tråko

Hej hej hallååå!

Asseg dag...men jag är glad ändå! Eller? Njä, för stunden känner jag ingenting alls, varken glad eller något annat, bara trött typ. Skolan var astråkig idag, det var kallt ute och allt kändes grått.

Kom hem från träning för en stund sen. Shit, jag kunde inte andas idag. Jag tror att det beror på att jag åt så mycket innan. Typiskt mig. Först blev det en massa fil och müsli till mellis, och så ville jag ju ha middag också, så det blev jättegod wok med nudlar och sånt. Sen kom mamma hem och skulle göra middag också, och då ville jag ju ha det också. Typiskt. Livet är hårt. Så jag åt jättegod soppa och en massa plättar också. Plättar känns rätt barnsligt visst? Men hur som helst grymt gott, så köttade en massa.
Såå allt mitt blod var väl förmodligen i magen. Gud vad jobbigt det kändes. Måste skärpa mig. Det värsta var nog att jag tryckte i mig en till middag sen när jag kom hem, fast jag hade ont i magen för att jag hade ätit för mycket.

Imorgon har vi första matte b provet...dum dum dum duuum. Hur ska det gå? Ingen aning faktiskt, men tycker det känns helt okej. Jag tror nog att det går bra. Skönt när det är över. Då känns skolan rätt lugn igen. Jag behöver heeelg.

Mitt humör: Le. Är du glad? Nja, jag vet inte, jag ler, men känner mig jäkligt uttråkad. Syns det?



Förutom att jag sitter och jämför mitt humör med bilden där jag hade ungefär samma humör, så tänker jag tillbaka på den här resan. Kalifornien i somras. Underbart! Snart hawaii.  :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0