gillar läget

Ååh finebebo kom hem med naturgodis och en bikini till mig. Bästaaaa. Så snäll, tackitacktacktack söte.






aj

Hehehehehejjheej. Tänkte bara säga att om nån snäll människa ute i världen är bra på massage, så befaller jag dig att komma hit. Dör lite av träningsvärk i axlarna och armarna, måste räddas. Ska bada nu och dricka te, herrå.

weee

WEEEEEEEEEEEEYHO!

Insåg precis att jag har fått pengar in på kontot. Har hela den här månaden haft 100 kronor att leva på eftersom jag piercade naveln för typ allt jag hade i början av månaden. Ja, jag är fattig, vem fan är inte fattig när man är i min ålder, inte har nåt jobb och slösar upp pengarna direkt när man får dom.
Ska försöka spara lite bättre nu. Fast jag har faktiskt sparat lite ända sen förra sommaren för att ha råd med resa i sommar. Lägger undan hela tiden, duktig chey visst?


På tal om ingenting, jag har världens bästa syster.

HERRÅÅÅÅÅ

det går bra nu

Glad dag idag igen, det tackar man supermycket för! Solen sken idag igen, slutade tidigt, sista lektionen var specialidrott som ju bara är fööör chill i skolan, lektion i tjugo minuter.
Tog också en massa fina bilder med päls, amme, jojje, och flippfia - som faktiskt fyller år idag. GRATTIS GRATTIS GRATTIS mörti!!

självklart var vi i skolan tidigare och pimpade hennes skåp fint.


Nu ska jag jobba stenhårt på ett tråkigt historiaarbete. Två veckor till loooov. <3
Ikväll blir det träning som vanligt. Har konstigt nog riktigt fet träningsvärk, men dee bah å kör, jag gillare.

Och så imorgon är man ledig. Guuuuuld värt! Åh.

myse

Ååååh fin dag. Var glad och skrattade hela dagen, tror det beror på extrem trötthet - men vad gör det när man är glader. Solen sken och det var inte allt för kallt heller.
Fysade och fy fan vad jobbigt det var i armarna. Tränade sen vilket även det kändes skönt idag. Kollade precis big brother, där dom roastade varandra. Shiiit skulle nog inte klara av att roasta någon eller att bli roastad. Dom går verkligen på hårt mot folks brister jueee. Fast ändå lite kul.

Aja.

Sitter och kollar lite gamla bilder, ååh saknar den här kvällen, den var bra den. Gullisarna från skolan som förgyller dagen.





Och åååh, det var precis efter hawaii, så var brun och åååh. Hade asmörkt hår också, gillart. Men tonar bara håret så färgen åker ur, och när det är mörkbrunt och man badar och solar mycket blir det lite halvgrönt, så tänkte försöka låta så mycket färg som möjligt åka ur till sommaren. Usch mitt hår är fult nu. Då vet ni det.

Ska snart hoppa i säng, pussi.


weeyho

Överlevt dagen, weeyho! Kunde inte sova inatt så vaknade på den dåliga sidan, men dagen har sakta men säkert rullat över mot det bättre. Knattarna grät knappt idag, haha. Några var till och med ganska söta. Och min egen träning bjöd på en massa skratt och även lite rolig basket, nääz.

Ska mysa med mickis nuee, så tänker inte hänga här mer. Pussi.

myse

hej segis

Ska snart hoppa i säng, men orkar inte röra mig från soffan. Jobbigt det där.
Somande som vanligt efter skolan. Skulle bara "vila lite", men blev powernap på tre timmar. Sen blev det träning, och hade förväntat mig det värsta efter så dålig match igår, men den var skön och rolig, så det var skööönt.
Nån som såg big brother? Herreguuuud. Älskar det programmet. Alltid nya överraskningar, sjukt. Kan inte annat än gapa och skratta.

Imorgon blir det tråktisdag som varje vecka. Skola, företagsekonomiprov mellan tre och sex, knatteträning, egen träning, hem, sova. Määääääh vad segt.



