my love

Den här låten gör en fan lycklig!


tv?

Vill ni veta en sak? Idag ringde det en tjej till mig som jobbade med Tv och reklam. Hon ville att jag skulle komma och provspela nån roll imorgon för en reklam. Jag skulle typ tjäna 1000 spänn på det, men jag vet inte om jag ska köra eller inte. Det skulle då vara nånting imorgon, och sen på torsdag också. Det kan ju vara kul, men nja jag vet inte faktiskt. I reklamen ska jag spela Ica-Jerrys syrra. Hahah nej jag skojar, förlåt elakt. Skäms camilla. :( Vet inte riktigt vad jag ska få göra och så, men det skulle jag få reda på imorgon när jag ska ringa henne.
Tror helt ärligt att jag skiter i det?

Eller inte...vill ni nu ha kontakt med mig får ni prata med min assistent och boka ett möte. Och just fan, jag har ju en debattartikel att göra tills imorgon. Äsch det spelar ingen roll, jag ska ju bli känd och rik nu.

Hehe förlåt, spårade lite väl där. :D

en tanke

Jag har tänkt på en sak. Hur lyckas jag få en plastblomma att vissna?

Ja det är sant, jag har en plastblomma på mitt rum, som inte behöver skötas och inte behöver vatten, och ändå lyckas jag få den att vissna och tappa bladen.

sleeptime

Ont i halsen nu igen :'( Jag vet att jag tjatar om det, men så är läget, och det är inte kul. Nu ska jag hoppa i säng. Det tycker jag att ni ska göra också. Ja DU också, ja jag pratar med dig! Hehe (a)

Godnatt hur som helst, sov gott världen.

jag är död

En vinst till, naaajs. Men benen ville inte alls, dom var trötta som fan och orkade inte springa. Nu är jag död och på halvdåligt humör. Det har nu min familj förstått också.

Ska äntligen få ÄTAAA nu! :D Och kolla på fotboll. Nej nu fick jag en bild i huvudet av att jag slänger upp fötterna på bordet, kollar på fotboll, äter, sitter med en öl i handen, och skriker på domaren, alltså det är absolut ingen kvinnlig bild jag har i huvudet. Men jag är ju inte direkt den kvinnligaste heller, hehe. (;

blandat

Vinst första matchen! Det gick väl okej, ingen supermatch men men. Ska hoppa in i duschen nu och sen bär det av till nästa match, wish me luck!

Glad första advent förresten! Säger man så? Jag säger så i alla fall. :)

Ikväll kl 19.00 så är det El Clasico. Måste se. En match mellan FC Barcelona och Real Madrid. Det är på Barcelonas hemmaplan, Camp Nou, där jag var med brudarna för...nåt år sen, right? Så ballt!

Hörs sen.


tröttve

Är galet trött så ska hoppa i säng nu. Ska upp halvtidigt, match väntar då, och sen en till på eftermiddagen också. Nighty!

kulkulkul

Jag och Mickis har ikväll haft hemmamys. Vi såg Harry Potter 6, JA Harry Potter 6, hehe. Sen kollade vi på Idol Afghanistan, riktigt kul...

Påtal om kul, så hade jag och min kompis mössan skitkul förut. Glädjen syns ju på långa vägar. <3


omg

Alltså shiiit, spanskaläraren, galet snygg.


i keep my eye on you

Och nu vill jag bara avsluta dagen med att önska er en riktigt god (önskar att jag kunde säga jul) lördag. Jag håller koll på er!


love

Jag och min lilla pumpkin <3

A.L.

Adriana Lima, gooosh snyggaste tjejen någonsin alltså. Satsa  killar.


dance

Lite ändrade planer för kvällen som vanligt, hehe. Ska iväg och kolla på en kompis dansuppvisning nu! :D


lite julstämning

Idag är jag på utmärkt humör! Det spritter lite i mungiporna hela tiden, och jag känner halvt att jag måste le hela tiden. Glad dag alltså, än så länge. Det gillar vi!

Vaknade imorse runt halv elva. Sen en timme senare blev det en prommis med Belle och Wille, och efter det hamnade jag och B hos hennes mormor. Haha såååå söt! Och vi fick bullar, mums! :D

Nu har jag också hunnit baka lite lussebullar med mami, myspys.

Har inte så mycket planer för idag direkt. Ska åka förbi hos Mickis som jobbar stenhårt på nån julmmarknad i Bromma. Sen ikväll blir det bio.

Ha en trevlig lördag folket!

nu är det lördag folket

Home biatcheees! Har haft en riktigt najs kväll, det tackar man inte nej till. :D Orkar inte skriva mer nu, hörs imorgon, puss och hej. love


checklista

Kebab - Check.
Planer för kvällen. - Check.
Bra humör - FAN HELLER. hehe skoja. check.

Träning nu, later...

friday

Trött som stryk är man verkligen efter en hel vecka i skolan, som för övrigt har gått galet snabbt. Hade jäkligt kul i skolan idag i alla fall, kommer inte ihåg varför men Elsa och Sofia förgyllde dagen hur som helst.
Ikväll blir det lite tidigare träning än vanligt, och eter ska jag äntligen träffa Belle igen! :D

halsbajs

Fan jag har åkt på riktigt jävla ont i halsen, inte najs alls. Blir sur ska jag säga er -.- Ska hoppa i säng och hoppas på mirakel, att bli helt frisk tills imorgon, natti.


sista ordet

Dööör fortfarande när jag ser alla dom här klippen, så sköna. Och så känner jag igen mig seriöst när jag ser det här. :P


match

Var och kollade på Blackebergs herrlag som hade hemmamatch mot Lidingö. Fan vad mycket smällar, gud alltså. Najs match, och Blackeberg vann också. Bra underhållning, det blev riktigt spännande i slutet! ;D

ögongodis

17e1ce5485gtwiiee_1917_9f0c51fa7e_large


på lördag


kämpa lite ffs

Nej nu är jag arg. Det känns som att med vissa försöker jag för mycket, och får verkligen inget tillbaka? Seriöst trött på att vara den enda som kämpar, vilket det känns som, men kan ju fan inte ge upp vänner hur lätt som helst. Nej det gör jag inte, men vafan kämpa med mig!


arbetstest på g

Det blev som sagt ingen skola för mig idag. Var hos doktorn och där gick det bra och så. Jag ska tydligen få göra ett arbetstest om några veckor, när de ska köra skiten ur mig på nåt sätt på en träningscykel. Jag ska få några grejer påsatta på kroppen då så de kan mäta min andning och sånt exakt, och så får vi hoppas på att de visar något resultat så vi kan lösa problemen. Och får inte glömma en detalj, man ska sitta där med helt bar överkropp. Ja HELT bar överkropp, medan man cyklar, fatta vad pinsamt! Aja..

Förresten känner mig sjuk nu igen, pest seriöst. Halsen är inte bra nånstans och det är riktigt bajs, vill inte bli sjuk igen. Hjääälp!


farbror doktorn

Ska sussa nu, och imorgon blir det nog ingen skola alls?! Ska ju ta en sväng förbi farbror doktorn. Wish me luck. Natti.


Sneaky...

paradise hotel

Fan vad det snackas mycket om paradise hotel? Tycker helt plötsligt att alla har börjat kolla på det och att det skrivs om det överallt.

I paradiset? Jackie Ferm (längst till vänster) headhuntades

dagens...fjorre

Här har vi dagens, och jag medger att det ser lite fjorre ut. Skyller på ljuset och blixten.

vanlig konversation

C: Okej Mickis jag måste skriva en debattartikel, vad kan jag skriva om?
M: Skriv typ om att grisar inte ska få äta andra grisar?
C: Kul...
M: Men det är sant, det stod idag i tidningen.
C: Ja men jag menar typ nåt som, alla kukbussar som alltid kommer för tidigt kan ta sig. Alltså nåt som jag reagerar på.
M: Ah men ta typ nåt med fördomar och sånt.
C: Vadå typ bögar till exempel? Alltså det finns det ju så mycket om, man ska ta en liten fråga.
M: Men små bögar då?

snart helg igen

Frisk idag förresten! Bara galet ont i armsatanet. Men men, ska träna ikväll också.
Det är så sjuuukt, torsdag redan imorgon, jag blir lika förvånad varje gång när jag märker att det snart är helg!?

tööng


en månad kvar


sjukhelvete

Försov mig imorse...typ en timme, men kom ändå bara tio minuter sent, fan bra jobbat! Kunde ha hunnit i tid, men snäll som jag är så väntade jag på axellicious som också försovit sig.
För övrigt så bjöd dagen på salsa, smärta som fan i armen, sjukande för min del. Mådde piss hela dagen, och nu har jag feber. Jäkla spruta. Ingen träning för min del ikväll.

