seg tant

Juste en grej. Jag var på hälsokoll i skolan, och jag väger liksom ganska mycket, för att jag är så lång och tränar mycket och så, och självklart för att jag äter som en häst. Och så sa hon den där tanten:
- Ja du väger ju lite för lite då, äter du när du ska?
- Ja, alltså jag älskar mat, jag är hungrig hela tiden, äter hela tiden, och äter mycket.
- För du kan ju kanske ta en frukt mellan måltiderna, jag förstår om man inte orkar hela måltider.
- Alltså jag orkar, jag äter ungefär tre måltider mellan måltiderna...
- Mjoo, jaha..
- Alltså jag äter nästan hela tiden. Jag är typ känd för att äta mycket..(hehe jag överdrev ju lagom)
- Ja jag förstår, men du kan ju åtminstone äta en frukt ibland mellan måltiderna, så kanske det hjälper lite.
- ...

Alltsåvadå förstår? Den tanten var seg. Jag försökte trycka in i hennes huvud, att jag älskar mat. Jag frossar i mig vid alla måltider. Och blir sen hungrig efter tio minuter igen, och man kan inte räkna mina mellanmål som mellanmål riktigt, för jag äter hela dagarna. Och så säger hon: Jo men du kan ju ta en frukt ibland så kanske det är bra...


resume

Hej hopp!

Mådde dåligt igår kväll också, så min jennyplutt kom över för att ta hand om mig. Vi laddade upp i min källare, med stor säng, godis och film. Supermysigt. Jag blundade till EN gång, och då fick jag vatten på mig - punghuvud, jag ska ge igen -.- <3 Men efter det blev jag pigg, och efter filmen låg vi och pratade ganska länge om allt möjligt. Det var myspys.
Imorse när vi hade ätit frukost tyckte jenny att mitt rum behövde städas, och det var kanske sant, för det låg grejer överallt, kläder över hela golvet och sängen, och det såg inte fräscht ut. Så vi satte fart och städade helt enkelt. Härlig syssla på morgonen..men fint blev det :D

Och så match nu i eftermiddag...Hemskt. Vi spelade som anus. Det var allt. Deppigt.

snabbis

Okej dagen: Match, som innehöll VINST och en massa hosta. Borde kanske inte spelat, mådde lite sämre efter tyvärr, men nu känns det en aning bättre. Imorgon blir det match igen, får se hur det går då. Nu blir det tjockartime med jenny. Hejs.


efter helgen ska jag inte vara bitter längre, men nu..

Fick precis ett samtal från ett litet drunko som var där jag kanske också skulle ha varit ikväll. Tydligen var det flera av mina kompisar där, vilket gör hemmasittandet ännu sorgligare. Men så som jag låter med min hosta och feber igår, så var jag tvungen att vara hemma ikväll som sagt, enligt min kära mor...:(

sjukfanskap

Fick påtal om ingenting ett sms idag från mickis där det stod: "mills, så du vet är det ingen bakom duschdraperiet, jag glömde bara dra undan det." Så, där fick ni en av mina rädslor. När duschdraperiet är fördraget och ingen är där eller ingen är hemma är jag livrädd att det ska ligga ett lik där bakom om jag drar upp det eller att en mördare står där och väntar. Äääh så det jag vill komma till är...det är fredag! Är så sugen på att gå ut, träffa folk, vad som helst! Men måste tyvärr stanna hemma idag. :/ Måste bli frisk. Inte ofta camilla holm är sjuk en vecka. Hostar som en galning. Det är värst när jag skrattar, då går hostan igång, och till slut övergår skrattet till gråt. Inte för att det är såå roligt, utan för att hostan gör så att jag inte får nån luft. Utan att överdriva.

Mickis och hennes kompisar har tagit upp halva huset och öst musik och taggat som fan för utgång, och det gör mig ju inte mindre sugen direkt...Usch det här är tråkigt.
Sitter med pappa och äter kanelbullar...på en fredag. 

Det enda som är bra med att ha så här tråkigt som jag har det, är att man uppskattar det som endast är en aning roligt då. Sitter och kollar på rush hour, som jag har sett många gånger. Asskön. Den här tjejen är fan ett litet glädjepiller. Blir alltid glad när hon sjunger.



..

- Pappa jag måste i alla fall köpa nya vinterskor. Mina fötter blir plaskvåta på en sekund när jag går ut och så går jag runt i det varje dag. Inte konstigt att jag blir sjuk.
- Jag såg det direkt när du köpte dom, en millimeter tjock sula, vägde ingenting, och i mocka, hade du rökt hasch eller nåt?

Jag vill köpa nya vintergrejer, men samma sak här som med mitt hår. Jag har ställt in mig på att det är vår när som helst.


deg

Still sjuk. Men men nu ska vi inte vara bittra. Har glott på tv hela dagen. Sett klart andra säsongen av Gossip Girl och sett lite film.

