilla nallebjörnsvove för trappen, så den rullade ner hela trappan, stackars liten!

Vid elva mötte vi Belle vid bussen också. Traskade runt lite mer ute. Det var jäkligt kallt! Satt rätt länge på en bänk. Haha låter ju skitkul. Nej men i alla fall jag var jäkligt trött, och frös som fan, tänk då tanken i mitt huvud på min varma stora mysiga säng!

Känsliga tittare varnas! Nu har jag en känslostund här, hehe.

Hehe ibland har man ju för kul...


mjukstart


Heeeeeeeeeeej


Öööööh va?


hej fjorre. mitt rätta jag enligt soufen ;)


buhu


långeman


fkb, flipparee


kanonkul


hehe, här går gränsen...


mjukispaus


tyffing...


hehe, jag är ett litet särske jag vet


weeeeeeeeeeeee


natural


uttråkad? som att jag bryr mig...couldn't care less


arg som ett bi!


hehe, rock on..


snyft


tja fan


hej busis


tjockis

Hehe, jäkla roligt man kan ha hemma ensam alltså! Bilder kommer snart när jag har köpt mitt jäkla efterlängtade godis! Nu går jag banne mig alltså, och Josse säger att hon inte får äta godis för hon har hål i tanden. SYND säger jag bara ;D Nu ska det tjockas!

godispaus

Nu jävlar ska det köpas godis! Ska kanske träffa Josse, men varför sa den jäklen inte tidigare att hon också är ledig idag? Knasbarn! Men det verkar fan som att alla är lediga idag, naaajs ;D

slapp

Ledig idag alltså. Har en massa att göra, men jag sitter sååååå skönt här i soffan, så jag vet inte om jag orkar göra nåt på ett tag.

Ikväll tänkte jag kanske kolla på match, ska själv inte spela, men jag får se om jag orkar pallra mig dit. Efter det ska jag träffa Belle som jag säkert har sagt jävligt många gånger. Jag vill verkligen hitta på något! Hoppas på en bra kväll, alla håller tummarna! :D Pöss.

det här blir galet långt

Kanske på tiden att jag skriver lite då. Igår efter skolan träffade jag Jenny! Det var behövligt, och jag flippade som fan för jag hade så mycket att säga, mycket tankar. Jag glömde nästan bort att andas, och därför måste jag hädanefter ha med mig en syrgasmask, hehe.



Vi tågade i alla fall runt i Vällingby. Jag letade efter kläder och skor, men fick bara med mig en blå klänning hem. När vi hade gått varvet runt i alla affärer så satte vi oss ner i vällingehus för en fika. Det blev en stor bit hallonpaj med vanlijsås för oss båda, så jäkla gott! Den var nästan lika bra som den hallonpajen jag och Jenny brukar göra. Den innehåller i stort sett smör, socker och hallon...hehe.

Sen bar det hemåt åt olika håll. När jag kom hem tog jag en dusch, tog det lite lugnt och satte sedan igång med att fixa mig inför insparken. Eller det var lite mer dramatiskt. Jag kutade runt i huset, blev skitstressad när jag fick höra att jag skulle träffa tjejerna redan klockan sju i alvik. Aaaaaaah. Hehe. Men det blev den svarta kläningen, och sen lite smycken, smink och hela det rubbet. 

Fem minuter innan vi skulle träffas ändrades planerna. Vi skulle egentligen hem till Elsa, men nu blev det hem till Fredrik istället. Träffade först Sofia, Amanda, Johanna, Linnea och Elsa på donken i Brommaplan för att käka lite, naaaajs! Vi satt där rätt länge, men sen tågade vi hem till Fredrik där det var annat trevligt folk också. Förade lite där, och sen runt tio rörde vi oss äntligen mot insparken vid hötorget. 

Jäkligt mycket folk, jävligt mycket svettigt folk kanske man ska säga, najs musik, två dansgolv, dansade galet, hade skitkul! Sen efter ett tag sprack glädjen en aning, men hade ändå kul. Dansade vidare, och det var jävligt najs...tills glädjen sprack en aning igen. Pallade inte mer då så drog hem med Elsa och Linnea, det var ändå inte lång tid kvar. 

Självklart tappade jag bort dom när jag gick och pratade i tele, jävligt smidigt Camilla! Hitta i alla fall Marcus, Daniel och Dahlén på perrongen, så jag åkte hem med dom istället. Det blev faktiskt ett ganska djupt snack med dom på tunnelbanan, haha. Inget roligt samtalsämne.
    Kom sen till Brommaplan och märkte att bussarna inte gick längre. Fuck. Fick i alla fall liv i mina päron som kunde hämta mig, så jag kom hem. Det var typ allt. Eller nej det var det verkligen inte förresten, hehe. Det blev tyvärr inte några bilder. Jag hade med kameran...men glömde batteriet hemma, hehe oops.

:'(

Jag får skriva imorgon, just nu är jag bara jävligt ledsen! Det som jag trodde skulle hända hände...men innan det var kvällen rätt kul. Berättar som sagt mer imorgon. Vill bara säga tack till en viss pojke som lyssnade och förstod.

BLI ALDRG KÄR!


inspark

Skriver om kvällen och dagen när jag kommer hem inatt! Mango bar, here we come!

alternativ 3?

Hehe jag måste lära mig att bestämma mig lite snabbare!


hehe bitch


I gotta feeling that tonight's gonna be a...bad night? :O

Goooooodmorgon bloggen! Hahaha, jag har alltid tyckt att det där låter så JÄVLA töntigt.

Skola snart då, börjar tio idag, najs! Nu ska jag fixa godaste frukosten, hehe. Fan vad jag hoppas på att kvällen kommer bli bra. Jag vill verkligen vara astaggad och ha skitkul! Den ska bli något att minnas!
    Men jag är lite osäker på en grej som inte kan skrivas här faktiskt. Hoppas hoppas hoppas att det som jag tänker på inte kommer hända. Jag får försöka be gud om att det blir en bra kväll! Hehe, nu ska jag gå och be lite.


natti

Ska dra mig mot sängen snart. Kom precis på att jag har skitengelskaläxa tills imorgon. Skitengelskaläxa som inte kommer bli gjord. Jaja, nu är jag trött. Och jag har inte orkat bry mig mer om att välja kläder tills imorgon. Hoppas jag hinner fixa allt imorgon.