Men vi fick i alla fall sluta tidigare idag, vid halv tolv istället för två! Najs! Och ännu mer najs ska det bli. Börjar tio imorgon och slutar elva. Och på torsdag börjar vi typ tio och slutar tolv. Woho, glädjerus!

Ska nu fixa lite tv mys, och bli frisk. Hörs.


junior

Jag är från och med idag Einstein Junior. Ja, SÅ smart är jag tydligen.


Dagens låt!

Jag vet jag får flipp ibland när jag skriver typ fem inlägg på en halvtimme, men whatevah.

Den här tar lätt första platsen på dagens låt idag.


har ni hört att?

- Svinissprutan är tagen. Jag lever.
- Camilla fick mvFUCKINGg på Fekkeprovet! Enda i klassen och allt! Naaaaaajs! (låt mig få skryta lite)
- Jag ska till doktorn på torsdag, men varför? kan..inte..andas. Ja det beror på att min andning är totalt cp nu för tiden på träningar och matcher. Mår så otroligt dåligt hela tiden. Jag tränar fyra gånger i veckan plus matcher, så otränad kan jag ju inte vara? Nej nu ska vi fan ta tag i problemet.
- camme är en cool prick.


da buffalo

Yes jag vill börja på dans. Hiphop, afrikansk, brasiliansk, magdans, whatevaaah, ni hajar vilket spår jag är inne på. Men hur fan skulle en stor buffel som jag kunna få den rytmen i mig?

shake it

Nu har jag återigen suttit här vid datan rätt länge och kollat på olika videor (heter det videor?). Inte vilka som helst utan en massa med alla olika sorters dans. Min favorit är en blandning mellan hip hop och typ afrikanskt.
Nu är jag inne på shaka rumpan videor. Så naaaaaaaajs. Önskar att jag kunde dansa bra. Men nej nej.


lista

var i hela världen skulle du vilja befinna dig just nu?
I ett varmt land på en club, shaka asset, köra fjorredans, hoppa runt som ett miffo, hmm QK!

vem skulle du vilja vara om du varit en helt annan person?
Nån snygging, maybe Jessica Alba.

vilken egenskap önskar du att du besatt?
Jag skulle vilja att jag inte var sån meees! Skulle vilja våga en massa mer, och satsa, köra lite "living on the edge"

i vilken färg är ditt drömhus målat i?
hmm det vet jag inte riktigt, men nu sitter jag och tänker på stora fina hus i usa, och då tänker jag vitt.

vilket namn är det vackraste du vet?
Jag gillar långa namn typ Michaela, Stephanie och sånt på tjejer. Och så tycker jag att William är ett av de finaste pojknamnen. Eller kanske camillo?

vilket
är det bästa ordet som finns?
lycka (millan_lycklig)

vad är det viktigaste att du hinner göra innan du bara är stoft?
uppleva livet! uppleva kärlek!

vilken saga är din absoluta favorit?
Kan inte så många sagor? Gulleskuttsagan kanske.

om du bara fick äta en sak i resten av livet vad skulle du välja?
Fan vilken svåååris! Men kanske tacos? Jag tror i längden att man skulle tröttna på en massa sötsaker? Tacos kan man blanda på en massa olika sätt, det är nyttigt och för jävla gott.

om du bara fick klä dig i en färg resten av livet vad skulle du välja?
svart

om du bara fick se en enda film i resten av ditt liv vilken skulle du välja?
men fan vad lame! kanske typ the notebook? nej men gud vad tråååkigt!

om du bara fick köpa ett enda ting till, vad skulle du välja då?
en resa. fast det kan man ju i för sig greja om man typ...går?

vilket språk är det vackraste du vet?
italienska maybe, fast det är ju smörspråk egentligen.

vilken bok ligger på ditt nattduksbord just nu?
where rainbows end

vilken årstid tycker du allra bäst om?
sommar ffs. värme, kärlek, sena kväller, och halvnakna människor...kan det bli bättre (;


sköna killar

För er som bryr er så vann vi matchen tidigare idag.

Nu det senaste timmarna har jag verkligen inte gjort nåt nödvändigt alls. Jag har suttit och kollar på klipp på youtube med Fajjan och Ramin som jag kom in på när jag kollade på nåt annat humorklipp. Seriöst killarna är för sköna! Verkligen min humor.


usch och fy

Förresten vet inte om jag sa det, men tog aldrig sprutan sist, det blev bara inte av. Imorgon ska jag ta den istället. Usch läskigt.


hej jag heter camilla och jag har beslutsångest

Goddagens!

Sov hos Jenny inatt och är nu hemma. Vi hade det jättemysigt igår, och lagade lyxmiddag ;) Sen kom den där ångesten: dra ut eller stanna hemma och mysa. Vi lottade typ tre gånger, och låg sen och garvade åt det. Ja beslutsångest pratade vi en del om igår också. Jag ska seriöst börja i en sån där grupp där man kan tala ut, hehe. Jag har alltid svårt att välja, mest för att jag aldrig tycker att nånting spelar särskilt stor roll, och då säger jag liksom det.

Jag: Hej jag heter Camilla och jag har beslutsångest.
Gruppen: Hej Camilla!
Ledaren: Så Camilla har du något du vill dela med dig av till gruppen?
Camilla: Ja jag har länge haft det tufft med alla dessa beslut, och igår bröt jag nästan ihop för att jag inte kunde välja om jag skulle äta ett äpple eller en banan. Men sen till slut valde jag ett äpple.
Gruppen: Waaaah! *Applåder*
Ledaren: Mycket bra Camilla!

Äääh okej. Det blev i alla fall hemmamys med gottis och film. Vi såg lite filmer, och avlsutade kvällen med att titta på våran konfafilm. Vilka minnen! Det var så kul!

Och vill ni veta en tråkig grej? Min data är paj :'( Internet funkar inte, det bara skiter sig och pajar för alla datorer i huset, och så är det även fel på batteriet, så den dör hela tiden. Bajs på den säger jag bara. Sitter nu vid mammas med en tvättmaskin som låter precis bakom mig, det här suger.

Senare idag blir det match mot Järva. Är rätt otaggad, men det ska nog lösa sig (;

Hörs senare.

julen kommer snabbt

Nästa helg är det fan första advent?! Det är ju helt sjukt. Jag är ett julfreak, men har inte fått några julkänslor alls än, och jag känner bara för att åka iväg till nåt varmt ställe.


sömntuta

Godmorgon!

Vaknade precis av att Mickis väckte mig. Egentligen skulle jag nog kunnat och behövt sova längre, men jag har ju redan missat halva dan så det var bra att jag vaknade.

Får se om jag hinner in en sväng till stan sen. Ska åka in med mammsen, så får se så det inte blir för sent. Ska ju träffa sockertoppen inte alltför sent.

Men just nu har jag lust att gå ut och ta en promenad, så fint väder! :D Så det blir nog så, ska bara vakna lite först.



sleepingtime

Godnatt <3

Vem fan tar EN sko?

