hej mört

Nirr dag idag! Försov mig, och hade prov första lektionen. Men jag hann i alla fall i tid, och provet var lättare än vad jag trodde att det skulle vara, så det var skön...T! 8) Även om jag vet att jag har gjort fel nu i efterhand, men spela roll. Jag var glad som en mört efter i alla fall. Mört är förresten mitt nya ord. Alla är mörtar. Hej lille mört.

Nu har jag precis kört VÄRLDENS jävla storstädning här hemma mot en liten slant. Med hög taggmusik blir jag alltid hype och kör stenhårt. Har torkat ytor, dammsugit, skurat golv, tvättat badkar, toaletter, bänkar, bytt ut alla ofräscha grejer, städat undan efter hela familjen, plockat ihop allas grejer i fina organiserade högar, gått igenom grejer hit och dit, ställt allt till rätta, putsat speglar och glasbord, skakat mattor och filtar, dammsugiy sofforna, puffat till sofforna och kuddarna och tänt ljus. Ni ska se hur sjukt rent och glansigt allt är. Jag blir så stolt. Jag kollar på mitt mästervärk och vill typ ringa hit varenda människa jag känner så dom kan få se vad jag har åstadkommit.
Kan inte sitta här längre. Nu ska jag nog gå och slicka golven eller nåt. Måste passa på medan det är rent...eheh.

Ikväll ska jag leka med belli och jenny. Ska bli kult, hoppas ni får en bra fredag! Tjing.

Här får ni en bild från idag ute i kylan. Och så får ni låtarna som jag växlade mellan på vägen hem från skolan. Fast på den första låten är det lite jobbigt lång bajsversion, så man kan spela fram till typ 1.15, annars tröttnar man om man ska höra på allt untzande innan.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0