Påtal om ingenting, måste fixa till mig själv lite alltså! Måste klippa mig, färga utäxt (eller brunt), mina naglar ser skit ut, dom måste målas. Jag tycker att man känner sig fräschast och friskast på sommaren. Då är man så brun också. Nu är jag riktigt blek tycker jag. Ska jag våga röra mig mot det farliga solariet som jag aldrig har testat (japp det är sant)...
     Nu känner jag i alla fall mig typ lite sunkig. Eller det kanske låter äckligt, men jag tror ni fattar? Hehe. Godnatt!

nästa alternativ

Ett till alternativ, hjälp mig lite nu.





Bilderna är halvt fucked up, men jag orkar inte bry mig. Puss och hej.


finally bilder från förra lördagen

Haha älskade bilder från kvällen med Steffi, Belle och Josse! Jag vet att jag ser ut som ett mongo på nästan alla bilder, men det gäller väl att bjuda på sig själv, right? Hehe. Och jag menar verkligen mongo när jag säger det...
Får se om jag fattar hur man lägger upp videosar sen, det blir nog lite krångligt. Om dom kommer upp så kan ni ju förbereda er på att dom är en gnutta...annorlunda.


Happy face!


Hehe, love ya babe


framifrån eller bakifrån?


mongo var det...;D


jag och josse sötis


kvällen avslutades sedan på sjukhuset...


sexy girls!


haha så jävla snygg!


next top model!


posarna^^


hjälp? hehe

 
flippareeee


så jäkla fina!


woooow, I'm a superwoman...


lite blandat

Får leka lite med Bensen imorgon efter skolan istället! Vi tänkte tåga runt lite i Vällingby.

Och på fredag ska jag nu träffa Belle. Och vi ska på backstreet boys den 4 decemder, hehe jippie!

En skoldag kvar, sen är det heeeeeelg för mig.

Träning ikväll åtta till tio, ska snart dra iväg. Nu blev det lite blandad fakta här. ;)


hmm?

Om jag ska ha klänning imorgon skulle den här ju kunna funka. Jag har smuts i ansiktet. Hehe.


det blev ändrade planer

Skolan idag var rätt skön! Blev skratt hit och dit hela tiden, så härligt. På svenskan fick jag berätta om underbara Spanien igen. Känns som att det ofta rör sig i mitt huvud. Vi ska fan iväg igen nästa sommar tjejer! Salami, trisslotter, jag är på!

Efter skolan hade jag planer att träffa Jenny bebis för att ta en promenad och prata ut lite. Den gullungen förstår alltid och lyssnar, tack för det. Sen hade jag också tänkt ta en tripp i vällingby. Behöver lite kläder, och kanske nåt till insparken imorgon också, har ingenting! Men så blev det iaf inte 8) När jag klev av tunnelbanan i Vällingby så mötte jag Axel, och han missade sin buss, så han åkte den bussen jag brukar åka istället och tvingade mig att åka med, fast jag inte skulle hemåt. Sen när jag skulle hoppa av bussen så blev det inte så heller. Vi åkte till Spånga och tog en prommis, sen satte vi oss i svandammen i solen och pratade lite. En glad liten tönt är han! Efter att ha låtit en massa bussar åka förbi, så kom jag till slut på bussen och hem. Det blev en rätt lång pratstund i telen med Jenny i alla fall, och det var skönt.


den glada lilla tönten


malena ger mig en bra start, hehe

Godmoooorgon! :D

Bra start på dagen, så jäkla gullig!


Godnatt?

Okej det blir jäkligt mycket låtar ikväll. Känslorna har varit fram och tillbaka, kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som gör mig så arg. Men jag har min aning när jag tänker efter.

Älskade låt. Kan inte låta bli att sjunga med, hehe. Den gör mig glaad! Hej hopps.


<3

Bara för att jag har världens bästa syster.




Grr

Vem känner sig skyldig? Vem har gjort mig arg? Passe er, jag är farlig, hehe.


..och sur

VARFÖR KÄNNER JAG MIG SÅ JÄVLA SUR?! Hittar ingen jäkla anledning? :O

Seg

God kväll allesammans! Träningen var helt okej, hade lite svårt att fokusera bara. Det blir ingen match för mig på fredag. Jag kollar nog på den, men vad händer sen, hmm? :D Nu är det mer idol som gäller, orkar inte skria för stunden. Puss och hej!


Planer för helgen

Gud vad skönt, jag har långhelg den här helgen. Allt kan man väl säga börjar på torsdag med insparksfest på kvällen. På fredag är vi lediga, fan vad skönt! Sen på kvällen där så har jag match, får se om det händer något  efter. På lördag har jag inget planerat på dagen, men på kvällen ska vi typ ha lagkväll, det blir nog skitmysigt. På söndag ska jag och Jenny försöka komma iväg på bio, om det funkar. Och sen ska jag hinna träffa Josse nån gång också. Det är bara tisdag, och det känns redan som det är ganska mycket inplanerat, och kommer säkert bli mer. Jag är öppen för förslag, ;)  Jag är en upptagen kvinna i mina bästa år, hehe.^^


höstskit

Hemma från skolan. Det här vädret gör mig riktigt deppig! Tänk tillbaka på sommaren nu, och alla minnen man har fått med sig. Och så tittar man sedan ut genom fönstret, blött och grått. Så jäkla hemskt! Inte ens några fina löv ligger på marken. Hösten deppar ner oss. Skolan blir om möjligt ännu tråkigare när det är höst också. Ge mig sommar!

Imorse när jag åkte till skolan träffade jag på en Josse, den lilla sötsaken, vid busshållplatsen. Jag saknar henne varje dag när hon är ifrån mig. Vi hinner ju inte träffas lika ofta nu för tiden. Hon gjorde hur som helst min morgon extra bra, och hon åkte med hela vägen till skolan, sen åkte hon vidare. Vi träffade också Axel på tuben som också gjorde mig extra glad. Cred till dom.

Hehe, vill ni veta en sak? Josse såg Danny på stan igår, och han var lika snygg som vanligt! Okej till saken, så har han väldigt länge suttit på en affish i mitt rum...men tro mig jag har tagit ner honom nu! ;D


Hehe, bilden som förut satt på min vägg^^


trötter

Jag har varit en riktigt duktig tjej! Visst jag har gjort en massa annat hela kvällen, men jag har faktiskt gjort lite matte och lite spanska, och det är alldeles lagom! Bra jobbat Camilla.