Ja vad ska man med min sko till, utan den andra? Lilla skosingen (stor) är nånstans där ute, med nån annan -.- Ett par nya finns nu med på årets önskelista.


my time

Här har vi dagens låt.


dagens

DAGENS VILL HA: sommar, resa till varmt land, pojkvän
DAGENS KLÄDSEL: jeans, tröja, kofta, skärp, enkelt och tråkigt
DAGENS FRISYR: platt tråkhår
DAGENS LÅT: My time - Jeremih, Fabolous
DAGENS PLANER: nu räknas det väl som lördag? ska träffa bensen, och får se vart världen leder oss
DAGENS SAKNAD: en stor krambjörn
DAGENS DUMMASTE: hmm Elsaplutten måste ju ha sagt nånting? :D
DAGENS MISSLYCKANDE: totalfail på träningen
DAGENS DROG: musik
DAGENS KÖP: godis :$
DAGENS GODIS: choklad och surt
DAGENS HUMÖR: har varit halvdeppig idag, men nu är jag glad som en lärka, vet inte varför det alltid blir så? kanske för att jag är pigg nu?
DAGENS CITAT: Svårt att komma ihåg. Men det blev lite fel en gång när jag pratade inför hela klassen :$ "Alltså jag visste till exempel inte att facebook kan skicka vidare bilder till snyggast.se och sånt, som sen kan skicka bilderna till porrsidor och sånt. Det tänker inte jag på när jag laddar upp mina bilder...alltså inte för att jag lägger upp sååånna bilder"
DAGENS ROLIGASTE: http://www.youtube.com/watch?v=DEtP9zQAOI4&feature=related (tjejen gör mig glad)


shake it

Soraya nämnde att hon tycker att den här slags musiken bara är en massa shaka rumpan och sånt? Hahah :P Det kanske stämmer? Men jag gillar det. Missy Elliot är väl en av ddom som gör shake that ass låtarna bäst?
Runt 1.30 börjas det. Me likey.


otaggad

Nu väntar träning till tio, jag är så sjukt otaggad. Hoppas att my girls muntrar upp mig! Orkar jag göra nåt efter...tvek, vi får se. Hejs.

mat!

Ska nu lägga mig framför tvn och dega ett tag, är inte riktigt på humör för nånting idag känns det som, men först...nåt att äta, håller på att hungra ihjäl!



she will be loved




dagens


Finns den rätte där ute?


Godnatt


shopping

Juste handlade typ två plagg idag eller nåt. Ska försöka fixa bilder på det imorgon. puss

namnsdag

Nu är det faktiskt så att jag hade namnsdag i måndags och även vippo hade det! Fick knappt ett enda grattis :'( Tills jag kom till min träning och blev påmind om att jag hade namnsdag, hehe.
Grattis till Vippo och till mig som hade namnsdag i måndag alltså. Viveka (mitt mellannamn) och Viveca (Vippos namn, hehe), gangstaahs. Och sen hade även Vibeke namnsdag, men VEM FAN HETER VIBEKE?! Förlåt alla Vibekesar där ute, men jag tror faktiskt att jag har ganska rätt...


salty dog

Den här låten kan ju typ inte annat än att gör en lite glad? Håll med om att den är munter? :D Äkta irish style!


seg torsdag

God dagens. Jag är trött som en apa. Okej apor är väl rätt speedade, men ni förstår vad jag menar. Men dagen var helt okej i alla fall. Jag tror att mitt tal på engelskan gick rätt bra, det var i alla fall vad mina kompisar sa. Satt precis innan lektionen och fick reda på instruktionerna, och att jag tydligen hade planerat att snacka om helt fel grej, men det fixade sig någorlunda bra ändå.

Nu vill jag bara somna, men nja. Träningen ikväll igen. Har inget spännande att bjuda på för stunden.

Imorgon är det fredag! Har inte direkt planerat nåt, ska förmodligen träffa ninni och cornelia, länge sen som fan nu.

Helgen bjuder väl för övrigt på lite blandat. Ska träffa lite folk, men jag är absolut ingen höjdare på att planera, så det blir alltid bäst om jag låter allt bara komma typ :P


down

Nej hörni, nu har vi en inte så glad camilla på ingång. Känner mig inte bra alls, och funderar på om jag kanske håller på att bli sjuk. Det känns ärligt som att jag kommer spy när som helst, mår bajs. Får väl se hur jag mår imorgon. Kul att jag måste plugga nu också, liiiite sent ute. -.-


hestfest

Nu bär det snart av till le trajning. Engelskatalet som jag ska ha imorgon kan ju bara köra upp sig nånstans :) Har inte direkt kommit igång, men det grejar sig alltid!

Har precis ätit som en häst, bara så alla vet. Trevligt förresten att ni verkade gilla mitt videoinlägg...fler blir det nog inte. Men vi får väl se. Hej svejs, hörs sen.

tänk

Okej antingen ska jag prata om Ghost Whisperer, eller musik i största allmänhet typ. Hmm..

ajsing

Och jag har ont i min fot :'( Och jag tycker faktiskt att fötter ska vara glada. Min fot är ledsen.


lagfotografering på g

Goddagens! Idag hade jag utvecklingssamtal, vilket gick väldigt bra. Min mentor tyckte att mina omdömen såg väldigt bra ut, och för övrigt blev det en del basketsnack, eftersom han själv tydligen hade spelat basket.

Och vill ni veta en sak?
Ikväll ska vi ta lagfoto och jag känner mig inte alls i snyggaste laget för foto.

Lagbild tagen precis innan SM-finalen drog igång.

Nu blir det lite engelskaplugg. Imorgon ska jag ha ett lite föredrag i klassen, och jag kommer verkligen inte på nåt bra att prata om.  Ge mig tips! Plus att jag hatar att prata engelska. My english sucks. Nej det går verkligen inte, hittar inte orden, kan inte uttala nånting rätt, och stakar allmänt hela tiden när jag pratar engelska. Hemskt.


zzzz

Nighty boys and girls.

mongocami

Den här videon tillägnar jag min kära Loppi! Varför? Bara för att hon är överdriet söt :$

Bli inte rädda nu, det är ingen fara. Fick bara ett sånt där fnatt-tillfälle nu igen.

life soundtrack

Vet inte om jag har nämnt det, men jag har en idé. Eller kom inte på den själv men ändå. Jag ska göra en ny låtlista i Spotify som ska heta "Life Soundtrack". Som ni säkert kan gissa ska bara låtar som man har betydelsefulla minnen med, eller låtar som betyder mycket finnas med.

Gud vilken strålande idé.




be a man

Gjorde illa foten på träningen. Jag klev snett, och med höga basketskor så gör det jäkligt ont när man kliver snett. Min fot den högra, är lite störd, och kliver ganska lätt snett. Inte bra, det gör ont nu :'( Men vafan, BE A MAN! Ni kan nu kalla mig Karlmilla. Karl för man och milla för hmm Camilla, Karlmilla, superfränt.

Jag ska inte klaga. Förresten skulle det inte vara sjukt kul att köra amerikansk fotboll? Jag tycker att det verkar askul, få brottas lite sådär. :P


tröttve

Tjena världen. Wazzzup?

Ska snart kila iväg på träning, och sen efter det blir det svinsprutan, hjälp :$ Vet inte när jag kommer hem. Gud jag är galet trött, men en powernap på fem minuter vilket är vad jag hinner med känns lite väl kort...

chillkväll

Nej hörni, det har varit en skön chillkväll, men nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova. Godnatt på er, puss och hej.

läskigt :$

Pratade med Micke förut som berättade om den här filmen. Den verkar SJUK! Seriöst, jag gillar skräckfilmer, man får en kick av dom, men den här verkar sjuk!

Här är en del av handlingen som jag läste om...
Captured by the menacing newcomers, Anna meets their leader, an elderly lady only referred to as Mademoiselle. She explains that she belongs to a secret society seeking to discover the secrets of the afterlife through the creation of "martyrs." Systematic acts of torture are inflicted upon young women in the the baseless belief that the extreme pain will result in a transcendental insight into the world beyond this one.

Hjälp, bara trailern är äcklig.


lie about us

Sorry, men måste bara slänga in en till låt, som är jäkligt skön! En sån där låt som egentligen inte är särskilt speciell, bara otroligt skön. Den är inte med Erik Hassle, så lite omväxling får ni ju, be happy!


hassle

Jag hade en liten Erik Hassle period förut, och började lyssna nu igen efter att Vendela på engelskan berättade om och om igen hur grym han är! :D Det är han ju, assköna låtar.


gåshud

Hur kan det bara vara jag som är insatt i Ghost Whisperer? Ni är ju minsann lite knasiga. Fick precis världens gåshud, och får det i slutet av alla program. Me likey.

Vad passar bättre nu en en bild på en gås? Hehe...


måndag

Vilken dag! Inte bra menat alltså, den kändes helt fullpackad med skola, inte vila nånstans, men det var nog på grund av att alla gick runt och oroade sig över företagsekonomiprovet, som för övrigt var svårt. Kan inte riktigt avgöra om det gick bra eller inte, men skönt som fan att det är över!

Ikväll ska jag ta det lugnt, kommer typ somna nu, är galet trött, och ska lägga mig i soffan och titta på slutet av Ghost Whisperer. Somnar nästan alltid nära jag lägger mig ner i soffan och ska titta på tv. Det har bland annat Jenny fått uppleva väldigt mycket, hehe.

