HEJSAN

Jaa hejsan igen, det vart kanske lite mycket skrivande på en gång men när jag ändå är igång så kan jag ju berätta lite om höstlovet! :) Eller det finns ju kanske inte så mycket att berätta, jag har latat mig heeeeeeeeeeeela veckan mest!
I måndags hade jag, Sofie, Jenny och Emma töntkväll hemma hos Jenny. Det blev hur mysigt som helst, och det bästa var nog skräckisen! Jo det är så att för typ en evighet sen så hade vi en annan töntkväll och då hyrde vi One missed call, som var det värsta jag har varit med om, och det finns typ fyra filmer, så vi hade längat i miljaaarder år på att få se tvåan och den var grymt läskig. Jaa ni kan ju alltid fråga Jenny om hon har nån känsel kvar i sin hand efter att jag satt bredvid henne under filmen!? 8)

Jaa igår var jag och min käre syster Micks på bio med min mormor och morfar, otroligt kul* :)
Vi åt först lunch i sturegallerian, själv åt jag en sallad och drack vatten, men tro inte att jag bantar för det, nej absolut inte, jag äter som en häst ska jag säga dig! haha, aja intresseklubben antecknar, visst visst^^ I sturegallerian såg vi faktiskt tre kändisar, och det var ju lite ballt, och man kände sig ju en aning lyxig att sitta där och äta då.
Japps, vi såg i alla fall den där råttfilmen, den var hur mysig som helst måste jag säga!

Jaa sen vet jag faktiskt inte vad jag har gjort mera, höstlovet går ju lika fort som att jag säger blötfis tio gånger (camillas humor på högsta nivå!)

Imorgon ska jag då på tjejmiddag också, det ska bli väldigt mysigt, och jag har just fått höra att det ska bli äkta flottiga middagen, men jag skriver nog mer om det imorgon!

Ha det bra, PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0