Natte

snabbis

Tjoho.

Redan hemma. Hade lång lektion imorse, och sen hade vi tydligen håltimme på fyra timmar, så orkade inte stanna kvar i skolan då faktiskt. Sitter nu hemma och ska trycka i mig lite mat snart och sen ta tag i allt fettoplugg.

Herrå, hörs sen. Pussi


söndag

Kom precis hem från match. Det måste ha varit sämsta matchen som någonsin har spelats från vår sida. Jag tar det seriöst, det gör jag, men ibland kunde man fan inte låta bli att skratta. Dog lite. Så extremt risigt. Och så var golvet extremt halt, noll fäste, så alla så ut som bambi på hal is. Vår tränare var inte särskilt glad heller (med all rätt) och jag tror att alla skämdes lite. Haha, bara att ta nya tag. Trots riktigt dåligt spel så blev det i alla fall vinst.

Snart kommer lille korvi josse hit och myser. Big brother standard.

..Är extremt taggad. Taggad för nästa helg. Har massa roligt att se fram emot. Hype.




...och extremt stressad över plugg jag skulle ha gjort i helgen, men det går bara inte. När det är för mycket vet man inte vart man ska börja. Okej..happy thoughts, snart påsklov.

ååh


bra dygn

Shuuuu!

Somnade i typ fyra timmar när jag kom hem från skolan igår, och vaknade upp vid halv åtta på kvällen. Bestämde mig då för att stanna hemma och ha myskväll med mickis. Vi laddade upp med sushi och våfflor och gosade lite framför tvn. Vid tio sov mickis som en stock och var okontaktbar haha, så jag bestämde mig för att köra på impuls och dra ut ändå. Drog på lite smink, smycken och sköna kläder - blev leggings, spetsbody under och en magtröja, och så vipps var jag redo för utgång. Ringde jenny och gänget och sprang sen hela vägen till tåget haha. Träffade sen även johanna och malou och gänget och sen blev det entourage för hela slanten. Bokstavligt talat alltså, lite tequilashottar var fan inte billigt haha, så verkligen alla mina sista pengar för månaden rök..I need a joooob. Dansade hela kvällen, och sen avlsutade vi med donken. Standard. Riktigt rolig kväll!

Sen hade vi precis match mot solna och det blev vinst! Nääz!! Spelade dock ganska dåligt, men jaja, glad för vinst. Så nästa vecka blir det semi i u18 serien, me like!

Snart kommer min älsklingsjosse hit och vi får se om vi stannar hemma och myser eller om det blir party. Kanske blir det häng med amme, päls och sofia också. Myse.

Nu ska jag starta kvällen med pizza. Gillar redan kvällen. Bra sällskap - pizza och josse.

Feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeett


Du är bättre än pizza gumman. <3 (Eller?) Haha, ååååh sötisar. 

Herrå!


äntligen fredag

Heeeeeeeeeej! Fehett med kallt ute idag. Vägrar ha på mig vinterjackan, men jackan jag hade idag var fan iskall. Sorry förresten för mitt väder/plugg/klag-snack som är med i varje inlägg nu för tiden.

Imorse tänkte jag ta sovis, men så vaknade jag vid halv sex och kunde inte somna om typ. Sämst ju, men chillade hemma ändå, orkade inte håltimme och så. Tvättade håret, städade och målade naglarna lite vårigt rosa. Lugnt i skolan, och sen begav jag mig hemåt. Vet inte hur jag ska göra ikväll. Sov dåligt inatt och känner mig fett risig. Har viktig match imorgon också...men är ändå lite sugen på att dra ut med tjejerna ikväll. Får se lite senare hur jag känner och så.

Våffeldagen idag fick jag precis höra, så jag och mickis ska fixa lite våfflor snart, mummi! :D


PTOI, känns som att alla har börjat lägga upp nostalgialbum på facebook.

