AJ, GE MIG MASSAGE

Min dag har varit...blandad.
Började halv tio imorse och precis när jag skulle gå hemifrån så kunde jag inte hitta mobilhelvetet. Jag letade överallt, men hittade den inte, och jag tänkte inte lämna huset utan den. Då märkte jag hur beroende jag är av den lilla saken. Kom en halvtimme sent. Vad gör man inte för älsklingen. Min enda vän eheh.
Under dagen så mådde jag återigen piss. Ond cirkel. Hostan ger mig största huvudvärken, och sen har jag en sjukt stor knut i ryggen som jag går runt och plågas av konstant, även när jag inte rör mig. Under dagen har jag haft svårt att se och haft sån huvudvärk som gör att i varje rörelse så håller jag på att ramla för att jag inte ser nåt. Jag såg liksom ljuset, och tänkte att det var nu jag skulle få komma till nangiala och träffa skorpan och gänget.
Nej men när jag pratade med mamma så sa hon att knölen i ryggen liksom kan stråla upp i huvudet, så det gör så in i helvete ont i både ryggen och huvudet. Usch smärta. När jag kom hem nu så bastade jag, tog en varm dusch och fick sen massage av mamma. Det var jätteskönt, men jag ville ju att hon liksom skulle trycka sönder knölen. "Kan du trycka lite hårdare eller...tid är pengar." "Om du inte ska trycka hårdare så kan vi ju lika gärna sluta, du är svettig." Haha, lilla mamsen som kämpade på så hårt. Jag visade nog inte min uppskattning riktigt, men det var bara för att det gjorde stört ont. Tack mami. <3

Provet idag skulle vara från tre till sex, men jag blev klar till klockan fyra och det gick bra, så sen hann jag till både knatteträning och min egen träning. Mina minisar hade ritat teckningar till mig och sofie. AAAAAAAAAAAW så gulligt. Men sen började träningen, och dom var pain in the ass. Jag ska börja ge dom straff när dom pratar. "Men jag förstår inte camilla" "Tyst med dig, tjugo armhävningar, shup shup, iväg med dig." Fett skönt att vara bossen hehe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0