det rullar

Det var ett tag sen nu va? Eller okej, jag skrev i tisdags, det var väl inte så länge sen i för sig. Livet rullar på. Just nu går det bra. Inte så mycket kvar i skolan heller. Nationella i matte i fyra timmar på fredag är inte så kult, men sen är det nästan helt över med allt för det här året.
Igår var det chill dag i skolan och så avslutades dagen med en rolig träning med mycket spel, och bäst av allt, min älskade josse var med igen. Mitt lilla glädjepiller.
Idag var det bara flum på idrotten. Vi skulle hitta på en egen dans i grupper. Det kan ju inte bli annat än roligt när killarna ska köra porrdans liksom. Sen chill med film på engelskan, och så avslutade jag och amanda den korta dagen med att mula palén och william. Det kändes riktigt fint att överraska dom med en massa snö i fejjan. Bra avslut. Nu blir det väl att chilla galet framför tvn. Trodde aldrig att jag skulle säga det här, men jag har tröttnat på datan. Förut sket jag helt i tvn, och satt bara framför datan, men nu har jag tröttnat på facebook och allt. Går in och kollar snabbt, sen går jag över till tvn istället. Mycket mer avkopplande. 

Har förresten glömt att säga att jag, eller alltså min familj, har varit hundvakt i två dagar till världens gulligaste golden retriever. Så jäkla fin, och så jäkla snäll och så jäkla gosig. Robban heter den, och det var verkligen världens lättaste hund att ha och göra med. Glad och snäll, och så otroligt gosig. Han ville bara ligga på oss hela tiden, och la sig hela tiden så nära han kunde, och ville kela hela tiden. Så söööt. Det gulligaste var när han hade lagt sig i soffan med mickis, och så somnade han, så hans huvud tippade ner på hennes tangentbord, så man hör hur datan börjar plinga, och liksom hacka upp sig, och han bara ligger kvar där på tangentbordet och sover. Vi ville inte flytta honom heller, han var för söt. Okej jag ska chilla nu, tror ni hajar att jag tyckte att han var söt? Vi var i alla fall tvungna att lämna ifrån honom idag. Sorgligt. Jag och mickis tänkte lägga upp en kidnappningsplan, men det sket sig.

Jaja, tv nu. Tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0