Mvp-festen 08, fjorrar haha. Lite lagom mycket sidbena..


Hahahaha. Däck på bussen. Extrem ofresh bild från en av många bussresor med laget.

sun is up


happy thoughts

Sitter och tänker på lite allt möjligt. Bland annat hur extremt taggad jag är på fest och allt som har med glädje att göra. Vill springa ut på en sommaräng och typ bara...hoppa eller nåt? Nej men är astaggad på allt som inte har med tråk att göra. Fett smart. Flippfia fyller 18 nästa vecka, och jag vet att du läser här, och jag och amme har världens bästa plan att du ska styra upp brakfest. Låter ju extremt bra tycker jag. Då har vi en deal.

Sen kom jag in på alla roliga resor som jag har framför mig. London på påsk, Kreta och Zakynthos i sommar, och kaaanske även Sardinien och Spanien. Shiiiiet, flipp, jag kommer bli brun. Finns inget bättre än sol, värme och stränder. Löv it. Kämpar vidare på att skaffa ihop pengar haha. Det där med jobb går ju inte toppenbra om man säger så.

Ska dunka lite glad musik och sen blir det sova. Tror jag ska unna mig sovis imorgon, orkar inte med lång tråkig håltimme.

Puss och godnatt på er.

torsdag

Var som ni kanske hajade extremt irriterad igår så kunde inte somna förrän välle välle sent. Trött som en apa idag, men kort dag i skolan i alla fall. Tog sen en sväng till farbror doktorn, för att kolla på lite prickar. Eftersom både min mamma och pappa är rätt prickiga (födelsemärken snackar jag om nu alltså) så blev även jag det, så var där och kollade bara. Ska kaaanske ta bort min prick i ansiktet. Läskigt! Det dröjer i alla fall.

Sen åkte jag vidare till banken och åt lunch med pappa. Kände att jag verkligen inte passade in där haha. Varenda människa gick i kostym och slips och hela rubbet, och typ alla utom jag valde tråkmaten framför pannkakor med sylt och grädde. Blir nog knärrest banken för mig i framtiden.

Nu måste jag snabbskriva en krönika. Tror den ska få handla om mat. Sen blir det herrlagsmatch, egen träning och sen mer plugg. Shit vad roley. Nääääääääää inte alls.

FREDAG IMORGOOOOOOOOOON!

underhållning


ql

Hemma efter värsta träningen. Och jag är just nu helt sjukt cpanusfittkukbajs irriterad på grund av det.
Sen när jag väl kom hem blev jag och mitt underbara ordförråd ännu mer cpanusfittkukbajsirriterade. Det är inte alltid så kul när ens älskade syster skaffar pojkvän. Löv you mickis, och jättegullig pojkvän som jag tycker är jättesnäll, men när han inte är här, är han i telefon och på skype med henne samtidigt. Är liksom van vid att ha henne för mig själv. Blir irri. Det som är ännu värre är att hon ska flytta snart också, och vet inte hur jag ska klara det. Lite lagom bitter så där. Ska lugna mig nu. Fast nä. Ses.


hej herrå

Hej.

Bara jag som lyssnar på turkisk pop eller? Haha, fett sköna serri.






Underbart med vår. Liiiiiite kallt bara, men ändå extremt skönt. Så skönt att vara ledig måndag och tisdag, för imorgon är det redan torsdag vilket betyder nästan helg. Min helg kommer nog bli fett tråkig men ändå. Har match lördag, match söndag och utöver det är det stenhårt plugg som gäller. Fan, har för mycket i skolan just nu. Stört mycket fettouppgifter, inlämningar och prov alltså och blö.

Måste börja nu. Ska ha skrivit en krönika till fredag och har inte kommit igång, så om ni har nåt bra ämne som jag kan skriva om, just holla at meee.

Träning om två timmar. Stressad eller? Närå. Fast jo.

