mönster?

Godmorgon!

Fan vilken härlig dag det ser ut att vara där ute. Solen skiner, me like.

Kom att tänka på en sak, är det bara jag som ser ett mönster i min blogg. Ord som kommer tillbaka: trött, nirr, mat, frossa, basket, tråk, jenny, josse, mer mat.

Okej jag skrev mat två gånger, så då måste jag ju dra nåt idag om mat. Jag försöker att vara nyttig, men det går inge vidare. Igår hade jag klarat mig bra tills jag smakade på en liten ischoklad, och BAM! JAg fick ryck. Åt typ 30 små ischoklader, 5 lussebullar, typ 30 pepparkakor, kladdakaka med grädde, fläderblomsparfait (efterrätt, mami och papi hade gäster), en massa limpmackor med ost och salami (vet ni hur gooooott det är), små goda vitlökskex, mer choklad, mer pepparkakor. Aoutch. Allt det där för en liten jäkla ischoklad som jag bara tänkte smaka lite på. Min mage är störd. Det borde vi alla veta vid det här laget. Fortsatte likadant imorse. Stört.

Var på bio igår med jenny som sagt. Vi såg "Fyra år till. Asgullig svensk film om relationen mellan två bögar. Den bjöd på en massa skratt.

Söndag idag. Skulle ju på släktgrej, men har match som jag kände att jag inte borde skippa och lite plugg att ta tag i, plus att jag inte orkar åka iväg idag, så jag sket i att åka med.

Aja, Herråååååååååååååååååååååååååå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0