Finns en liten söt tönt där ute som har lyst upp kvällen extra mycket. Du är en söt sak, tack för det.

Ska ta en dusch nu och hoppa i säng efter det. Börjar åtta imorgon, buhu!



Jag är liten och trötter...

Dr. Evil

Fan vad jag är määäätt, har ätit hela kvällen! Emelie är här, Mickis lilla "jättecoola" kompis. Dom skånska töntarna har sminkat sig och sånt, hmm jag ser ingen skillnad, dom ser fortfarande ut som...jaa. Nu leker dom fotomodeller, inte coolt alls. Jag vet att dom vill va mig...Kolla in deras icke uppdaterade blogg http://wowho.devote.se/
Hehehe, I'm evil, mohahaha.


fy farao

Vill återigen påminna världen om att Pitbull är TÖÖÖÖNG..hehe!
Nu kan jag få se nu...tre spanskaglosor, great! Och fast jag ber om hjälp, så hjälper ingen mig. Nej detta kan inte tolereras, fy farao.




(Jag vet att varenda människa har tröttnat på den här låten...utom jag då, minnen är allt, Spanien 09! Och jag är cool)


emergency

Och fram tills nu har jag gjort allt förutom att plugga. Ledsen att behöva tråka ut er mer än vanligt om mitt pluggsnack. Jag kanske borde sätta fart nu, kan någon bara hjälpa mig?! Jag är en dam i nöd, seriöst :'(.

Hold me

Jäkligt fin låt! Plus en kopp te, kan det bli mysigare för stunden, tveksamt.


En liten filmsnutt

Ja hemma från skolan som sagt. Idag var en jävligt tråkig dag faktiskt, hatar måndagar. Värsta lektionerna, plus att man alltid är trött på måndagar. Jag vet inte om det bara är jag, men jag orkar oftast inte vara "rolig" liksom, när man är måndagstrött, om ni förstår vad jag menar.
    Sista lektionen var engelska, och det var ändå lite skönt för vi såg på filmen "little miss sunshine". Jag tycker att den är rätt gullig.
     När jag var yngre och gick i Nälstaskolan, gick vi någon gång på en slags skolbio. Vi såg en film som hette "Simon Birch". Jag gillade verkligen den filmen, den berörde. Här är första delen av filmen. Ge filmen en chans och se resten.



Ikväll blir ingen kul kväll för mig. Eftersom jag inte har orkat jobba på lektionerna så måste jag nu plugga satan för att ta ikapp. Härligt..

Home sweet home

Hemma från da school, skriver snart, puss.


vädersatan

Godmorgon! Jag känner mig totaldöd. Vädret är ju fett kul idag också...nästan så man bara vill kuta ut naken och rulla i värmen. Japp. Fan jag vill lägga mig i sängen igen, den ser sååå jäkla frestande ut! Det kommer bli zombiestyle i skolan idag, bli inte rädda.


Skulle ju inte tacka nej till en vecka i Grekland nu liksom.


sscch

Glad måndag allesammans, happy hour. Det är bara jag och jultomten vakna, ssschh! Hehe.


Älska Pitbull människor!

kan nån bara utrota plugg från jorden

Plugget gick ju galet bra, eller inte. Jag har inte rört mig ur fläcken. Jävla fläckar, inget funkar ju fan!!!! Hehe. Fan jag är ju mästaren själv på att skjuta upp saker, inte bra! Pallar inte plugg! Får väl försöka imorgon istället..härligt enda veckodagen när jag inte har träning ska man behöva plugga. Eller så tvingar jag nåt gulligt offer att leka med mig, hmm låter som en bra idé.
Nu ska jag duscha och sen lata mig lite, och sen sova i tid. Hoppas ni har haft en grym helg. Det har jag!
Avslutar veckan med en låt som har hängt med mig hela veckan i öronen. Puss.






Öööh 1+1=6?


soulmate?

Jag hittade svaret på två sekunder. Han måste ju fan vara min soulmate!



Fuck plugget, nu ska jag söka upp hans favoriträtt, så jag kan laga det till honom när i gifter oss...Hehe, älska att spåra^^


hemlis..

Hehe vill ni veta en hemlis?



Jag erkänner, jag tycker att Paolo Roberto är snygg. Eller kanske inte snygg men nåt är det, vet inte riktigt vad. Han är typ...gullig? Han var med i filmen också, så det var därifrån han liksom poppade upp.


Det är fan måndag imorgon!!!?

Hemma från match, bio och hela paketet. Matchen förlorade i tyvärr. Södertälje är grymma, och det kändes som att vi innan matchen redan hade underskattat oss själva, men hur som helst kämpade vi på tycker jag. Vi kom i alla fall två i gruppen, och det betyder vidare i sm. Nästa omgång spelas i februari.

Över till filmen då, den var grym, lite missnöjd är jag på slutet bara, men den är helt klart värd att se ändå. Jag antar att det är fler som har sett antingen första eller andra filmen, och då måste jag bara fråga är inte Lisbet Salander är så JÄVLA COOL!? Lätt att hon är!

Innan blev det donken, så jävla najs, och sen godis. Verkligen nyttig helg Camilla!

Nu får jag se om jag orkar bajsplugga lite. Måste väl antar jag. Imorgon är det måndag, sorgliga tanke :'(. Helgerna går alldeles för snabbt!


match och bio

Nu drar jag vidare till nästa match, I'm so nöörvous!
Ikväll blir det bio med paps och Mickis, "Flickan som lekte med elden", så jag kommer väl hem efter det, nån gång ikväll alltså. Hejs.


Match

Matchen förresten var väl sådär, vi låg under ett tag och spelade inte alls bra, men sen ryckte vi inågra från och efter det var det ganska lugnt. Min egna insats kändes också helt okej! Det var kul att köra match efter så lång tid. Minns inte ens när jag senast körde en match.
   Det var lite jobbigt för jag mådde faktiskt skit när jag spelade, det kändes som att jag skulle spy helt seriöst och min ork idag vaknade nog på fel sida. Men men, det gick ju bra ändå ;) Hoppas bara att jag grejar nästa match!

Nu ligger Mickis här i sängen bredvid mig och det lilla särsket kastar in mina gossedjur i väggen, inte okej :'( Ja några gossedjur är kvar i min säng, hehehe. Det är Lady, Ralf och Brittany, så jävla balla! Skulle känna mig elak om jag tryckte ner dom i säcken där nere där resten ligger. Hehe.


