varför ska jag vara sånt matvrak? jäkla noblessens fel :'(

I'm home early, precis som beräknat! Innan jag gick till Josse så hann jag bli riktigt irriterad. Mickis hade typ sju kompisar här som skulle ut senare, och vilken jävla hönsgård säger jag bara! Fan vad dom lät, och dom var ju överallt?! Jag kände mig som ett litet sandkorn i öknen, alldeles ensam och övergiven. Och precis när jag skulle gå så skulle dom låna en massa grejer. Jaja, jag förstår att dom ville vara fina, det ska jag också vara när jag får gå ut, hehe. Jag längtar galet! Om cirka tre månader är det bara ett års väntan kvar! Bara...

Hur som helst så hade jag och Josse väldigt mysigt. Vi såg på Sex and the City och satt och pratade och fick i oss lite gottis, framför allt jag kanske som vanligt? 8)
Och nu när jag kom hem så var jag pigg som en lärka, och skithungrig, och så fick jag chokladryck, och tro det eller ej...ja, jag tryckte i mig typ ett halvt noblessepaket på ingen tid alls...Ont i magen som fan nu!!! Inte kul, hehe. Vad fan ska jag vara ett sånt jäkla ätmonster för? (a) Tror ni det hjälper om jag äter nåt mer? Hehe, nej jag driver, men en kopp chaite kanske är skönt för magen? Vi får se. Jag blev hur som helst väldigt trött nu också, så jag hoppar nog i säng rätt snart.


dumma :'(

Kommentarer
Postat av: simon

fin blogg du har camilla! <3

2009-10-18 @ 01:33:59
URL: http://simonaferrow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0