Och påtal om ingenting, jag ska ta svininfluensasprutan imorgon, är lite rädd för den alltså. Hjälp :'(

Skriver senare.


tråksöndag

Halloj i stugan. Har hunnit med att träffa lite släkt, och sen pluggade jag till provet som är imorgon. Inte kul, men det gick okej. Har också hunnit se på Heartbreak Hotel, älskar den filmen.

Mickis ville att jag skulle skriva att hon var jättesnäll som gjorde scones åt hela familjen imorse också, så det var lite mysigt, med en lång god familjefrukost, vilket inte inträffar så ofta, så det var mysigt! :D

Är inte ett dugg trött nu, tänkte vara uppe ett tag till i alla fall, men skriver nog inte mer, jag vet att jag ahr varit tråkig både igår och idag, men men.

Sov sött!


söndag

Morsning världen, sorry för dålig uppdatering men så blir det ibland!

Ska iväg och träffa en del av tjocka släkten idag, över lunch typ, nås på telen. När jag kommer hem nån gång i eftermiddag, blir det galet med plugg, prov imorgon, alltid ute i sista sekunden. Ha en trevlig söndag boys and girls.

gametime

Har tyvärr en dundrande huvudvärk, men nu bär det hur som helst av till match! Wish me luck!


sväng till stan

Har redan hunnit med en sväng till stan med mamsen. Skulle lämna tillbaka ett par skor, och kunde så klart inte bara skippa att kika in i andra affärer. Det är så hemskt, det finns så sjuuukt mycket fina kläder nu! Jimmy Choo for H&M hade ju nu imorse släppts i butik också så det var galet mycket folk, som shoppade loss för typ 10 000 kr. Skulle ju inte sitta fel, men jag försöker att hålla mig ett tag med att shoppa sönder, hur mycket jag än vill. Fick i alla fall med mig hem ett par mörkblå sammetsleggins från bikbok.


godnatt

Ska sussa, nighty!


och så har jag gjort det igen

Och fick just redo på att matchen inte är tidigt imorgon?! Fan, hur lyckas jag? -.-

OC

Jag var möjligtvis efter när det gällde att se på OC, men tro det eller ej, jag är inte sist! :D Axel har nu börjat titta på OC, och även jämföra sin vardag med det...haha! Nej nu ska jag inte vara elak, OC funkar alltid! Enligt mig bästa serien någonsin, och sitter och tittar nu. Kan se avsnitten hur många gånger som helst, älskar dom. Åååh nu ska jag titta vidare, ska upp halvtidigt imorgon, match på g.


jenny's place

Jag vet fett onödigt med två inlägg om min inte allt för händelserika kväll, men det är väl bättre med två korta än ett megalångt för att jag suger på att kortfatta mig? Jaaaa så klart det är.

Kvällen spenderades i alla fall hos Jensen! Supermysigt, med gottis. Vi såg på "17 again" med Zac Efron. OH MY GOD! I den här filmen var han verkligen sjukt snygg, och jag och Jenny kom fram till att vi var villiga att offra jäkligt mycket för honom. Dog för honom i den här filmen alltså.

Förutom ögongodis så var filmen också bra, alltid ett plus ju. (;


träning och ensam liten tjej

Tjo hejsan! Okej nördigt camilla.

Time to tell you about my night. Vad ska jag annars göra liksom...hehe nu låter det som att jag inte har nåt liv, hmm låter det rätt? Det är frågan. Nej men det finns inte supermycket att berätta.

Träningen var rolig, lite för oseriös kanske. Men lite kan vi skylla på Janne (som är coach) och satt på sidan av planen och klämde ut information från skadade lilla Loppi om vad som hände i Spanien. Dom jäklarna satt på sidan och skrattade, och så sa dom sen att det var mig dom skrattade åt, och jag fick också ett nytt smeknamn...det kan inte nämnas tyvärr, nu är jag tråkig, men det får förbli hemligt.... grova människor. Hehe :P

Hittade också en stor rulle med toapapper i min väska när jag skulle hem, som Janne tyckte var superkul. VERKLIGEN! Hehe, så då tog jag den och sulade i hans huvud, och nu finns det ingen Janne längre. Nej men gud sånt där ska man inte skämta om, förlåt! (a)

Efter skulle pappa hämta upp mig, och han är alltid punktlig och vill att jag ska skynda mig ut efter träningen, och så var han inte där när jag kom ut. Jag stod där i shorts och badtofflor (orkade inte ta på mig byxor över, och åker typ alltid i badtofflor om jag får skuts till träningen) helt ensam, och det var helt tyst, och bil efter bil åkte hem, sen var det bara jag kvar. Okej det här låter lite hemskt :P Jag ringde pappa, telefonsvarare, kul. Ringde mamma, inget svar. Schyssta föräldrar. Ringde hem, och Mickis svarar.
Cam: Hej, är pappa hemma eller är han påväg?
Mick: Ööh jag vet inte.
Cam: Men kan du kanske kolla smarti, jag står här ute i shorts och badtofflor och är helt ensam och det är kallt.
Mick: Aha okej. (mickis springer ner en våning.) Pappa ska du inte hämta Camilla? Hon står och väntar.
Pappa: Aah juste helvete fan, det glömde jag.

Härligt, där stod jag bortglömd och ensam...hahah nej men pappa hade somnat, fett smidigt.


fredagsmys

Har redan hunnit ha lite fredagsmys med jensen och det fortsätter ikväll, men först är det träning som gäller.
För alla er som ska ut ikväll, jag är lite halvavis, men myspys lockar mig mest faktiskt. Har match imorgon också som börjar tidigt och så. Ska kanske träffa Vickan, Cornelia och Ninni imorgon? Vet inte hur det blir, men vet i alla fall att jag har galet mycket plugg i helgen. Bajsprov på måndag, inte okej. -.-

Mickis och jag har pratat om att vi vill köra på att köpa sistaminuten biljetter till Thailand på jullovet en vecka. något som inte alls skulle sitta fel, men det blir nog aldrig av tyvärr. :'(


godnatt, dröm om sommaren och brownies

Galet trött nu! Godnatt boys and girls. Här har ni en bild som ni som är vakna kan få titta på. Schysst tjej jag är alltså. Ser lite sliten ut, men wtf! Det var INNAN sommarlovet och ändå var jag någorlunda brun! Och hade långt hår, och mina tänder ser ju vitare ut än vanligt i alla fall, haha, därför får ni nu titta lite på bilden. Och sen tycker jag att ni som inte sover ska sova. Okej tyst. Godnatt! :D


dagens



Dagens. Körde på en svart simpel klänning. Var för bred för att rymma hela mig på bilden :'( Hehe. Mat <3

gilla


mulles.webblogg.se

Okej nu måste vi diskutera en grej. Mitt bloggnamn, och skratta inte! Alltså mulles.webblogg.se
Ja det är ju lite skrattretande, men låt mig förklara mig. Jag startade bloggen år 2007 faktiskt, men skrev inget då, och jag har alltid varit otroligt oteknisk när det gäller att fixa grejer på datorer. Och det året hade min syster precis startat en blogg och tyckte att jag också skulle göra det, så hon hjälpte mig. Mickis har kallat mig Mulle rätt mycket här i livet, och speciellt när vi var yngre, och eftersom det namnet inte var upptaget så blev det mulles.webblogg. Varför tog jag då webblogg? Ja lilla Mickis, det känns som att jag vill skylla lite på dig där också (du är en söt prick men ändå). Ja eftersom Mickis hade webblogg, så blev det såklart samma för mig.

Där har ni det, i know, det är sååå 2007. Hehe, nej men jäkligt fult är det ju. Borde jag byta namna och starta en ny blogg kanske?

omogna camilla på g

Ja hörni, tro det eller ej, men jag har en häst! :O Jag hade ju lite överskottsenergi och det hade även Brittany så vi tog tillfället i akt (säger man så?) och bestämde oss för att leka lite.

Här leker vi kurragömma, och här hittade hon mig aldrig...en riktig skitletare är vad hon är. (sneaky bild, i know, säg inget...)


Och här lekte vi Arga leken, men Brittany vägrade fan ge upp! Hon skrattade aldrig, tråksatan...