Efter dagen så har jag fått höra två av mina favoritlåtar när det gäller filmmusik.

 


:(

OH YES! Happy hour! Febern stiger igen...

borde jag?

Fortfarande sjuk, men lite bättre i alla fall. Sitter hemma och tjockar, och tittar ut genom fönstret. Fan vad det snöar nu igen. Det är ju sorgligt hur mycket snö det är, och hur kallt det är! Jag försöker hela tiden inbilla mig att det är sommar snart, eller i alla fall vår snart, men det verkar dröja.
    Jag är såå inne på att färga håret brunt! Mörkbrunt. Jag ser människor överallt som är så snygga i mörkbrunt hår. Och helst blå ögon också. Tyvärr har jag inget av det. Jag minns hur misslyckat det blev när jag ville färga håret mörkbrunt för nåt år sen. Det blev brunt, med en grön/grå-aktig nyans. Och det blev inte jämt nånstans. Inte snyggt alltså. Och nu till sommaren vill jag ha ljust hår, och eftersom jag har ställt in mig på att det är sommar när som helst, så vill jag inte färga brunt nu. Eller jag vill, men det känns som att det är för sent. Och så känns det som att det kommer bli lika misslyckat som förra gången. Men jag vill. Hello kära i-landsproblem, känn dig inte välkommen.

Behöver en frivillig som vill färga sitt hår brunt, jag behöver stöd om jag ska våga färga mitt mörkt. Någon frivillig?


otroligt skön


tråkinlägg, tråkdag, sjuk.

Imorse var jag inte hungrig, kunde inte ens dricka mitt te. Och när det är så att jag inte är hungrig eller inte äter, då är det nåt fel. Rätt smart sätt att veta om jag är sjuk eller inte. Och ja, jag är nu sjuk. Gick hem efter en lektion, mådde piss. Mår nu piss, med feber och en skithosta som tar död på mig. Blev hur som helst pigg ett tag och jävligt hungrig efter ett tag, och nu har jag fyllt på lagret i magen med maränger, godis, potatisbullar, pizza, tomat, riktigt bra mat. Det slank ner snabbt som fan. Men icke sa nicke, inte frisk för det, nu mår jag piss igen. Usch jag är sur. Längtar ofta efter att få bli sjuk ett tag, men sen när man väl blir sjuk så suger de totalt, och man vill bara bli frisk...


skön vinst

Vaknade upp med riktigt ont i halsen. Och så var det dags för match. En kvart innan samling till matchen så tog jag tempen och den visade feber. Men kände mig ändå okej och så, och ville inte direkt lämna återbud en kvart innan samling.

Det blev lite tufft, mådde anus ett tag...men vi vann! Riktigt skönt! Och idag var stina med och körde också, askul, och hon var grym! :D

Så vad händer nu. Sitter och svettas och fryser...hur är det möjligt egentligen, förstår inte. Har sett på lite gossip girl avsnitt nu igen, och nu ska jag göra nåt ännu roligare! Guess what?! :D Jag ska svara på frågor om fossila bränslen, weee, kan inte bli bättre..


mysig kväll

Lilla söta fanskapet Gillberg kan ha smittat mig med halsont och förkylning. Den tackar man för min kära. Usch inte roligt, känner mig inte på topp. Match imorgon, hoppas det känns bättre då, för vi måste vinna!!!

Har varit hos elsa ikväll, och tjockat galet med henne, Linnea och Sofia. Myspys, pratat gamla killhistorier och sånt också, hehe så spännande allt var när man var lite mindre.

Måste hoppa i säng nu direkt, vill inte vara helt död på matchen, natti.


Match nu

.

good news!

Eller lite osäkra news men ändå. Jag och soufen ska kanske till samma ställe i thailand nu på sportlovet. Gud vad det skulle vara roligt! :D Förutom att jag då kommer se ut som största fläskberget bredvid sofie, men vafan, har jag nånsin brytt mig...(yes i have, men det ska vi i det här läget låtsas som att jag inte har)

Kära vän...








kärlek

Mina planer blev ändrade för kvällen som vanligt! Nej planera kan jag verkligen inte, det är en sak som är helt säker. Men jag klarar mig utmärkt ändå!

Kvällen spenderades hemma hos jenny! Efter att inte ha setts på TRE VECKOR, helt sjukt! Så det var det bästa stället jag kunde ha varit på ikväll. Hon är guld värd. Kan inte riktigt beskriva. Fick en julklapp också! :D En jättefin kofta och sen det bästa, en tavla där jenny hade satt ihop bilder på oss och fina texter, den var så fin!

Nu är ju min julklapp som jag skulle ge jättemesig. Attans. Men det kan nog fixas.
   Jenny har alltid varit en mästare på att skriva fina brev och texter som alltid gör mig lika glad. Jag däremot har alltid sugit på att skriva fina brev. Men jag har försökt en del gånger och det är ju bara skrattretande. Vi skrattar ofta åt det, I suck. I något brev försökte jag skriva något kärleksfullt, men tror jag sen jämförde jenny med pannkakor, vilket jag skrev i brevet, så där sprack det.

