nirr dag

Helluuu!

Har haft en underbar dag!

Vaknade upp  och startade dagen med en rask prommis i morgonsolen med mami. Herregud vad fint det är här. Nästan lite som det är på film. Sjukt fina hus, palmer och växter och fina blommor och så en väg mitt i allt.
Efter prommisen hoppade vi in i vår jeep som vi har hyrt och rullade ut på gatorna. Först stannade vi i en mysig liten by som hette Lahaina, därä vi kollade runt och där jag också smakade på världens godaste jordgubbsmilkshake. Efter det åkte vi vidare mot en strand som har klassats som en av amerikas finaste som jag tror heter Kaanapali. Vi hittade en asmysig liten gräsplats precis ovanför sandstranden där vi låg hela dagen. Vädret var helt okej, ganska mörka moln men varmt och skönt i alla fall. Gud vilken blekis man känner sig som!

Idag var det ju julafton här på hawaii, vi ligger ju lite efter i tiden. Folk går runt på stränderna i tomteluvor. Skumt, men jag gillar det! Vi har väl inte riktigt firat julafton, utan mest bara njutit av dagen. Nu under kvällen gick vi också till en fin restaurang som bjöd på otroligt god mat och myspys.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0