det här blir galet långt

Kanske på tiden att jag skriver lite då. Igår efter skolan träffade jag Jenny! Det var behövligt, och jag flippade som fan för jag hade så mycket att säga, mycket tankar. Jag glömde nästan bort att andas, och därför måste jag hädanefter ha med mig en syrgasmask, hehe.



Vi tågade i alla fall runt i Vällingby. Jag letade efter kläder och skor, men fick bara med mig en blå klänning hem. När vi hade gått varvet runt i alla affärer så satte vi oss ner i vällingehus för en fika. Det blev en stor bit hallonpaj med vanlijsås för oss båda, så jäkla gott! Den var nästan lika bra som den hallonpajen jag och Jenny brukar göra. Den innehåller i stort sett smör, socker och hallon...hehe.

Sen bar det hemåt åt olika håll. När jag kom hem tog jag en dusch, tog det lite lugnt och satte sedan igång med att fixa mig inför insparken. Eller det var lite mer dramatiskt. Jag kutade runt i huset, blev skitstressad när jag fick höra att jag skulle träffa tjejerna redan klockan sju i alvik. Aaaaaaah. Hehe. Men det blev den svarta kläningen, och sen lite smycken, smink och hela det rubbet. 

Fem minuter innan vi skulle träffas ändrades planerna. Vi skulle egentligen hem till Elsa, men nu blev det hem till Fredrik istället. Träffade först Sofia, Amanda, Johanna, Linnea och Elsa på donken i Brommaplan för att käka lite, naaaajs! Vi satt där rätt länge, men sen tågade vi hem till Fredrik där det var annat trevligt folk också. Förade lite där, och sen runt tio rörde vi oss äntligen mot insparken vid hötorget. 

Jäkligt mycket folk, jävligt mycket svettigt folk kanske man ska säga, najs musik, två dansgolv, dansade galet, hade skitkul! Sen efter ett tag sprack glädjen en aning, men hade ändå kul. Dansade vidare, och det var jävligt najs...tills glädjen sprack en aning igen. Pallade inte mer då så drog hem med Elsa och Linnea, det var ändå inte lång tid kvar. 

Självklart tappade jag bort dom när jag gick och pratade i tele, jävligt smidigt Camilla! Hitta i alla fall Marcus, Daniel och Dahlén på perrongen, så jag åkte hem med dom istället. Det blev faktiskt ett ganska djupt snack med dom på tunnelbanan, haha. Inget roligt samtalsämne.
    Kom sen till Brommaplan och märkte att bussarna inte gick längre. Fuck. Fick i alla fall liv i mina päron som kunde hämta mig, så jag kom hem. Det var typ allt. Eller nej det var det verkligen inte förresten, hehe. Det blev tyvärr inte några bilder. Jag hade med kameran...men glömde batteriet hemma, hehe oops.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0