zupp

Var ledig idag. Otroligt skönt. Sov till ett, och sen har jag bara ätit, slappat och försökt plugga.

Helgen som var då. I fredags var jag med päls och johanna. Vi skulle dra på hoffmaestro, men kom inte in. -.- Vi kom dit alldeles för sent, och skulle behöva vänta cirka 600 nummer enligt nummerlappen innan vi skulle få köpa biljetter. Det var stört mycket folk verkligen. Men johanna och päls kompis lyckades haffa några killar som skulle köpa biljetter till oss istället, och guess what? Självklart var biljetterna preeeecis slut när dom där killarna hade fått sina. Dom drog ner gallrena, stängde allt. Sån jäkla otur. Riktigt depp. Inte så kul heller när man hörde efter hur grymt det var. Suck. Så det blev donken och sen myskväll hemma hos päls istället.

I lördags satt jag i en baskethall i nio timmar med kajsa och sofie. Vi skulle sitta i sekreteriatet och vara hallvärdar hela dagen, och det var ju rätt segt. Nedräkningen började efter första matchen. Sällskapet och en stor fet kebabrulle satt i alla fall fint. Sen på kvällen hade mickis fest och det var kul och så.

I går så sov jag bort halva dagen. Resten av dagen satt jag vid datan. Var i fetaste deppmodet. Sen på kvällen fick jag i alla fall träffa jenny som gjorde allt mycket bättre.

Och idag har jag som sagt bara tagit det lugnt. Pluggandet har inte gått så värst bra, så ska försöka lämna datan och ta tag i det nu.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0