pysmys

Good morning sunshines!

Helgen har varit skön. I fredags blev det middag och sen harry potter med lite tjejer och killar från klassen. Filmen då, jo den var bra som vanligt! Ni vet harry potter är liksom alltid bra, det är känslan på nåt sätt, men ändå så skulle jag velat ha lite mer. Nu var det ju verkligen mest uppbyggnad inför sista filmen eller vad man säger. Så nu längtar jag galet efter sista filmen!

Igår vaknade jag ganska sent, och då var det direkt dags för match mot solna. Usch bajskorv vad dålig jag var. Slarvade, tappade bollar, missade skotten. Jag spelade mot en tjej som jag alltid har hatat, vet inte riktigt varför, men så är det med vissa personer. Hon är sån där som tror hon är grym och världens snyggaste, och så är hon inte det :PppPppPP Nej men hon är jäkligt jobbig så det sved lite att förlora faktiskt. Fem poäng eller nåt sånt, så det var inte mycket, men jag var fan arg efter. Inte kult..

Sen när jag kom hem var det dags för julbak med mickis och så cornelia och ninni, mina små sötnosar (kusiner) som jag inte har träffat på evigheter. Så dom stannade här resten av dagen och natten och myste. Hur som helst, lite tidigt att julbaka kanske, men vi hade längtat som fan, älskar julen, plus att vi alla missar halva julen så vi ville börja tidigt. Det blev en massa goda lussebullar och pepparkakor som vi vräkte i oss sen. Min mage gjorde så ont ett tag, men några minuter senare var den redo för mer. Så stört gott, älskar lussebullar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0