Nån annan gång så hade Mickis fått med två vänskapsringar från nån töntig tidning, och dom tog jag såklart. Jag försökte skriva ett fint brev till jenny. Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag skrev men det blev nåt i stil med "Hej Jenny! Jag vet att du och emma är bästisar och så, men jag fick i alla fall den här ringen av mickis, och jag har en likadan själv, och jag förstår om du inte vill ha den för du och emma är bästisar. Men tänkte om du kanske ville ha den ändå. Om du inte vill ha den så kan du lämna tillbaka den i min brevlåda...

Hahah...

Älska!

Som en del kanske vet så älskar jag sport. Jag skulle så jäkla gärna vilja gå på dans, typ hip hop, och så skulle jag även vilja gå på amerikansk fotboll! :D Har gått på gymnastik (jag och jenny var KASSA), testat på innebandy, gick också på nån dans när jag var mindre, och även fotboll tills för nåt år sedan, och så basket som jag fortfarande spelar. Älskar sport!

Såg precis en asskillad fotbollsvideo! Blir taggad av att springa in på en stor fotbollsstadio och spela när jag hör dom här låtarna.

 

 


helgen

Fredag: Har precis haft lite skotträning, och har sen träning igen ikväll. Efter det ska jag antingen vara med jenny, det beror på hur hon mår nu, eller så blir det typ fest med johanna och amanda.

Lördag: Ska kolla på match, sen på kvällen blir det skräckfilmsmaraton med Elsa, Linnea, Sofia, och kanske några fler.

Söndag: Förhoppningsvis match, och även förhoppningsvis Snabba Cash på kvällen! :D

älskar att sova, men vill inte gå och lägga mig?


I'm tha boss

Min kära mor blir alltid så sur när hon kommer hem från jobbet och det är stökigt hemma. Hon tycker att vi hjälper till för lite. Så idag städade jag och mickis fint, och mickis tände ljus och så - som dom två tycker är så viktigt. Jag hade vikt ihop en filt jättefint, som mickis sen rev upp och kastade på golvet, kommer inte ihåg varför. Jag var fast besluten om att hon skulle vika ihop den igen, men hon vägrade.

- DIN LILLA JÄVLA....!!!!
Okej nej så var det inte, men jag tog mickis och rullade in henne i filten (jag är starkast och lyckades därför lätt som en plätt), kastade ner henne i soffan inlindad i filten, och började hoppa på henne.

Jag: Mickis du viker ihop filten, annars!
Mickis: Hahaha nej det tänker jag inte.
Jag: Jo det ska du! Jag börjar hoppa lite på mickis.
Mickis: AAAAAAAAAAJ. Camilla aaaj du kan inte sitta så där på mitt lår.
Jag: Mickis jag har kidnappat dig. Det funkar inte att bara säga aj till en kidnappare?
Micks: Herr kidnappare du sitter på mitt lår. Det gör ont.
Jag: Mickis så där kan man inte säga! Hoppar vidare.
Mickis: Men aaaaj camilla.
Jag: Såja nu ska du få en munkavel. Stoppar in en bit av filten i mickis mun.
Mickis: Herr kidnappare, filten är ju fan hårig, jag kan inte ha den i munnen ju! 

Alltså, att hon aldrig kan förstå att jag är bossen...

döläckert

Fredag imorgon! Nu börjas det igen. Jag säger varje vecka hur snabbt veckan har gått. Och den har gått snabbt nu igen! Men varje dag i skolan säger jag hur segt dagen går, och räknar ner timmarna hela dagarna. Lite skumt, men så känns det. Scitzo.

Hur som helst. Helg! Vad har jag planerat? Nästan ingenting! Allting verkar lite halvt osäkert. Så det är bara att haffa mig. Hehe varför skulle ni göra det? För jag är en döläcker tjej kanske? Hahah, oh yes jag älskar fortfarande ordet döläcker. döläcker döläcker döläcker döläcker döläcker. Okej nu räcker det.

Och vet ni vad. Jag hittade en tjugolapp idag. OH YES ni hörde rätt, en tjugolapp. Som den fattiglapp jag är blev jag överlycklig.

That's all for now.

