god morgon

Okej nu kommer ett rätt långt inlägg. Igår unde dagen hade jag två basketmatcher. I första matchen mötte vi haga haninge i u18 serien och det belv vinst. Vi hade rätt få spelare så man fick ju spela typ hela matchen, och jäklar vad jobbigt det var. Kändes som att jag gjorde slut på varenda liten kraft som fanns inom mig. Hade ingen andning kvar, inga krafter i ben eller armar, hjärnan var avstängd. Var helt slut, och jag tror inte att jag var ensam om att känna det. Hur som helst så höll vi ut, och det blev vinst. NÄÄÄZ.

Sen på eftermiddagen var det dags för match igen, var tvungen att dubbla eftersom det var rätt få spelare som kunde spela. Hur som helst så mötte vi central i u20 serien, och jaa, det blev en till vinst. Vi spelade inte särskilt bra, men dom var rätt risiga så det höll ändå. Hade fortfarande inte fått tillbaka mina krafter så det gick lite segt för mig.

Bild från en match för aslänge sen. Här var jag ungefär lika slut i kroppen. Stor buffel hehe.



Sen kom jag hem, och hade noll koll på vad som skulle hända under kvällen. Allt var så rörigt. Förstod inte ens vilka jag skulle träffa. Jenny och jag låg i min säng i nån timme och funderade på om vi kanske skulle ligga kvar där resten av kvällen, men vi var ändå taggade så till slut bar det av in mot stan med josse också, där vi träffade hennes kompisar och lite annat trevligt folk. Tyvärr blev jenny min lille mört sjuk, så hon åkte hemåt igen, förmodligen med feber. Nutte :( <3
Jag och josse gick vidare med resten och hamnade på nåt random ställe. Hahah, det blev ju inte riktigt som vi hade tänkt oss kan man säga. Plötsligt stod vi på nåt latinodansgolv och josse kirrade musiken. Hahaha. Skrattar bara av tanken. Hade skitkul i alla fall. Och så var det jättetrevliga människor som gjorde allt roligare också.

Lägger bara upp lite bilder nu. En av killarna var latino, och den andra var halvlatino, så dom var grymma på att dansa och pratade flytande spanska, och jaaa, jag var impad. Hahah.













Nu blir det plugg, och senare blir det coachutbildning. SHOOT.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0