Nej Brittany var inte den roligaste att tävla mot. Hon sa inte ett ord, riktigt pokerface, jag har lärt henne allt jag kan ska jag säga er.


vicka lite på höfterna

Här är låten som vi skulle dansa till, hehe. Shake it!


stel svensk salsa, riktigt kul syn

Öh....hej...är ni där? :$ Jag ser er! Nej, okej nu är jag pinsam.

Okej min dag har inte varit superspännande. Gick till skolan och där hände inte speciellt mycket. Det var för första gången vi hade en rolig spanskalektion, värt att nämnas! Det var en kille som var från Venezuela som gästade vår lektion och som vi skulle intervjua på spanska. Jag tror nån sa att han var modell också? Och ja, jag tycker att han var rätt snygg, eller faktiskt var han jävligt snygg om man tänker efter. Typ lång, vältränad, brun, inte helt fel? Haha, nej men han var väl mest rolig, till skillnad från våran spanskalärare. Han levde sig in i allt han pratade om, och det var rätt intressant att höra skillnaderna mellan Sverige och Venezuela?! Där är det till exempel naturligt att ta med sig sin mamma på en fest, vilket här skulle vara halvt skrattretande? Han frågade mig vad jag tänker på när jag hör ordet fest, och ett ord som kommer upp för ungdomar är alkohol kom vi fram till.
     Ja så är det, och det var också en skillnad, att utomlands är ju själva dansen och umgänget det viktigaste, och en bonus om man kanske får en drink eller nåt. Sen var det också lite skillnad på musik, och även att det inte är så uppdelat med vänner familj, sport och sånt, allt är mer sammansvetsat där än här i Sverige.

Nåt som han också sa är att det finns en slags tystnad i Sverige. Om man till exempel ser på tv och stänger av den, kan man höra som ett sus för att det är helt tyst. Utomlands, eller där han kom ifrån i alla fall, var det alltid småpratande eller musik, och mycket mer liv och rörelse, och när han berättade så kändes det fan som att vi svenskar är rätt torra.

Det roligaste var när han skulle starta en låt för oss. Han sjöng med hej vilt och verkade bli besviken för att vi inte sjöng med, så han sa till oss att ställa oss upp och börja röra på höfterna. Alltså jag trodde jag skulle dööö, det var en sån jävla rolig syn! Ni kan ju tänka er. Salsamusik, och han sa till oss att vicka på höfterna, och sen snurra och gå till höger och sen till vänster. Hahahah alltså det såg så otroligt stelt ut, men det var kul ändå.
   Sån jäkla skillnad på honom och våran spanskalärare, den här lektionen var ju rolig! :D

Nu blev det långt igen, och ni kanske inte förstår riktigt, men det var hur som helst roligt, tihi. Fniwzzzzz.


speedad

Hej hopp glad galosch :D Ja jag är på bra humör. Det känns lite som att det här är min kväll, är helt igång, och vad ska man då göra när man just har kommit hem från träningen, som för övrigt var rolig...? Ja vad finns det att göra nu, inget? Typiskt. Jaja, får väl hoppa runt lite...Jag är sugen på att träna, weird, nej äta kanske? Hmm, svårt det här, det måste ha nåt med harmonskit i tonåren att göra? Hehe, nej nu känner jag att jag borde vara tyst.

*Tystnad*

Puuuh, nu orkar jag inte mer.

Vill ni höra om min dag? Förmodligen inte för, jag skriver för långt och tråkigt, men men. Jag vet om jag skriver det i nästa inlägg så blir det ju inte lika långt? Smaaart! Okej vi ses i nästa inlägg, hehe.

hej.

Heeeeeeeeeeeej...kände bara för att säga hej, hehe. Skriver ikväll.


sconesmorgon på g?

Ska sussa snart. Imorgon börjar jag 10 och slutar 12.15! Naaajs! Antingen utnyttjar jag sovmorgonen, vilket jag verkligen behöver, men är så sugen på sconesmorgon med pickepu, så det blir nog det. Wohoo alla är bjudna... :D

Inte taggad alls på att sova nu, men måste väl. Sov gott!

Vill se!

Ska se!


hemsk dag!

GUD VILKEN HEMSK DAG!

Nån som känner med mig?

Imorse skulle jag ha prov första lektionen, och eftersom det inte gick super att plugga igår så tänkte jag försöka plugga lite imorse innan, och gå upp lite tidigare. Men självklart så stängde jag som vanligt av alarmet i sömnen, och somnade om, tills klockan var tio i åtta, och jag började kvart över -.- I vanliga fall går jag en halvtimme innan jag börjar skolan för att hinna med buss och tuben, så jag fick jävlig panik när jag vaknade! Väsnades som en stor buffel, och kutade runt i huset. Fick på mig kläder på en minut samtidigt som jag sprang runt och inte visste hur jag skulle göra riktigt. Mickis vaknade och frågade om hon skulle ringa på taxi, hahah skulle kännas lite sjukt att ringa på taxi. Men mamma ringde vår granne som turligt nog var hemma och kunde skjutsa mig, så jag hann i tid, och provet gick bra. Håret stod väl förmodligen åt alla håll, jag hade inte fått på mig smink, inte ätit nåt (ovanligt), och kände mig halv ofräsh, hehe mysigt...

Kom sen hem från skolan och somnade, svårt att ändra sina vanor. Sen träning som var kul, och sen hem för att återigen komma tillbaka till morgonens dåliga mönster. Inget ville funka. Tre olika datorer pajade för mig, och allt var bara dumt. :'(

Aja, nu är jag glad igen! :D Hehe...kul inlägg, men var tvungen att få ur mig lite.

nick pitera

Skicklig kille! Hans sångröst är kanske inte asbra, men när han sjunger som tjej är han väl ändå jäkligt skicklig?
Nick Pitera som både Aladdin och Jasmin.


huvudvärk

Har huvudvärk, och ska snart hoppa i säng. Imorgon slutar vi typ ett istället för halv tre? Nåt sånt i alla fall, och det gör så mycket, tack för den, så skönt!

Godnatt.


vädrets fel

Får vädret vara så här grått så får jag också, dagens.


det går inge bra

Alltså ångest. Jag har haft adhd och konsentrationssvårigheter sen jag kom hem från träningen. Okej överdrift, men pluggandet har inte gått alls, efter som mamma och Mickis har betett sig som två mongon, och det enda vi har gjort är töntat oss. Nu ska jag ta ett bad, dricka lite mer te, och sen får vi fan se om det går in ett skvatt. Nu svarde jag ööh varje gång när mamma skulle hjälpa mig att kolla om jag kunde nåt. Seg i huvudet på hög nivå. Men nu blir det lite slapptime.

taggaaa

Träningen var rolig, fast det blev lite oseriöst! TAAAGGGGA! Jag och Loppi var övertaggade eller kanske övertrötta i slutet, och plutten skadade till slut höften, inte bra, hon är en riktig liten tiger hon.

Nu blir det lite plugg då.

Plutten är pimp också...hehe. Återigen bild från spanien <3


träning

Känner att jag inte alls är förberedd inför mitt prov som jag har imorgon. Har knappt pluggat alls, men jag pluggar i för sig alltid bäst kvällen innan, så det blir väl som vanligt. Nu ska jag iväg på träning när som helst som jag absolut inte är sugen på, sen när jag kommer hem väntar tråket. Hoppas att jag får in nåt då.

Hörs sen, hejs.


träffade på sara

Och så har ännu en dag gått. Det var en kille som var i vår skola idag och pratade en massa om internet, bloggning, gameande och sånt. Det var rätt mycket som man visste, men han var rolig ich berättade roliga grejer, så det blev inte världens pest att lyssna som det kan bli ibland.

Påväg hem från bussen träffade jag på en söt liten nyvaccinerad nerd som jag inte har träffat på rätt länge. Sara Ehlers i egen hög person. Vi hann prata om lite allt möjligt, bland annat mitt otroligt töntiga bloggnamn, som gav oss ett gott skratt, hehe. (;



http://ehlers.blogg.se/


återigen godnatt




varje dag är en dag full av längtan


dagbok på ingång

Jag har bestämt mig för att jag ska börja skriva dagbok. Tänk vad kul när man blir äldre att kunna titta tillbaka. Ska bara skriva i den när det händer specialla minnesvärda grejer, eller om jag vill få ur mig nåt speciellt. Har lite som jag vill få ur mig nu, inget märkvärdigt, men ändå inte så att jag vill skriva det här. Sorry babes! Dags för middag, later...


chillpill

Hej hopp! Hemma från skolan, och ligger i soffan och tittar på Ghost Whisperer. Ska fortsätta med det nu, och sen blir det lite plugg, kill me...


fan måndag imorgon

Ska snart hoppa i säng. Sov gott allesammans. Vill inte vara glädjedödare...men det är måndag imorgon, fan. Godnatt.




my name is whaaat


papi

Grattis på farsdag papi!