<3

Har precis haft min kära snyggjosse här en stund. Vi degade, pratade och såg på gossip girl. Aschill!


jag har glömt säga en sak

Jag blev så glad idag på träningen. Linda var där igen! Och för er som inte känner Linda så är hon världens gulligaste. Sjukt snäll tjej, och så är hon grym på basket. Så roligt att se henne på träningen igen! :D Ni förstår inte hur glad jag blev. Det var så många av mina favoriter som slutade efter förra säsongen.


jag har en plan

Fick just reda på att en kompis har fått en liten mops valp. Dom är ju bara för söta. Rynkiga, små och hur söta som helst. Jag funderar på att smyga till hennes hus inatt och ta den. Frågan är bara, vart gömmer man en mops? Min käre far vägrar ju att skaffa hund, så borde gömma den för min familj också. Kanske han kan ligga i en av mina lådor i min garderob. Pappa alltså. Hehe nej, men mopsen får ligga där. Ja så får det bli. Han är ju så rynkig redan, så det skadar ju inte med lite mer rynkor av ihoptryckning i en låda. Det här kommer bli utmärkt. Han ska heta Elvis Holm.


saknar

Jag har en lite udd känsla. Det känns lite som att jag saknar...alla hela tiden? Saknar på nåt sätt verkligen alla, speciellt mina närmaste vänner, men också direkt efter en träning kan jag sakna nån av gosibjörnarna där. Äsch jag kan inte förklara vad jag vill komma till, det blir bara luddigt. Men saknar nån, nåt, eller typ alla i alla fall. Skumt.

aaaah

Fy. Fan. Vad. Jag. Är. Trött. JAG VILL SOVA! Jag har sovit just, och är nu sur för jag vill sova vidare. Usch jag hatar att bli väckt, då blir jag sur. Man ska få sova tills man är utvilad och färdig att vakna, nån som är med mig?
Nej usch. Och det jag har framför mig är fys och träning. Inte det man är mest sugen på när man är trött. Ändra mina vanor är mitt mål. Sova lite tidigare på kvällarna, och inte varje dag efter skolan gå he moch däcka i soffan. Nej det är inge bra. Jag behöver en coach. En ändradinadåligavanorochsömncoach. Please help me...eller låt mig bara sova.


våldsam sport

Stannade och kollade på matchen. Fan vad kul det var...NOOOT. Hehe, men belle och lovi spelade, och steffi var också där och förgyllde stunden. Handboll är något jag önskar lite att jag hade börjat på när jag var liten. Älska närkontakt. Det såg så jävla våldsamt ut, dom drog ju sjukt i varandra och och tacklades hårt. Nice, det gillar jag. Jag tror att jag skulle kunna vara bra om jag hade kört. Men men, lite för sent nu.

Efter matchen stod jag och Steffen och babblade som två kärringar som inte setts på år, i evigheter om allt och inget. Ganska djupt samtal faktiskt. Och vi han säga hejdå ungefär fem gånger under samtalet, men jag kom aldrig iväg. Så söt prick det där lilla mongot. <3


fireflies


för er skull...

Matteprovet är ööööver. Asskönt! Vet redan att jag har gjort slarvfel på en av mvg-uppgifterna, så där sket sig den. Hatar när man kommer på efter vilket misslyckat, onödigt fel man har gjort. -.- Men förutom det så kändes det väldigt bra. Hoppas att jag inte känner fel nu bara. Tänkte bara berätta, eftersom jag vet att ni alla är sjukt intresserade av mina matteprov.

Så nu är man hemma, och ska iväg på tre timmars träning om en timme. Jag är döende varje tisdag. Men det är bra, då vet man att man lever, right?

Ikväll blir det antingen slappa galet, vilket är behövligt, eller kanske titta på belles och steffens handbollsmatch. Det får vi se.

Nu: ÄTA.


crawl


grr

Ooooouff what a tiger! Me like. Och mums för mysig kram idag på träningen...även om det bara var jag som kramade, eheh, men det spelar väl ingen roll, det är kärlek right?

tråkiga måndag

Jag har en superkul kväll framför mig. Plugg och träning. What a life, hehe. Jag har anusmatteprov imorgon. Usch matteprov är dom läskigaste proven, även om jag är rätt bra på matte.

Och vad har mer hänt idag? Vi började med naturkunskap och vi har tydligen en aslame tjej som man inte kan lyssna på mer än en minut utan att typ tänka på annat, som idag tänkte jag på pannkakor. Hon gav oss också feta läxan tills imorgon bitti. Det räcker med matteprov! Men nej nej visa inget medlidande.

Och vad har mer hänt idag? Hmm. Vi fick en ny kille i klassen. Han är en gnutta lik frodo i sagan om ringen. Då vet ni.

Och vad har mer hänt? Jag la märke till att jag har börja skratta högre och mer än förut. Det är hemskt. Jag drar ett torrt skämt, öppnar munnen och låter så in i helvete. Jag kommer alltid på hur jag låter, och hur tråkigt det jag precis har sagt är när jag har skrattat klart.

That's all for now. Puss och hej.

en ny livserfarenhet...