Lady, Ralf, Brittany, är dom inte för söta, man blir ju nästan lite kär, hehe.


Vinst

OH YES! Vinst mot Högsbo för alla som bryr sig! Nu ska jag pressa mat och sen vila, sen blir det match igen, och det blir nog jäkligt mycket tuffare! Puss


Tiden är kommen.. ;)

Dags att kila, håll tummarna för oss idag!

Godmoooorgon

Jag är vaken, wohopp! Men jag har tyvärr inte sovit bra, vet inte om det är för att jag är nervös, men jag har hur som helst sovit oroligt hela natten, och känner mig nu jäkligt trött. Men det är bara att gå upp och äta en jävla brakfrukost! Sen på med matchstället och så köööör vi! Har hört att Södertälje totalkrossade Högsbo. Vi möter Högsbo i första Södertälje i andra.

Lite fjortismusik är alltid bäst att tagga med, haha.







Godnatt!

Nu tar jag en snabbdusch, och sen är det raka vägen ner i sängen som gäller (jag vet på en lördag), för imorgon är det SM! TAGGA TAGGA TAGGA!

Imorgon har papi frågat om jag och Mickis vill gå på bio på kvällen och se "Flickan som lekte med elden". Jag har hört att den är grym, men jag vet inte om jag kommer hinna. Det får vi se imorgon helt enkelt. Hoppas alla har en grym kväll. Puss och hej!


Hej jag heter Camilla och är fett med mogen


toppenkväll

Hemma! Fan vilken härlig kväll jag har haft! Steffen kom med också vilket var extra underbart. Så det var jag, Belle, Steffi och Josse! Vi träffades typ halv sju i Spånga och drog direkt in till Kungsan för att käka. Jag, Steffi och Josse åt typ kyckling och pommes, supermums, medan Belle den utstickande jäkeln tog kebaaab!

Vi satt och snackade i nån timme och det var skitmysigt. Självklart blev det en massa snack om en massa minnen, och även om en jäkla massa planer vi har!

Efter det drog vi runt lite tills vi bestämde oss för att åka till Brommaplan och köpa godis! Han som jobbade där bara skrattade åt oss. Vi hade vi det laget redan blivit jävligt övertrötta allihopa, och vi gick hela kvällen runt och drev, och planerade vår film vi skulle göra. Sedan bar det av mot Spånga, och självklart flummades det hela vägen på bussen också, fkb, hehe.

Väl hemma i kära Spånga började i spela in vår film, den kan nog verkligen bli nåt! Det togs en massa bilder också, så om Steffi lägger upp dom ikväll så kan ni nog få se lite av det imorgon. Tyvärr glömde jag själv att ta med kameran, attans..

Mycket mer hände inte, det var bara jävligt mysigt, och jag skrattade hela kvällen. Tack vare mina älskade puddingar.

Det var allt för stunden, puss och hej!

chillkväll

Nu har den lilla tönten dragit. Själv ska jag träffa Josse och Belin i Spånga halv sju. Vi tänkte åka in till kungsan och äta lite gottis, och sen får vi se vad som händer efter det. Buhu jag vill inte behöva gå hem tidigt ikväll, men så är det ibland, bara att acceptera. Tror kanske att jag kör på den nya blusen ikväll, vi får se. Jag tänkte iaf röra på mig lite nu och få på mig lite kläder. Skriver senare, puss.


snygg tjej

Det blev knappt nåt fix med håret alls, vi tyckte det va snyggare med lite hårdare style, bara rakt plattat.


pickepu har fina ögon


min långemankompanjon


fråga

Svar på fråga. Blusen är köpt på Gina, korkad jag är som inte skrev det, hehe! Puss.


Fem år senare, Camilla har upptäkt hur man lägger upp musik

Låt som spelades på QK i somras, den enda som inte har lyssnats sönder efter det. Hittade den igår, jäkligt skön!

 <---söt liten korv.

Nu ska jag fixa Mickis hår lite, får se om det blir nåt speciellt. Puss

!

Trött på rykten!

New stuff

Här kommer lite bilder på det jag köpte.


Hehe, självklart ska godiset komma först!



Jackan och blusen


Jag ser ähm sne ut? Men who cares!

 

 


Hej långis, hänger du här ofta.


Tro det eller ej, men jag har varit vaken länge!

Tro det eller ej men jag har faktiskt redan hunnit vara en sväng i Vällingby med Mickis! Wow säger jag bara! Jag somnade runt halv fyra igår, och trodde aldrig att jag skulle vakna idag, men så kom Mickis in redan vid halv tio och frågade om jag skulle med till Vällingby eller inte. I vanliga fall skulle jag ha dödat henne för att hon väckte mig, men idag vaknade jag på den glada sidan så jag bestämde mig för att gå upp.

Vi kom iväg tidigt, och jag köpte lite grejer. Det blev en blus, en jacka och en påse godis. Jag hade bestämt mig för att inte handla mycket. Det var så jäkla svårt, HM hade så otroligt mycket fina och mysiga höstkläder, jag trodde jag skulle dö...hehe. Nej men seriöst, det var verkligen svårt att hålla fingrarna borta. Syftet med att jag följde med var ju faktiskt för att Mickis ville ha hälp att hitta fina kläder till hennes sittning (nån grej man har på universitetet). Hon hittade precis vad hon behvövde också. Det blev en snygg klänning, och ett par svarta högklackade skor. Hon kommer vara superfin, och innan hon ska iväg ikväll så ska jag få hjälpa henne att fixa hennes hår! Woho, det tycker Camilla är roligt. ;)

Bilder kommer snart upp på det jag köpte.

okej nu börjar jag bli mer än lite trött

Dags att säga godnatt! Sov sött!



En av alla mina boyfriends, ni vet...hehe ;D


handla billigt alla fattiglappar

Jag shoppade så sjukt mycket förut, jag var typ..rik, haha, och så handlade jag onödigt dyrt också! Men det känns ju som att det är dom kläderna som är snäppet snyggare, och kanske alla inte har likadana då. Men men, är man som jag inte stenrik nu, så funkar alltid H&M och Gina toppen! Billigt och snyggt, är det inte bra?

Jag har fastnat för tunikor! Jag tycker att dom är lite halvmesiga, men ändå gillar jag dom jäkligt mycket, kan inte riktigt sätta fingret på det hela.