Herrå.

ledig

Vad väntar idag då? Är ju ledig idag igen, och måste nog tyvärr spendera dagen med tråkplugg. Ska försöka komma igång nu, sen kanske gå ut lite och sen ikväll blir det match.
Herråå

första skivan

Tittade precis på termometern, såg jag rätt eller?! TOLV GRADER!! Faaaan vad sköööönt! Det är väl vårdagjämning (heter det så?) idag också. Måste ut sen, ska bara vakna lite.

Var på blackebergs första skiva igår. Dansade en massa och hade det kult! Jag och soffi bestämde oss vid halv elva igår, efter en massa ångestande, att vi skulle vara sailor moon tjejerna. Haha vad tycks?





Nån som kollar på big brother? Ni kanske har hajat att jag gör det i alla fall haha, och så upptäckte jag igår efter att tag att nicky sthlm var dj i slutet. Är lite nerdy, får alltid miniflipp inom mig när jag ser nån som jag har sett en massa på tv eller liknande. Han var supergullig hur som helst! :D 

Bra kväll!!  

nirr

Har precis sett på solsidan med hela familjen. Tänka sig vad det programmet kan göra gott. Bjuder på skratt och för samman hela familjen. Gillart.

Nu blir det te, big brother och myse med mickis och josse! Standard söndagstradition.



Känns ganska rejält awesome att inte behöva gå till skolan imorgon. Det är som att det är fredag kväll nu. Chill!!!!!!!!!!!!!!!


still töng


händelsrikt dygn

Lite konstigt senaste dygn, har hänt en vällee massa. Halva dan igår satt jag med mickis och skrattade åt google translate tanten. "Hi michaela you look like an asshole" "Baby, vad tycker du om snor?" Det låter ju så jäkla udda med hennes robot/halvtrevliga röst. Dog av skratt några gånger. Senare på kvällen åkte jag, mickis och pappa och åt grekiskt god mat i vällinge hus och sen blev det bio. Såg "the adjustment bureau". Bra film, riktigt spännande! Efter det så åkte jag hem, och det såg ut som att det skulle bli hemmakväll med josse. Som vanligt varje gång när man har hoppat i myskläderna så får man ett samtal. "På med kläder, tagga till" Okeeeh. Bah kör.

Åkte till järfälla med josse, och när vi klev av bussen kändes det verkligen som att vi hade hamnat mitt i ingenstans. Och så helt plötsligt såg jag några klasskompisar som stod där mitt på gången. Blev aschockad och jätteglad. Traskade med dom och mötte upp soffi och robert och några andra. När vi kom till matilda som hade festen, visdade det sig att det var asmånga där från blackan så det var kul.
Dansade lite med tjejerna, och sen vips slogs jag av något. Såg jag precis skolans restaurangchef carlos gå förbi?! Ja tydligen. Haha så skumt att se honom där. Det var alltså hennes pappa tydligen. Och vad som var ännu roligare var att han sen gick runt och bjöd alla på pizza. Haha, gullää...gott fan!

Så det blev lite sömn inatt också, gick upp vid åtta imorse. Tog en morgonprommis till vällingby, och jobbade sen i sekreteriatet under två basketmatcher med soffi och saron. Chill. Tog sen en prommis hem igen i den sköna solen.

Ganska mycket har hänt. Kul dygn.

Aja, Herrååå.

am i in heaven?

Satt ute en timme, men blev inte ett dugg brun. Attans. Sen gick jag in, fortfarande för kallt ute. När jag kom in var jag liiite hungrig, och så gick jag igenom frysen, och tänka sig vad man kan hitta. Ben and jerry's chocolate fudge brownie. OMG. Himmelriket. Hade konstigt nog inte smakat den tidigare, och jag dog lite. Tyvärr slank hela paket ner. Och nu då???
Någon som säljer en normal mage? Någon? Ingen?


på en lördag

God morgon!