Sitter här med matteboken som jag nu måste ta tag i lite, och även mitt LIVS första kebabpizza. Sjukt att jag aldrig har ätit förut. Jag menar, när man inte kan välja mellan kebab och pizza, självklart tar man en kebabpizza? Asgott fan. Ja den är grymt god. Annars om jag äter pizza brukar jag alltid ta hawaii, men jag har kommit fram till att annanas är fan inte så gott på pizza, jag tar den bara för att jag brukar ta den. Kebabpizza är mums. Så nu vet ni.

i feeel good

Hey you guys! Idag har varit en bra dag. Vaknade glad som fan. Dansade runt till james browns låt I got you. Min familj tittade på mig som att jag var mongolid...som vanligt. Jag står för den rollen i min familj nämligen. Meeen jag fortsatte dansa runt. I mitt hus har vi väldigt stora fönster i vardagsrummet, där man utifrån har världens bästa insikt i mitt hus. Mina indiegrannar lyckas alltid fånga tillfället när jag håller på så där. Dom sitter där på andra sidan vägen och kollar in när jag dansar. Det enda som saknas är att dom bedömmer mig och sitter där och ger mig tior. (oh yes tior)

Hade match, var glad. Kollade sen på herrarna, var glad. Hade extra kul med tessen, som var lika glad hon.

Sitter här nu, lika glad fortfarande, och ska snart sussa. Match imorgon igen. Godnatt.




hehe


snabbis

Glad lördag!

I går sov jag halva dagen. Sen var det träning. Och sen blev det chillkväll med Belin Och Lovi. Det var riktigt mysigt.

Idag blir det snart match. Känner mig på topp! NOOOT. Hehe. Wish me luck.

damn boy

Min pojkvän. Hehe.



In my dreams, jag veeet.


läste precis en grej

Invägning på Viktväktarna – då rasade golvet

”Vi trodde nästan det var jordbävning”

Det var dags att väga sig – och 20 medlemmar hos Viktväktarna i Växjö gick mot vågen.

Då rasade golvet.


Hahahah.


chillpill

Tar en liten paus nu från gossip girl. Jag håller på att ta igen hela andra säsongen som jag bara när den kom tittade första avsnitten på. Så nu kör jag avsnitt efter avsnitt, ända sen jag kom hem. Aschill. Och vad som är ännu mer aschill är att jag är ledig imorgon. Weeeeeeeeeeee. Ska träffa belle imorgon kväll. YES! På lördag vet jag nu inte vad som händer än. Och söndag...är ju oftast bara söndag, vilket brukar vara en tråkdag som består av lite plugg...och så match då också förstås.

Det var allt för stunden. Ska nu återgå till GG. Så jävla bra. Har mycket att ta igen. (;




några deppdagar

Hey you. Har ingen lust att sova. Är lite halvdepp och har varit det nu i veckan, men vet inte ens varför? Är det nån annan som någonsin har deppdagar eller en deppvecka utan någon anledning? Känns weird. Är liksom ledsen. Fast det finns ingen anledning. Jag vill vara glad. Men det är lite svårt att styra förstås. Så folks, vänner, pumpkins, GÖR MIG GLAD. För jag vill vara vanliga camilla. Den glada versionen som skrattar åt allt, speciellt sina egna skämt, den camillan gillar jag, och tror andra också föredrar den framför den camilla som inte drar skämt alls, hur tråkiga dom än är. Så muntra upp mig please. Ett tråkigt skämt, en bamsekram, ett fint ord..en kaka, vad som helst funkar. (;

Nu håller vi tummarna för att jag vaknar upp ur min förbannelse imorgon. Jag slår vad om att det är en demon som har förtrollat mig nämligen. (oh yeah omogen it is) Men vet du vad! Dom goda vinner alltid. Jag är den goda, hehehe (elakt skratt).



du vinner aldrig suckaah


nu bär det av till träning


one time


nice

Dagen idag var helt klart bättre. Först fet sovmorgon, kort tid i skolan, sen världens godaste brownie, Tack snyggve!



Hoppas på att kvällen blir helt okej också. Ikväll ville tydligen 94orna möta oss stora flickor, så det blir träningsmatch mot dom ikväll. :)


vardag

Glömde berätta en grej om min dåliga dag igår. När jag skulle dra hem från skolan så hade jag precis missat tuben mot vällingby, och nästa skulle komma tio minuter senare, så jag tog istället tuben som kom direkt åt andra hållet, så kunde jag då hoppa av vid brommaplan, det tar typ lika lång tid därifrån hem. När jag kommer till brommaplan ser jag mickis stå nere vid bussen som jag ska ta. Jag kutar ner för trapporna vid brommaplan och precis då ringer johanna också, så jag fick krångla upp telen samtidigt som jag sprang. När jag är vid donken, asnära bussen och alla precis har gått på så...FETRAMLAR jag. Jag flög, jag skrek till, folk vände sig om och fick ur sig ett litet "aaoutch", jag låg där med mössan nere vid munnen typ, hade tappat telen på marken, och försökte komma upp. Det gjorde ont fan. Jag klev upp, i telen hördes bara ett pip. Jag kutade vidare, haha krigare. Så typiskt mig, pinsamt. Min vardag.