Hehe lille pappsen på en båttur på Rhodos.

hahah

Hahah få inte skumma tankar om mig nu. Tycker bara att den är jävligt skön :P


vill ha

Nej nu tycker jag att sommaren kan ta och komma! Visst jag vill ha jul, men tänk om det fortfarande var ljust och varmt ute nu, och man kunde gå ut och träffa nördsen, och vara ute hela nätterna. Sommarnätter. Och tänk på sol, bad, värme och...lycka.

Bild från en mysig middag som senare blev en minnesvärd sommarnatt.


Fan vi glömde. Nu måste det fixas.


powernap

Time for a powernap. Jag tänker nog vakna igen runt fyra. Men vill inte vakna, då väntar plugg...

vinter

Är det bara jag som tycker att det har kommit rätt många nya Marabousmaker? Själv föredrar jag den vanliga eller vad man säger. Men jag testade faktiskt precis på den nya som heter Marabou Vinter, och tar man typ två bitar så blir den faktiskt väldigt god. Jag gillade den inte i början, men nu har jag ändrat mig.
     Jag tror att den innehåller en massa julkryddor, typ kardemumma och sne nån pepparkakskrydda, vad det nu är? Och sen en massa andra juliga smaker. Ge den en chans.

Såå, nu vet alla vad jag tycker om den, hehe.


Bradley Cooper

Här har vi en jäkligt snygg kille faktiskt. Han var med i filmen "Dumpa honom" som jag såg igår. Han va lika snygg i Baksmällan, som för övrigt är en av de roligaste filmerna jag har sett.

BradleyCooper.jpg image by missshavizell
Yummi!

gillas inte

Fan vad jag har börjat tänka extra mycket på senaste tiden? :O Och jag kan inte påstå att jag gillar det riktigt.

torsk

Det blev torsk. Vet inte riktigt vad jag höll på med, och det var inte världens roligaste match, men men. Nu är jag galet trött så ska ta det lite lugnt. P.S. I Love You går på tv för er som vill kolla. Det ska jag göra nu.


match

Ska upp åtta imorgon -.- Tidig match är det som gäller borta i Enskede. Så ska väl sussa snart antar jag.


tjockiskväll

Tjockiskväll på högnivå. Var som sagt tvungen att stanna hemma. Har nu sett tre olika filmer: Dumpa honom, Thick as thieves, och Fantastic four. Alla var jäkligt bra på olika sett. Har också ätit en jäkla massa hela kvällen, kommer bli riktiga curves snart alltså...


brb

Ska iväg en sväng nu. Och måste stanna hemma ikväll. :(

dålig uppdatering

Det blev ingen match, tog en sväng ut med homies istället.
Ikväll ska jag kanske träffa Sterre. Vet inte om jag får pågrund av lite skit, kanske måste stanna hemma, men vi får se. Ska försöka övertala mamsen. :)

Dålig uppdatering i know, men så är det ibland.

vaknar till

Gud kom på mig själv med att jag sitter och kollar på mat-Tina och äntligen hemma? Haha. Men hur som helst vaknade jag runt tolv, och nu håller jag fortfarande på att vakna till. Mamma och Mickis åkte iäg för att kolla på nån jäkla kattutställning, och jag vill fortfarande inte haaa nån katt! Vill hellre ha en hund om något. Men men dom ska ju bara titta i alla fall.

Ska kanske iväg på match senare, måste prata med Jossen.

Hörs sen!



Nighty

Sov sött.

ångest

Okej nu har jag tröttnat totalt, skulle inte ha stannat hemma. Känns alltid som att när man väl har suttit hemma ett tag så vill man dra ut och ha roligt istället!

Bild från Girls night.

vinst

I'm home! Vi vann matchen och det var kul att spela! Jag gjorde en del grova misstag, och blev råblockad flera gånger, men men! :D

Jag orkar verkligen inte röra mig hemifrån nu, så nu blir det mystime med godis. Ska titta på Flash forward klockan elva typ. En serie som jag och Belin började titta på förra veckan, som var spännande redan då!

Hörs sen! Puss och hej.

TAGGA!

Ikväll möter vi tydligen det andra blackeberglaget så det blir spännande. Känne mig inte asigång direkt, men ska försöka ändra på det. :D Tagga!


scary

Hjälp! Sofie berättade om nån tjej som hade blivit lite...annorlunda, men jag fattar inte riktigt. Hon blev ju tydligen sådär av en influensaspruta typ, och det gör mig ju verkligen säkrare på det hela. Jag har också hört att några har blivit helt livlösa av svininfluensavaccinet.


slapp

Helgen är här! Jag har en del planer, men tror jag satsar på att vila upp mig framförallt i helgen, och ta det lugnt, är så galet trött. På söndag morgon har jag match så det blir förmodligen myskväll imorgon. Ikväll har jag ju match och efter det vill jag egentligen bara hem och slappa efter veckan, men kanske borde passa på att göra nåt, vi får se. :)

För stunden sitter jag och kollar på Charlie's angels. Så jävla coola tjejerna är seriöst!



najs frulle

Heeeeeeeeeej! Vilken underbar morgon vi har...
Nej men jag och Mickis har i alla fall haft det super mysigt. Det blev supergoda scones, och perfekt oboy gjord av mig, hehe.
Snart bär det av till skolan, och ikväll blir det som sagt match, och får se om jag orkar göra något efter eller inte. Puss och hej!

Say goodnight and go




extra mysig morgon imorgon

Nej hörni, nu ska jag snart hoppa i säng. Imorgon ska jag upp extra tidigt, fast vi egentligen har sovmorgon. Men jag och Mickis har bestämt att vi ska gå upp tidigare och göra scones och varm oboy, och tända ljus när det fortfarande är mörkt ute.


åsikter

Gillar starkt Joshua Radin alltså. Otroligt sköna låtar!



Och ogillar ännu starkare det här vädret. När jag tänker på regn och höst, kommer en massa mystankar fram. Men det här regnet, kylan och piskande blåsten är fan inte mysigt. Det enda som skulle vara roligt med regn skulle vara om man var astaggad och kutade ut och körde regndansen eller studsade runt som ett mongo. Det kunde nog vara kul, en sekund eller två, men förutom det...inte najs!


träning och jobbförfrågan?

Träningen var rätt kul. Jag tyckte i alla fall att det var rätt roliga övningar även om det inte gick toppen. Grejen varför jag var så sur i tisdags var för att vi körde de övningarna som jag är absolut megasämst på. Det var inte kul, seriöst pinsamt, så jag blev arg som fan för att det inte funkade, och jag hade noll tålamod, hehe. Men men idag kändes det lugnt. :)

Och vill ni veta en grej?
Jag kanske ska börja jobba som *trumvirvel* dum dum dum duuum...barnvakt, hehe :) Nej men det var en kompis till mamma tror jag som behövde hjälp, och Mickis jobbar ju redan med annat och så, så nu fick jag förfrågan. Det skulle vara typ två timmar på måndagar bara. Jag vill ju börja jobba och få ihop pengar, men jag har aldrig tid eftersom jag har träningar alla dagar utom måndagar, och det här gäller ju nu måndagar så. Men jag måste nog tänka över det. Vill jag boka upp min enda lediga veckokväll? Brukar ju lata mig då, träffa kompisar och ta ikapp plugg. Och skulle jag Camilla Holm (ungefär lika omgen som barnen) greja det? SJälvklart skulle jag! :D Måste bara tänka över det lite.


Kan ni se mig med barn?

dagens

Hjälp jag har inget huvud, aaah! :O


mys

Det blev en traditionell Jenny och Camilla träff, med pannkakor, film, prat och sen däckning, haha, superfränt!
Nu ska jag vara duktig och göra lite matte som är tills imorgon, sen ikväll blir det träning ikväll.