Gick upp klockan sju imorse. Sju, hör ni?!?!? På en lördag, men fett värt var det. Rörde mig mot vällingbyhallen där det var dags för miniligan med knattarna. Idag var vi ganska få och alla var snälla och superduktiga! Skööööööööööön..............t!

Solen skiner och jag vill sätta mig ute och sola lite. Blir man brun om man solar nu förresten? Man kan ju testa...eller så har man 65484986568489 ton med plugg som man måste börja med istället. På en lördag. Hmm tvek på om det ens är okej.

Senare ikväll blir det i alla fall lite mys med bio, och ännu senare blir det förhoppningsvis fezt med josse! Tähäägg.

Hoppas ni alla får en underbar dag!

bästa coacherna eller?!


hey lövely

Seeeeeeeeeeeg dag, men det var chill ändå. Min idrottslektion gick bra, så det var skönt. Nu är det äntligen helg! Som jag har längtat. Som vanligt. Åh ledigt måndag och tisdag också, tack gud.

Fan vad jag blir sur på snöäcklet. Usch usch. Kom hem som värsta iskalla snömonstret, men nu har jag hoppat i mysbyxorna och druckit en kopp chaite, så nu lever jag igen. Bajs på vädret, våren var ju här bara för nån dag sen.


Helg nu då. Vad hääänder?!
Ikväll skulle jag ut med soffi och jenny, men jag blir extremt opepp på det här vädret, så jag ska nog tvinga hit dom för myskväll istället om det går. Ska ändå upp tidigt imorgon för miniligan.


Juste, tack världens bästa syster som kom hem med en massa grejer till mig, som hon hade köpt när hon var på bra humör idag haha söti.

Nu blir det tvn ett tag. Åh sköna helg. Hareee.

hahah bilden..hype elläääh?!

myse

Tränade, fysade lite, sträckte mig (awesome). Är glad ändå. När jag kom hem tog jag bort sminket, men tydligen hamnade hälften nånstans inne i ögat. Kan inte sluta blinka, får inte ut skiten ur ögat (awesome). Sen tog jag en låååång dusch och nu känner jag mig fresh och mysig. Gud alltså ni ska känna mina ben. Nyrakade och fina. Stört lena. Så mysis. Ingen djungel längre, det var ju skönt.

len som en babyrumpa

myse

Snart kommer josse, ha en trevlig kväll. Imorgon är det bara fyra veckor till påsklovet!!!! WEEY! Ska spendera några dagar i london över påsken. WEEEE!

Herrå!

hej (fantasifullt)

Halloj gott folk.

Imorse var det extremt svårt att komma upp ur sängen. Sov för lite inatt så ögonen ville helt enkelt inte öppnas. Kom till slut upp och tvingade mig till skolan, och lyckades med att  inte komma allt för sen.
Torsdagar är hungerdagen har vi kommit fram till, men till slut fick vi gottismat, och sen slutade jag tidigt som vanligt, och är nu hemma och degar. Har städat en massa här hemma så nu är det rent och fint.

Nu måste jag sätta fart med att planera en basketlektion som jag ska hålla i skolan imorgon. Hmm.
Ikväll blir det träning och sen kommer josse hit och myser. Så otroligt skönt att hon bara bor nån minut ifrån mig. Nåt annat som är stört skönt är att det är helg imorgon. Yaaay. Det verkar som att det kaaanske blir utgång imorgon. Välle välle trött men ändå sugen. Tror vi bestämmer oss imorgon.

Nu blir det idrottsplugg, pussi.


onsdag

Hej folket. Vilken vacker dag det har blivit ute. Har legat nere i källaren och sett på filmer och sovit hela dagen.

Begravningen tidigare idag var fin, men det var jobbigt. Massa tårar. Det värsta är såklart att tänka på och se hur jobbigt de absolut närmsta har det. Kan inte tänka mig hur det är att förlora sin förälder och sin man. Vi finns här.

