Jag och Mickis förra sommaren tror jag.


Riktigt trött efter en packad dag

Jäklar vilken stressig dag det har varit!
Dagen började med att jag försov mig ca 40 minuter och kom halv elva till skolan. Vi skulle bara ha bild idag och sen sluta, och det var viktigt att man hann klart. Jag som då var sen fick sitta kvar med några ett tag efter, men drog ändå från skolan hyfsat tidigt. Efter det åkte jag raka vägen till Thorildsplans gymnasium för att se min kära syster springa ut och hoppa upp på flaket. Hela vägen dit fick jag sällskap med vår granne Victoria som skulle med Mickis på flaket. När vi kom dit träffade jag en massa av mina kompisar också, så det var lite kul! Men något som inte var kul var vädret, jag trodde jag skulle dö. Det blåste och regnade och det var svinkallt! Jag blev dyngsur direkt eftersom jag inte hade något paraply, och så stod jag där i tå timmar i blöta kläder blött hår, utan paraply och höll upp Mickis skylt. Bilden var så söt, och när jag såg Mickis komma springande blev jag så glad, och hon var så otroligt fin, det bara lös om henne! 

Sen skulle hon hoppa upp på flaket som det blev lite kaosat med, men till slut kom dom upp och åkte iväg, och då åkte jag och pappa hem. Jag kunde faktiskt knappt röra mig, hade ingen känsel i tårna eller i fingrarna, och jag som alltid skriver sms fick vänta med det i några timmar tills jag hade tinat upp. När jag kom hem var jag sjukt hungrig så jag tryckte i mig en massa mackor och la mig sedan och tinade i ett varmt bad med en kopp te, riktigt mysigt!
Sedan åkte jag iväg på träning, men eftersom jag har varit halvsjuk en vecka nu så körde jag bara lite lugnt idag. När jag kom hem så gick jag över till vår granne Rasmus som hade sin mottagning, han går i samma klass som min syster. Det var riktigt trevligt, och det bjöds på riktigt god mat, och jag pratade med en massa gulliga människor. Efter vi hade varit där ett tag så kom jag äntligen hem, och nu sitter jag här, och nu känns det som att jag har skrivit en bok ungefär, haha.

Imorgon är det skola som vanligt, och sen har Mickis sin mottagning här, hon kände nämligen inte att hon skulle hinna idag, så vi har planerat att ha den imorgon, och innan det måste jag hinna till Vällingby och köpa något till min kära syster. Hon är ärd allt, men tyvärr har jag inte så mycket pengar, snyft :(

Aja nu är det dags för mig att sova efter en riktigt stressig, packad men ändå rolig dag. Godnatt!

halvrolig dag^^

Innan jag går och lägger mig så tänkte jag snabbt bara berätta lite om vad som har hänt idag. Först var det som sagt den misslyckade idrottsdagen som blev inställd på grund av riktigt dåligt väder. Efter det så kom jag hem och mös med syrran, och sedan bar det av till vällingby med henne. Där träffade jag min käraste gullebulle Josse som förgäves letade efter skor till hennes bal imorgon. Vi gick och kollade på Alexander Rybak, vinnaren av Eurovision song contest 2009, som var i Kfem. Jäklar vilket kaos alltså! Tjejerna höll ju på att trycka ut mina inälvor ärligt talat, så när han hade sjungit klart så gick vi därifrån direkt, och klarade oss precis levande som tur var :) Josse skulle sedan hem för att ringa runt till alla skoaffärer i Stockholm, haha, medan jag och Mickis skulle idare till vår grannes studentmottagning. Det blev riktigt trevligt med härligt umgänge och god buffé och tårta bjöds det på. Där det finns mat är jag, nästan överallt alltså, hmm..aja, jag älskar i alla fall mat, och äter ganska konstant.
Hur som helst så stannade vi ungefär i tre timmar, och sedan vandrade vi tillbaka till vår kära stuga som väntade på oss, och det var då som jag plötsligt fick för mig att jag ville börja blogga lite smått igen, så nu får vi väl se hur det går! Sist klarade jag mig i en månad ungefär! Önska mig lycka till!




Lite halvtråkig bild från en pool i Grekland, dit jag förmodligen ska tillbaka till i sommar! Det ska bli så skönt att komma bort, vad ska ni göra i sommar? Äsch, frågan är nog om jag pratar med mig själv nu?!  8) Aja, godnatt.

inte utan dig.

Det här blir ett litet inlägg till min absolut bästa syster, min enda i för sig också, haha. Men hon är världens bästa och imorgon är det hennes tur att ta studenten. Hon tycker väl att det ska bli kul, men mest sorgligt, så jag tycker litesynd om den stackaren, samtidigt som jag är jäkligt avis, eftersom jag har tre hela år framför mig på gymnasiet innan jag får ta studenten som verkar så jäkla roligt.

Hur som helst, imorgon är det Mickis dag! Hoppas du får en bra dag gullis, älskar dig!

dagens



Idag hade jag en jäkligt jobbig morgon måste jag säga. Det spöregnade ut när jag vaknade och vi skulle ha idrottsdag, inte kul! Men hur som helst så kämpade jag mig dit och när i vi kom dit och så skulle dagen tydligen ställas in, happy hour..Jag som hade varit så duktig och åkt dit fast jag hade tänkt stanna hemma. Men hru som helst så var det ju skönt att sluta, och när jag sen kom hem så gjorde jag en kopp te och satte på mig myskläder. Sen bar det ner i till tvn i källaren för att se på Notting Hill med Mickis, som tyckte jag var så söt när jag berättade om hur synd det var om mig. Haha livet är hårt ibland.

Camillas is in town

Ja hörni, nu är Camilla alltså i staden igen! Okej det har jag varit länge, men nu har jag fått lust att börja skriva igen, så ni kan ju alltid läsa det lilla meningslösa jag skriver om, om ni har lust! :D

RSS 2.0