Helt okej!


Jag vill också ha en mysig halsduk nu till hösten! Älskar dom här utan slut, ska köpa.


okej nu börjar jag bli lite trött

Fick en fråga om vart klänningen jag skrev om tidigare är köpt. Den är köpt på H&M, billig och bra, och snygg i både rosa och svart! Köp köp köp!

Imorgon ska jag förmodligen med Mickelito till vby. Hon måste hitta fina kläder och skor, och jag ska vara smakråd. Tänkte titta på en jacka också, så det blir perfekt. Först måste jag bara se till vakna, om det är möjligt! Gud nåde den som väcker mig innan tolv! Jag borde kanske sussa...men varför ska man sova på en helg om man inte är trött? Nej, det vill jag inte. Kvällen tog slut lite för tidigt känner jag nu, blev taggad igen, men känns lite fel att dra ut nu liksom.

På kvällen imorgon blir det nog chillkväll, attans! Det är i för sig jäkligt mysigt, men för stunden har jag lust med mer än så! Men icke sa Nicke, på söndag är det upp tidigt i bra form som gäller. Puss


flippareee, belle steffen cami, en minnesvärd sommarnatt


Heeeeeeeeeeeeej

Heeemmma! Har haft en galet najs kväll! ;D Jag hade överenergi som fan förut, nu är jag helt död! Jag vet att klockan inte är särskilt mycket, men ändå!

och det här hade jag på mig ikväll.








Jag är inte trött, orkar inte sova, så vad ska man göra nu då?


Tack!

Fan vilken skön träning! Kändes mycket bättre idag, tack gode gud! Nu är det tagga för SM som gäller, jag känner mig jäkligt nervös, motståndet kommer vara grymt!

Skriver senare förmodligen, nu ska jag utnyttja kvällen till fullo ;) See yah!

drar på träning när som helst

TAAAGGA!

och påtal om ingenting, fan vad jag har lust att dansa..bara så där random liksom, haha! Puss.



brunett? alltid samma grubblande vid den här tiden känns det som

Tänk tänk tänk. Då var jag åter igen tillbaka vid grubblandet om jag ska färga håret brunt eller inte. Sist jag hade det var förra hösten eller hösten innan, jag minns inte riktigt. Anledningen att det blev en sån här tråkig bild, är att jag knappt har någon bild alls på mig från den tiden då jag hade brunt hår senast. Så det blev den här fjortisbilden, härlig tid...nja inte direkt. Men men, nu är ju frågan bara brunt eller inte brunt?



jag vill ha mer kläder

Jag satt och kollade på lite bilder som togs en helg, för nån vecka sen eller så. Vi hade typ "klassfest" + en del andra också, nåt sånt.


några av boysen i klassen..och så jag ;)



Hade på mig nån rosa slags topp med volanger, och idag upptäckte jag en likadan fast i svart. Jag vill ha!


Eller är det onödigt köp maybe?


dagen och planer för kvällen

Halloooj! Skolan var rätt chill idag, eller det kanske bara var det att jag typ inte gjorde det man skulle, jag orkade verkligen inte jobba. Var galet trött hela dagen! Imorse försov jag mig som sagt, så jag missade mina bussar och fick därför gå med världens fart upp till vällingby. Jag startade hög musik i lurarna och drog på tempot. Jag blev skitvarm, och tog av mig jackan och hängde den över väskan, och sen efter ett tag så märker jag att jackan är borta. SKIT! Då när jag vänder mig om ser jag en mamma med barnvagn typ hundra meter bak springa med barnvagnen mot mig, och i handen har hon min jacka. Hon baxa den! :O Nej jag skoja, men jag tappade den och hon hade tydligen ropat, men jag hörde inte ett skit, hehe synd. Hon var i alla fall jättegullig, och jag tackar henne för att jag inte behövde gå tillbaka och leta efter jacksatanet. :D Och jag hann till skolan, men jag var då helt död.
Funtar på att ta en powernap för att orka resten av kvällen. Först är det träning från typ halv sju till halv nio. Efter det ska jag antingen träffa Josse (fattar inte om hon kan eller inte?!) eller så ska jag hem till Kristine som ska ha fest. Eller det absolut smartaste alternativet, *trumvirvel*, jag och Josse drar hem till Kicko! Smart tjej jag är alltså! Jag får se vad som orkas med, jag är latmasken själv ;)


Kristine, a.k.a Kicko :D <3


Godmorgon!

Godmorgon! Idag är jag glader, och vädret är fint! :D Nu försov jag mig typ en halvtimme, men jag ska nog hinna ändå. Den bästa idén kanske är att inte sitta här, utan att ÖKA TEMPOT! Nä, jag orkar inte stressa.

Dagens höjdpunkt: EFTERÄÄÄTT i skolan, hahaha :P

Ha en bra dag, puss.


behövligt bad

Jag kände att jag behövde en liten mysstund så jag kröp ner i ett varmt bad, med härlig musik, mackor och te. Det var perfekt och precis vad som behövdes. Nya tag nu! Nu funtar jag på att kanske läsa lite i "PS jag älskar dig!" som alla säger är så jäkla bra. Jag har bara läst några sidor, jag gillar inte att läsa, men ska försöka!  

Helgen är en aning mer planerad nu. På söndag är det SM alltså. På lördag ska jag träffa Josse och Belle, dom små glädjepillrena. Vi får se vad vi hittar på. Och fredag imorgon alltså, och planerna för kvällen är fortfarande lite hlavt oklara. Jaja, vi får se vad som händer. Hoppas alla får en trevlig helg! :)


