lyckat!

Halloj sötingar!

Har haft en hektisk dag. Gick i skolan från halv tio till tre och efter det var det raka vägen hem så snabbt som möjligt som gällde. Jag tryckte i mig en macka (okej tre mackor), fick på mig basketkläder, ryckte tag i bollsäcken och träningsväskan och sprang till bussen.

Idag var det dags för min och sofies första träning med vårt lag. Blackeberg flickor 03! Vi visste inte om det skulle komma någon över huvud taget, vi visste inte vad vi skulle göra för övningar och vi visste inte hur hallen skulle se ut och hur allt skulle bli. Allt var nytt för oss också.
Vi kom hur som helst till hallen riktigt nervösa, och där var det 16 små söta tjejer som var redo för träning. Dom var så gulligaaaa. En blandning av olika människor, några blyga med ett osäkert litet leende på läpparna, och några lite kaxigare som ville låta mest av alla. Och alla var så glada. "Vill ni köra lite skott nu då?" JAAAA! Ni vet hur små tjejer skriker jaaa i kör när det är nåt dom verkligen vill göra. Så härligt att ha några små knattar som liksom ska lyssna på oss och som ser upp till oss.

Vi körde lite dribbling, lite skott, lite passningar och så en maaassa leker, kull och sånt. Haha riktigt kul!

Det som var svårt var att få dom här små tjejerna att lyssna på oss och hålla i bollarna. Nämnde vi att vi skulle göra en övning där dom skulle vara fyra i varje lag så gick alla igång och skrek vilka dom skulle vara med, samtidigt som vi försökte förklara vadvi skulle göra. KAOS. Men dom var riktigt duktiga. Lite tröga, men det var ju faktiskt bara första träningen, right?

Föräldrarna var jag också ganska rädd för innan, dom satt ju och kollade på hela träningen, men dom var också trevliga.

Och believe it or not, men det var bara typ två stycken som grät! Hahah :D Någon fick ett finger i ögat, och någon fick en boll i huvudet. Stackars små barn. Men med lite tröst så blev allt bra igen. Jag trodde det skulle vara fler små ledsna tjejer, men dom var alla jätteglada och taggade.

Efter träningen var jag och sofie iktigt stolta över oss själva. Det gick ju faktiskt riktigt bra. Ser fan fram emot nästa vecka. Vårt lag kommer kicka ass.

Efter knatteträningen blev det vanliga träning för oss, och sen nu sitter jag här hemma och har precis ätit en massa god mat.

Är astrött så ska nog hoppa i säng snart. Sov sött!

Jag och soufen i spanien i somras.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0