Sen kom jag i alla fall på bussjäveln, flåsande, blöt på hela ena sidan, röd i fejan, mössan nu nere vid näsan, haha fan vad man ser ut i sånna där lägen alltså. Hann med mickis i alla fall, hehe.

whistle


bitterfitta it is

Min dag har varit skitdålig. Jag vaknade på helt fel sida, och hade inte lust att prata eller göra nånting i skolan. När jag kom hem somnade jag direkt framför gossipgirl. Efter det skulle jag iväg på basket. Dubbelpass. Var sjukt otaggad och lite halvdeppig. Hittills sög dagen. Träningen gick sämst, så det gjorde inget bättre. Gick lite tidigare för skulle iväg på nåt möte, som var fett onödigt. Efter det kom jag hem, och kände mig halvsjuk...igen. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. Så. Sen blev det i alla fall lite bättre. Jag bastade i nån timme och lyssnade på hög musik. Verkligen asskönt! Sen tryckte jag i mig tre kanelbullar (vill ha mer). Nu känns det lite bättre.

Jag längtar till imorgon. Ska äntligen få träffa världens bästa! Min älsklingsjenny. Senaste jag träffade henne tror jag var på nyår, och nu har det gått alldeles för lång tid. Så länge ska man inte vara ifrån sin bästa vän.


lista <3

Vad har du för bakgrund på datorn? bild från thailand

Ringsingnal? tror jag fortfarande har den där jävla rap das armas, fast alltid ljudlöst

Hur mycket batteri har du kvar? en massa, räcker till alla :D bjud in hela släkten

Vem ringde du senast? mickis

Vem ringde dig senast? jesper

Vad står det i ditt 15:e mottagna sms? "Älsk vad gör du på lördag? Puss"

Vem skickade ditt 12:e mottagna sms? Josse

Vad står det i ditt 18:e mottagna sms? "Ja visst är det lockande? Ska vi göra det tillsammans? (a) puss"

Vad står det i ditt 5 mottagna sms? "Jo gärna, men jag tränger mig kanske på? vill inte vara en börda som någon vårta man inte kan bli av med <3" hahah

Vad står det i ditt första utkast? -

Och ditt 5:e utkast? har inte så många

Har du några sparade medelanden? nej dom raderade jag, ångrar det :(

Har du något i utkorgen? nope

Vad är rekord på snake på din mobil? inget minne, men snake fick fram den lilla dampkärringen ur mig en gång i tiden :P

Vem är på plats 13 i din telefonbok? Ardenstedt

Hur många sms har du skickat, sammanlagt?
Vettefan :)

Vad står det i dina anteckningar? Har en massa olika: grejer att köpa, saker att göra och fixa och sånt

Har du privat nummer just nu? Nej tror inte det



TIO "HAR DU NÅNSIN..."

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? Yes

2. Brutit nåt?: Armen och nyckelbenet

3. Gjort nåt du ångrar?: Oh yes i have..

4. Hoppat Bungee Jump?: Nej, men det står med på min hinnagörailivet-lista

5. Ljugit för någon du tycker om?: Ja det har jag

6. Ätit en hel tårta?: det skulle jag lätt kunna tro, mums hehe 8)

7. Gjort bort dig offentligt?: det är en grej jag rätt ofta lyckas med

8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: Ja förut

9. Gråtit när ett husdjur dog?: Yes, när lilla Sannyplutten dog

10. Velat försvinna?: Ofc, dåliga tider

SENASTE

1. Telefonsamtalet du gjorde: mickis

2. Telefonsamtalet du fick: jesper

3. Personen du var med: bball girls

4. Roligaste grejen som hänt: Hmm senaste...det måste nog vara på träningen med loppi, kommer inte det minsta ihåg vad det var som var så roligt, men jag fick ont i magen, och då var det inte armbågen :P

5. Personen du smsade: josse

6. Personen du tänkte på: belle

7. Du skrev till på myspace: Har inte myspace

8. Du kommenterade: willes status på fb tror jag

9. Du tillbringade natten med: vadå igår natt typ? dom enda som sov i min säng då var tyvärr jag, min häst brittany, min hund lady och min andra hund ralf...grr..

10. Du kramade: kan det ha varit loppi? :D <3


aoutch

Träning - check
Ätit en massa - check
Skitit i allt plugg - check...
Fått en fet armbåge i magen som har gjort min mage avdomnad- check

Vill ni veta hur det gick till?
Ja hörni det ska jag berätta. Det var så att på träningen var det en som höll på att kaxa och skit, så jag sa till henne: Okej vi möts på mitten...och det gjorde vi också. Slagsmålet var igång på en sekund. Jag var snabb som en tiger och hon kunde inte ta mig. Sen kände jag bara hur det svartnade. Hade jag fått en spark på smalbenet: nej. hade jag fått ett rivmärke på armen: nej. hade jag fått en FET armbåge i magen: JA! Aoutch, den gjorde ont...