även den gladaste camilla kan vara lite ledsen ibland

Skrev för någon dag sen att jag kände mig lite deppig. Nu har jag kommit fram till varför. För det första är jag bara så jävla trött. För det andra känns basketen inte superkul för stunden. Några av mina närmaste vänner har slutat vilket gör mig jäkligt ledsen. Det är absolut inte samma sak utan dom. Det bästa med basketen är ju alla kompisar.
    Sen saknar jag också min gamla coach Janne, som inte längre tränar laget. Vi började spela basket när vi var åtta år gamla, och sen dess har vi haft Janne som coach tills typ innan sommaren. Nu har vi en ny coach och ett nytt lag där vi har slagit ihop 92or och 93or, och så har flera som sagt slutat. 
     I vintras och under våren spelade vi med det gamla laget f93. Då var vi bäst! Helt ärligt bäst! Enligt mig i alla fall. Vi tog hand om varandra och det var oftast glada miner överallt. Nu måste jag säga att jag ser inte dom där glada minerna lika ofta. Det känns som att dom kommer fram när vi blir övertrötta, vem skrattar inte galet då? Förut var jag glad för att allt gick så bra, självklart för att jag var övertrött då också, men mest för att att vi hade det så bra då. Vi var som en står kycklingkull som peppade varandra i alla lägen. Man vet inte vad man har, förrän man förlorar det. Så känns det lite. Jag har självklart kvar laget, men det känns bara inte som förut. 
    Sen går det heller inte så bra med själva spelet. När träningarna gick igång efter sommaren kändes det jäkligt bra, och jag kände mig bra, inte bäst, men bra! Efter några träningar gick det lite sämre, och idag kändes det inte alls bra. Tyvärr. Och jag vet inte om det är den lilla tanken av allt det här som hindrar mig från att se allt från den ljusa sidan. Jag försöker att tänka positivt och bara ha kul, men det är nåt som hindrar mig. Jag vill inte komma in i den jäkla onda cirkeln bara! Jag älskar ju mina vänner och jag älsar sporten. Hjälp.
   Nu blev det här jävligt långt, och jag överreagerar totalt, men jag behövde skriva av mig. Tack och hej.


dags att röra på fläsket

Nu bär det av till träning igen då! Först ska vi kuta i Grimsta, backarna dödar tro mig. Så om jag inte skriver ikväll kan ni ana det värsta! Sen bär det i alla fall av mot hallen för träning i en och en halv timme. 
     Förresten när går träningsnarkomansgräsnen? Jag tränar fyra gånger i veckan och tycker att det tar jäkligt mycket tid. Sen känner jag några som tränar åtta gånger i veckan, och där snackar vi träning alltså! 

Hemma till nio, puss.


Finspång i somras


Härliga tider. Ni får en chans att gissa lite här, spännande! ;)

En gång för länge, länge sedan fanns det en sjukt cool prins som heter Sir ***  ***. Han levde i ett stort slott under vattnet där han var världens mest omtyckta person! Han var känd både som prins och som proffs på att göra hål i makaroner. Sir ***  *** hade också en sjukt cool storasyster som hette ***  *** som var prinsessa. Dom bodde i samma slott under vattnet. Det var rosa och även det var asacoolt! *** och *** levde sitt drömliv ända till den dag när något fruktansvärt hemskt hände! Det var en helt vanlig söndag. Solen sken och *** och*** körde som vanligt en tävling på eftermiddagen som de brukade göra. Dagens tävling var vem som kunde komma på mest ord på X. När de hade suttit och hållit på i cirka 84 timmar var båda fortfarande astaggade, men det var då det fruktansvärt hemska hände. Sir ***  *** fick en flygande sten i huvudet vilket betydde döden för ***. *** grät i flera år tills hon 10 000 år senare kom på att hon kunde återuppliva människor. Korifix Makalusatus Pojkålåtos, sa hon och la handen på *** huvud där han låg på samma plats som han hade dött. En sekund senare började han lysa som en gud (som i Herkules) och han hade blivit levande igen. Efter den dagen levde Sir ***  *** och ***  *** vidare, lyckliga i sitt asacoola slott. *** lärde sig också att se upp för flygande stenar.

Snipp Snapp Snut så var denna megacoola saga slut!


random

Blondinbella blir bara snyggare och snyggare tycker jag, och hon är grymt fin i sin nya hårfärg


Min kära modell

Jävlar vad veckan har gått snabbt, och det är galet skönt. Vill bara ha helg, även om jag den här helgen inte har särskilt mycket planer. Det enda som är planerat är att köra SM på söndag, och då blir det ju typ lugnt på lördag kväll också. Sen ska jag träffa Josse på fredag eller lördag, det var ett tag sen, saknar den lilla jäkeln. Juste jag måste anmäla henne till Top model också snart. Fan vad jag ska se till att hon utnyttjar sina modellskillz någon gång! Hon är snyggast, långis, och kan typ allt om den världen. Hon är puddingen själv alltså, me likey!

 

Snyggingen själv!

Eftersom jag är största matvraket så måste ni ju få veta vad jag åt till lunch, otroligt intressant, precis som allt annat! Det var tacos! Fan vad gott säger jag bara! Hehe

sov sött

Är det inte lite konstigt när man känner sig för trött för att gå och sova, när man inte orkar? Så känner jag just nu. Dags att ge det ett försök. Godnatt. Förresten killen på bilden är bara en av alla mina pojkvänner...(;


Älska tjejerna. Älska Spanien.

Okej jag fick lite spanienryck. Lyssnar på Pitbull också, och det förknippas ju bara med Spanien.


Nice muscles!


Vem tackar nej liksom?


You bad boy! Haha jävligt osnygg bild, men den är ett måste!


Älska QK!


Vad är en spegel utan fjortispics? Hehe


Haha jag somnade när jag låg i Josses knä och hon skulle noppa mina ögonbryn. Sen somnade resten också!


Mitt ansikte ser ju jävligt härligt ut, eller inte. Men jag älskar ju att lägga mig på alla så den här bilden är också ett måste ;)


Mysigt!


Haha älskar er tjejer! Så jävla härliga!


Är det en vältränad mage jag skådar? :O Eller är det fettvalkar? 8)


Skumparty QK!


tagga tagga tagga!


Vill ha höstlov!

Gud vad jag redan känner mig skoltrött, snart höstlov! Fan vad nice! Jag vill egentligen resa utomlands, men det blir stanna hemma den här gången.



Spanien 09 med brudarna, fan vad jag saknar! Där var man brownie och allt!


tjockistime

Hemma från le traijning 8) Jag kunde ju inte sätta dom jävla bollarna! Men men, nu är det tjockistime! Jag ger dom här chipsen fyra av fem toasters, men det finns en sorglig grej med det hela också...jag har ingen cola! Och vad är chips egentligen utan cola? Okej nu har jag gett mina chips ett helt inlägg, najs!