Vila i frid

:(

Vääärsta knatteträningen på länge. Vissa kom en halvtimme sent, så går dom in med ytterkläder mitt i en övningen och skriker att dom ska sluta. Då hade det tydligen blivit tjaffs mellan några redan i omklädningsrummet. Det finns några i vårt lag som verkligen inte kommer för att träna, utan vissa söker alla lägen att gråta, hacka på varandra och lata sig. En del satte sig ned på golvet och vägrade köra. Andra hakade på andra som bråkade. Alltså jag förstår mig inte på dom som kommer dit och vägrar träna men hakar på dom som bråkar. Vad gör dom där om dom ska vägra göra det vi säger?! Kaos. Synd att det ska gå så mycket energi åt att lösa bråk, när vissa är så duktiga och lyssnar på oss och kör hårt. Man ser hur alla utvecklas, men de kunde vara så jäkla mycket bättre om inte energin skulle läggas på att lösa bråk som ofta redan har uppstått i skolan. Och så ska vi lösa det. Kaos. Jaja, fortsätt simma, vi kan fixa det här.

Ikväll körde jag noll plugg. Bara te och tv. Chill. Imorgon är vi lediga i skolan, men jag ska hur som helst på begravning. Det kommer nog bli riktigt jobbigt.

Fan nu fick jag ett hemskt samtal från min fina fina vän också som var extremt ledsen. Det värsta som finns är när ens nära och kära är ledsna och man inte kan göra något. Finns här.


Nu blev allt depp. Godnatt.

goddagens

Igår var en tråkdag, för det var grått ute och jag var trött efter helgen. Idag däremot var skönaste tisdagen på länge. Tack solen för att du finns. Däremot hade vi spanksaprov som var svårt och tråkigt, men bortsett från det så har dagen varit bra. Ikväll blir det knattar och träning som vanligt. Hinner inte mer nu, tjing.

snart så

bra avslut på bra helg

Hemma efter en underbar kväll på jimmy's steakhouse. Grym restaurang! Var där med familjen, felix och mormor och morfar för att fira mickis födelsedag lite. Åt stört goda revbensspjäll. Jättemysig stämning där och snygg grekisk servitris hehe. Gillar läget, bra kväll!

Nu blir det te, solsidan och big brother. Big like. Pöss.

!!!!!!!!!!

ALLTSÅ GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vidare i SM! Nu blir det final four i karlstad i maj!
Fan vilken härlig match. Det blev lite kaos och lite krig precis som jag hade tänkt mig och önskat. Grymt roligt!! Matchen var jämn, och i slutet var det lika ganska länge, men sen drog vi ifrån lite. Hallen sjöng och alla var hype. Blir helt till mig, och i sånna här lägen blir jag alltid helt kärleksfull, älskar mina tjejer. Stört grymma!


...Nu måste jag verkligen duscha, lökade sönder haha.


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!


shouuz

Andra matchen blev en fet förlust. Imorgon möter vi bollstanäs och då är det vinna eller försvinna som gäller. Det gäller likadant för dom. GAAAAAAAAAAAH. Fattar ni hur kaos?! Det är dom eller vi som ska vidare. Hoppas på en galen och rolig match. Jag är redan taggad som fan!!

Trots en förlust så är jag glad. Tjatar stört mycket om det fina vädret, men idag är det ju varmt och allt. Så härligt! Ska ta en dusch och så dra på mig kläder och gå ut i solen!

Pussi.


Morning sunshines!

Igår blev det vinst mot järva vilket kändes väldigt skönt. Nu måste vi vinna en match till, och jag känner på mig att vi har de tuffaste och svåraste matcherna kvar. Håll tummarna för oss.
På kvällen igår hängde jag med josse och steffi, och hade myskväll med film och massa gottis.
Dagen idag ser liknande ut, först match och sen myskväll. Herregud vad jag har längtat efter myskvällar. Löv it. Ikväll ska den spenderas med mickis. Bästa sällskapet! Det var riktigt länge sen vi hade syskonmys, så ikväll ska det bara vara vi två. Vi ska laga tacos och göra tårta haha! Mumma!
Nu funderar jag på att gå ut i det soliga vädret och ta en prommis. Orkar man?


hans nopp

Ååååh underbara dag! Ljusa, slitna jeans och converse, är det vår elläh?! Gruset var framme på marken och solen värmde och gjorde att jag inte kunde vara annat än glad idag. Matteprovet gick stört bra, vilket jäkla flyt. Det var god mat. Team Belarus vann på idrotten, jarrå.