Skriver sen, här är en skön låt btw.

how to be cool

Det nya tuffa orden som man använder om man är nåt, är för stunden: Döläckert och superfränt.
Använder man inte dom betyder det förmodligen att man är ocool. :O

vill ha jul

Hej hopp! Då var man hemma igen då, och kollade på mina omdömen precis och dom såg ju rätt bra ut. Det var ungefär vad jag had förväntat mig så. Jaja slut på skola för idag! Och snart kommer Jenny hit, lovely. Jag hoppas på lite filmmys, för jag är även idag trött, hehe, dåliga vanor.

Ikväll har jag bestämt att jag ska skriva en önskelista! Det är väl typ jag och alla tioåringar som kan få ihop meterlånga listor? Hehe, that's me, julfreaket själv och fortfarande lika omogen. Jag har velat lyssna på julmusik och dricka julmust och så flera veckor nu, men har lovat Mickis att jag inte ska förrän i december. Det blir riktigt tufft seriöst!
Förra året lyssnade jag för fullt på julmusik redan efter sommaren när skolan började och det var ju inte så bra, för då hade alla och mest jag tröttnat totalt när det blev julafton.

Det här var låten som jag bombade förra året på hela julaftonen. Inte så bra Camilla.


morsning

Oh gosh vad många ni var som läste igår då? Det var ju trevligt, hehe.

Godmorgon i alla fall. Om en timme bär det av hemifrån till skolan. Idag orkar jag verkligen inte. Funtar på att stanna hemma och se på film i stället, eller bara stanna kvar i sängen.

Glad tanke, imorgon är det fredag! Det betyder helg, och sova, slappa, träffa kompisar, och ha roligt. Najs!

Have a nice day.

nighty

Huvudvärk på hög nivå. Ska sussa nu. Imorgon börjar jag tio och slutar typ tolv. Ska träffa Jenny imorgon, och kanske göra pannkakor, det är vår grej, hehe, myspys! Sen blir det träning, och på fredag är det match.


dunka? nja..

Wow säger jag bara. Killarna i min klass vill se mig dunka -.- Bara för att jag spelar basket. Vilken tjej kan dunka liksom? Inte många i världen. Men boysen däremot...WOW! Här har vi lite.


camilla tänker till...igen?!

Glad Camilla på ingång. Vet inte hur jag ska säga att träningen gick, men hade i alla fall väldigt roligt. Det blev lite oseriöst, men men. ;)

Jag gjorde just ett test på fejjan om vilken slags tjej jag är. Det här var resultatet.

Du gillar sport o aktiviteter, Och är inte så mycket för smink o annat sånt där. Du följer inget speciellt mode utan tar på dig det du själv tycker är snyggt, Och du skapar en tuff härlig snygg look. Du har humor o är riktigt attraktiv, fast du kanske inte inser det själv. Dina vänner du har är sanna och älskar dig för den du är. Du går väldigt bra ihopp med killar och kan tycka att andra tjejer är lite fjantiga. Du är härlig person i folks ögon.

Hmm skulle detta stämma? Jag vet inte, en del stämmer nog, men jag tycker hur som helst att det där låter som en rätt nice tjej alltså, hehe...

Nu kommer nästa fråga. Gud vad jag tänker till mycket idag känner jag, men hur vill man egentligen vara? Jag vet faktiskt inte riktigt hur jag ville vara riktigt? Lite av allt är väl alltid bäst, men det låter inte så kul. Det skulle ju vara kul att verkligen ha nån stil. Okej nu är jag väldigt fantasilös, och kommer bara på till exempel fjortis och emo, men de är inte riktigt de jag menar, men ni hajar nog.


speciell stil var det...


glader..

Nu blir det träning. Jag är trött. Hejdå.

döda plugg, älska ben & jerry's

Jag är väldigt trött på skolan. Jag har roligt med kompisarna, men jag orkar verkligen inte med själva skolan. Att behöva lyssna och koncentrera sig på lektionerna, det funkar inte riktigt, och nu när jag försöker plugga ger jag bara upp direkt. Antingen somnar jag, eller så äter jag nåt istället, eller hamnar vid datan. Jag orkar inte plugget alltså. Kära student kom snabbt.

Nu blir det Ben & Jerry's. Tack pappa för det. Mums!


camilla tänker till

Har ni tänkt på en sak?
Musik. Det är ju inte bara låtar och så utan det kan få fram så otroligt mycket känslor ur dig. Ska man på fest dunkar man taggande musik, är man ledsen vill man kanske höra på ledsen eller arg musik, och ska man köra ett spinningpass kan rätt musik få en att tro att man är bäst och orkar hur mycket som helst.
    Om lyssnade på musik nån gång när man verkligen var jätteledsen eller verkligen jätteglad så minns man den och själva tillfället också. Till exempel alla spanienlåtar för min del. Tänker alltid tillbaka på hur roligt vi hade det när jag hör musiken, men jag kan även bli skitledsen för att allt är så långt bort.

Musiken påverkar oss så mycket, och kan verkligen locka fram så mycket ur oss. Den kan bringa fram minnen, känslor, önskningar och mycket mer. Den har ju makt som fan helt enkelt?

Det var bara en grej jag satt och tänkte på. Mitt smarta jag kom fram för en sekund.




fortfarande grym


dör av trötthet

Är så grymt trött. Somnade ett tag och vill verkligen sova vidare. Men har prov imorgon -.-

slutade tidigt

Hej svej nerds ;)

Idag fick vi sluta tidigare, tack gud för det. Det var behövligt. Nu blir det lite varm oboy, plugg och powernap maybe? Måste sova...

Och vill ni veta en sak? NU ÄR DET BARA TVÅ DAGAR KVAR I SKOLAN INNAN DET ÄR HELG IGEN! :D

nyuppfunnen speciallista om hur man blir glad

En lista om vad som är bra att göra när man antingen kännes sig lite deppig eller rent ut sagt är skitledsen.

1. Det är oftast skönt att vara ensam. Jag hatar i alla fall när jag är ledsen och sur och folk vill prata med mig. Så hitta ett mysigt ställe där du kan vara ifred.

2. Tyck synd om dig själv, och släpp ut allt, till exempel genom att gråta en skvätt. Eller en hel mängd. Det är skönt att få ur sig lite känslor på ett eller annat sätt.

3. Smsa, ring eller kanske ta en promenad med någon som förstår dig och älskar dig. Jag brukar prata med mina närmaste vänner, eller min syster. Berätta nu om det som är jobbigt. Är dessa personer viktiga för dig så kommer de förmodligen stötta dig, vara förstående, trösta, och försöka få dig på bättre humör.

4. Nu kan det fortfarande kännas jobbigt men förmodligen lite bättre i alla fall? Gör nu en kopp te, eller ta kanske något att äta och ta det lite lugnt.

De här punkterna kom jag på alldeles nyss, och jag tycker faktiskt att de är ganska bra. Jag är inget glädjepiller nu, men känns mycket bättre i alla fall.


tröst och förståelse från någon annan kan göra mycket

bästa syster

Vad jag än säger och vad jag än gör så kommer det alltid vara du och jag! Genom allt! Du är den som jag verkligen ALLTID kan vara mig själv med, och trivs som bäst med, det vet du. Loveu sistah.

älska bilden. två små nerds <3

chips och mongo <3

Eftersom dagen har varit skit och jag bara vill böla för stunden så har jag tänkt en massa och kommit fram till huvudfrågan. Vad är egentligen bäst chips eller godis?

Hehe förlåt nu kommer mitt oseriösa jag tillbaka.

Blev lite gladare efter att ha pratat med Axel som fortfarande är i Guatemala. Att han alltid lyckas få fram ett leende, den tackar man för! :D Saknar att stöta på det lilla mongot  skolan och så, men snart är han hemma i alla fall.

Så tillbaka till frågan. Jag har kommit fram till att chips är bäst! Det är alltid godis jag är sugen på och det är så jääävla gott, men man tröttnar efter typ 5 bitar? Även om man fortsätter äta ändå.

Chips känner jag att man inte tröttnar på lika lätt, det kan jag äta i mängder, hehe (a) Tänk liksom chips, dipp och cola, finns det mycket som är lika najs som det verkligen?
För er som inte tycker att jag har rätt angående chips och godis frågan...vi möts imorgon på parkeringen klockan 16.00. Kom ensam.


photo of the day

Photo of the day.


Hehe det här gör mig lite glad i alla fall! Från Barcelona med Soufen.

förlåt

Okej nu behöver jag nån som kommer hit och ger mig en bamsekram! Med en gång faktiskt. Får skriva lite roligare imorgon, det här kan ju inte vara kul att lyssna på.

tummen ner

Det här är jag just nu.