Hittade den här bilden nu när jag jobbar med Boken om mig. Imorgon blir jag av med uppgifthelvetet. Hur som helst är bilden från ett gammalt kalas. Alla tittar snällt in i kameran. Jag däremot äter självklart. 8)

Hej hopp

Jag är glaaad! Ingen aning om varför, men varför inte? Jag är jäkligt sugen på godis som vanligt, men ännu mer sugen är jag på att ha en mysstund och krypa in i nåns varma famn! Jag ska ge mig ut på jakt efter någon direkt! ;)
Ikväll blir det träning igen! Jag måste börja tagga ordentligt, för jag såg just att jag är uttagen till sm-laget i helgen. Det är den första omgången som ska spelas, och vi har Högsbo och även GRYMMA södertälje i vår grupp. Jag är nervös, känner mig helt klart inte i toppform!


SM-silver med f93. Saknar!


Nästa bodybuilder?

Hemma från träning! Idag kändes det helt okej, inte superbra, men helt okej! Först var det fys i 45 minuter, fyfan vad jag är svag i armarna säger jag bara! Det är sjukt, efter alla dessa år borde jag se ut som tjejen under. Hehe. Usch scary!



Sedan var det i träning också i typ en timme, och jag och Sofie skrattade som vanligt halva träningen, inte bra inte bra ;) Och nu är jag hemma och ska slappa satan resten av kvällen tror jag. Ska nog kolla idol också som börjar om ett tag. Några har fan varit grymma hittills, och några så jävla kassa, tyvärr. När det gäller att sjunga så hör jag nog till den kassa gruppen. Attans, jag som vill testa vara med i idol. Men jag är väl bra på annat, typ...nej vi avslutar här, puss. ;D


Dagens

Hej svej!

Idag var det en rätt kort och skön dag i skolan. Det roligaste var nog fotbollen på idrotten, hehe, jag och Sanna var grymma! ;) Vi fick göra vad i ville för vår lärare var med andra gruppen i skolans gym. Först tänkte vi tjejer köra något liknande Sanning och konka, för vi orkade inte röra oss, hahaha men så blev det inte. Det blev fotboll och jag ägde helt enkelt ^^ 8)

Skolfotot gick väl okej, men det kan man ju aldrig vara säker på! Vi får väl se om nån månad helt enkelt.

Just nu sitter jag och kollar runt lite på fejjan och olika bloggar. Jag måste ju få lite inspiration om jag ska lyckas bli nästa storbloggare..haha, eller inte! Hur som helst, om tio minuter börjar Ghost Whisperer på fyran, me like! Sedan blir det lite plugg, och efter det träning i två timmar. Jag har absolut ingen lust, som vanligt tyvärr, snyft. Jag vill verkligen få tillbaka lusten, och ska kämpa för det.  


Godnatt!

Nu kryper jag ner i sängen, dags att försöka sussa, ska upp rätt tidigt imorgon, måste hitta några vettiga kläder. 08.00 har vi skolfoto som jag säkert har sagt flera gånger nu, så nu vet ni ;) Kommer säkert bli en skitsnygg bild..eller inte, just nu känner jag mig bara jätteblek, och sliten. Jag får slänga på ett stort leende och hoppas att det får mig att se piggare ut, hehe. Godnatt söta människor.

Te, ansiktsmask och ett gulligt litet mongo

Nu sitter jag här igen med, gissa fem gånger...okej en kopp te, det var rätt! Happy hour...Inte nog med det, så är jag helt grön i ansiktet, ta det lugnt jag ska inte spy, det är bara en oskyldig liten ansiktsmask.
Pratar bland annat lite med Jenny, det lilla mongot får mig alltid på bra humör! :D



Älskar bilden och alla fotbollsminnen


Minicami

Dags att titta igenom gamla fotoalbum efter bilder från när jag var liten, till Boken om mig. Nu ska jag jag ta fram den lilla barnsliga Camilla igen!




Hej knubbis! Inte så där supersöt...:P


Tisdag

Imorgon har vi klassfotografering i skolan, HEMSKT! Vilken normal tjejer drar inte en massa tid på att bestämma vilka kläder man ska ha på sig? Jag gör i alla fall oftast det, och sen blir det ändå aldrig bra, det blir nästan alltid det första plagget jag testade av typ hundra olika, suck! Haha, att man ens gör en grej av det. Folk tittar typ en gång i skolkatalogen sen lägger man undan den..för alltid?

Imorgon ska jag också köpa biljett till insparksfesten som är den 24/9. Inte långt kvar! :D Det blir nog skitkul, jag är redan taggad!


Grattis sötnos

Äntligen hemma! Skoldagen kändes otroligt lång idag! Jag började åtta och slutade klockan tre, och direkt efter det mötte jag upp Mickis och vi åkte till café Noco vid odenplan för att fika, älskar det caféet, supermysigt! Jag åt en jättegod äppelpajsbit med vaniljsås, och Mickis åt nån chokladgrej, mums! Älska godsaker...och all mat 8)
     Nu är jag i alla fall hemma och planerar att ta det lugnt ikväll, ska kanske slå en pling till Josse också. Nån springning orkar jag inte med, men lite plugg blir jag nog tvungen till i alla fall, bajs på det.

Påtal om ingenting så fyller sötnosen Stephanie Rodmar 16 år idag, hon blir en stor tjej, så gratta henne ;)

GRATTIS BABY!

Gullungen och jag i somras


Mysigt värre

Sitter och lyssnar på John Mayer, så jäkla bra! Bästa låten är nog fortfarande Free Fallin'. Den får en att halvt vilja gråta, samtidigt som man blir helt glad!
    Har hunnit med lite matte, och lite svenska, känner mig rätt duktig faktiskt :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan tillbaka till sängen. Dags att sussa, börjar åtta imorgon.

Imorgon:
Skola
Fika med Mickis?
Mer plugg svenska och matte, suck
Kanske ta en liten löprunda
Slapptime, film

Godnatt, puss och hej

världens bästa

JAG SAKNAR MIN BELLE MER ÄN NÅGOT!


återställd

Lite mat gjorde mig genast på bättre humör, och nu känner jag mig lite återställd efter den långa dagen. Efter maten så blev jag genast sötsugen och blandade ihop lite hallon, banan och vaniljsås till det, mums! Enkelt och gott :) Och nu sitter jag här i sängen med en kopp te, och ska börja skriva lite i "Boken om mig". Det är ändå en ganska rolig uppgift, att få berätta om sig själv och en massa härliga minnen! Jag tänker ofta tillbaka på den gamla tiden, då när jag tycker att allt var så enkelt, en riktig härlig tid!




Jag då..


Helt slut!