Vi pratade om lite roliga namn idag. Julias pappa hade tydligen känt nån som hette Hans Nopp. Ahahaha. Ni hör ju, det låter som hans snopp. Man är ju dum i huvudet om man döper sitt barn till det. "Är hans nopp (hans snopp) här idag?"

Efter idrotten satt vi och chillade lite och jag flöt bort i tankarna och kom sen och tänka på det igen.
"Haha, jag satt och tänkte på hans snopp." Menade själva grejen, men det blev lite knas där. Jag och amme skrattade ganska länge åt det.


det blir vad man gör det till, right?

Har precis tränat och nu ätit grymt god middag. Mitt liv - äta och basket. Hmm. Har matteprov imorgon och känner att jag inte har pluggat bra alls. Men det känns verkligen inte som att det går in mer i huvudet. Ska läsa sammanfattningen sen får det räcka!
Imorgon ska bli en bra dag, det ska jag se till. Ska kicka ass på cpprovet, sen ska vi kicka ass på matchen på kvällen. Viktig match, ska bli kul, men är nervös! Sen på kvällen ska jag ha fet myskväll med josse och steffi. Inte träffat min baby steff på aslänge så det ska bli superkult!

Bästa bästa bästa!


mysislåt

hej hej hallå

Efter två feta tråkdagar, så kändes det idag bättre! Samma sak varje vecka...torsdagar är nääz. Slutade tolv, och hemma nu och chillar galet. Sitter inne på olika hemsidor och kollar på fina smycken. Åååh fina örhängen och ear cuffs, vill haaaaa!! Men efter navelpiercingen så rök min pengar för den här månaden, så får hålla ut lite.
Ikväll ska jag träna och sen blir det matte-hårdplugg om jag orkar. Skönt när provet är gort imorgon. Då blir det packad helg igen. Match fredag, lördag, söndag. Ska hinna plugga lite spanskabajs nån gång också. Ska hinna träffa kompisar. Ska fira mickis med släkt på söndag. Mycket som ska hinnas. Ingen vila. AAAAAAAH.

 

bästa

Grattis världens bästa syster!! 21 år idag, tiden går snabbt. För snabbt. Gillar verkligen inte tanken av att du ska flytta i sommar. Vet inte hur jag ska klara mig utan dig. Gillar inte heller att vi på senaste tiden inte har haft lika mycket tid för varandra som vanligt, men jag känner ändå att jag alltid har dig där. Du är den bästa. Du är verkligen den som jag kan säga allt till och verkligen kan vara mig själv med. Bästa syster. Löv you bebis.
GRATTIS GRATTIS GRATTIS!


btw

Fettisdagen och internationella kvinnodagen idag. Min namnsdag i måndags. Mickis födelsedag imorgon. Partey elläh?

blö

Hej folket.
Underbart härligt väder ute idag, men kass dag ändå. Tisdagar, behöver man säga mer. Måndagar är okej, för då är man oftast utvilad och glad efter helgen. Men tisdagar...så torra och så långt det går ifrån helgen. Dagen bestod av tråkiga lektioner, bajsträning för min del och en tjej i knattelaget som sökte efter lägen när hon kunde storböla. Seg dag hur som helst. Onsdagar är precis lika sega. Skola 8-16..Uscha. Nu är det väldans mycket i skolan också, men jag känner lite att det får gå som det går. Orkar inte plugga just nu, och inte när det är så mycket basket heller. SM och slutspel kvar. Måste ju få vila lite också. Nu blir det deg och big brother med mickis. Tjing.

