äntligen helg

Fhättt skön dag. En lektion på morgonen, sen slutade jag. Visserligen kunde jag inte gå hem då men ändå. Hade håltimme så drog en sväng och kikade runt i vällingby, medan resten var på lektion. Sen blev det lunch med chokladpudding och grädde till efterrätt. Jaa, ni kan väl förmodligen  lista ut att det var lycka för mig.
Efter lunchen var det äntligen dags för skolfoto som vi hade gått och tänkt på hela dagen. Alla tjejer drog på extra smink, övade lite på leendet, sen var vi redo. Allvarligt så tror jag att jag blundade på hälften av bilderna, var så stört trött. Sen på ensamfotot började jag skratta, var tvungen att andas lite fan. Det är ju helt stört hur man ska sitta. "Och så vrider du lite mer på knäna åt sidan, lite till, kom igen lite till, och så lite till. Och så lägger du handen på benet och vridet huvudet lite..lite till, lite till, och så liite till bara." Det fucking gåååår inte att vrida lite till! Och så satt jag där och log. Stort leende. Och ändååå säger han "och så ett leende, lite till, kom igen." Hahah, alltså jag började garva, kändes så sjukt stelt.

Helg nu då! :D Vet inte riktigt vad kvällen bjuder på än. Har mest lust att krypa ner framför en film med mina vänner. Känner mig stört trött och lite halvrisig. Men vi får se. Kanske blir det lite äventyr.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0