at hawaii

Efter ett dygns resande så kom vi äntligen fram till hawaii, trötta och ganska risiga. Idag har vi tillbringat dagen med att kolla runt i området lite. Vi tog en sväng till stranden nedanför vårt hotell och så låg vi också vid poolen ett tag. Det är väldigt skön värme här nere, men däremot så ska det tyvärr regna typ resten av veckan. Ska inte klaga, det är underbart att vara här och det är verkligen hur fint och skönt som helst, men hoppas verkligen på att solen kommer fram. Tråkmacka om det ska regna hela veckan.

Nu är det ju förresten julafton hos er, så GOD JUL folket!! Åh jag vill också fira traditionell svensk jul, älskart. När vi åkte och handlade idag så hade dom pyntat i affären och alla som jobbade där gick runt i glittrande tomteluvor och så spelades det julmusik på hög volym. Riktigt mysigt, men det känns lite skumt att liksom i en affär se bikinisar och solhattar, och i en annan kan man se pyntade julgranar och sånt. Påtal om mataffären, det var verkligen himmelriket när det gäller mat. Herregud vad mycket olika sorter av cookies och sånt dom hade!

Nu är det dags för lite middag. Imorgon är det julafton även här, så vi lär nog gå ut på nån trevlig restaurang eller så. Sen får vi se vad vi hittar på eftersom det ska bli bajskorvsregn hela dagen. Annars under veckan så tänkte vi ta dagarna lite som dom kommer. Kanske kolla på nån vulkan och valsafari, och så självklart åka till fina stränder och platser och så. 

Tittar förmodligen in här snart igen hehe.  Hoppas att ni alla får en underbar jul nu! Njut, se på kalle anka, ät god mat, och umgås med dom ni älskar. GOD JUL!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0