så vackert hehe

När jag var klar med min storstädning så tog jag en dusch, färgade ögonfransrna och ögonbrynen lite mörkare och tryckte på lite brun utan sol i fejjan.

Sen gick jag in barfora på mitt rum och när jag skulle röra mig i huset så dammsög jag mig under fötterna först. Haha, så nöjd var jag med min städning. Och sen kom jag på att om jag måste dammsuga mina fötter är nog mitt rum ganska risigt. Det såg verkligen förjävligt ut så jag började städa där också och nu har jag åter igen lyckats. Jag vill nästan fälla en liten tår för mig själv. Rensade allt, vikte kläder, slängde en massa skit, gick igenom en massa gamla papper, torkade och putsade överallt, dammsög, tömde och fyllde på nytt, bäddade med mitt nya fina överkast, tände ljus, tvättate min plastblomma (mina riktiga dör alltid...fast det gör i för sig mina plastblommor också på nåt konstigt sätt..)
Det är så rent och fint, och det glänser och luktar gott och det är mysstämning så det bara ryker om det. "så det bara ryker om det" måste nog vara ett av dom absolut töntigaste uttrycken, men kom inte på nåt annat. 8)

Nu ska jag måla naglarna och sen röra mig mot jennys place. Det ser ut som att det kanske blir bio ikäll.

Pöss



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0