Ja, för stunden suger det mesta. Träningen gick skit, och det är absolut inte min dag idag.

-.-

Goddag folket!

Svenska, matte, företagsekonomi och träning väntar mig. Ser inte fram emot nåt av det. Jag vill lägga mig i soffan framför tvn och ligga där...föralltid?

Fan vilken tråkig dag alltså. Nej, nu ska jag först fixa en egen liten chailatte, och sedan sätta fart...-.-


kärlek

Det här inlägget är för min bästa vän. Finns här och vet exakt hur det känns. Alltid vid din sida pumpkin.

Godnatt.


bilder i mängder!

Haha låt bilderna tala för sig själva!


Haha så snygga tjejer!


Sexy, hehe


Aaaw


Fjorrar? ;D


Ojojoj


Julia och Julia aka Sickan


Fan vad snygga!


Boys+pirat


Ahnve som joker, grym


En Cami, en Samuel, och en jäkla glad liten Jens


Glader!


Söt liten cowboy och en porrig djävul


Hhahahah


Emil och Rieger som...tvillingar?


Jens, Elsa och jag (rädd?) hehe

Ett gott skratt!

Herregud jag dog av garv! För er som inte såg Silent library, så kan jag säga att ni missade något! Verkligen ett program med min humor. Det gjorde mig superglad, och nu är jag som vanligt inte trött...

Försökte plugga lite också men fick inget gjort.

Och vet ni vad jag just kom på? Jag glömde min bastu :( Den är fortfarande igång och allt, men känner inte för att basta nu.

Tänkte lägga upp lite bilder från i lördags snart också.

Silent library

Silent library klockan 22.30 ikväll på kanal 5! Alla har väl sett reklamen?

Så här står det om programmet, och jag tror att det kan vara rätt kul ;)

Skandinavisk humorserie från 2009. Laget "Galningarna från Skåne" ska försvara de svenska färgerna. Emil, Andrei och Per ska vara så tysta som möjligt samtidigt som de, eller deras motståndare utsätts för till exempel kaktussmisk, dricka te kokt på tånaglar eller bläckfiskkastning. Mot sig har det extremsportande laget "Wakeboard Guttene" från Norge och danska "Multi Challenger".

Jag ska bänka mig i soffan i alla fall, gör det ni också.

bastu

Nu ska jag gå ut. Vet inte alls varför, men ska det i alla fall. Och sen har jag planerat att jag ska bli kall och sen komma in och köra bastumys! Perfekt på hösten! Så allesammans hoppa nu in i bastun. Perfekt på hösten!


Har ingen bild på vår bastu så det får bli den här :) Lite smått lik så där.

lite omväxling är alltid bra

Kör en dagens idag.


måndag

Halloj everybody :) Idag är det en trött Camilla världen har att göra med. Kom i säng för sent igår, och skulle upp tidigt imorse, så jag är seg som fan, astrött, och bara allmänt oglad. Inte direkt sur, men inte glad heller, så oglad bara.

Jag längtar så till helgen! Och ännu mer till jullovet. Nu har jag kommit in i lovrytmen, och vill inte alls bli av med den.

Funderar på att gå och lägga mig och sova, men måste nog plugga lite. Först ska jag äta nåt, of cours (a)

Hörs sen. Puss och hej.

redan november

Nu ska jag ta en dusch och sen ta med mig datan och hoppa ner i sängen. Kommer inte kunna somna tidigt, eftersom mitt dygn är helt omstält nu.
Och vet ni vad jag just kom att tänka till på? Det är november nu! Det var sommarlov alldeles nyss ju? :O Och jag började en ny skola. Nu har man lärt känna alla, och det har redan snöat också! Helt sjukt vad tiden går snabbt, och jag gillar inte att tiden flyger i väg som den nu gör måste jag säga.

Helt random så har ni här en skön låt att lyssna på ;)


höstlovet över

Mysig kväll. Har bara tagit det lugnt, druckit te och pratat.

Och imorgon börjar skolhelvetet igen, suck :( Längtar redan till nästa helg. Gud vad härligt det ska bli.
Känner på mig att det kommer bli en tid fylld av plugg nu. Typiskt höst. Mörkt ute, dåligt väder, massa plugg, stress och basket.

Okej, en resume på höstlovet då..det har varit grymt. Minns knappt vad jag gjorde i början av det. Det känns som att det har varit väldigt långt, men ändå gått supersnabbt, och jag har hunnit med en massa roligt.

Nu är det roliga över, ångest.


glädje


STOLTA AIK

SM-GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULD! FAN VAD HÄRLIGT!

Satt klistrad och lyssnade på hela matchen på radio, haha.

ÄLSKA AIK SÄGER JAG BARA! FAN VILKET GLÄDJERUS! SM-GUUUUUULD! hahah så här glad är jag...


städtime

Nu ska jag ta tag i att städa mitt bombnedslag! Det ser verkligen för jävligt ut på mitt rum, som vanligt. Men nu ska det bli fint. Pumpa musik på högsta volym blir det. Wish me luck!

AIK

Om cirka två och en halv timme går startskottet till matchen mellan AIK och IFK Göteborg. Fan vad jag skulle ha viljat vara där alltså! Bortaplan för AIK, inte kul, men dom kommer greja det. Jag ska dra på mig AIK-tröjan nu och tagga hemma, det bästa jag kan göra typ. Jag tror att det blir en jäkligt intensiv och bra match. Hoppas på det i alla fall. De matcherna är bäst.

Nu ber vi alla en bön för att AIK tar hem SM-guldet! KÖÖTTA!





Jag är en vampyr - Markus Krunegård


stackars litet finger

Tappade förresten en 20-kilos tyngd på mitt finger igår. Den var tyngre än man kunde tro! Och när jag lyfte den från golvet, så tappade jag den på fingret, ajajaj! :'(
När jag visade mitt finger för Mickis och försökte få henne att tycka synd om mig sa jag: Kolla Mickis jag tappade tjugo kilo på mitt finger i går, hela fingret är rött, snyft.
Mickis: Öööh va, vem av din kompisar väger tjugo kilo?
PANTSKAFT

Ser ni på toppen av mitt långfinger? Det syns inte alls så bra på bilden men ni kanske ser lite i alla fall. Det är helt blodsprängt typ. Det gör så ont alltså! Ledset finger nu.


lyckad kväll

Godmorgon! Fan vad jag är sur för att jag inte kan sova längre. Vaknade för en halvtimme sen och kan inte somna om. Fem timmars sömn. Det var ju fan idag som jag planerade att sova ut hela dagen. Attans.

Hade väldigt kul igår i alla fall. Alla var så snyggt utklädda! Kul att alla hade nåt, och att ingen sket i det helt. 
När jag skulle dra hemifrån igår för att möta Elsa, så hade jag missuppfattat allt med bussarna, men det löste sig hur som helst, men jag fick halvt fnatt, för jag hittade inte heller de kläder jag skulle ha och allt. Jag sköt upp allt lite för länge. Och sen när jag stod där som en djävul, redo att gå, så skrattar Mickis åt mina horn, och säger att dom ser patetiska ut -.- Haha så det var bara av med den outfitten, på med typ vanliga kläder, det blev den där rosa volanggrejen som jag har lagt ut bild på förut. Och så tryckte jag ner dom där jäkla vingarna i väskan och mötte Elsa och Therese.

Sen när vi kom till det lilla födelsedagsbarnet stod det en massa folk precis innanför dörren, skitsnyggt utklädda, och så kommer vi där. Fram med vingarna -.- Haha, nej men det var kul.

Grattis Sickan!

happy hour

Tja fan! Känner att jag har för trevligt för att sova, hehe, men kanske är dags snart? Jag är bra på att vända på dygnet.


godnatt

Snyggve och soulmate Simona!



Mat och cp humor, kan inte bli bättre! :D Natti allesammans! <3

mjaou

New jacket. Syns inte så bra. Oj vilken för jävligt bild, men här ser ni lite jackan i alla fall :) Natti babes <3


vad?


Blev en fjäril/ängel/älva? Nåt med vingar ;)

gårdagens


sötis

Häääääääääääääääääääääj. Lovely kväll! Jag blev en söt ängel, oj så söt! :D


RSS 2.0