Rubriken talar för sig! Jag är helt slut efter att jobbat i elva jäkla timmar, från klockan halv åtta imorse i en iskall tråkig brommahall. Inte ens roliga matcher bjöds det på. Livet är hårt ibland.
Nu har jag precis fått i mig lite mat i alla fall. Det blev kött, pommes och sallad, mums, det behövde jag verkligen efter den här dagen.
    Nu ska jag fixa lite te, och sen krypa ner under täcket och plugga lite. Har matte och svenska framför mig, härligt. Kanske skriver lite mer senare, om jag har blivit på bättre humör då. Se yah! ;)




Haha så här kan det se ut ibland när jag är helt slut!


Uppe med tuppen

Godmorgon! Det är förmodligen bara jag som är vaken så här tidigt, och tro det eller ej, men jag är faktiskt inte så trött som jag trodde att jag skulle vara! Man får vara glad för det lilla. Men när jag vaknade var det inte lika bra. Gud vad allt snurrade, och jag har ingen aning om varför, kändes skitkonstigt! Men nu är jag helt okej i alla fall. Jag sitter och lyssnar på världens mysigaste låt, från patrik 1,5. Hehe har jag kanske överreagerat med hur filmen var?
Neeeeej ;D Hehe. Nu ska jag dricka upp mitt supergoda te, och sen bär det av mot brommaplan, kommer hem ikväll. Härligt...nej nu ska jag vara en glad tjej! :D Och påtal om ingenting så är mina naglar jättefina nu!

Ha en bra dag!




natti natti

Säger återigen godnatt, men nu menar jag det på riktigt. Kommer vara helt död imorgon, men jag ska göra mitt bästa för att hålla uppe påsarna under ögonlocken. Imorgon hinner jag förmodligen inte skriva nåt, men vi får se. Sov sött



minnen

Haha, verkligen härlig bild :P Nej men den bjuder jag på! Från SM-finalen 2008, 2009?



Blackeberg basket




Ska upp tidigt imorgon alltså, ingen sovmorgon här inte, snyft! Jag ska som sagt jobba i brommaplanshallarna med Blackeberg basketcup, som mitt lag nu är för gamla för att vara med i, så nu får vi bara hjälpa till, inte lika kul...men men, vi ställer upp ;) Kom gärna förbi imorgon!




Guld i Göteborgs basketfestival 2008. Älskar dom här tjejerna, så jäkla underbara!


Patrik 1,5

Gud vilken mysig kväll jag har haft! Det blev bara jag och mamma ikväll. Det var så otroligt länge sen. så nu var det verkligen på tiden. Vi började med att sätta i oss en massa kräftor och vitlöksbröd, mums så gott det var! Samtidigt så satte vi igång en film, Patrik 1,5 hette den, och gud vilken bra film! Så jäkla gullig, jag blev helt lycklig ärligt talat! Den handlade i stort sätt om ett bögpar som ska adoptera en liten kille som de tror är 1,5 år gammal, men så visar det sig att pojken de får är 15 år gammal och har ett kriminellt förflutet bakom sig. Resten får ni titta själva, så jäkla rolig!
  Urgullig film alltså, se den! När filmen tog slut, så tänkte vi se om det gick nåt bra på tv, men icke sa nicke, så det blev samma film igen, för vi tyckte den var så bra. Haha jag och mami var helt hyper när vi hade sett den. En massa chips, godis, och cola blev det förstås också. Tjockiskväll, härligt!




Ta hand om dig

En bra grej är i alla fall att jag har tagit tiden idag till att ta hand om mig själv, vilket var behöligt! Jag bastade rätt länge, och det var verkligen superskönt! Sen åkte en ansiktsmask på, jag duschade och skrubbade mig ren, och sen målade jag om mina naglar i en fin glad rosa färg. Efter det åkte myskläder på och nu är jag redo för att bara ta det lugnt och mysa.

PÖSSS

Deppig

Ja, jag känner mig riktigt nere faktiskt, och jag har ingen aning om varför heller. Det bästa vore nog att hitta på nåt kul ikväll och komma på andra tankar, men jag tror jag skiter e det idag. Jag får väl vara lite deppig ikväll helt enkelt, och vakna gladare imorgon. Då blir det myskväll med syster och mami ikväll alltså. Först kräftor och sen mys med film och chips.

Imorgon ska jag jobba hela dagen i brommaplanshallarna, det är nämligen Blackebergs basketcup hela helgen, så mitt lag hjälper till med allt fixande som behövs. Det blir nog inte superkul, skulle gärna göra något annat sista dagen på helgen, men men.

Det här blev ju ett glatt inlägg...hehe. Upp med mungiporna tjejen! Ha en bra kväll allesammans!

godistime

Herregud det är helt otroligt, jag är ju så söt så jag får diabetes...eller inte, men jag behöver godis nu! Dags för en prommis till affären!



Dags igen

Då var det dags igen att börja skriva, jag har ju mina perioder.

Igår tillbringades kvällen med sötaste Jenny. Hon kom till mig direkt efter att jag hade slutat, och det var dags att dra fram traditioner igen, så vi ställde oss och bakade. Det blev en god hallonpaj, mums! Efter det groffade vi oss i soffan vilket vi är bäst på, och tittade på Harry Potter 4, eftersom att det lilla mongot till kompis jag har bara har sett ettan och tvåan ;) Efter det latade vi oss lite till med kebab, pizza, och söta Tzatziki (film alltså). Ingen kärlek är som kärleken till mat, he he!

Efter det var det idol på tv, och då kollade vi på det. Jag vet att vi låter som två riktigt degpotatisar, och...det är precis vad vi är. Sedan tog vi en prommis hem till Jenny och där tittade vi på I taket lyser stjärnorna, älskar den filmen! Eftersom jag skulle upp så jäkla tidigt idag så blev det hemgång efter det.

Tack för mysig kväll baby! <3


kärlek


Tråktråktråk

Jag har riktigt tråkigt, därför kommer jag kanske skriva lite för en gångs skull.
Och vad händer ikväll? Ingen aning faktiskt, ibland leker jag nämligen lite med min kompis beslutsångest, hehe. Aja jag har gott om tid på mig att bestämma mig. Alternativen är att stanna hemma, eftersom jag är galet trött och ska upp och jobba tidigt imorgon. Men frågan är om jag verkligen vill det på en lördagkväll, annars blir det dra ut med kompisarna som gäller, vi får se ;)

RSS 2.0