buwz

När jag kom till skolan idag och låste upp skåpet blev jag lite lagom överraskad. Mitt skåp var helt tomt, inga böcker kvar. WTF? Hade nån snott mina böcker och sen låst skåpet igen? Varför skulle nån vilja sno mina böcker? Sen kom jag på att det nog var sofia och tjejerna som drev med mig, eftersom hon är den enda som har extranyckel till mitt skåp...men nej det var tydligen inte det heller. Sen ser man hur typ alla killar i klassen fnissar när jag börjar dampa. Och alla vägrade säga vem det var. Trodde det var william, klassens buspojke. Och självklart verkade det som att alla omkring mig visste vem vet var utom jag?

Men seeeen vid lunchen var william otroligt korkad och glömde just idag att låsa sitt skåp. Så jäkla fail. Hehe payback is a bitch. Så jag tog alla hans grejer självklart och lastade dom till päls skåp.

Då satt vi båda utan böcker på lektionerna sen, och sen klarade han inte mer. Hehe. Den skyldige klev fram. PALÉN. BIATCH. William var säkert också med. Så sneaky! Dom hade snott en av mina nycklar till mitt skåp efter min sista lektion förra veckan. Whaat? Vem pallar?

Haha...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0