Låter en glad bild förgylla tråkandet.
 

6 veckor till påsklov

Hej söndag. Slut på lovet vilket känns riktigt seeeegt. Pääällhante.
Har inget roligt att skriva, så sluta läsa nu om ni inte vill läsa tråk. Seriöst.
Fortsätt då mongo.
Lovet har varit riktigt chill. Har spelat basket, och halvt suttit ihop med josse. Hon bor två minuter ifrån, så det är fan svårt att slita sig då hehe.
Dagen spenderades, med josse, tvn och mat. The city marathon, solsidan, big brother och lite till. Är typ skrynklig i ögonen känns det som. Nu har man kommit in i nya tider också, vänt på dygnet. Inge trött, men så måste man sova ändååå. Typiskt.

Veckan som kommer blir även den schmock med basket. SM igen i helgen. Match måndag, träning tisdag, träning onsdag, match torsdag, match fredag, match lördag, match söndag. Shiiit, kommer ju inte direkt vara utvilad på söndag.

Hoppas att ni alla har haft ett bra lov! Jag kände verkligen att sportlovet är lovet när man ska åka bort, alla var ju borta!! Skönt att alla är hemma nu i alla fall.

Min bästa gullis


Pussi, sov gott.

lördag

Godmorgon!! Härligt med sol idag! För jävligt att det är lördag och lovet snart slut! :( Riktigt sorgligt faktiskt, det har gått ruskigt snabbt.

Igår hänkade josse med till east street piercing studio och så klickade jag hål i naveln. Dom var superseriösa och duktiga så det kändes bra. I sommar ska min mage vara lika snygg som den på bilden!! Eller...

Idag ska jag försöka tvinga mig själv att plugga lite matte, vilket jag skulle ha gjort tidgare på lovet egentligen..bajs. Eller så gör jag lite imorgon, orkar inte!!! Sen tror jag att jag och josse ska till vällingby och kolla dam- och herrlagsmatch. 
Ikväll vet jag inte vas som händer alls, krogen - fest - myskväll? Hmmm. Trött, men taggad.
Herrå folket.

luddigt

Jag hatar att se folk gråta, det gör så ont inuti då. 
Jag hatar också att komma hem och vara glad, och så går andras ilska efter en dålig dag utöver mig och förstör mitt glada humör...typiskt.
Ska försöka tänka glada tankar, och lyssna på glad musik. Palla va nere, nej det orkar jag inte idag.

hej sköna låt



:D

Igår var det ingen vanlig dag, för det var soffis födelsedaaaaaag! Jag måste säga att det känns jäkla bra att du också är 18 nu mörti!!!
Sofies pappa hade styrt upp överraskningsfest så jag, josse och tessen åkte hem till soffi och började med att gömma oss med resten av hennes kompisar bakom soffan haha. Själva upphoppet blev lite halvfail, när vi gick upp mitt i när dom sjöng, och det blev mest fel haha. Tanken som räknas. Sen blev det presenter till soufen och jättegod mat. Senare på kvällen drog jag med soffi och hennes kompisar in till stan till Berns. Önskar verkligen att josse och tessen skulle ha kunnat följa med också. :((((
Hur som helst så hade vi det väldigt kul och jag och Soffi och dansade hela kvällen! Lyckad utgång!
Har alltid så roligt med min mörti! Vi har många fina minnen tillsammans, och många fler ska det bli. GRATTIS igen gulli!

Haha, här kommer en massa bilder från fina minnen jag har med sofie.



















hej herrå

Tjoho. Var på basketmatch för en stund sen, och i början var jag rätt uttråkad, men sen BAAM i slutet blev det spännande, med förlängning och grejer!



Orkar inte skriva mer idag, så fyller ut med två bilder. Det ska föreställa en argis och en gladis haha, varsegod. Morgonträning imorgon, så godnatt.


RSS 2.0