Hehe okej så gick det väl inte riktigt till. Maten jag äter sätter sina spår. -.- Jag var väl helt enkelt liiite för bred...okej nu tycker jag att vi lämnar det här ämnet.

Jag sitter som vanligt och tänker på en massa sommarplaner. USA med familjen, Grekland (?) med laget, Gotland med brudarna, sandhamn med brutts, basketläger, landet...Det är väl ungefär det, hoppas verkligen att allt blir av, några punkter är lite halvt osäkra. Håll tummarna ffs.

tummen upp för musik




good news

Har haft en bra dag idag. Fick mvg- på mitt samhällsprov och blev skiiitglad. :D Fick reda på att jag är ledig på fredag och fick även reda på att jag inte behöver göra fekkeprovet på onsdag. NAJS. Goda nyheter.

Ikväll är det träning som gäller. Men nu ska jag ta det lugnt bara och fortsätta groffa mig i soffan. Tittar på en massa olika program samtidigt. Ghost Whisperer, Glee, The secret life of the american teenager, One tree hill, kan det bli bättre?


inte kul larsolof

Hey guys. Har idag haft två basketmatcher som i stort sett tog upp hela dagen. Tyvärr blev det torsk. Inte alls roligt, för båda matcherna var bra, och nära vinst båda två.




like it




mirrors

Dagens facelook:

mirrorshead.jpg image by teasertrailercinema

Nej men fyfaaaan vilken äcklig film vi såg. Mirrors hette den. Se den om ni vill ha nåt läskigt. Nu måste jag sova verkligen, ska upp tidigt imorgon. Nighty.

haters

Jag ber om ursäkt folks, har haft några på mig som säger att jag måste skärpa mig med min uppdatering. Ja det var ju faktiskt några dar sen sist. Men nu när skolan drar igång och så, är det ju nästan alltid samma grejer som skrivs, så jag ger mig själv tillåtelse att ta lite pauser. Har inget vettigt att skriva ändå som sagt.

Kan berätta iaf att jag inte kommer ta emot nån liten spansk längre. Det sket sig med datumen. Så jag och elsa kan inte leka wild and crazy längre i spanien :'(

Kan också berätta att kvällen ska tillbringas med Steffen och Josse. Jag hoppas på en jävla massa tjockande! That's how I like it.

Kan också berätta att serien Kalle Anka var en gång i tiden förbjuden i Finland på grund av att han inte har några byxor.
HUR JÄVLA PSYKO ÄR INTE DET. Han har ju inte direkt en skrämmande grej som hänger mitt i tv kameran. Shit det är kalle anka vi pratar om. Han är en anka. Djur ska vara naked...det är sexigt. Hahah nej sorry nu ska jag inte gå över gränsen, men hur som helst, varför lägga ner kalle anka för att han inte har byxor? Det är ju bara udda. Okej nog med hatande mot det, nu hatar jag istället det plugg som väntar mig nu igen. -.-


lite allmän shit

Goddagens folket.

Vaknade på absolut bästa sätt imorse. Okej nej det var inte min drömprins som hade hittat mig...det hade istället bakats kanelbullar i mitt hus, så jag vaknade av doften av det, och vräkte sen i mig! Asgoda.

Och vad har jag gjort idag då?
Jag minns fan inte. Inte så mycket i alla fall. Dagen har bara gått och gått och jag har bara gjort meningslösa grejer. Så brukar det bli dagen innan skolan börjar igen. Fan jag skulle ha lekt lite rövare och gjort gatorna osäkra. Det skulle ha varit ett bättre avslut av lovet. Lovet har i alla fall varit grymt. Träffat kompisar, tagit det lugnt, och haft det grymt rolig bara. Precis som jag gillar det.

Fan vad det är kallt i mitt hus! Kan det sluta vara så kallt ute, och kan nån komma och byta ut våra stenålderselement som gör att jag blir sjuk eftersom dom inte är varma?! :@ Aaaaaaah..

För att virra till det här inlägget ännu lite mer får ni här en låt som inte har med nåt att göra. Den är bara skön. Varsågoda. Nu börjar väl bajsplugget. Borde verkligen börja plugga nu. -.- Men om två dagar är det helg, weeee. :D


Fett kul

Jag börjar bli sjuk.
En dag kvar innan skolan börjar.
Jag kommer ha ett sugschema under våren.
Fett kul.

avatar

Jag är lite halvt besatt av avatar nu. Filmen var grym. Och jag blev helt fast vid deras värld och folk. Okej tönt camilla. Efter filmen sprang jag runt och försökte få mitt hår att sätta ihop sig med grejer, lite som i filmen, och så fräste jag och visade tänderna som i en av bilderna under.

