sjuka jävlar

Sverigedemokraten Kent Ekeroth, 29, är snart en av Sveriges nya riksdagsledamöter.

Enligt honom kan en troende muslim inte vara svensk och han vill stoppa 90 procent av all invandring.

– Med morot och piska ska vi få muslimerna att lämna Sverige, säger han.

Oroliga för islam

– Vi ser med oro på den framväxt islam har i Sverige precis som vi såg med oro på den framväxt nazismen och kommunism hade. Vi vill ha ett västerländskt fritt samhälle. Därför blir det första att stoppa invandringen och göra om en politik som går ut på integration, säger Kenth Ekeroth.

Han vill stoppa 90 procent av all invandring till Sverige. De invandrare som redan bor i landet, i synnerhet muslimer, ser han helst att de återvänder till sina ursprungsländer.

”Morot och piska”

– Det ska ske på frivillig basis med kraftigt höjda återvändarbidrag, men vi ska också se till att de känner att de inte kan leva som i sina hemländer här i Sverige. Det ska vara både morot och piska, säger Kent Ekeroth.

– Om man tror på islam och följer islam fullt ut – då kan man inte vara svensk, säger Ekeroth.

Den 29-årige blivande riksdagsledamoten tror att invandringen på sikt kan leda till inbördeskrig i Sverige.


HERREGUUUUUUUUUUUUUUD!
JAG DAMPAR! VILKEN TRÅNGSYNT JÄVEL. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.

Jag blir fan arg. Vad fan är det han säger?! Helt jävla dum i huvudet. En troende muslim kan inte vara svensk? Han vill stoppa 90 % av all invandring till Sverige. De invandrare som redan bor i landet, i synnerhet muslimer, ser han helst att de återvänder till sina ursprungsländer. WTF?! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.

Shit alltså. Förstår inte hur folk kunde rösta på sd. Riktigt rassesnack. Herregud, vad är det för jäkla nedvärdering av invandrare. Jag får damp. Jag blir faktiskt riktigt arg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0