bra dygn

Shuuuu!

Somnade i typ fyra timmar när jag kom hem från skolan igår, och vaknade upp vid halv åtta på kvällen. Bestämde mig då för att stanna hemma och ha myskväll med mickis. Vi laddade upp med sushi och våfflor och gosade lite framför tvn. Vid tio sov mickis som en stock och var okontaktbar haha, så jag bestämde mig för att köra på impuls och dra ut ändå. Drog på lite smink, smycken och sköna kläder - blev leggings, spetsbody under och en magtröja, och så vipps var jag redo för utgång. Ringde jenny och gänget och sprang sen hela vägen till tåget haha. Träffade sen även johanna och malou och gänget och sen blev det entourage för hela slanten. Bokstavligt talat alltså, lite tequilashottar var fan inte billigt haha, så verkligen alla mina sista pengar för månaden rök..I need a joooob. Dansade hela kvällen, och sen avlsutade vi med donken. Standard. Riktigt rolig kväll!

Sen hade vi precis match mot solna och det blev vinst! Nääz!! Spelade dock ganska dåligt, men jaja, glad för vinst. Så nästa vecka blir det semi i u18 serien, me like!

Snart kommer min älsklingsjosse hit och vi får se om vi stannar hemma och myser eller om det blir party. Kanske blir det häng med amme, päls och sofia också. Myse.

Nu ska jag starta kvällen med pizza. Gillar redan kvällen. Bra sällskap - pizza och josse.

Feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeett


Du är bättre än pizza gumman. <3 (Eller?) Haha, ååååh sötisar. 

Herrå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0