Folket heter Na'vi och dom är stora blåa jättar som är sjukt coola. Deras värld är så vacker och spännande. Nu vill jag också vara en avatar...(a)










hehe


måndag

Hey you!

Haft en chill dag idag, och sen träning på kvällen. OMG. Jag dog. Det kändes som att jag var den enda som stod där och hängde på knäna. Kunde inte andas, och magen stod ut och gjorde ont, eftersom jag självklart tryckt i mig mat en sekund innan jag drog. Kul dag.

Imorgon blir det avatar i alla fall, NICE! Finally! Har aldrig varit med om liknande, det är sjukt hur fullpackat det är på biograferna flera dagar framåt. Har kollat flera gånger, och aldrig varit med om så fullt. Det brukar alltid finnas skitplatser kvar. Men på typ rigoletto som är bajsstor (moget camilla) så fanns det noll platser kvar. NOLL. :O Därför har jag höga förväntningar på filmen. Om den sviker mig...då vet jag inte vad jag gör. :'( Hehe nej men önskar att den är grym i alla fall.

Och jag har påtal om ingenting RIKTIG jävla ångest för att det är skola på torsdag. Hemskt. Jag har så mycket jag vill göra, och älskar verkligen att ha tid att träffa kompisar, göra grejer på kvällarna, sova länge på morgonen...allt sånt.

josse has left the building

Har haft supermysig kväll med Josse. Vi har kanske lite plans för imorgon kväll också, men det får vi se imorgon. Nu är jag trött. Godnatt.


i'm alive

Hej hörni. Jag lever, tro det eller ej.

Har haft fullt upp senaste dagarna. Kan berätta lite kort.

Nyårsafton: Firades med fest hos Johanna, med en massa folk. Det var asnice, och en bra start på året!
Fredag: Sov halva dagen. Åt. Och på kvällen blev det fest hos Evs, mininyårsafton typ, hehe det var trevligt. :) Klockan blev över tolv, och guess what...DET VAR MIN FÖDELSEDAG!
Lördag: Vaknade upp riktigt trött, och fick då tårta, presenter, och sånt. Mysigt! :D Sen hade jag och Mickis lite gossipgirlmaraton ett tag. Efter det blev det bio med famljen, och sen lite släkmiddag. Sen blev det myskväll med friends.

Söndag: Vaknade vid två. Skulle egentligen åka och fika med lite tjejer, men det hinner jag inte tyvärr. :( Ikväll ska jag och josse tjocka med godis och gossipgirl.

risig camilla

Yes det är en risig camilla som pratar. Trött som fan. Jag har legat still i min säng heeela dagen. Ätit och sett på film.

Nu har jag två alternativ. Antingen träffa vänner och ha chillkväll ikväll, eller så stannar jag här i sängen och startar en till film. Tror fan att jag kör på det andra alternativet. Puss och hej.


the list, gott nytt år, skriver om kvällen imorgon

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Yes en massa, private stuff tyvärr.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade typ inge? Att jag skulle äta mindre kanske...men njaaaaaa :P
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja :)
4. Dog någon som stod dig nära? Nej inte direkt.
5. Vilka länder besökte du? Thailand? Spanien, Rhodos
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? förhållande
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? kan inte säga ett datum, skulle mer säga spanienveckan
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag blev gladare och öppnade mig för fler
9. Största misstaget? Har och göra med en biatch :P resten is personal 8)
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? har varit sjuk mer än vanligt
11. Bästa köpet? ingen aning
12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder och mat
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? mina vänner har gjort mig extra glad det här året, och basketen nu i slutet. love the girls
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? jag kanske är tråkig, men spanienlåtarna :$
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? väldigt mycket till och från. men mer glad tror jag. plus lite ledsen. väldigt känslosamt år.
16. Vad önskar du att du gjort mer? utnyttjat all tid mer, vågat mer, inte varit så mesig och rädd
17. Vad önskar du att du gjort mindre? tänkt säkert
18. Hur tillbringar du julen? här hemma med famlj och lite släktingar
19. Blev du kär i år? yes
20. Favoritprogram på TV? jag börjar följa oc, några år efter alla andra :p men det var bäst!
21. Bästa boken du läste i år? har älskat alla katarina von bredows böcker, så nån av dom
22. Största musikaliska upptäckten? en massa olika rap, hiphop rnb artister
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? kommer inte ihåg, fyller år imorgon! :D
25. Något du önskade dig men inte fick? systemkamera
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Var först med familj, sen firade med vänner!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? kille? :P
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? väldigt vanlig...och skön
29. Vad fick dig att må bra? Vänner! verkligen viktiga det här året! dom har hjälpt så mycket.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? zac efron snyggve
31. Vem saknade du? hemlis
32. De bästa nya människorna du träffade? några i min nya klass, och även nya basketfriends, framför allt 92orna då :D

RSS 2.0