tjosan

Det var en riktigt tung dag idag. Vaknade upp efter några få timmars sömn. Kändes som att nån hade kört på mig, och jag jag fick verkligen inte upp ögonen.

Kom till skolan, och självklart hade vi håltimme första lektionen. Kunde ha sovit...men jobbade på engelskan som skulle vara klar tills idag. Google translate, och en massa synonymsidor...tack för att ni finns, ni fick mig att verka lite smart i alla fall!
På idrotten var det intervallträning som gällde. Puuh jobbigt.
Och sen sist men inte mins hade jag också förhör på specialidrotten som jag hade oroat mig över, eftersom jag inte hade pluggat så bra, men det gick fina fisken. Aslätt. Bara gled igenom det hehe.´

PTOI. Ni vet dom där killarna som har snott min skåpnyckel. Igår när jag tittade in i skåpet var mina grejer borta och en annans kompis grejer var inlagda i mitt skåp. Idag hade dom ritat kukar när jag öppnade skåpet. Jag är mobbad...Haha, nej men jättekul pojkar. Verkligen jättekul. Kanske dags att byta lås...eller hämnas..hmm.

Hur som helst, är nu hemma med världens huvudvärk. Det beror nog både på att jag är stört trött och sen på det här jäkla vädret. Först spöregnar det, och sen en sekund senare är det soligt? Jag blir fan trött på det..
Halsen känns i alla fall aningen bättre så ska pallra mig till träning om nån timme.

Nu är det mat i mängder som gäller. Stööört hungrig.

Kom precis på att det fan är fredag imorgon, och självklart slutar man då halv tio. Yeeah. Veckan har gått sjukt snabbt. Var i för sig ledig i måndags men ändå. Sen imorgon bär det som sagt av till västerås för sm. Undrar verkligen hur det kommer gå..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0