skön...t

S to the könaste dagen ever. Det där lät rätt nördigt erkänner jag, men hur som helst grymt skön dag. Sovmorgon, och sen tå lektioner. Slutade tolv istället för fyra och mitt prov gick bra också tror jag. När jag kom hem njöt jag sönder av att vi inte har något mer plugg det här året. Så underbar känsla. Inge mer plugg plus att vi slutade fyra timmar tidigare gjorde att jag hade ett smile på läpparna som vägrade försvinna. Härlig känsla att bara kunna gå hem och se på film och ta det lugnt utan att känna en gnagande känsla att man borde göra viktigare saker. Så gott som jullov nu!!! AWESOME. Träningen var rätt kul också, så dagen var bra. Kom sen hem till paradise hotel. OMG, så spännande och så bra. Sorgligt att det är slut efter imorgon. Tagga inför finalen! Hoppas på att Erik och Lin vinner. Dom är värdiga vinner och jäkligt söta också.

Påtal om ingenting så har min nördiga kompis johan har skaffat blogg. Han är lite speciell, och kommer dra en massa interna grejer och säga nördiga grejer på engelska från olika filmer och serier som han är expert på. Fast vad skulle vi göra utan johan alltså. Läs den!

http://varldenenligtjohan.blogg.se/

När jag ändå är igång så måste jag rekommendera er att lyssa på R. Kellys nya album "Love Letter". Så underbara låtar. På riktigt nu, läs inte bara och gå vidare, utan lyssna på musiken!!! GÖR DET!



Kommentarer
Postat av: dufet vem

Nördiga, vad är det jag hör? bara för att jag har två inlägg om IO och .. ja, ok da... men ändå :D men serier har du rätt i, CHALLENGE ACCEPTED!

2010-12-15 @ 23:26:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0