:(

Vääärsta knatteträningen på länge. Vissa kom en halvtimme sent, så går dom in med ytterkläder mitt i en övningen och skriker att dom ska sluta. Då hade det tydligen blivit tjaffs mellan några redan i omklädningsrummet. Det finns några i vårt lag som verkligen inte kommer för att träna, utan vissa söker alla lägen att gråta, hacka på varandra och lata sig. En del satte sig ned på golvet och vägrade köra. Andra hakade på andra som bråkade. Alltså jag förstår mig inte på dom som kommer dit och vägrar träna men hakar på dom som bråkar. Vad gör dom där om dom ska vägra göra det vi säger?! Kaos. Synd att det ska gå så mycket energi åt att lösa bråk, när vissa är så duktiga och lyssnar på oss och kör hårt. Man ser hur alla utvecklas, men de kunde vara så jäkla mycket bättre om inte energin skulle läggas på att lösa bråk som ofta redan har uppstått i skolan. Och så ska vi lösa det. Kaos. Jaja, fortsätt simma, vi kan fixa det här.

Ikväll körde jag noll plugg. Bara te och tv. Chill. Imorgon är vi lediga i skolan, men jag ska hur som helst på begravning. Det kommer nog bli riktigt jobbigt.

Fan nu fick jag ett hemskt samtal från min fina fina vän också som var extremt ledsen. Det värsta som finns är när ens nära och kära är ledsna och man inte kan göra något. Finns här.


Nu blev allt depp. Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0